Panny Młode 2014 :) - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-14, 17:20   #31
zip sklad
BAN stały

Dot.: Panny Młode 2014 :)

mozna planowac jesli sie ma powoli jakies konkrety i realne fakty, a nie liche nadzieje, ułudę i mrzonki nic niewarte. tak max do pol roku termin, a nie na świętego nigdy.
zip sklad jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 17:21   #32
aluniaaaaa
Zakorzenienie

A skad wiesz, ze u dziewczyn nie ma realnych faktow? bo to, ze nie ma daty o niczym nie swiadczy!

Małżeństwo 06.09.2014
aluniaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 17:21   #33
paula_mysza
Raczkowanie

Mogę też za kilka lat wziąć rozwód, bo coś się wydarzy, i czy to oznacza, że mam nie brać ślubu? Jeśli z kimś jestem, to zakładam, że na zawsze, jak mam zakładać inaczej, to po co się wiązać. A że czasem ludziom nie wychodzi i się rozstają- cóż, życie.

PS. Jak mnie nie interesuje jakiś wątek, to na niego po prostu nie wchodzę.

paula_mysza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 17:23   #34
zip sklad
BAN stały

sorry, ale na 3 lata przed, to pewnie czesc Pan z tego watku nie bedzie nawet zareczona i bedzie marzyc o jakims byle jakim pierscionku. trzeba miec jakies solidne podstawy zeby cos planowac tyle lat do przodu.
Stary 2011-07-14, 17:24   #35
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Skoro dla ciebie niewystarczajaca podstawa jest dlugi staz zwiazku i milosc no to powodzenia

Małżeństwo 06.09.2014
Stary 2011-07-14, 17:31   #36
paula_mysza
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zip sklad Pokaż wiadomość
sorry, ale na 3 lata przed, to pewnie czesc Pan z tego watku nie bedzie nawet zareczona i bedzie marzyc o jakims byle jakim pierscionku. trzeba miec jakies solidne podstawy zeby cos planowac tyle lat do przodu.
A wywnioskowałaś, że ja np. ich nie mam na podstawie czego?
Bo ja żadnych konkretów tu póki co nie napisałam, i nie widzę w najbliższej przyszłości takiej potrzeby.

Stary 2011-07-14, 17:48   #37
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aluniaaaaa Pokaż wiadomość
Ooo, a co to, znana juz moderacji kolezanka?

i to aż za dobrze, chyba dziewczyny olejcie ją, to ponarzeka i pójdzie.. nie ma co tracić nerwów na kogoś, kto tylko sieje zamęt co chwile na innym wątku

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-14, 18:05   #38
paula_mysza
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez malinka9191 Pokaż wiadomość

i to aż za dobrze, chyba dziewczyny olejcie ją, to ponarzeka i pójdzie.. nie ma co tracić nerwów na kogoś, kto tylko sieje zamęt co chwile na innym wątku
Ale spokojnie, nikt tu nerwów nie traci. Czekam sobie na tego rzekomo nieświadomego spisku ślubnego TŻta i mi się nudzi...

Stary 2011-07-14, 18:09   #39
aluniaaaaa
Zakorzenienie

No tak, u mnie tez tak na serio zareczyn nie bylo - tak dla picu wpisalam sobie jakas date

Małżeństwo 06.09.2014
Stary 2011-07-14, 18:15   #40
paula_mysza
Raczkowanie

A co ja mam powiedzieć, jak ja nawet pierścionka nie mam, ale lepiej nie mówię dlaczego, bo mnie tu zjedzą...

Stary 2011-07-14, 18:21   #41
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paula_mysza Pokaż wiadomość
Ale spokojnie, nikt tu nerwów nie traci. Czekam sobie na tego rzekomo nieświadomego spisku ślubnego TŻta i mi się nudzi...
uuu no to może być dłuuugie czekanie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-14, 18:30   #42
paula_mysza
Raczkowanie

Długie! 9,5 godziny! I tak nie zasnę...

