Panny Młode 2014 :) - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-14, 20:42   #61
FlightlessBird
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2014 :)

Cytat:
Napisane przez zip sklad Pokaż wiadomość
ale badzmy szczerzy i uczciwi, dla mnie mieszanie to jest pisanie watkow o slubach za 2-3 lata albo na św. nigdy, zobaczycie, ze jutro bedzie watek slubny na 2015 to jest jakas zgroza.
Nie wpierdzielaj się.
A sama się zastanów nad swoim ślubem. Bo nie wiem po co go brać jak nie z miłości...

Edytowane przez FlightlessBird
Czas edycji: 2011-07-14 o 20:44
FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 20:43   #62
paula_mysza
Raczkowanie

PMki 2014 rozpoczynają swoje rozmowy na 3 stronie swojego własnego wątku. Ahh niech ta 3 strona symbolizuje 3 lata, które nam pozostały

paula_mysza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 20:45   #63
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paula_mysza Pokaż wiadomość
PMki 2014 rozpoczynają swoje rozmowy na 3 stronie swojego własnego wątku. Ahh niech ta 3 strona symbolizuje 3 lata, które nam pozostały
No właśnie
A my się stąd zwijamy, nieproszony gość też wkrótce zniknie

Stary 2011-07-14, 20:47   #64
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
No właśnie
A my się stąd zwijamy, nieproszony gość też wkrótce zniknie
dobrze mówi, polać jej

wytrwałości w walce z nieproszonym gościem
Stary 2011-07-14, 20:48   #65
zip sklad
BAN stały

Cytat:
Nie wpierdzielaj się.
A sama się zastanów nad swoim ślubem. Bo nie wiem po co go brać jak nie z miłości...
ale ja TŻta bardzo kocham, to gdzie tu brak milosci, jest jedynie niechec natury organizacyjnej, nie pali mi sie do tego. co zlego, ze wolimy przyjsc na gotowe, jak nas na to stac i nei musimy oszczedzac, mozemy wynajac wedding plannera.
tak to jest jak brakuje argumentow, zostaja wyzwiska, obraza i kalumnie.
moze 3 to proroczy znak, tak czy siak, wszystkiego dobrego.
zip sklad jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 20:50   #66
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
ale ja TŻta bardzo kocham, to gdzie tu brak milosci, jest jedynie niechec natury organizacyjnej, nie pali mi sie do tego. co zlego, ze wolimy przyjsc na gotowe, jak nas na to stac i nei musimy oszczedzac, mozemy wynajac wedding plannera.
tak to jest jak brakuje argumentow, zostaja wyzwiska, obraza i kalumnie.
moze 3 to proroczy znak, tak czy siak, wszystkiego dobrego.
No Ciebie tu nikt nie wyzywa. A jak go tak bardzo kochasz, to nie mów, że nie stanie się tragedia jak Ci kopnie w zad.

Stać was na wedding plannera, a w jednym z wątków piszesz, że TŻ nie zarabia kokosów

Edytowane przez FlightlessBird
Czas edycji: 2011-07-14 o 20:52
Stary 2011-07-14, 20:55   #67
zip sklad
BAN stały

ale wesele byloby male, poza tym to tylko przyjecie. na razie nie zarabia kokosow, ale ma rokujace studia i prawdopodobnie bedzie je zarabial po nich, bo jest pracowity, zdolny i ma leb na karku. trudno zeby chlopak w wieku 23/4 lat byl szejkiem arabskim no nie? [pza tym wedding planerzy maja czesto znizki wiec wyjdziemy na zero go biorac wnajlepszym wypadku. nic nie tracimy.
juz pisalam, ze w razie rozstania tragedii by nie bylo.
bylam dzis u kosmetyczkki, wczoraj sie rozwiodla, dziewczyna w moim wieku, fajna, mila i ladna, w moim otoczneiu jest pelno rozwodnikow.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-14, 20:57   #68
paula_mysza
Raczkowanie

Ja tymczasem również opuszczam ten watek, ale tylko na weekend.
Jadę na Mazury pod namiot więc życzcie mi dobrej pogody

paula_mysza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 20:57   #69
malinka_070190
Zakorzenienie

Witam PMki 2014 życzę cierpliwości i wytrwałości w planowaniu ślubu i wesela

Pmka 2013

Jeny znowu ona zaśmieca inne wątki...

