Panny Młode 2014 :) - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-30, 14:18   #4831
AnULka248
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2014 :)

Cytat:
Napisane przez kwiatuszek10031989 Pokaż wiadomość
Wolałabym nie wrzucać na forum Ale wierszyk mieli właśnie podobny z tym, że połączyli go jeszcze z innym z prośbą o wino zamiast kwiatów Całkiem fajnie to wyszło

Moja siostra jest rocznik 92, ale nie spieszy jej się do żeniaczki
Ja się nie śpieszę, po prostu nie widzimy przeszkód i tak nie jesteśmy tutaj najmłodsze
AnULka248 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 14:22   #4832
tasiulek
BAN stały

Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
Wróciłam z praktyk W Sopocie tragedia- pełno ludzi, mialam na praksach otwarte okno na sali i cały czas pachniało goframi, więc jak już skończyłam to zabrałam TŻciaka na gofery z dżemorem

Dla mnie to obojętne jaki tytuł, dostosuję się

Monte Lansino Ja tam latem Sopot omijam szerokim łukiem Raz że kieszonkowcy, dwa że laleczki razem ze swoimi kenami wystrojeni jak na boże ciało, trzy ceny które szybują w górę

U mnie dzisiaj delikatny obiadek ogóreczek brokuły i kotlety sojowe, całe szczęście nie jest u nas tak gorąco jak na południu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0517.jpg (157,9 KB, 12 załadowań)
tasiulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 15:06   #4833
exist_
Zakorzenienie

Anulka - ja np. reprezentuję jeszcze młodsze pokolenie.

Padam z nóg! Jest goooorrrrąco!
Stary 2012-04-30, 15:21   #4834
misiadelko
BAN stały

Tasiulek, prawie trafiłaś, nie zgadniesz co nam dziś buchnęli w Sopotkowie...
Tylko my tam na praktykach byliśmy a nie dla przyjemności, bo też omijamy Sopot latem
misiadelko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 15:29   #4835
tasiulek
BAN stały

Radio, lusterko z samochodu? Albo się na torebkę/portfele zaczaili
Stary 2012-04-30, 17:33   #4836
misiadelko
BAN stały

Antenę od CB Przecięli kabel i zawinęli :P A zawsze staraliśmy się chować, raz zapomnieliśmy...i masz
Stary 2012-04-30, 17:59   #4837
monikkad
Wtajemniczenie

Uuu, to niefajnie z tą anteną.

No, ja na 1 roku studiów to też ostatnią rzeczą o jakiej myślałam to był ślub. Teraz już 5 rok, lada moment obrona to inaczej się patrzy... Ale każdy ma swoje, jak ja to zawsze mówię

My byliśmy wczoraj nad morzem. Przejechaliśmy ponad 300 km i byliśmy tam... dwie godziny, bo było tak mega zimno i tak mega wiało, że nie dało się żyć, a w radiu tylko, że wszędzie upały tylko na wybrzeżu niekoniecznie :P Więc po 2 godzinach wsiedliśmy znów do auta i wróciliśmy do siebie, o 15.00 nad jeziorkiem i do wieczora późnego siedzieliśmy :P Także wypad stulecia, 150 zł na paliwo poszło się j**** :P

A dziś siedzę i robię jakieś bzdury na studia, albo raczej udaję, że robię... Jestem ostatnio leniem do potęgi entej... Czeka mnie taki właśnie super nudny tydzień - siedzenie w domu przed kompem i nauka tudzież przygotowywanie jakiś idiotyzmów na studia TŻ pracuje... Ale chyba pojadę do niego w środę na rowery i do piątku zostanę (w piątek i w sobotę on też pracuje ;/).

Tytuł wątku fajny wymyśliłyście

Wierszyk będziemy mieli ten co Anulka zacytowała, o grosiku, bardzo mi się podoba, dostałam kiedyś zaproszenie z takim i jestem za U nas zero rozmów o ślubie ostatnio. Przestaliśmy żyć tematem.

