![]() |
#4081 |
BAN stały
|
Dot.: Panny Młode 2014 :)
Ciepło, słonecznie, fajnie
![]() ![]() Ciekawe czy rybki i krewetki żyją ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4082 |
Zakorzenienie
|
Siup, siup, siup... i jesteście mokre
![]() Hej ![]() Dzisiaj idę do TŻ ![]() I jak tam dyngusowanie? ![]()
#4083 |
BAN stały
|
Spałam dziś u rodziców, więc tata rano wlał mi szklankę wody pod kołdrę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4084 |
BAN stały
|
Mnie nikt nie oblał bo dostaje białej gorączki na tym punkcie więc nikt nie ryzykował
![]() Jestem już w domu rozwaliłam się na balkonie i szukam inspiracji jak go zagospodarować. Tż to oczywiście wieszał na nim tylko pranie... ![]() Nie jest największy bo ma około 3,5-4 metrów długości i tylko 1,5 metra szerokości i tak dumam co by tu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4085 |
Zakorzenienie
|
Hej, witam Dyngusowo
![]() U nas też pięknie słoneczko świeci, ale jest zimno, jakiś 1 stopień na plusie, mamy dziś gości więc zleci oj zleci ![]()
![]() |
#4086 |
Winter is coming
|
tasiulku ja nie pomogę, urządzanie wnętrz i balkonów to kompletnie nie moja bajka
![]() ![]() ![]() ![]()
#4087 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() U nas dziś piękna pogoda! Wczoraj zabalowałam na śniadanku Wielkanocnym u mojej przyszłej teściowej ![]() ![]() ![]() Miłego popołudnia ![]() ---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- Dziś tata mnie oblał wodą sprzętem swojej konstrukcji :P i wujek wpadł i pooblewał wszystkie kobitki w domu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4088 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4089 |
Wtajemniczenie
|
Ja jestem u narzeczonego. On ogląda "Piratów z karaibów", a ja siedzę na necie, bo średnio mnie jarają tego typu filmy :P Dzisiaj go oblalam znienacka jajeczkiem, on mi oddal, byla bitwa i to ostra, potem jeszcze przyszli tesciowie sie wlaczyli do zabawy
![]() A potem bylismy na chrzcinach jego siostrzenca. Obie przyszle szwagierki nam gratulowaly, w ogole mowia do mnie "bratowa" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4090 |
Zakorzenienie
|
ale z zielenia to tam raczej nie poszalejesz... tuje w donicach lub npinne karłowe odmiany i kwaity typowo balkonowe np pelargonia i nie ma zbyt dużego pola manewru jeśli chodzi o rośliny. Chyba, że masz osłonięte od wiatru to wrzos ładnie wygląda
![]()
![]() |
#4091 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() U mnie dzisiaj była bardzo ładna pogoda - słoneczko świeciło i temperaturka też w miarę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4092 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() szukałam czegoś na necie, ale jakoś nic ciekawego nie znalazłam... Ale rozwaliło mnie to: http://i.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/za-maly-balkon-566-☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠.jpg |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4093 |
BAN stały
|
Co do kwiatów, ja chciałabym naprawdę ograniczyć je do minimum bo nie mam do nich ręki. myślałam raczej o kombinowaniu z meblami, materiałami tego typu pierdoły bo można tam wstawić jakiś mebel i nie bać się o zalanie bo właśnie jest zadaszony i "głęboki" kurde nie umiem tego wytłumaczyć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4094 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Święta, święta i po świętach. ech.. Co do balkonu to nie mam pojęcia.
#4095 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przypomniała mi się Magda M., zawsze podobał mi się jej balkon ![]() Teraz jest sezon na meble ogrodowe, ruszaj do sklepu i pewnie coś znajdziesz ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4096 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4097 |
BAN stały
|
Miałam ambitny plan pojechać dziś na Matarnię ( Misiadełko pewnie zna ten przybytek rozrywki )bo tam i Ikea i Obi ale szef zarzucił mnie tekstem do przetłumaczenia po rosyjsku bo potrzebował i dupa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4098 |
BAN stały
|
Znam znam, ja balkon urządziłam po "ikeowsku"
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4099 |
Wtajemniczenie
|
Zazdroszczę Wam tych dużych balkonów... My w tym naszym nowym mieszkaniu po babci będziemy mieli malutki balkon... pewnie nawet żadnego stoliczka tam nie zmieszczę... ale za to planuję zasadzić jakieś ładne kwiatki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4100 |
BAN stały
|
Ciasne ale własne! To najważniejsze!
Kurde co włączę telewizor wszędzie Smoleńsk! Mam dosyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4102 |
Zakorzenienie
|
Weźcie...
![]() Widziałam fragment, jak Kaczyński i jego świta stali przed krzyżem, za nimi tłum ludzi, chwila ciszy, a ktoś krzyczy "panie Kaczyński, niech pan otworzy oczy, jaki zamach?" i się darł, oczywiście od razu policja z ochroną się ruszały. Powiem Wam, tak źle się dzieje w Polsce, a oni jeszcze wymyślają. Za niedługo będzie wojna polsko-ruska ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4103 | |
BAN stały
|
Cytat:
Mnie ten temat BARDZO leczy. Niedługo będzie taniej zatankować Whisky, drogi będą w takim stanie że najlepiej bedzie kupić czołg, młodzi ludzie po studiach nie będą mieli pracy i wiecznie będą żyć na garnuszku rodziców bo nie będzie z czego kupić mieszkania ale Smoleńsk! Zabawne jest to że połowa rodzin ofiar nie chce już "babrać" się w tym temacie ale są zatwardziali jak Kaczyńska... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4105 |
BAN stały
|
Ja dziś nie włączam polskich programów, bo już od kilku dni tylko Smoleńsk itd.