30/30 shred
malinka_070190 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 21:01   #70
zip sklad
BAN stały

Cytat:
Ja tymczasem również opuszczam ten watek, ale tylko na weekend.
Jadę na Mazury pod namiot więc życzcie mi dobrej pogody
to ladnej pogody i udanej wycieczki Ci zycze. ja jade do Niechorza nad morze z TżTEm, pogoda ma byc ladna.
dzis w Metro pisali podobno, ze w tym roku na Mazurach pustki, bardzo malo turystow, wiec bedziesz miala cisze i spokoj.
http://www.emetro.pl/emetro/1,88815,..._turystow.html
Stary 2011-07-14, 21:27   #71
maxwelka
Zakorzenienie

GG do maxwelka Send a message via Skype™ to maxwelka

Aż się wypowiem, bo trudno zmilczeć.

Cytat:
wlasnie dlatego uwazam, ze wizaz schodzi na psy i robi pod publiczke, ale kazdy orze jak moze. uwazam, ze tutaj nie powinno byc tematow slubnych, ciazowych, zwiazkowych i o dzieciach, wizaz-jak sama nazwa wskazuje, powinien byc o: wizazu, kosmetykach, moda, uroda, stylizacja, zdrowie, fitness i sport-z grubsza na tym koniec.
widzialam gdzies tez na tym forum watek dla anorektyczek, uwazam, ze to powino byc stanowczo zakazane i dostep od 18 lat wzwyż, tak jak na strony z nagimi paniami.
No jeżeli masz ochotę iść do ślubu nie umalowana, w niemodnej sukience, brzydka, niewystylizowana, chora i gruba, to powodzenia.

Cytat:
FlightlessBird nie zycz drugiemu, co tobie niemile-dobra rada, o mnie sie nie martw, ja juz 4 razy mezata moglam byc, myslisz, ze to jakis problem meza wychaczyc dla odpicowanej blondi w typie Dody? jakby sie rozmyslil, to myslisz, ze by mi sie swiat zawalil, ja nie z tych. dla mnie zaden problem.
Skoro wszystkie rozumy pozjadałaś, to może naucz się ortografii.

Cytat:
jasne, ze tak, dzis mialam o tym na szkoleniu i uswiadamialam panie co maja zrobic zeby taki dostac. poczytaj nasz watek dokladnie jak my tam oszczedzamy, juz raz Cie dziewczyny pogonily i dobrze zrobily, odezwala sie ta , co zachowuje sie jak 5latka z podstawowki, ktora skarzy pani wychowawczyni na przerwie, ze jej ktos lizaczka zabral
do tego hipokrtyka, ktora nie robi zakupow w dyskoncie-nie wierze
dastin jasne, ze tak i sie nie mam czego wstydzic, 2 półkule rozmiar D mowia samo za siebie, jak spiewaja w Kabarecie pod Wyrwigroszem.
No wyszkolona jesteś jak mało kto.
maxwelka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-14, 22:44   #72
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Życzę Wam kochane dużo wytrwałości, głowy pełnej pomysłów i samych miłych wrażeń podczas planowania ślubu i wesela. I nie dajcie się!
Pozdrawiam PM 2012

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 05:55   #73
zip sklad
BAN stały

maxwelka, a myslisz, ze Ty wymalowana jak lala z tona tapety zrobisz furore? liczy sie naturalne piekno, nie slyszalas o tym? i piekno wewnetrzne.
,,Nie pomoże mydło, ani malowidło, ani studnia wody, jak nie ma urody. Nie pomoże puder, róż, kiedy gęba stara już''.
http://demotywatory.pl/1138421/Hmm--szalu-nie-ma
http://demotywatory.pl/1694712/Hura
http://www.demoty.pl/panna-mloda-w-s...-mlodego-15503
nie slyszalas, ze po slubie nowozency bardzo szybko tyja wg. badan? literowki sie zdarzaja klazdemu, nie jestes wszechwiedzaca
poza tym ten twoj avatar mowi sam za siebie, po co sie chwalisz? dla mie to oznaka desperacji. milego dnia. pozdrawiam.
ile razy TŻt mowil, ze jak na zywo po slubie widzial zone kolegi, to juz slabo bylo bez makijazu, jak nie byla wyfiolkowana, to bylo sie z czego posmiac albo sie rano budzisz obok takiej pani i ocza nie wierzysz ze strachu.