Stary 2011-07-14, 19:15   #43
zip sklad
BAN stały

paula_mysza nie mowie, ze Ty sie nie zareczylas, ale na takich watkach gros Pan nawet tego nie ma, ale planuje slub na 3 lata naprzod
tez chyba zaloze watek dla PMek co sie chajtaja w 2015 i tak napewno jutro jakas Pani zalozy.
Stary 2011-07-14, 19:18   #44
malwus20
Wtajemniczenie

Nie przejmujcie sie zip sklad Do naszego wątku tez trafiła i jak to sama określiła po co się chwalić np suknią czy fotografem a przecież od tego jest to forum niektórzy żyją chyba tylko po to by innym to życie zatruwać bo nic innego do roboty nie mają
Tymczasem życzę miłych i pewnie powolnych przygotowań to tego pięknego dnia Pozdrawia PMka 2012

Edytowane przez malwus20
Czas edycji: 2011-07-14 o 19:19
malwus20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 19:48   #45
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
nastepny irytujacy i niepotrzebny watek, nie robcie z siebie wiecie kogo, bez urazy. szkoda jeszcze, ze nie 2016, chociaz pewnie jak sie jutro obudze, to juz taki bedzie
Jest i trollik jakiś czas temu zbanowany
Mało ci banów?

Życzę powodzenia i owocnych planowań.
PM2013

---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ----------

Cytat:
Napisane przez malinka9191 Pokaż wiadomość

Nie pójdzie, malinka, nie pamiętasz? U nas nie polazła do czasu...
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 19:55   #46
paula_mysza
Raczkowanie

zip sklad Ale to jeszcze zależy, co kto rozumie pod pojęciem planowanie... czy sobie dziewczyna marzy, że ślub weźmie tu i tu, wesele tam a sukienka bedzie taka a taka i już wybrane... czy rzeczywiście zaklepuje terminy chociaż z tżtem jeszcze nie uzgodnione, bo i o takich absurdach słyszałam.

My tam sobie obgadaliśmy naszą wspólną przyszłość, łącznie z datą ślubu i oficjalnych zaręczyn i póki co wystarczy. Szczegóły będą za rok, półtorej. Co nie zmienia faktu, że troszkę się nie mogę doczekać, kiedy będzie to "za rok".

Chociaż szczerze mówiąc, nigdy jakoś specjalnie nie marzyłam o białej sukience i tych wszystkich innych duperelkach, uważałam to za zbędne. Dopiero jak TŻ zaczął o tym wspominać na serio, to wylazła ze mnie taka typowa baba.... A jak było z Wami?

Dobra, dziewczyny, zostawmy już ten trolling, bo nie o tym wątek.
Ale się dziś rozgadałam

Edytowane przez paula_mysza
Czas edycji: 2011-07-14 o 19:58
Stary 2011-07-14, 19:56   #47
zip sklad
BAN stały

widze kolezanki sie dolaczaja mimo, ze planuja za rok, to i tutaj dotarly, jak milo moze napiszecie jak na naszym watku Was okreslaja skoro juz mnie przedstawilyscie. wiedzialam, ze jestem popularna, chociaz nielubiana, ale ze az tak
ja nie mowie, ze nie nalezy planowac i sie tych chwalic, cieszyc itd tylko czemu nie na portalach typowo slubnych jak np. e-wesele? nikt by wtedy nie robil Wam jakichs uwag czy cos, a tak same sie niepotrzebnie narazacie, poza tym-mam to teraz na szkoleniu, nie wiecie czy kolezanka z forum, to tak naprawde nie kolega, ktory ma 50 lat i niezly ubaw w domu jak to czyta. nie pomyslalyscie o tym? ide rzucic okiem na guido z Jersey Shore
paula_mysza wlasnie mi chodzilo o ta 1sza czesc twojej wypowiedzi powyzej, atak na serio, to zycze udanego planowania, bo ja nigdy nikomu zle nie zycze i nie pisze tego zlosliwie.
ze mna bylo tak, ze jak juz dostalam pierscionek jaki chcialam, to mam w nosie organizacje, nie chce mi sie organizowac tego slubu i gosci tez nie chce, chce przyjsc na gotowe, bez muzyki, tancow, bo nie lubie, przytupaj, oczepin i calej tej szopki. najchetniej wzielabym slub w Vegas-szkoda, ze u nas niewaznywrr. ew. wziela 2 swiadkow i koniec. TŻt ma na szczescie takie samo zdanie jak ja, jak zwykle na kazdy temat. jestesly oboje zawsze zgodni.