![]() Widziałam dziś fajne autko dla mnie w komisie i gdyby nie to, że miałam oszczędzać na wesele... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4106 |
Wtajemniczenie
|
Ja jako chyba jedyna tutaj będę innego zdania... Bardzo współczuję do dnia dzisiejszego rodzinom ofiar katastrofy Smoleńskiej...uważam, że to był zamach... od początku tak uważałam.. Jest mi żal Polski... nie szanuje się tego pięknego kraju..robi się z niego cyrk.. nie szanuje się obywateli... nie dba się o dobre imię narodu..co się dzieje na tym świecie to nie mam pojęcia... o zgrozo, by Rosjanom w dupę wchodzić... Nie rozumiem tego.
---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- Dziewczyny! dostaliśmy od mojej koleżanki zaproszenie na ślub, zamiast kwiatów zażyczyli sobie wino i książki, kwestia wina mi bardzo się podoba, bo sama bym sobie z chęcią zrobiła z moim M. winnicę.. książki już niekoniecznie....Moja ciocia jak to przeczytała dostała szału... " gdziesz to wino sobie wymyślać?" ostatnio mam wrażanie że nic nikomu się nie podoba..chyba będzie ciężko z moim weselem...;( ale wiadomo , jeszcze się taki nie urodził, aby wszystkim dogodził.... |
![]() ![]() |
![]() |
#4107 |
Zakorzenienie
|
Ja też żałuję tych rodzin, ale nie wiem, czy będąc na ich miejscu chciałabym to tak długo roztrząsać. Rozumiem, pamięć, obchody. Ale bez takich oskarżeń ze strony polityków, w końcu nie ma na to żadnych dowodów. Tak mi się wydaje. Na mój rozum, gdyby to był zamach, to już teraz byłoby widać dalszą część działań, bo właściwie kto z będących w tym samolocie zagrażał bezpośrednio Rosji? Nie widzę sensu, ale może się mylę.
W ostatnim czasie zginęło tylu ludzi, co rusz wielki wypadek autobusowy. Czy za rok ktoś będzie o tym pamiętał? A tam też byli ludzie. Tylko nie elita. A z perspektywy tego, co teraz dzieję się w Polsce, tak jak pisał Tasiulek - takie rozdrapywanie ran, szukanie winnych - nie ma sensu. Powoli niektórym ludziom nie starczy nawet na chleb. A co do Twojej ciotki, to chyba nie rozumie dzisiejszych zwyczajów ![]() ![]() My też chcemy wybrać coś alternatywnego, ale jeszcze nie wiemy co ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4108 |
Zakorzenienie
|
Jak słyszę o Smoleńsku to mnie trafia... Ile można jeszcze o tym gadać?
![]() Jeżeli chodzi o prośby zamiast kwiatów to jeśli miałabym wybierać to byłoby to wino ![]() ![]() ![]()
#4109 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zasugerowałam, ale na fakt, że mi się takie pomysły podobają jeszcze gorzej się zbulwersowała... mówiłam jej, że nikt nie zmusza do kupienia wina...a ona powiedziała, że tak jej się ten pomysł nie podoba, że specjalnie kupiłaby kwiaty:| ...na złość.. W ogóle ostatnio mówiłam że podoba mi się konkretny dom weselny...tata już skrytykował że za daleko, na co tak daleko jechać..itd..na razie straciłam swoje pozytywne nastawienie do planowania ślubu i wesela.. Poza tym mama dziś się oburzyła, że nie chcę pieniędzy od nich na wesele...powiedziała że mam głupie poglądy.. A ja chciałabym zapłacić sama aby móc zrobić sobie tak jak chce...a nie ciągła krytyka.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4110 | |||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Ty mówisz o wchodzeniu Rosjanom w dupę, a ja nie rozumiem wchodzenia Amerykanom w dupę. Wolę żyć w zgodzie z sąsiadami niż z roponajeźdźcami, którzy mają nas w poważaniu najlepszy tego przykład - wizy... Powinniśmy dbać o dobre i PARTNERSKIE relację z Niemcami, Rosjanami czy nawet Czechami którzy za nami nie przepadają a nie nadstawiać tyłka za kogoś z innego kontynentu. Co do ciotki szczerze olać. Bo nie dogodzisz wszystkim, ba jestem nawet zdania że tego dnia to jeszcze Tobie powinni nadskakiwać bo to jest Twój, WASZ dzień. A że ciotce się nie podoba? Miała swoje wesele mogła sobie wymyślać co chciała. Cytat:
Kulbensikowa! Rób swoje! To jest TWOJE życie... to ma być Twoje wymarzone wesele nie kogoś innego. Ja nie wiem czy rodzice/ciotki/babcie tego nie rozumieją. to jakiś inny język jest czy co? Edytowane przez tasiulek Czas edycji: 2012-04-10 o 15:05 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:38.