|
|
#901 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Panny Młode 2014 :)
oo tasiulek, będzie dzidzia? ;> robisz teścik?
nie chciałabym iść do ślubu w sukni, w której już jakaś dziewczyna wychodziła za mąż. ![]() dziewczyny, nic dzisiaj nie zrobiłam egzaminy nadchodzą dużymi krokami a ja w czarnej.. ehh sama sobie winna jestem. teraz już czekam na tż, więc pewnie wejdę na wątek jutro wieczorem, po pracy miłego wieczoru wszystkim ;*
|
|
|
|
#902 |
|
Zakorzenienie
|
mi kiedyś test ciązowy pokazał II kreski (byłam w LO) i jak widac dzidzi nie mam... więc po zrobieniu testu nie radzę chwalić się od razu połowie rodziny bo to jeszcze nic nie znaczy
|
|
#903 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#904 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mnie się bardzo podobają zdjęcia robione z góry w kościele, jak PM ma tren rozłożony za sobą, albo jak idzie do ołtarza z trenem, ale później jest to nie wygodne, nie praktyczne i może przynieść więcej kłopotów niż pożytku. Dziewczyny: http://www.youtube.com/watch?v=Vtf2v...eature=related ![]() Słyszałam o tej modzie na nagrywanie nocy poślubnej, ale zrobienie czegoś takiego i wrzucenie tego na YT?
|
|
|
#905 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- Cytat:
|
|
#906 | |
|
Winter is coming
|
Cytat:
koszmar i masakra.
|
|
#907 |
|
Zakorzenienie
|
Tasiulek - najlepiej zrób test z krwi na betę. Będzie najbardziej wiarygodny, bo zwykły test ciążowy jak i ginekolog na początku mogą nie rozpoznać, a stężenie beta hCG w pierwszych dniach ciąży rośnie we krwi bardzo szybko.
Znalazłam jeszcze jeden film, gdzie nie dość ze kamerzysta to jeszcze widać że są zdjęcia robione, bo flesz błyska. Coś okropnego, no ale niech każdy robi jak uważa
Myśl, co potrafisz zrobić z tym co masz. Edytowane przez exist_ Czas edycji: 2012-01-14 o 17:10 |
|
|
|
#908 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Miło, że do nas dołączyłaś. Gdzie jest ten zajazd, w kt. będziecie mieć wesele? Pozdrawiam
|
|
#909 |
|
Raczkowanie
|
Mój TŻ nie ma dla mnie ostatnio wcale czasu.
Wiem że nie siedzi i się nie leni ale i tak nie jest mi wesoło z tego powodu
|
#910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale rozumiem że jest Ci przykro
|
|
|
#911 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale to chyba najcięższy semsetr... mam nadzieję bo w listopadzie i grudniu było podobnie z czasem. Więc ten brak czasu już trochę się ciągnie i dlatego tak to odczuwam. Dzięki za wsparcie
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musisz być tylko cierpliwa i wspierać go jakoś choćby przez telefon bo jest pewnie postresowany niektórymi egzaminami nic sie nie bój
|
|
|
#913 |
|
Winter is coming
|
No jak to studiach, w pewnym momencie się wszystko kumuluje i trzeba to przetrwać
![]() Pod koniec marca mam kolokwium roczne u siebie (aplikację robię), ale już mam większy luz, to nie na ocenę, a dużo się w ciągu roku uczyłam, więc powinno być dobrze. Chociaż i tak zdecydowanie bardziej wolę pracować niż wkuwać Tym bardziej, że swoją pracę uwielbiam.
|
#914 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam już zapisane zdjęcia sukienek które mnie zachwyciły, ale to tylko zdjęcia a znając życie i swój gust przy przymiarkach wybiorę zupełnie inną niż mi się teraz podoba ![]() Też muszę schudnąć Już się za to zabrałam, bo nie tylko na ślub chce być szczupła, ale na zawsze a poza tym im wcześniej zacznę tym lepsze osiągnę efekty Cytat:
ale myślę że to tak akurat ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
(tutaj możesz zobaczyć zdjęcia: www. nadgoplem. pl) Myślę, że nawet gdyby nie należał do mojego wujka to i tak to właśnie tam chciałabym mieć wesele, bo niestety w mojej okolicy nie ma zbyt dużego wyboru, a sala bardzo mi się podoba... A Ty masz już upatrzoną salę?
|
||||||
|
|
|
#915 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
a za miesiąc mam umówioną wcześniej wizytę u gina. Nie robie takich rzeczy które mogłyby ewentualnie maluszkowi zaszkodzić, więc w razie czego krzywda mu się nie stanie ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#916 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Sukienki też mogę ciągle oglądać, a że od zawsze jestem szczupła i nie potrafię przytyć - pewnie to się nie zmieni jeszcze przez te 2,5 roku.
|
||||
|
|
|
#917 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hehe... też mam sesje ale jakoś znajduję czas dla niego i go wspieram Wiem że będą gorsze sytuacje w życiu ale miałam gorszy dzień i się chciałam komuś pożalić Dziekuję za wsparcie
|
|
#918 |
|
BAN stały
|
Nie miej w stosunku do niego takiej postawy roszczeniowej "też mam sesje ale jakoś znajduję czas dla niego i go wspieram" może on po prostu nie wie, że potrzebujesz teraz szczególnie dużo miłych słów wsparcia. Faceci to bardzo bardzo proste stworzenia i jak im nie powiesz idealnie w twarz - Słuchaj mam teraz ciężki okres, chciałabym żebyś trochę bardziej mnie wspierał to będą mieli zadanie do wykonania
Oni mają zupełnie inną naturę i nie siedza w naszych głowach ...na szczęście
|
|
|
|
#919 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
taki rozłożony dlatego chce mieć do zdjec i na sesje tez taki długiii cieniutki welon ![]() To nagrywanie nocy poślubnej to jakas paranoja Ci młodzi sie osmieszaja! Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Jak sypie |
||||
|
|
|
#920 |
|
Winter is coming
|
u mnie też sypie
![]() larys_a, skończyłam prawo i robię aplikację notarialną, zaczynam drugi rok I pracuję w kancelarii notarialnej, a poza tym też jako kurator społeczny ;] Więc trochę roboty mam. Jakbyście miały więc jakiś pytania co do ustrojów majątkowych/spadków/darowizn/nieruchomości to chętnie odpowiem w miarę możliwości ![]() Powinnam właśnie siedzieć i zakuwać, ale nie chce mi się idę chyba coś poczytać, bo znowu mam 3 napoczęte książki
|
#921 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#922 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Co do wykształcenia to różnie to bywa później z pracą. Ja zrezygnowałam po pierwszym półroczu ze studiów, wybrałam źle kierunek, kilka tygodni po końcu kariery na studiach dostałam pracę, umowa, bardzo przyzwoite pieniądze i przede wszystkim piekielna satysfakcja, wielu rzeczy dowiedziałam się w praktyce trafiłam na szefa anioła, pracuję tam od prawie 4 lat ( gdzie opowiem jak będziemy miały już profil zamknięty ) Fantastyczne i kompletne wykształcenie na pewno jest dobrym startem, ale nie zawsze gwarantuje pracę, niestety Co do sypania, u mnie właśnie "walą" tak potężne płatki śniegu że wygląda to po prostu pięknie mimo że tego ustrojstwa nienawidzę ![]() W Trójmieście sytuacja była trochę napięta bo mieliśmy bardzo silny wiatr od morza a tym samym cofkę i sztorm... Ale mimo takiej pogody warto wybrać się na spacer bo jodu wtedy co nie miara.
|
|
|
|
|
#923 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny ale się rozpisujecie
I co rusz to ktoś nowy . Tak czytałam o tej zmianie nazwiska i ja chce mieć TŻ bo gdybym miała mieć oba to długie by było bo na 16 liter to bez przesady Co do sukni to też chcę nową a wybór jest ogromny Też któregoś dnia widziałam właśnie film z nocy poślubnej to jest chore to ma być pierwsza noc jako małżeństwo i ma być romantycznie jeszcze tego by brakowało żeby ktoś z kamerą nade mną stał U mnie biało i znów sypie
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#924 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W 2014 będzie równe 10 latek razem I zazdroszczę Ci tego, że nie możesz przytyć ile ja bym dała za to, żeby być szczupłą... Może nie mam nadwagi, ale nie czuję się dobrze ze swoim ciałem, dlatego staram się to zmienić![]() Cytat:
ale jakieś ciemne chumrzyska się zbierają więc może zacznie ![]() Co do trenu to też bardzo mi się podobają zdjęcia z kościoła jak ten tren jest tak pięknie rozłożony, ale myślę że ja z tego zrezygnuję, bo musi to być strasznie niewygodne, a poza tym nie podoba mi się podpięcie tych trenów później podczas wesela. Ale chyba będę miała właśnie taki długi welon obszyty koronką. Widziałam na zdjęciach sukien Pronovias takie przecudowne, długie, z delikatną koronką i naprawdę pięknie to wygląda... Cytat:
ale zaraz wracam do nauki ![]() A mam pytanko: macie już może jakiegoś wymarzonego fotografa na Wasz ślub? Bo my z TŻ-tem byliśmy na targach ślubnych w naszym mieście i bardzo spodobała nam się ta pani fotograf -> www. fotom. info/index. php Co myślicie o jej zdjęciach? Mnie urzekły zdjęcia z sesji plenerowych... I jeszcze jeden nam się spodobał, ale chyba tamte ładniejsze Ten drugi to -> www. grupadeix. pl - do tego fotografa (a właściwie fotografów, bo podobno pracują we dwoje) namawiała nas pewna zadowolona klientka, która ich wynajęła na swoje wesele (pracuje tam podobno 2 fotografów, więc jest więcej zdjęć i wszystkie zdjęcia są zgrane na płycie, a nie tylko te wybrane) Cały czas się zastanawiam co wybrać... A ostatnio znalazłam też stronę -> www. psfs .pl, na której są zdjęcia najlepszych fotografów ślubnych w Polsce i jestem całkowicie zdezorientowana, bo zdjęcia tej pani fotograf z targów ślubnych nawet nie dorównują tym z tej strony... Bardzo bym chciała mieć takie jak na tej stronie, ale pewnie cena powali mnie na kolana... Orientuje się może ktoś ile mniej więcej sobie życzą fotografowie z tej strony za całkowity reportaż ślubny (przygotowania, błogosławieństwo, ślub, wesele, plener)?I drugie pytanie -> kiedy zamawiacie fotografa, kamerzystę i zespół? Jak wcześnie trzeba się tym zająć, żeby było w czym wybierać i żeby terminy nie był pozajmowane? Będę wdzięczna za rady ![]() A na koniec wrzucę kilka zdjęć sukienek, które mnie oczarowały
|
|||
|
|
|
#925 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Poza tym myślę, że byłaby awantura rodzinna gdybym chciała mieć wesele gdzie indziej Co nie zmienia faktu, że żadna inna sala w mojej okolicy mi się nie podoba![]() ------------------------------------------------------------------------------------- Przepraszam za post pod postem, ale myślałam, że mi połączy :/ |
|
|
|
|
#926 | ||
|
Winter is coming
|
oj na funduszach to się nie znam i nie znam chyba nikogo, kto by się na tym dobrze znał
To super, że masz dobrą pracę. Moja szefowa też jest aniołem Przynajmniej póki co, bo dopiero rok u niej pracuję Ale moim celem i tak jest własna kancelaria, nie ma jak to być sobie samemu szefem ![]() Z tym wykształceniem to jest tak, że po prostu oferta uczelni nie przystaje do realiów. Za dużo osób studiuje, są za duże limity i potem rynek nie jest w stanie tego wchłonąć. Ale fakt, wysokość bezrobocia jest przerażająca i przykre jest, że tyle osób musi szukać pracy poniżej swoich kwalifikacji. ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Kamerzysty nie będę miała, a fotograf to nie wiem nie wiem nawet, czy będzie Wyobraźcie sobie, że moi rodzice nie mają żadnego zdjęcia ze ślubu, bo moja mama nie chciała
|
|
#927 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A jeśli mogę spytać czemu nie będziesz miała kamerzysty? małe przyjęcie planujesz, czy z innego powodu?
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#928 | |
|
Winter is coming
|
Cytat:
Mój chłop nie znosi jeszcze bardziej niż ja, więc jesteśmy zgodni.
|
|
#929 |
|
Raczkowanie
|
Ja to chce kamerzystę ale nie na jakiś makabrycznie długi film tylko coś krótszego
Nie wiem czy nie poprosimy mojego TŻ brata by nam po ślubie zrobił jakąś sesje ponieważ on interesuje się fotografią i bardzo ładne zdjęcia robi Jak założymy blog tylko dla nas to dodam kilka fotek jego ![]() velika moja mama też nie ma zdjęć ślubnych ani jednego |
|
|
|
#930 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Jak to jest, że po uczelniach technicznych zdecydowanie łatwiej znaleźć prace niż po humanistycznych, tak jak mówisz limity są za duże, jeśli w każdym roku w całej Polsce uczelnie opuszcza strzelam 2 tysiące socjologów...to co się dziwić. Kwiatuszek Ci fotografowie których wkleiłaś nie podobają mi się totalnie W moim odczuciu ( podkreślam moim ) oni robią po prostu zdjęcia owszem ładne ale nie przekazujące emocji.Z tej stronki która pokazałaś te są dla mnie bezbłędne http://www.psfs.pl/galerie/galerie-f...-blindman.html a jeśli miałabym miec film to tylko machej.pl ten pierwszy z czołówką filmową super
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:09.

egzaminy nadchodzą dużymi krokami a ja w czarnej.. ehh sama sobie winna jestem.
miłego wieczoru wszystkim ;*

musisz być tylko cierpliwa i wspierać go jakoś choćby przez telefon bo jest pewnie postresowany niektórymi egzaminami
nic sie nie bój 

nie wiem nawet, czy będzie
Mój chłop nie znosi jeszcze bardziej niż ja, więc jesteśmy zgodni.