P.S. Piszę teraz zadanie na zajęcia z kreatywnego pisania. Rozprawkę o tym czy uważam, że to brunetki wymyślają kawały o blondynkach. Ja uważam, że nie (jestem blondynką). Ale brakuje mi argumentów, może macie jakieś pomysły??

Edytowane przez monikkad
Czas edycji: 2012-04-30 o 18:08
monikkad jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-30, 18:07   #4838
kwiatuszek10031989
Wtajemniczenie

Cytat:
Antenę od CB Przecięli kabel i zawinęli :P A zawsze staraliśmy się chować, raz zapomnieliśmy...i masz
Mojemu TŻ-towi też kiedyś ukradli antenę od CB spod mojego bloku właśnie też przecięli kabel i zabrali... Tylko, że to chyba na nic już taka antena bez kabla, bo mój tata twierdzi że nie da się dorobić... Więc wychodzi na to, że to było zrobione złośliwie...

kwiatuszek10031989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 18:40   #4839
misiadelko
BAN stały

uu monikkad to słaby wypadzik, ale przynajmniej zobaczyliście morze (wiem, słaba pociecha), wczoraj byłam u rodziców, był upał, przyjechałam do Gdańska - zmarzłam.. dziś w Sopocie też zimno, słonecznie, ale zimno...

kwiatuszek, nie mam pojęcia, ale chyba się wszystko da bo wiesz, bat razem z cewką i z kawałkiem kabla, to pewnie resztkę kabla jakoś dorobić się da
Stary 2012-04-30, 18:50   #4840
tasiulek
BAN stały

Można można bez problemu, jeszcze jest się sporo $ do przodu.
A mieliście jaką? Krótką długą?
Stary 2012-04-30, 19:02   #4841
monikkad
Wtajemniczenie

Cytat:
uu monikkad to słaby wypadzik, ale przynajmniej zobaczyliście morze (wiem, słaba pociecha), wczoraj byłam u rodziców, był upał, przyjechałam do Gdańska - zmarzłam.. dziś w Sopocie też zimno, słonecznie, ale zimno...

kwiatuszek, nie mam pojęcia, ale chyba się wszystko da bo wiesz, bat razem z cewką i z kawałkiem kabla, to pewnie resztkę kabla jakoś dorobić się da
No, szkoda tylko, że zobaczyliśmy z wysepki, bo wiało tak mega, a my nie mieliśmy kurtek i nawet na dół do wody nie schodziliśmy

A co do tej anteny to naprawdę nie sądziłam, że aż taka juma w tym naszym kraju. Wiem, naiwna jestem :P

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-30, 20:16   #4842
aszuelka
Zakorzenienie

A otwartych mamy fryzjerow w niedziele zreszta, tutaj jest troszeczke inaczej niz w Polsce. Tak w ogole rozmawialam dzisiaj z angolami o Polsce i mowie im, jak cieplo tam u nas i ze taki dlugi weekend macie, a jeden angol do mnie mowi: "jestescie jednym z biedniejszych krajow, wiec jakim cudem mozecie sobie pozwolic na taki dlugi weekend?". No i w sumie, musialam mu przyznac racje... Tutaj takich dlugich weekendow nie ma

16.06.2018 ślub
https://www.suwaczek.pl/cache/33159b1b51.png
aszuelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 20:58   #4843
tasiulek
BAN stały

Aszuelka ja im tez przyznaję rację Polacy to by najchętniej tylko odpoczywali
Stary 2012-04-30, 21:09   #4844
exist_
Zakorzenienie

Tasiulek, Aszuelka - bo to jest jednak tak że nasz naród w większości nie lubi swojej pracy bo jest za marne grosze/niezgodna z kwalifikacjami/źle im się pracuje/trzeba pracować/innej pracy nie ma i dlatego chętnie korzystają ze wszystkich możliwych dni wolnych, żeby w tym czasie pomarudzić że nie lubią swojej pracy.

A mój TŻ idzie do pracy np. i 1 maja na dzień i 3 maja na dzień, ale jakoś tak cichutko dziś marudził, że wolałby jednak noc ;P
Stary 2012-04-30, 21:24   #4845
Loczek_brown
Zakorzenienie

A nas jutro odwiedzają znajomi, czyt. cały dzień oprowadzania ich po mieście, czyt. umrę na tym skwarze

17.02 16.09
[*][*][*]
Loczek_brown jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 21:26   #4846
AnULka248
Zakorzenienie

Taki naród... Ale exist ma rację

Mój Tż na szczęście 1 i 3 ma wolne. Ale marudzi, że znowu takie skakanie, co drugi dzień do pracy
Stary 2012-04-30, 21:31   #4847
misiadelko
BAN stały

Cytat:
Napisane przez tasiulek Pokaż wiadomość
Można można bez problemu, jeszcze jest się sporo $ do przodu.
A mieliście jaką? Krótką długą?
takiego presidenta http://images03.olx.pl/ui/4/06/84/62...-president.jpg

ja mam taką krótką i żadnej znanej firmy, że nigdy nie ściągam i nikt się nigdy nie pokusił. TŻ stara się chować, ale nie zawsze jest czas i już mu takiego presidenta drugi raz buchneli...

Cytat:
Napisane przez monikkad Pokaż wiadomość
No, szkoda tylko, że zobaczyliśmy z wysepki, bo wiało tak mega, a my nie mieliśmy kurtek i nawet na dół do wody nie schodziliśmy

A co do tej anteny to naprawdę nie sądziłam, że aż taka juma w tym naszym kraju. Wiem, naiwna jestem :P
A no jest niestety, nie wiem, że ludziom opłaca się aż tak ryzykować...

Cytat:
Napisane przez exist_ Pokaż wiadomość
Tasiulek, Aszuelka - bo to jest jednak tak że nasz naród w większości nie lubi swojej pracy bo jest za marne grosze/niezgodna z kwalifikacjami/źle im się pracuje/trzeba pracować/innej pracy nie ma i dlatego chętnie korzystają ze wszystkich możliwych dni wolnych, żeby w tym czasie pomarudzić że nie lubią swojej pracy.

A mój TŻ idzie do pracy np. i 1 maja na dzień i 3 maja na dzień, ale jakoś tak cichutko dziś marudził, że wolałby jednak noc ;P
Mój ma jutro wolne, a miał nie mieć nareszcie Ale dziś wróci z pracy o 2 w nocy :<
Stary 2012-04-30, 21:35   #4848
monikkad
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez AnULka248 Pokaż wiadomość
Taki naród... Ale exist ma rację

Mój Tż na szczęście 1 i 3 ma wolne. Ale marudzi, że znowu takie skakanie, co drugi dzień do pracy
Mój też właśnie ma takie skakanie ;/
Stary 2012-04-30, 21:39   #4849
exist_
Zakorzenienie

Mój idzie 1,3,6 maja do pracy, ale za to od 24 maja do 31 ma wolne Tak samo z siebie, bo tak mu grafik ułożyli, ma tam jedynie dwa dni urlopu wpisane które musiał mieć, bo wyjeżdżamy.
Stary 2012-04-30, 21:42   #4850
tasiulek
BAN stały

Cytat:
Napisane przez exist_ Pokaż wiadomość

Być może, ale dla mnie wolne dni powinny być ograniczone do minimum. Oczywiście ludzie muszą odpoczywać, ale ile osób idzie do kościoła bo jest 3 króli? A wtedy jest oczywiście wolne. Dla mnie bez sensu. Te 9 dni długiego majowego weekendu - śmiech na sali
Być może mówię tak bo i ja i tż pracujemy, nie musimy ale jednak chcę zbudować dom, i coś ku temu robię poza marudzeniem jak to jest źle przy spalonej na grillu kiełbasie

Cytat:
takiego presidenta http://images03.olx.pl/ui/4/06/84/62...-president.jpg

ja mam taką krótką i żadnej znanej firmy, że nigdy nie ściągam i nikt się nigdy nie pokusił. TŻ stara się chować, ale nie zawsze jest czas i już mu takiego presidenta drugi raz buchneli...