Edytowane przez zip sklad
Czas edycji: 2011-07-15 o 06:02
Stary 2011-07-15, 07:46   #74
__Paulinka__
Zakorzenienie

Witam PMki2014 Czas szybko Wam zleci zyczę owocnych przygotowań na ten najpiękniejszy dzien w zyciu

co do zip sklad aż żal komentować, bo coś jej chyba w życiu nie wyszlo i musi sie na kims wyzyc na początku mowi, ze nie wchodzi na wątki slubne, bo od tego jest e-wesele, to co w takim razie robi na tym wątku?? jak chce sie z kogos posmiac to niech spojrzy w lustro.
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 09:01   #75
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
maxwelka, a myslisz, ze Ty wymalowana jak lala z tona tapety zrobisz furore? liczy sie naturalne piekno, nie slyszalas o tym? i piekno wewnetrzne.
,,Nie pomoże mydło, ani malowidło, ani studnia wody, jak nie ma urody. Nie pomoże puder, róż, kiedy gęba stara już''.
http://demotywatory.pl/1138421/Hmm--szalu-nie-ma
http://demotywatory.pl/1694712/Hura
http://www.demoty.pl/panna-mloda-w-s...-mlodego-15503
nie slyszalas, ze po slubie nowozency bardzo szybko tyja wg. badan? literowki sie zdarzaja klazdemu, nie jestes wszechwiedzaca
poza tym ten twoj avatar mowi sam za siebie, po co sie chwalisz? dla mie to oznaka desperacji. milego dnia. pozdrawiam.
ile razy TŻt mowil, ze jak na zywo po slubie widzial zone kolegi, to juz slabo bylo bez makijazu, jak nie byla wyfiolkowana, to bylo sie z czego posmiac albo sie rano budzisz obok takiej pani i ocza nie wierzysz ze strachu.
To Ty musisz być wymalowaną lalą skoro pisałaś, że wyglądasz jak Doda
I nie chce Cię martwić, ale też pewnie wraz z TŻ po ślubie przytyjecie. A Ty staniesz się zaniedbaną kurą domową

Stary 2011-07-15, 09:44   #76
malinka_070190
Zakorzenienie

Cytat:
To Ty musisz być wymalowaną lalą skoro pisałaś, że wyglądasz jak Doda
I nie chce Cię martwić, ale też pewnie wraz z TŻ po ślubie przytyjecie. A Ty staniesz się zaniedbaną kurą domową
Ona wygląda jak doda??
Przecież sama pisała u Nas na wątku, że ma dużo ciałka. Więc ja tu podobieństwa nie widze

30/30 shred
malinka_070190 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 09:52   #77
Ewelka90
Raczkowanie

A może po prostu przestańcie jej wszystkie odpisywać? w końcu jej się znudzi, przecież nie będzie pisała sama do siebie, ja już nawet na końcu omijałam jej notki, szkoda czasu takie

Ja nie biorę ślubu za trzy lata dlatego, że tak sobie ubzdurałam tylko dlatego, że chcemy uzbierać na ślub sami, a wcześniej nie damy rady, to po pierwsze. A po drugie na wymarzoną salę w fajnym terminie też trzeba poczekać, bo nie chce ślubu w zimę albo w piątek... Zaręczona jestem, jesteśmy ze sobą już kilka lat, mieszkamy razem, więć 3 kolejne nie są dla mnie problemem, na taki dzień warto czekać nawet 10 lat

---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

Cytat:
Hej, ja będę PM 2014. Mamy nadzieję, że uda nam się wziąć ślub w jeden konkretny dzień, w sumie różne względy na to się złożyły, ale jak się uda, weźmiemy ślub dokładnie w naszą 5 rocznicę

PS. Cyferka w Twoim nicku to rocznik? Jeśli tak, to mamy tyle samo lat

No to mamy tyle samo lat
Ewelka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 09:55   #78
jagodzia133
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny PM 2012 piszę bo słyszałam że zawitała do was słynna ZIP SKLAD... a miałam ja z nią małe spięcie i lecę na ratunek.
Dziewczyny przede wszystkim nie czytajcie jej postów. Znudzi jej się za jakiś czas.... nie wiem to chyba jakaś emocjonalnie zachwiana osoba bo lubi krzywdzić innych,krytykować więc naprawdę olejcie.
Ja wam życzę owocnych latek przygotowań i super zżycia na wątku tak jak u nas
Cytat:
Napisane przez aluniaaaaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny, pozwólcie, ze beda was podczytywac! bardzo bym chciala byc PMka 2014 ale niestety, uzaleznione jest to od tego czy bedziemy mieli gdzie mieszkac! mam juz nawet wymarzona date chetnie bede was wspierac w przygotowaniach choc jeszcze duuuuuuzo czasu