Edytowane przez zip sklad
Czas edycji: 2011-07-14 o 20:00
Stary 2011-07-14, 20:03   #48
paula_mysza
Raczkowanie

A póki nie piszę o swoich bardzo prywatnych, intymnych sprawach, i nie podpisuję się nazwiskiem, to nawet jak się znajdzie taki 50 letni kolega, to to mi zwisa i powiewa.

A dlaczego tu? Bo tu akurat mam konto, a ja nie chcę zakładać setek różnych kont. Tu są kategorie ślubne forum, właśnie po to, żeby o tym między innymi pisać. Jak komuś przeszkadza to już jego problem i może po prostu na takie wątki nie wchodzić. EOT.

Stary 2011-07-14, 20:08   #49
zip sklad
BAN stały

wlasnie dlatego uwazam, ze wizaz schodzi na psy i robi pod publiczke, ale kazdy orze jak moze. uwazam, ze tutaj nie powinno byc tematow slubnych, ciazowych, zwiazkowych i o dzieciach, wizaz-jak sama nazwa wskazuje, powinien byc o: wizazu, kosmetykach, moda, uroda, stylizacja, zdrowie, fitness i sport-z grubsza na tym koniec.
widzialam gdzies tez na tym forum watek dla anorektyczek, uwazam, ze to powino byc stanowczo zakazane i dostep od 18 lat wzwyż, tak jak na strony z nagimi paniami.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-14, 20:09   #50
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
FlightlessBird dobra jestes, juz nie chcialam tego pisac, bo wiedzialam, ze jakas zyczliwa stad od razu sie odezwie, otoz oswiece Cie, ze nie zazdroszcze, bo nie mam czego, mam slub za rok, nic nie planuje , nie udzielam sie na zdanym forum i nie rozpisuje, nie neguje takich watkow, ale sa od tego fora jak np. e-wesele.pl po co tutaj pisac. tam sie mozna wszystkiego dowiedziec, chwala sie raczej panny planujace slub prawie 4 lata naprzod, jak napisalam, wiec mi sie nic nie klania, pozniej sobie zalozcie watek: ,,te co nie wyszly za maz w 2014''albo ,,nie wypalil mi slub w 2014'' napewno niejednej z Was ten slub nie wyjdzie i to nie z przyczyn organizacyjnych, ale ze ktos sie rozmysli, i co wtedy?
Moja ostatnia wypowiedź skierowana do Ciebie.
Po 1 nikt Ci nie każe wchodzić na to forum i czytać tego co piszemy.
Nic Ci do tego.
Po 2 Nie martw się o innych. Twój TŻ też się jeszcze może rozmyślić. Kto wie czy tak nie byłoby lepiej dla niego
Ma rok czasu. A to jest kupa czasu

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 20:17   #51
zip sklad
BAN stały

FlightlessBird nie zycz drugiemu, co tobie niemile-dobra rada, o mnie sie nie martw, ja juz 4 razy mezata moglam byc, myslisz, ze to jakis problem meza wychaczyc dla odpicowanej blondi w typie Dody? jakby sie rozmyslil, to myslisz, ze by mi sie swiat zawalil, ja nie z tych. dla mnie zaden problem.
Stary 2011-07-14, 20:23   #52
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
FlightlessBird nie zycz drugiemu, co tobie niemile-dobra rada, o mnie sie nie martw, ja juz 4 razy mezata moglam byc, myslisz, ze to jakis problem meza wychaczyc dla odpicowanej blondi w typie Dody? jakby sie rozmyslil, to myslisz, ze by mi sie swiat zawalil, ja nie z tych. dla mnie zaden problem.
A gdzie ja Ci czegos życzę? To własnie Ty zakładasz, że wiele z nich się i tak rozstanie... Więc martw się o siebie i tak będzie najlepiej.

Twój TŻ na pewno by się ucieszył jakby przeczytał ten Twój post brzmiący "Jak nie ten to inny". Widać z jak wielkiej miłości ten ślub bierzesz...