A no jest niestety, nie wiem, że ludziom opłaca się aż tak ryzykować...

Mój ma jutro wolne, a miał nie mieć nareszcie Ale dziś wróci z pracy o 2 w nocy :<
Ano to president może być chodliwy bo to są po prostu dobre anteny. Także się nie dziwię że ktoś się połasił
Stary 2012-04-30, 21:57   #4851
AnULka248
Zakorzenienie

Trzech Króli to według mnie też przesada.

Ja za weekend majowy uważam tylko czas 1-3 maja, bo nie wszyscy mogą sobie pozwolić na taki 9dniowy weekend jak teraz... Większość normalnie pracuje, nie licząc pracowników administracyjnych itp.

Idę spać, tak pyli, że już na oczy nie widzę, takie załzawione

Ale jeszcze się pochwalę - już 3 tydzień wstaję o 8.00 Ale i tak czasu mało mam w ciągu dnia ostatnio. Mam zamiar dobić do 7.00. Tasiulek, zmieniłaś moje życie

Dobranoc
Stary 2012-04-30, 22:03   #4852
mala_czarna_21
Zakorzenienie

ale np moja mama jest księgową a 2.05 i 4.05 ma normalnie pracujące a pracuje w państwowej firmie...
to zależy wszystko od przełożonych ale skoro stać nas na emerytury dla 35-latków to stać nas też na 9-dniową majówkę
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-01, 06:58   #4853
tasiulek
BAN stały

Cytat:
Trzech Króli to według mnie też przesada.

Ja za weekend majowy uważam tylko czas 1-3 maja, bo nie wszyscy mogą sobie pozwolić na taki 9dniowy weekend jak teraz... Większość normalnie pracuje, nie licząc pracowników administracyjnych itp.

Idę spać, tak pyli, że już na oczy nie widzę, takie załzawione

Ale jeszcze się pochwalę - już 3 tydzień wstaję o 8.00 Ale i tak czasu mało mam w ciągu dnia ostatnio. Mam zamiar dobić do 7.00. Tasiulek, zmieniłaś moje życie

Dobranoc
Me serce się raduje
Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
ale np moja mama jest księgową a 2.05 i 4.05 ma normalnie pracujące a pracuje w państwowej firmie...
to zależy wszystko od przełożonych ale skoro stać nas na emerytury dla 35-latków to stać nas też na 9-dniową majówkę
Będziemy pracować do 67 roku życia więc zarobimy na te 9 dniową majówkę
Stary 2012-05-01, 09:59   #4854
aszuelka
Zakorzenienie

My tutaj w Anglii mamy raz na jakis czas tzw. bank holiday ktory jest zawsze w poniedzialek. Wtedy angole maja 3 dni na odpoczynek - moim zdaniem ekstra pomysl.

Nawet gdy sie nie lubi swojej pracy, to tak czy siak z owej pracy jest odplacany podatek dla panstwa, a takie 9 dni lenistwa przeklada sie nie miliony zlotych strat. Ale przeciez nas stac mimo tego iz jestemy jednym z biedniejszych krajow w Europie. Jakos angole o takim wolnym nawet nie smia pomarzyc, a maja pieniedzy w ch***

A ja tez dzisiaj pracuje wczoraj byla piekna pogoda, dzisiaj juz znowu deszcz a od jutra przechodze na diete dukana, a co

16.06.2018 ślub
https://www.suwaczek.pl/cache/33159b1b51.png
aszuelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-01, 12:21   #4855
malutka155
Zakorzenienie