Moja wymarzona data to 14.06.2014 ale jest to szczyt mojej alergii na wszelkie pylace wowczas drzewa, chwasty i inne trawy

nie wiem czy nie zapeszam mojej ukochanej daty dopisujac sie do was
oooooooooo 14.06 w moje urodziny wtedy będę kończyć 24 lata
Cytat:
nastepny irytujacy i niepotrzebny watek, nie robcie z siebie wiecie kogo, bez urazy. szkoda jeszcze, ze nie 2016, chociaz pewnie jak sie jutro obudze, to juz taki bedzie
Cytat:
tu nikt nie kpi, tu chodzi o zdrowy rozsadek, a jak wiadomo nie od dzis na takich watkachtego brakuje, krytycyzmu, relizmu i trzeźwego spojrzenia, a przede wszystkim obiektywizmu, jakas Pani pisala, ze decyzja juz zpadla. ciekawe tylko czy z obu stron, bo watpie zeby jakis chklopak planowal slub prawie 4 lata naprzod
Cytat:
FlightlessBird dobra jestes, juz nie chcialam tego pisac, bo wiedzialam, ze jakas zyczliwa stad od razu sie odezwie, otoz oswiece Cie, ze nie zazdroszcze, bo nie mam czego, mam slub za rok, nic nie planuje , nie udzielam sie na zdanym forum i nie rozpisuje, nie neguje takich watkow, ale sa od tego fora jak np. e-wesele.pl po co tutaj pisac. tam sie mozna wszystkiego dowiedziec, chwala sie raczej panny planujace slub prawie 4 lata naprzod, jak napisalam, wiec mi sie nic nie klania, pozniej sobie zalozcie watek: ,,te co nie wyszly za maz w 2014''albo ,,nie wypalil mi slub w 2014'' napewno niejednej z Was ten slub nie wyjdzie i to nie z przyczyn organizacyjnych, ale ze ktos sie rozmysli, i co wtedy?

Cytat:
wlasnie dlatego uwazam, ze wizaz schodzi na psy i robi pod publiczke, ale kazdy orze jak moze. uwazam, ze tutaj nie powinno byc tematow slubnych, ciazowych, zwiazkowych i o dzieciach, wizaz-jak sama nazwa wskazuje, powinien byc o: wizazu, kosmetykach, moda, uroda, stylizacja, zdrowie, fitness i sport-z grubsza na tym koniec.
widzialam gdzies tez na tym forum watek dla anorektyczek, uwazam, ze to powino byc stanowczo zakazane i dostep od 18 lat wzwyż, tak jak na strony z nagimi paniami.
Cytat:
znowu cala strona o mnie, jak milo, faceta trzeba stawiac wymagania, jak nie, to sie konczy na watku gdzie siedza psuedo-szczesliwe mezatki, zyja w ułudzie i w blogiej nieswiadomosci jak moje kolezanki, ktore ,,szczesliwie''za maz wyszly.
owszem, pisze, ale dlatego, ze uwazam, ze na wizazu nie powinno byc o takich sprawach, jak sama nazwa wskazuje, a ze to komercja, to inna bajka. policzcie sobie nowe posty, nawet ten, 90% postow ktore powstaje, to slub, dzieci, ciaza itp. nic nowego. z wizazem sie to ma jak pies do gwizdka.
co 2gi watek na wizazu jest o dzieciach, slubach, ciazach itp. gdyby nie te tematy, to wizaz praktycznie by nie istnial gdyby sie 3mal tylko mody, urody i zdrowia.
proszę moderatora o zrobienie coś z tą osobą wystarczy przeczytać pogrubione zdania... wątpię że jest to zgodne z regulaminem.... szkoda by było psuć atmosfery przez jedną osobę

Pozdrawiam PM2014 powodzenia nie dajcie się stłamsić
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 14:04   #79
Molise
Zakorzenienie

Witam się i ja Wprawdzie jeszcze nic nie jest postanowione, ale z wstępnych ustaleń wynika, że 2014 będzie również Naszym rokiem
Koleżanki z wątku 2013 niech się nie martwią, nie opuszczę ich
Ale ten wątek powinien być mi bliższy.

Narazie nas niewiele, ale może jakoś się poznamy
Ja również jestem rocznik '90. Tż '85. Jestem na 3 roku studiów, także ślub byłby po obronie mgr.