Stary 2011-07-14, 20:24   #53
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
no tak... trzeba mieć "jakiś" pierścionek taki wymarzony.. za kilka tysięcyPrawda Gabisolis?
Cytat:
rozumiem, że inteligencja ta sama?
dastin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 20:25   #54
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
wlasnie dlatego uwazam, ze wizaz schodzi na psy i robi pod publiczke, ale kazdy orze jak moze. uwazam, ze tutaj nie powinno byc tematow slubnych, ciazowych, zwiazkowych i o dzieciach, wizaz-jak sama nazwa wskazuje, powinien byc o: wizazu, kosmetykach, moda, uroda, stylizacja, zdrowie, fitness i sport-z grubsza na tym koniec.
widzialam gdzies tez na tym forum watek dla anorektyczek, uwazam, ze to powino byc stanowczo zakazane i dostep od 18 lat wzwyż, tak jak na strony z nagimi paniami.
Odezwała się ta z wątku o tym co kupiła w biedronce i wątku oszczędnościowego
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 20:26   #55
zip sklad
BAN stały

jasne, ze tak, dzis mialam o tym na szkoleniu i uswiadamialam panie co maja zrobic zeby taki dostac. poczytaj nasz watek dokladnie jak my tam oszczedzamy, juz raz Cie dziewczyny pogonily i dobrze zrobily, odezwala sie ta , co zachowuje sie jak 5latka z podstawowki, ktora skarzy pani wychowawczyni na przerwie, ze jej ktos lizaczka zabral
do tego hipokrtyka, ktora nie robi zakupow w dyskoncie-nie wierze
dastin jasne, ze tak i sie nie mam czego wstydzic, 2 półkule rozmiar D mowia samo za siebie, jak spiewaja w Kabarecie pod Wyrwigroszem.

Czas edycji: 2011-07-14 o 20:29
Stary 2011-07-14, 20:29   #56
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
Odezwała się ta z wątku o tym co kupiła w biedronce i wątku oszczędnościowego
dobre

---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

Cytat:
jasne, ze tak, dzis mialam o tym na szkoleniu i uswiadamialam panie co maja zrobic zeby taki dostac. poczytaj nasz watek dokladnie jak my tam oszczedzamy, juz raz Cie dziewczyny pogonily i dobrze zrobily, odezwala sie ta , co zachowuje sie jak 5latka z podstawowki, ktora skarzy pani wychowawczyni na przerwie, ze jej ktos lizaczka zabral
do tego hipokrtyka, ktora nie robi zakupow w dyskoncie-nie wierze
weź się nie pogrążaj. To Ty pisałaś, że to forum powinno byc o modzie, kosmetykach itp. A sama piszesz aktywnie w takich wątkach jak te wspomniane przez Linaewen

Stary 2011-07-14, 20:31   #57
zip sklad
BAN stały

znowu cala strona o mnie, jak milo, faceta trzeba stawiac wymagania, jak nie, to sie konczy na watku gdzie siedza psuedo-szczesliwe mezatki, zyja w ułudzie i w blogiej nieswiadomosci jak moje kolezanki, ktore ,,szczesliwie''za maz wyszly.
owszem, pisze, ale dlatego, ze uwazam, ze na wizazu nie powinno byc o takich sprawach, jak sama nazwa wskazuje, a ze to komercja, to inna bajka. policzcie sobie nowe posty, nawet ten, 90% postow ktore powstaje, to slub, dzieci, ciaza itp. nic nowego. z wizazem sie to ma jak pies do gwizdka.
co 2gi watek na wizazu jest o dzieciach, slubach, ciazach itp. gdyby nie te tematy, to wizaz praktycznie by nie istnial gdyby sie 3mal tylko mody, urody i zdrowia.

Czas edycji: 2011-07-14 o 20:33
Stary 2011-07-14, 20:32   #58
FlightlessBird
Zakorzenienie

A teraz PMki 2014 zaczynają tutaj swoje rozmowy Bo to ich temat. Jeszcze raz powodzenia

Stary 2011-07-14, 20:37   #59
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
Nie pójdzie, malinka, nie pamiętasz? U nas nie polazła do czasu...
no właśnie do czasu....

niektórzy chyba lubią mieszać innym i pierniczyć głupoty, bo to ich sens życia.. ale jak kto lubi
Stary 2011-07-14, 20:38   #60
zip sklad
BAN stały

ale badzmy szczerzy i uczciwi, dla mnie mieszanie to jest pisanie watkow o slubach za 2-3 lata albo na św. nigdy, zobaczycie, ze jutro bedzie watek slubny na 2015 to jest jakas zgroza.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości