![]() |
#31 |
BAN stały
|
Dot.: Panny Młode 2014 :)
mozna planowac jesli sie ma powoli jakies konkrety i realne fakty, a nie liche nadzieje, ułudę i mrzonki nic niewarte. tak max do pol roku termin, a nie na świętego nigdy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
A skad wiesz, ze u dziewczyn nie ma realnych faktow? bo to, ze nie ma daty o niczym nie swiadczy!
#33 |
Raczkowanie
|
Mogę też za kilka lat wziąć rozwód, bo coś się wydarzy, i czy to oznacza, że mam nie brać ślubu? Jeśli z kimś jestem, to zakładam, że na zawsze, jak mam zakładać inaczej, to po co się wiązać. A że czasem ludziom nie wychodzi i się rozstają- cóż, życie.
PS. Jak mnie nie interesuje jakiś wątek, to na niego po prostu nie wchodzę.
#34 |
BAN stały
|
sorry, ale na 3 lata przed, to pewnie czesc Pan z tego watku nie bedzie nawet zareczona i bedzie marzyc o jakims byle jakim pierscionku. trzeba miec jakies solidne podstawy zeby cos planowac tyle lat do przodu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Skoro dla ciebie niewystarczajaca podstawa jest dlugi staz zwiazku i milosc no to powodzenia
![]()
#36 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Bo ja żadnych konkretów tu póki co nie napisałam, i nie widzę w najbliższej przyszłości takiej potrzeby.
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
![]() i to aż za dobrze, chyba ![]() ![]()
![]() |
#38 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
No tak, u mnie tez tak na serio zareczyn nie bylo - tak dla picu wpisalam sobie jakas date
![]()
#40 |
Raczkowanie
|
A co ja mam powiedzieć, jak ja nawet pierścionka nie mam
![]()
#41 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Długie! 9,5 godziny! I tak nie zasnę...
#43 |
BAN stały
|
paula_mysza nie mowie, ze Ty sie nie zareczylas, ale na takich watkach gros Pan nawet tego nie ma, ale planuje slub na 3 lata naprzod
![]() tez chyba zaloze watek dla PMek co sie chajtaja w 2015 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Wtajemniczenie
|
Nie przejmujcie sie zip sklad
![]() ![]() ![]() Tymczasem życzę miłych i pewnie powolnych przygotowań to tego pięknego dnia ![]() ![]()
![]() Edytowane przez malwus20 Czas edycji: 2011-07-14 o 19:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#45 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mało ci banów? Życzę powodzenia i owocnych planowań. PM2013 ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- Nie pójdzie, malinka, nie pamiętasz? U nas nie polazła do czasu...
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
zip sklad Ale to jeszcze zależy, co kto rozumie pod pojęciem planowanie... czy sobie dziewczyna marzy, że ślub weźmie tu i tu, wesele tam a sukienka bedzie taka a taka i już wybrane... czy rzeczywiście zaklepuje terminy chociaż z tżtem jeszcze nie uzgodnione, bo i o takich absurdach słyszałam.
My tam sobie obgadaliśmy naszą wspólną przyszłość, łącznie z datą ślubu i oficjalnych zaręczyn ![]() Chociaż szczerze mówiąc, nigdy jakoś specjalnie nie marzyłam o białej sukience i tych wszystkich innych duperelkach, uważałam to za zbędne. Dopiero jak TŻ zaczął o tym wspominać na serio, to wylazła ze mnie taka typowa baba.... ![]() Dobra, dziewczyny, zostawmy już ten trolling, bo nie o tym wątek. Ale się dziś rozgadałam ![]()
Edytowane przez paula_mysza Czas edycji: 2011-07-14 o 19:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
BAN stały
|
widze kolezanki sie dolaczaja mimo, ze planuja za rok, to i tutaj dotarly, jak milo
![]() ![]() ja nie mowie, ze nie nalezy planowac i sie tych chwalic, cieszyc itd tylko czemu nie na portalach typowo slubnych jak np. e-wesele? nikt by wtedy nie robil Wam jakichs uwag czy cos, a tak same sie niepotrzebnie narazacie, poza tym-mam to teraz na szkoleniu, nie wiecie czy kolezanka z forum, to tak naprawde nie kolega, ktory ma 50 lat i niezly ubaw w domu jak to czyta. nie pomyslalyscie o tym? ide rzucic okiem na guido z Jersey Shore ![]() paula_mysza wlasnie mi chodzilo o ta 1sza czesc twojej wypowiedzi powyzej, atak na serio, to zycze udanego planowania, bo ja nigdy nikomu zle nie zycze i nie pisze tego zlosliwie. ze mna bylo tak, ze jak juz dostalam pierscionek jaki chcialam, to mam w nosie organizacje, nie chce mi sie organizowac tego slubu i gosci tez nie chce, chce przyjsc na gotowe, bez muzyki, tancow, bo nie lubie, przytupaj, oczepin i calej tej szopki. najchetniej wzielabym slub w Vegas-szkoda, ze u nas niewazny ![]() Edytowane przez zip sklad Czas edycji: 2011-07-14 o 20:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
A póki nie piszę o swoich bardzo prywatnych, intymnych sprawach, i nie podpisuję się nazwiskiem, to nawet jak się znajdzie taki 50 letni kolega, to to mi zwisa i powiewa.
A dlaczego tu? Bo tu akurat mam konto, a ja nie chcę zakładać setek różnych kont. Tu są kategorie ślubne forum, właśnie po to, żeby o tym między innymi pisać. Jak komuś przeszkadza to już jego problem i może po prostu na takie wątki nie wchodzić. EOT.
#49 |
BAN stały
|
wlasnie dlatego uwazam, ze wizaz schodzi na psy i robi pod publiczke, ale kazdy orze jak moze. uwazam, ze tutaj nie powinno byc tematow slubnych, ciazowych, zwiazkowych i o dzieciach, wizaz-jak sama nazwa wskazuje, powinien byc o: wizazu, kosmetykach, moda, uroda, stylizacja, zdrowie, fitness i sport-z grubsza na tym koniec.
widzialam gdzies tez na tym forum watek dla anorektyczek, uwazam, ze to powino byc stanowczo zakazane i dostep od 18 lat wzwyż, tak jak na strony z nagimi paniami. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po 1 nikt Ci nie każe wchodzić na to forum i czytać tego co piszemy. Nic Ci do tego. Po 2 Nie martw się o innych. Twój TŻ też się jeszcze może rozmyślić. Kto wie czy tak nie byłoby lepiej dla niego ![]() Ma rok czasu. A to jest kupa czasu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
BAN stały
|
FlightlessBird nie zycz drugiemu, co tobie niemile-dobra rada, o mnie sie nie martw, ja juz 4 razy mezata moglam byc, myslisz, ze to jakis problem meza wychaczyc dla odpicowanej blondi w typie Dody? jakby sie rozmyslil, to myslisz, ze by mi sie swiat zawalil, ja nie z tych. dla mnie zaden problem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#52 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Twój TŻ na pewno by się ucieszył jakby przeczytał ten Twój post brzmiący "Jak nie ten to inny". Widać z jak wielkiej miłości ten ślub bierzesz... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#53 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#54 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
BAN stały
|
jasne, ze tak, dzis mialam o tym na szkoleniu i uswiadamialam panie co maja zrobic zeby taki dostac. poczytaj nasz watek dokladnie jak my tam oszczedzamy, juz raz Cie dziewczyny pogonily i dobrze zrobily, odezwala sie ta , co zachowuje sie jak 5latka z podstawowki, ktora skarzy pani wychowawczyni na przerwie, ze jej ktos lizaczka zabral
![]() do tego hipokrtyka, ktora nie robi zakupow w dyskoncie-nie wierze ![]() dastin jasne, ze tak i sie nie mam czego wstydzic, 2 półkule rozmiar D mowia samo za siebie, jak spiewaja w Kabarecie pod Wyrwigroszem. Edytowane przez zip sklad Czas edycji: 2011-07-14 o 20:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#56 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
BAN stały
|
znowu cala strona o mnie, jak milo, faceta trzeba stawiac wymagania, jak nie, to sie konczy na watku gdzie siedza psuedo-szczesliwe mezatki, zyja w ułudzie i w blogiej nieswiadomosci jak moje kolezanki, ktore ,,szczesliwie''za maz wyszly.
owszem, pisze, ale dlatego, ze uwazam, ze na wizazu nie powinno byc o takich sprawach, jak sama nazwa wskazuje, a ze to komercja, to inna bajka. policzcie sobie nowe posty, nawet ten, 90% postow ktore powstaje, to slub, dzieci, ciaza itp. nic nowego. z wizazem sie to ma jak pies do gwizdka. co 2gi watek na wizazu jest o dzieciach, slubach, ciazach itp. gdyby nie te tematy, to wizaz praktycznie by nie istnial gdyby sie 3mal tylko mody, urody i zdrowia. Edytowane przez zip sklad Czas edycji: 2011-07-14 o 20:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
A teraz PMki 2014 zaczynają tutaj swoje rozmowy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
no właśnie do czasu....
niektórzy chyba lubią mieszać innym i pierniczyć głupoty, bo to ich sens życia.. ale jak kto lubi ![]()
#60 |
BAN stały
|
ale badzmy szczerzy i uczciwi, dla mnie mieszanie to jest pisanie watkow o slubach za 2-3 lata albo na św. nigdy, zobaczycie, ze jutro bedzie watek slubny na 2015
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:16.