Leon
Molise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 16:36   #80
Ewelka90
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Molise Pokaż wiadomość
Witam się i ja Wprawdzie jeszcze nic nie jest postanowione, ale z wstępnych ustaleń wynika, że 2014 będzie również Naszym rokiem
Koleżanki z wątku 2013 niech się nie martwią, nie opuszczę ich
Ale ten wątek powinien być mi bliższy.

Narazie nas niewiele, ale może jakoś się poznamy
Ja również jestem rocznik '90. Tż '85. Jestem na 3 roku studiów, także ślub byłby po obronie mgr.

Witam serdecznie. Myślałam, że nikt tu jeszcze nie zawita, a jednak niespodzianka
Ewelka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 17:11   #81
Molise
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewelka90 Pokaż wiadomość
Witam serdecznie. Myślałam, że nikt tu jeszcze nie zawita, a jednak niespodzianka
Byłam na wątku PM 2013, ale raczej się nie wyrobimy do tego roku. Dlatego zawitałam również tutaj

Leon
Stary 2011-07-15, 18:06   #82
malinka9191
Zakorzenienie

Molise tylko nam całkiem nie ucieknij, bo będzie
Stary 2011-07-15, 18:26   #83
Molise
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malinka9191 Pokaż wiadomość
Molise tylko nam całkiem nie ucieknij, bo będzie
Nie ma takiej opcji, nie ucieknę Za bardzo się do Was przywiązałam
Dopóki nic nie ustalimy będę się motać między jednym wątkiem a drugim

Leon

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-15, 20:13   #84
Kohnelia20
Zakorzenienie

czesc kobitki ja nie widze niczego zlego w waszym planowaniu ale to jest tylko życie i faktycznie nie koniecznie może udac sie 2014 bo to szmat czasu ale zycze wszystkiego dobrego pm 2012
Kohnelia20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 21:24   #85
Karinio
Zakorzenienie

Życze powodzenia w przygotowaniach. Macie dużoo czasu na to
PM-Żonka 2010
Karinio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 17:41   #86
ksylwia
Zadomowienie

Powodzenia dziewczyny Wam życzę. Aby się wszystko powolutku udało zrealizować.
PM'ka 2012
ksylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 20:40   #87
Molise
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kohnelia20 Pokaż wiadomość
czesc kobitki ja nie widze niczego zlego w waszym planowaniu ale to jest tylko życie i faktycznie nie koniecznie może udac sie 2014 bo to szmat czasu ale zycze wszystkiego dobrego pm 2012
Cytat:
Napisane przez Karinio Pokaż wiadomość
Życze powodzenia w przygotowaniach. Macie dużoo czasu na to
PM-Żonka 2010
Cytat:
Napisane przez ksylwia Pokaż wiadomość
Powodzenia dziewczyny Wam życzę. Aby się wszystko powolutku udało zrealizować.
PM'ka 2012
W imieniu swoim i dziewczyn dziękuję

Leon
Stary 2011-07-18, 20:48   #88
zip sklad
BAN stały

siemka Dziewczyny, tesknilyscie za mna? pytanie retoryczne, wlasnie wrocilam z TŻtem znad morza, bylam w Niechorzu, bylo super, pogoda piekna, dopisala. moge dac namiary na fajny pensjonat. opalilam sexy cialko.
wpadlismy na pomysl z TŻtem, ze moze slub nad morze bysmy zorganizowali jakos, bo oboje lubimy polskie morze.
Jestem podobna do Dody czy Wam sie to podoba czy nie, a ze nie jestem wieszakiem i anorektyczka, to juz inna bajka, mam czym oddychac-tak jak ona i na czym usiasc-tu akurat Doda bardzo schudla, a ja mam kraglosci co nie oznacza, ze ktos jest gruby lub otyly
a co u Was? jak tam weekendzik i przygotowania?

Edytowane przez zip sklad
Czas edycji: 2011-07-18 o 20:50
Stary 2011-07-19, 08:15   #89
vesna84
Zakorzenienie

witam PM 2014!! życzę Wam wielu owocnych rozmów i wielu inspiracji!!

Pm2012
vesna84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-19, 13:12   #90
magdziaS
Podróżniczka

Witajcie PMki 2014!!
Nie dajcie się, czas Wam sybko zleci przy pogaduchach

Pozdrawiam PM2012

magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości