![]() |
#571 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode 2014 :)
Cytat:
Musisz siąść z TZ rozważyć za i przeciw i zdecydujecie co dla was najlepsze ![]()
![]() |
#572 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Zdjęcia w wodzie... ![]() ![]() ![]() ![]() A wszystko obmyślone, booo... Mój TŻ nie może się doczekać i ciągle o tym nawija. ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Cathe_Elen Czas edycji: 2011-09-29 o 12:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#573 |
Raczkowanie
|
![]()
No tak bo po weselu już się nie martwisz czy będzie suknia brudna po zdjęciach i takie tam
![]() Ja to u mnie mam piękne miejsca na zdjęcia mam niedaleko Wisłę i Wieprz ![]() ![]() Heh a mojej siostry przyszły teść ma motorówkę będę musiała zagadać czy nie zgodził by się wybrać z motorówką na naszą sesję zdjęciową ![]() Edytowane przez xPaulax19 Czas edycji: 2011-09-29 o 14:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#574 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#575 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Niczym w słonecznym patrolu...
![]() |
#576 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#577 |
Zakorzenienie
|
Witam Was dziewczyny
![]() Na początku wątku sporo się udzielałam, później uciekłam. Postanowiłam się wytłumaczyć. Miesiąc temu rozstaliśmy się z Tż... Życzę Wam owocnych przygotowań, będę Was regularnie podczytywać ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#578 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#579 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#580 |
Zadomowienie
|
Ja przez cały tydzień się tutaj nie pojawiałam bo rozpoczęłam prace i nie umiem sobie jakoś wolnej chwili zorganizować a weekend zapowiada sie jeszcze bardziej intensywny bo jutro rano szybko na uczelnie, później na wesele do kuzynki a w niedziele znowu na uczelnie
![]()
#581 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() Udanej zabawy ![]() To raczej dobrze że u ciebie będzie siedział a nie nie wiadomo gdzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#582 |
Zakorzenienie
|
mi też ciężko ostatnio znaleźć czas na wizaż bo codziennie praca, w weekendy szkoła no i TŻ i ciężko znaleźc chwilę
![]()
![]() |
#583 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#584 |
Zakorzenienie
|
który rok zaczynasz ?
![]() |
#585 |
Raczkowanie
|
Ja też ciągle coś, jakoś nie mam ostatnio czasu na wizaż, ale staram się
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#586 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#587 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#588 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
ja bym chciała bardziej tradycyjne wesele i nie wymyślne jedzenie bo wydaje mi się że na takim każdy z gości najlepiej się bawi i nie będzie tak sztywno ![]() tzn u mnie mniej więcej 1 miesiąc przed ślubem roznosi się kołocz dla sąsiadów i znajomych do pracy. dzień przed ślubem(piątek) zawsze sąsiedzi stroją klatke i przed blokiem dmuchają balony a wieczorem osoba która bierze ślub robi takie (mini przyjęcie ) stawia alkohol ciasto jakieś kanapki i zakąski do wódki a za to dostaje prezent od sąsiadów pościel czy tam sztućce jak dla mnie bardzo miły zwyczaj ![]() Rano w sobote fryzjer i kosmetyczka do domu i potem świadkowa przychodzi i "ubiera panią młodą"najczęściej kamerzysta od tego zaczyna film. Poźniej pan młody ze swoimi rodzicami świadkiem i może innymi gośćmi przyjadą na błogosławieństwo. Państwo młodzi wychodzą pierwsi oczywiście bramy będą dziecią sypie się cukierki a innym po flaszce jedzie się do kościoła reszta gości pewnie tam mnie dopiero zobaczy. U mnie na śląsku śluby są ok 12 lub 13 ![]() ![]() ![]() ![]() A z prezentów które dostaniemy to naszym największym marzeniem jest podróż poślubna na Karaiby ![]() Sorki że tak długo się rozpisałam ale chciałam opisać jakie są zwyczaje u mnie i w mojej rodzinie ![]() ---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- Cytat:
bardzo mi przykro;( życze Ci dużo sczęścia;* trzymaj się ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#589 |
Raczkowanie
|
![]()
Wesela tradycyjne są w modzie
![]() ![]() Ja jestem za tradycją ![]() ![]() ![]() Tak to sobie wymarzyłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#590 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Podczytuję Was od dłuższego czasu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona ![]() ![]() ![]() ![]()
#591 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A mnie przenieśli do innego drupy ![]() ![]() ![]()
![]() |
#592 |
Raczkowanie
|
Soul89 witamy witamy
![]() ![]() ![]() iwoncia8 dlaczego Cię przenieśli? :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#593 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#594 |
Raczkowanie
|
ja bym nie wytrzymała tyle czasu w rozłące
![]() zaklepaliśmy sobie termin u orkiestry już, w tym tygodniu jedziemy podpisywać umowę ![]() Edytowane przez Ewelka90 Czas edycji: 2011-10-03 o 10:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#595 |
Zadomowienie
|
Ewelka: Niestety sytuacja życiowa nas do tego zmusiła i było to wszystko na szybkiego załatwiane, ale ja wiem, że damy radę
![]() ![]() ![]()
#596 |
Raczkowanie
|
![]()
Soul89 Witamy serdecznie
![]() Ja bym raczej też nie wytrzymała za długo bez TŻ ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#597 |
Zadomowienie
|
Soul89 witaj!!!
![]() W sobotę byliśmy na weselu i powiem Wam szczerze średnio nam się podobało.... głównie przez zespół. Wokal całkiem dobry, ale repertuar nieciekawy, poza tym muzyka była zbyt głośna jak ma taką małą salę. Człowiek swoich myśli nie słyszał... Na poprawiny również pojechaliśmy, ale to tylko dlatego, że Młoda Para i ich rodzice nalegali. Po naszym weselu (niestety) też będą poprawiny z tego względu, że połowa gości będzie nocowała w hotelu i przecież trzeba ich nakarmić, więc siłą rzeczy nie da się z poprawin zrezygnować ![]()
#598 |
Raczkowanie
|
![]()
niulka_1985 W sobotę byliśmy na weselu i powiem Wam szczerze średnio nam się podobało.... głównie przez zespół. Wokal całkiem dobry, ale repertuar nieciekawy, poza tym muzyka była zbyt głośna jak ma taką małą salę. Człowiek swoich myśli nie słyszał...
Na poprawiny również pojechaliśmy, ale to tylko dlatego, że Młoda Para i ich rodzice nalegali. Po naszym weselu (niestety) też będą poprawiny z tego względu, że połowa gości będzie nocowała w hotelu i przecież trzeba ich nakarmić, więc siłą rzeczy nie da się z poprawin zrezygnować ![]() Wiesz prawdę mówiąc nie musi być poprawin tylko jakiś obiad czy coś takiego na sali dla przyjezdnych ![]() Edytowane przez xPaulax19 Czas edycji: 2011-10-04 o 15:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#599 |
Zadomowienie
|
Tak wiem, też myślałam o takim rozwiązaniu, tylko mój narzeczony twierdzi, że to wyjdzie na to samo co poprawiny.
#600 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:28.