![]() |
#811 |
BAN stały
|
Dot.: Panny Młode 2014 :)
O ile dożyjemy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#812 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, pewnie że dożyjemy, przecież świat się nie może skończyć zanim powiemy TAK
![]()
![]() |
#813 |
BAN stały
|
Poza tym kilka już przeżyłyśmy
![]() ![]() Kiedyś oglądałam taki mądry film na Discovery, jakiś spec od bilbli wypowiadał się że w każdym stuleciu ludzie dopatrywali się tego że to ich pokolenie będzie "wybrane" na koniec świata. Każdy odczytywał jakieś znaki i dopasowywał je do fragmentów bibli koranu czy innego pisma. A tak naprawdę nie wiadomo czy koniec będzie jutro albo czy w ogóle nadejdzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#814 |
Zakorzenienie
|
TAK to ja juz powiedzialam
![]() teraz ślubowanie ![]()
![]() |
#815 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() po nowym roku nas przybyło ,że hoho:P Cytat:
![]() Cytat:
![]() http://upload.wikimedia.org/wikipedi...29-kosciol.jpg a to mój kośció parafialny ![]()
![]() |
#816 |
BAN stały
|
Zbaczajac z tematu ślubnego ( pewnie wywiąże się tu z biegiem czasu wątek plotkowy
![]() ![]() ![]() Pewnie to bardzo krzywdzące założenie, ale wydaje mi się że kto nie kocha zwierząt nie jest w stanie pokochać człowieka. Iwoncia - owszem bardzo szybko bo dziś mija rok od kiedy się znamy ![]() ![]() A kościół PIĘKNY!! Strasznie podobają mi się takie stare budowle, mają niesamowity urok którego najbardziej luksusowe i nowoczesne kościoły mieć nigdy nie będą. No piekielnie romantyczna sceneria ![]() Edytowane przez tasiulek Czas edycji: 2012-01-11 o 15:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#817 |
Winter is coming
|
śliczne zwierzaki
![]() i ja też się podpisuję pod tym, co napisałaś, stosunek do zwierząt wieeele mówi o człowieku. Ja dzisiaj powiedziałam rodzicom, są w szoku, ale strasznie się cieszą ![]() ![]() ![]()
![]() |
#818 |
BAN stały
|
teściowa to straszna instytucja
![]() ![]() Wasi rodzice płacą za wesele? Czy może za poszczególne "elementy"? |
![]() ![]() |
![]() |
#819 |
Zakorzenienie
|
u mnie tez byla lekka batalia z tesciową ale ogolnie bardzi sie lubimy i ustapila. Jest bardzo dobrym czlowiekiem
![]() ![]() ![]() na poczatku ciezko bylo sie jej z tym pogodzic ale teraz juz tylko wtraca niesmialo swoje uwagi na ktore ja jestem otwarta. Przedyskutowac zawsze mozne i wysluchac czyjejs wizji ale to nasz dzien i chcemy zeby byl po naszemu ![]()
![]() |
#820 |
Raczkowanie
|
![]()
Iwoncia8 tak to właśnie Jakubowa izba Jak też tam nie byłam ale oglądałam stronę internetową dlatego trochę wiem
![]() tasiulek zwierzaki są super uwielbiam psy sama mam dwa więcej już chyba narazie nie chce ![]() A co do płacenia za wesele to raczej będziemy starali się sami płacić a resztę moi rodzice dorzucą skoro są chętni i mi to powiedzieli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#821 | |
Winter is coming
|
Cytat:
![]() Ja nie wiem, jak to z finansami będzie, pewnie jakoś się podzielimy, wyjdzie w praniu. Ja i mój przyszły małżonek pracujemy na pełen etat, każde z nas ma też pracę dorywczą, więc dalibyśmy radę. Ale pewnie będą chcieli coś dorzucić, nie będę protestować ![]() Mamy o tyle komfortową sytuację, że obecnie każde z nas mieszka w domu u swoich rodziców (dzieli nas ok. 10 minut na nogach ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#822 |
Rozeznanie
|
Cathe-Elen
nie uwierzysz jak zrobiło mi sie miło gdy doczytałam się że Ty jesteś z tych co ja- chcemy przytyć a nie schudnąć. Ważę tyle samo co Ty i jestem o jakies 3 cm wyższa do tego budowe ciała mam bardzo koścista- masakra za czasów licealnych określenia anoreksja i oświęcim były na porządku dziennym. Powiedz mi jeszcze jestes tak szczupła bo: problemy zdrowotne, nie jesz, czy takie geny?? ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Będę pisac pare postów pod rzad bo jak napisze jednego a długiego to mi go nie dodaja od razu . nie wiem ile czekać trzeba a chce się wkręcić miedzy Was ![]() jups nie przywitałam sie cóż za brak kultury ale wybaczcie to wszytsko przez NPM :/ Temat teściowej pozwólcie że przemilczę nie chce sobie jeszcze bardziej psuć humoru :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#823 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mam stałą pracę od prawie 5 lat - w banku ![]() Mój TŻ ma swoją świetnie prosperującą firmę. Nasze mamy też zarabiają, więc nas troszkę dofinansują.
![]() |
#824 |
Zakorzenienie
|
My chcemy się w 15 tysącach zmieścić - 7,5 daje TŻ, 7,5 moi rodzice.
Tzn no ja też coś dołożę ![]() ![]()
![]() |
#825 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
U mnie wyglada to tak kase wykladam ja , tz i moi rodzice jego mama nie ale to dluga bajka i mega nudna i trudna do zrozumienia. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#826 |
Winter is coming
|
Ja nie mam pojęcia, jak budżet założyć
![]() ![]() Kurde, niektórzy to na 18-tki mają na więcej osób ![]()
#827 |
Raczkowanie
|
Nasz budżet to ok 50 tysiecy (wiem jak to było u rodzeństwa). Straszna suma... Ale bedziemy sie starali jak najbardzije ją ograniczyć i może w 40 sie zmiescimy.Wesele na jakieś 160-180 osób
Za sale, alkohol i zespół płacą nasi rodzice ( tak to też było u moich braci więc tak to u nas już jest) za reszte my sami. Jakbyśmy mieli sami płacić za wszystko, to byśmy zrobili małe przyjęcie, bo poprostu nas nie stać , ale rodzice chca zaprosic sporo rodziny ( a u TŻ to wogóle pierwsze dziecko będzie się żenić) więc niech placą za "swoich " gości.
#828 |
BAN stały
|
U nas zamknie się to w 10tyś z podróżą.
Mam problem z kiecką bo podoba mi się taka za 4,2tyś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#829 | |
Zadomowienie
|
My planujemy wesele na 90 osób. Również będziemy starali się zaoszczędzić np. zrezygnujemy z fotografa i pleneru (moja propozycja), dekoracja kościoła we własnym zakresie (ja póki co chcę dekoratora, ale pozostali są przeciwni). Jedyne na czym nie będziemy oszczędzać na 100 %, to jedzenie, a resztę się zobaczy.............
---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#830 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#831 |
Zakorzenienie
|
My rezygnujemy na pewno z kamerzysty, zdjęcia z plenerem chcemy bardzo, na pamiątkę
![]()
![]() |
#832 |
BAN stały
|
No właśnie ja nie chce typowej sukni ślubnej
![]() ![]() Jestem bardzo , praktyczna być może aż do bólu, i wiem że w zależności od dodatków będę mogła ją ubrać jeszcze kilkanaście razy. No kiedyś taka tradycja była, ale ja nie pozwoliłabym rodzicom ani grosza w to włożyć ![]() 180-200 osób o chryste panie ile ludzi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#833 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#834 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#835 |
Winter is coming
|
prześliczne te kiecki
![]() ja chciałabym mieć prostą, najlepiej bez gorsetu, z głębokim dekoltem i na grubych ramiączkach. I bez żadnych kryształków, aplikacji itp. ![]() ![]() W sobotę idę oglądać pierwszą salę, umówiłam się z właścicielem ![]() ![]() ![]()
#836 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#837 |
Rozeznanie
|
velika haha ja tez wyglądam jak dziecko z 1 liceum. Jestem bardzo szczupla, drobna a twarz mam taka delikatna .
UUU tasiulek sukienka praktyczna ale bardzo orginalna byłam na wielu weselach i tylko raz Pani młoda miała krótka sukienkę,wyglądała ślicznie miala na głowie toczek wogule ten ślub byl bardzo orginalny ![]() na avku jesteś Ty? mi natomiast marzy sie suknia na styl hiszpański ![]() ![]() te w stylu greckim również sa ładne ale wydaje mi sie ze taki patyk ja ja wyglądał by bardzo mizernie. fotyz pleneru musze miec i to jeszcze chce w inny dzien niz dzien slubu. Bo jak wesele to sie trzeba bawic a nie cale popołudnie pozować. A tak wolny dzien jak bedzie ladna pogoda ubierze sie suknie i pojdzie w góry ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#838 |
Winter is coming
|
No ja mam taką urodę, duże oczy, duże usta, jestem dość szczupła i niska, więc mi 18 dają
![]() ![]() larys_1, a ty który rocznik? Bo ja w tym roku kończę 26 lat ![]() W sumie fajne to jest, gorzej jak w pracy tak na mnie patrzą nieraz jak na młodą i niewiele wiedzącą, a mam dużo kontaktu z klientami ![]() ![]() Chociaż na te 20 bym chciała wyglądać ![]() ![]()
Edytowane przez velika Czas edycji: 2012-01-12 o 21:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#839 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do stylu greckiego, idealnie pasują mi do kobiet w ciąży no i według mnie dobrze wyglądają w nich wysokie ale nie za chude dziewczyny ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#840 |
Rozeznanie
|
velika rocznik 90. Mam no prawie 22 lata a wyglądam na 16. Noo pytanie o dowód jest zawsze a jak jade autobusem i kupuje bilet to sie pytają szkolny? haha
ale wole wyglądać teraz na smarkule i pokazywać ten dowód niż jak moja znajoma ma 24 lata a ludzie którzy jej nie znają myślą ze jest po 30 i ma dzieci i wogule. pomyśl tylko.. będziemy miec jakieś 35 a będziemy wyglądać na dwadzieścia pare ![]() tasiulek pytam bo śliczna ta dziewczyna z avka ![]() ja tez nie chce za bardzo by ktos wiedział ze ja to ja i czytal tu o mnie a potem sie nie daj Boże nabijał z tego lub ploty roznosił. Czasem az do przesady czaje sie w necie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:48.