Dzień dobry TŻ w pracy a ja odpoczywam
Tytuł obojętnie, może być ten rymowany
Stary 2012-05-01, 13:17   #4856
velika
Winter is coming

hej
dawno się nie odzywałam, sorki
Ja normalnie pracuję teraz, wczoraj to mieliśmy taki sajgon w pracy, że masakra, inne kancelarie pozamykane i wszyscy do nas jutro pewnie będzie to samo dzisiaj też byłam w pracy, bo dorywczo jestem kuratorką i akurat tak mi pasowało.
Wyobraźcie sobie w ogóle, że koleżanka z pracy bierze ślub w czwartek, a jej narzeczony miał jakiś wypadek przy pracy, ma 3 szwy pod okiem, oko całe zakrwawione i we wszystkich kolorach tęczy będzie ślubował w okularach przeciwsłonecznych ja zresztą nie lepsza, w sobotę byliśmy z chłopem, moją siostrą i jej chłopakiem rowerami nad jeziorem i w drodze powrotnej zaliczyłam upadek i bliskie spotkanie z asfaltem mam mega strupa przy oku, dobrze, że zębów nie wybiłam. A w piątek idę na 18-tkę do brata chłopa będę musiała się chować przed aparatem

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-01, 18:22   #4857
wioliix
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kwiatuszek10031989 Pokaż wiadomość
Mojemu TŻ-towi też kiedyś ukradli antenę od CB spod mojego bloku właśnie też przecięli kabel i zabrali... Tylko, że to chyba na nic już taka antena bez kabla, bo mój tata twierdzi że nie da się dorobić... Więc wychodzi na to, że to było zrobione złośliwie...
Ludzie to są złośliwi mi ktoś obok przychodni porysował auto gwoździem po 3 częściach nie wiem po co i dlaczego ???? nie mam żadnych wrogow ani nie jestem jakaś konfliktowa nawet nie widziałam tam nikogo znajomego prawie same stare dziadki.... 500zł dałam na lakiernika dobrze że miałam AC tylko że nie mialam żadnych zniżek i teraz musze zapłacić wzwyżkę...

---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ----------

Ale za to majówka udana;p byliśmy nad jeziorkiem a potem posiedzieć w barze ze znajomymi tak szybko to zleciało Już mi brakuje jego obecności jak spędzam z nim dużo czasu

Edytowane przez wioliix
Czas edycji: 2012-05-01 o 18:23
wioliix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-01, 20:12   #4858
exist_
Zakorzenienie

Piwko, grillek, TŻ i od razu człowiekowi lepiej po całym dniu nauki
Stary 2012-05-02, 09:07   #4859
AnULka248
Zakorzenienie

Dobry!

Dostałam wczoraj zamówienie na zaproszenia na (uwaga) 70 lat po ślubie jestem pełna podziwu dla tych ludzi, tyle lat...
Stary 2012-05-02, 10:50   #4860
Loczek_brown
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
hej
dawno się nie odzywałam, sorki
Ja normalnie pracuję teraz, wczoraj to mieliśmy taki sajgon w pracy, że masakra, inne kancelarie pozamykane i wszyscy do nas jutro pewnie będzie to samo dzisiaj też byłam w pracy, bo dorywczo jestem kuratorką i akurat tak mi pasowało.
Wyobraźcie sobie w ogóle, że koleżanka z pracy bierze ślub w czwartek, a jej narzeczony miał jakiś wypadek przy pracy, ma 3 szwy pod okiem, oko całe zakrwawione i we wszystkich kolorach tęczy będzie ślubował w okularach przeciwsłonecznych ja zresztą nie lepsza, w sobotę byliśmy z chłopem, moją siostrą i jej chłopakiem rowerami nad jeziorem i w drodze powrotnej zaliczyłam upadek i bliskie spotkanie z asfaltem mam mega strupa przy oku, dobrze, że zębów nie wybiłam. A w piątek idę na 18-tkę do brata chłopa będę musiała się chować przed aparatem
współczuję koleżance. Chociaż będą mieli potem co wspominać i z czego się pośmiać

Cytat:
Dobry!

Dostałam wczoraj zamówienie na zaproszenia na (uwaga) 70 lat po ślubie jestem pełna podziwu dla tych ludzi, tyle lat...
piękna rocznica!!

a ja padam, nóg nie czuję. Słońce mnie zjarało. Ale było superr!!

17.02 16.09
[*][*][*]
Loczek_brown jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości