|
|
#4531 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2014 :)
Hormony człowiecze mi dupą wychodzą
![]() Tata uznał że telewizor 23 calowy to nie jest dobry pomysł i stwierdził że mam zbierać zbierać zbierać pieniądze i kupić sobie 32... Który i tak będę musiała powiesić na ścianie bo nie mam już miejsca w pokoju na taki wynalazek ![]() Czy jakbym chciała zacząć pracę od czerwca to myślicie żeby już słać CV?
|
|
#4532 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ale teraz się przydał bo zabrałam go i stoi w kuchni gdzie ja spędzam w sumie większość czasu bo tu mam duży stół do pracy ![]() A masz jakieś konkretne oferty pracy? |
||
|
|
|
#4533 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Bo jak np. do jakiejś korporacji to tam zwykle proces rekrutacji jest dość długi ![]() A jeśli do jakiejś pracy, jak ja to mówię sezonowej, tj. kelner/w kinie/czy w sklepie to tam chyba to się szybciej odbywa, więc zaczęła bym w pierwszym tyg maja
|
|
|
#4534 |
|
Zakorzenienie
|
Tasiulek - tata sobie do salonu zafundował ostatnio 42 calowy chyba, ale to tylko dlatego że stary, który miał chyba z 15 lat zaczął mieć problemy z kolorami i jak tata oglądał mecz to nie rozróżniał zawodników
![]() Ja też chciałam mały, ale podobno jak kupować to raz a porządnie :P Nie mam żadnej upatrzonej, no pewnie w telemarketingu bo cóż innego mogę robić, nie będę miała teraz czasu na wyrabianie np. książeczki sanepidowskiej, bo mam matury a później wyjeżdżam jeszcze, dlatego potrzebuję coś na szybko.
|
|
#4535 |
|
BAN stały
|
Jeśli pomieszczenie jest naprawdę duże to takie 42 cale są ok. Ale u mnie w bloku to męczyłyby się oczy
![]() Jeśli telemarketing to ja bym w maju zaczęła wysyłać |
|
|
|
#4536 |
|
Zakorzenienie
|
U nas salon to wielkości dwóch garaży jest...
![]() W sumie myślałam żeby wysłać jedno teraz, zobaczyć czy będzie odzew i co powiedzą jak się okaże że jestem maturzystką i później od wyniku tego uzależnić kiedy wysyłać kolejne.
|
|
#4537 |
|
Zakorzenienie
|
Jak ja bylam maturzystka, to cv wyslalam po wynikach matur
prace w telemarketingu dostalam bardzo szybko. A gdzie bedziesz szukala tej pracy _exist jesli mozna spytac?
|
|
#4538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). Ja byłam w podobnej sytuacji rok temu (chociaż wyjazd w końcu się nie udał). Tylko po miesiącu takiego czegoś masz ludziowstręt bo kto wytrzyma przez 5 godzin dziennie zboczonych tekstów facetów, emerytek, które patrzą na ciebie, jakbyś chciała im coś ukraść, facetów pytających cię o numer i "koleżanek" z branży, które rozdają ulotki z klubu nocnego Przypomniało mi się, jak mały chłopiec przechodził ze swoją mamą obok takiego ulotkowicza i na cały głos "mamo, a to jest ten, co zdziera z ludziii?" ![]() Ja szukając pracy straciłam nadzieję - szukam dalej, ale w międzyczasie rozwijam swój biznes. I kto wie, czy przy tym nie zostanę. Bo tak to marne mam szanse
|
|
|
|
|
#4539 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Akurat jak rozdawałam były wielkie promocje w sieciówkach i takich zwykłych sklepach i można było czasem kupony zniżkowe dostać czasem było fajnie, fajni ludzi, gościu, który grał na gitarze tam gdzie stałam... ale nigdy więcej![]() A telemarketerka to chyba też nie za fajnie pod tym względem, bo ludzie też nie bardzo lubią takich ludzi
|
|
|
|
|
#4541 |
|
Zakorzenienie
|
Anulka - moja babcia ich uwielbia. Ona może z nimi gadać i gadać i gadać i zazwyczaj się zgodzi na wysłanie jej jakiegoś zaproszenia na pokaz pościeli czy coś. Pójść nie pójdzie, ale pogada i się zgodzi. Albo jak robią ankiety to babcia też niesamowicie chętnie na nie odpowiada
Mogłabym też pracować jakoś w sieci telefonii na telefonie, ale jak wiem jak ja czasem jestem niemiła - ale jak można byc miłym jak trzeci dzień z rzędu w godzinach popołudniowych nie ma internetu, w 10 dni po podpisaniu nowej umowy - to już się boję jacy mili są inni ludzie...
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale da sie wytrzymac i przyzwyczaic. Niezle jaja sa No wlasnie, zalezy czy siedzisz na infolinii czy to Ty dzwonisz ja wole osobiscie ta druga opcje
16.06.2018 ślub ![]() https://www.suwaczek.pl/cache/33159b1b51.png Edytowane przez aszuelka Czas edycji: 2012-04-23 o 20:38 |
|
|
|
|
#4543 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Szkoła mnie dobija ![]() Wziełam się ostro za ćwiczenia także trzymajcie kciuki, żebym wytrwała i wywalczyła lepszą figurkę
|
#4544 |
|
Zakorzenienie
|
A my jutro z narzeczonym obchodzimy rocznicę - 2 latka razem
Szybko zleciało Mam nadzieję, że te 2 lata do ślubu też tak szybko zlecą Chyba, że C. mi zrobi niespodziankę i wpadnie do mnie do domu albo na uczelnię ![]() Co do telemarketingu - pracowałam w tym zawodzie, tak żeby dorobić w wakacje. Wytrzymałam miesiąc
|
#4545 |
|
Wtajemniczenie
|
Co do pracy to dla mnie to straszny temat. Będę jej szukać ostro dokładnie za rok, jak już pokończę wszystkie studia. I przeraża mnie to... Strasznie trudno znaleźć pracę w szkole... A nigdzie indziej siebie nie widzę, chociaż oczywiście będę też składała po różnych firmach.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4546 |
|
Zakorzenienie
|
Co do pracy to moze spróbuj dawac korepetycje jeśli z jakiegoś przedmiotu jestes dobra. Ja tak właśnie ucze i nieźle mi idzie
W lipcu mam praktyke i od sierpnia cos będe też szukać a jak juz sie obronie w styczniu to juz na pełny etat szukam
|
#4547 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
2 lata... kiedy to byłooo... Nam już szósty rok leci więc nam się do ślubu dłuży trochę. Babcia Tż była wczoraj na imprezie w naszym lokalu, tylko na mniejszej sali. Tak się cieszyła, że sobie ten lokal zobaczy i nachwalić się nie mogła, mówiła, że bardzo dużo jedzenia i w ogóle - a ona rzadko kiedy chwali także jestem spokojniejsza.
|
||
|
|
|
#4548 |
|
BAN stały
|
Anulka a jak tam Twoje palce po dzisiejszym? Kartki zrobione?
|
|
|
|
#4549 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wlasnie dojrzalam te cudnosci ktore robi Anulka
juz chyba wiem, kto mi bedzie robil zaproszenia na slub
|
|
#4550 |
|
Zakorzenienie
|
AnULka248, dziękuję
Ale gratulacje to raczej się Tobie należą - taki staż
|
#4551 |
|
BAN stały
|
Dzień dobry kochane, byłam wczoraj na parapetówie i choć nadrobiłam... nie mam siły cytować Was
lecę na praktyki do Sopotu!
|
|
|
|
#4552 |
|
BAN stały
|
Bry Bry! Ja już po porannej dawce ruchu, na dworze jest pięknie i ciepło! Już się nie mogę doczekać majówki i wyjazdu w końcu odpoczynek!
|
|
|
|
#4553 |
|
Zakorzenienie
|
U Was cieplo a u mnie pada
ide po kawe ![]() Mialam sie pochwalic z moim pierscionkiem zareczynowym jest dluga historia, ogolnie nie mialam go. Moj TZ zrobil mi w sobote niespodzianke
|
|
#4554 |
|
BAN stały
|
No i bardzo pikny!!
Pewnie siedzisz i spoglądasz co chwile na niego?
|
|
|
|
#4555 |
|
Zakorzenienie
|
Jest taki wielki, ze musze sie na niego patrzec
|
#4556 |
|
BAN stały
|
No ja też właśnie nie nosze więc wiem co czujesz
Ale w domu go ściągam bo boje się że coś z nim zrobię, oczywiście czyszczę np łazienkę w rękawiczkach ale do mycia naczyń nie zawsze mi się chce a boje się o cacko W końcu tż troszkę za niego zapłacił ![]() Mimo że pierścieni nie nosze ta kolekcja YES podoba mi się bardzo |
|
|
|
#4557 | |||
|
Zakorzenienie
|
30 zaproszeń gotowych, zostało jeszcze... ponad 100 (na razie)
biorę to sobie powoli nic kręcić nie muszę, bo wzór łatwy, więc jest bardzo fajnie Palce o dziwo mają się dobrze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
przeleciało![]() Cytat:
też bym nie umiała się przyzwyczaić ale ładny nie chcę go zniszczyć, bo szanuję to, że Tż trochę kasy na niego wydał... Za to moja przyszła bratowa twierdzi, że właśnie ja go nie szanuję, bo Tż może myśleć, że mi się nie podoba
|
|||
|
|
|
#4558 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Bo jednak telewizor to zakup na dorbych kilka lat. My wlasnie rozgladamy sie za jakims fajnym łózkiem, bo moje jedno osobowe juz w opłakanym stanie jest wiec nie ma sensu kupowac nową jedynke jak mozna wstawić juz małżeńskie tym bardziej, ze miejsce jest
|
|
|
|
|
#4559 |
|
Zakorzenienie
|
U nas telewizor tylko stoi i się kurzy. Na jednej ręce bym policzyła ile razy oglądaliśmy coś w TV.
Heh ja akurat należę do tych, które uważają, że pierścionek zaręczynowy jest po to by go nosić, a nie trzymać w pudełku Ale ile ludzi tyle opinii ![]() Macie plany na majówkę? My 1 maja 15 osobową grupą jedziemy na paintball. Jesteśmy z TŻ organizatorami, ciekawe jak się uda A poza tym w maju musimy kupić nowy odkurzacz![]() Loczek brown, kiedy wychodzi za mąż Twoja sąsiadka ;>
|
#4560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I pomimo tego, że nie sprzątam w nim mieszkania i uważam na niego i tak jest już niestety porysowany No i również jestem zdania, iż jednak ten pierścionek dostaje się po to by go nosić to tak samo jak z obrączką ![]() Padam na twarz swoją drogą ostatnio cierpię na jakąś okropną bezsenność...
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:48.

Jutro mój Tż ma urodziny

). Ja byłam w podobnej sytuacji rok temu (chociaż wyjazd w końcu się nie udał). Tylko po miesiącu takiego czegoś masz ludziowstręt
ja wole osobiscie ta druga opcje 
Chyba, że C. mi zrobi niespodziankę i wpadnie do mnie do domu albo na uczelnię