![]() |
#901 |
Zadomowienie
|
Dot.: Panny Młode 2014 :)
oo tasiulek, będzie dzidzia? ;> robisz teścik?
nie chciałabym iść do ślubu w sukni, w której już jakaś dziewczyna wychodziła za mąż. ![]() dziewczyny, nic dzisiaj nie zrobiłam ![]() teraz już czekam na tż, więc pewnie wejdę na wątek jutro wieczorem, po pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#902 |
Zakorzenienie
|
mi kiedyś test ciązowy pokazał II kreski (byłam w LO) i jak widac dzidzi nie mam... więc po zrobieniu testu nie radzę chwalić się od razu połowie rodziny bo to jeszcze nic nie znaczy
![]()
![]() |
#903 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#904 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mnie się bardzo podobają zdjęcia robione z góry w kościele, jak PM ma tren rozłożony za sobą, albo jak idzie do ołtarza z trenem, ale później jest to nie wygodne, nie praktyczne i może przynieść więcej kłopotów niż pożytku. Dziewczyny: http://www.youtube.com/watch?v=Vtf2v...eature=related ![]() Słyszałam o tej modzie na nagrywanie nocy poślubnej, ale zrobienie czegoś takiego i wrzucenie tego na YT?
![]() ![]() |
![]() |
#905 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- Cytat:
![]() |
#906 | |
Winter is coming
|
Cytat:
![]()
![]() |
#907 |
Zakorzenienie
|
Tasiulek - najlepiej zrób test z krwi na betę. Będzie najbardziej wiarygodny, bo zwykły test ciążowy jak i ginekolog na początku mogą nie rozpoznać, a stężenie beta hCG w pierwszych dniach ciąży rośnie we krwi bardzo szybko.
Znalazłam jeszcze jeden film, gdzie nie dość ze kamerzysta to jeszcze widać że są zdjęcia robione, bo flesz błyska. Coś okropnego, no ale niech każdy robi jak uważa ![]()
Myśl, co potrafisz zrobić z tym co masz. Edytowane przez exist_ Czas edycji: 2012-01-14 o 16:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#908 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Miło, że do nas dołączyłaś. Gdzie jest ten zajazd, w kt. będziecie mieć wesele? Pozdrawiam ![]()
![]() |
#909 |
Raczkowanie
|
Mój TŻ nie ma dla mnie ostatnio wcale czasu.
![]()
#910 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale rozumiem że jest Ci przykro ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#911 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale to chyba najcięższy semsetr... mam nadzieję bo w listopadzie i grudniu było podobnie z czasem. Więc ten brak czasu już trochę się ciągnie i dlatego tak to odczuwam. ![]() ![]()
![]() |
#912 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#913 |
Winter is coming
|
No jak to studiach, w pewnym momencie się wszystko kumuluje i trzeba to przetrwać
![]() ![]() Pod koniec marca mam kolokwium roczne u siebie (aplikację robię), ale już mam większy luz, to nie na ocenę, a dużo się w ciągu roku uczyłam, więc powinno być dobrze. Chociaż i tak zdecydowanie bardziej wolę pracować niż wkuwać ![]()
#914 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Też muszę schudnąć ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#915 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#916 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#917 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
hehe... też mam sesje ale jakoś znajduję czas dla niego i go wspieram ![]() ![]() ![]()
![]() |
#918 |
BAN stały
|
Nie miej w stosunku do niego takiej postawy roszczeniowej "też mam sesje ale jakoś znajduję czas dla niego i go wspieram" może on po prostu nie wie, że potrzebujesz teraz szczególnie dużo miłych słów wsparcia. Faceci to bardzo bardzo proste stworzenia i jak im nie powiesz idealnie w twarz - Słuchaj mam teraz ciężki okres, chciałabym żebyś trochę bardziej mnie wspierał to będą mieli zadanie do wykonania
![]() Oni mają zupełnie inną naturę i nie siedza w naszych głowach ...na szczęście ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#919 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() To nagrywanie nocy poślubnej to jakas paranoja Ci młodzi sie osmieszaja! ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Jak sypie ![]() |
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#920 |
Winter is coming
|
u mnie też sypie
![]() larys_a, skończyłam prawo i robię aplikację notarialną, zaczynam drugi rok ![]() Jakbyście miały więc jakiś pytania co do ustrojów majątkowych/spadków/darowizn/nieruchomości to chętnie odpowiem w miarę możliwości ![]() Powinnam właśnie siedzieć i zakuwać, ale nie chce mi się ![]() ![]()
#921 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#922 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Co do wykształcenia to różnie to bywa później z pracą. Ja zrezygnowałam po pierwszym półroczu ze studiów, wybrałam źle kierunek, kilka tygodni po końcu kariery na studiach dostałam pracę, umowa, bardzo przyzwoite pieniądze i przede wszystkim piekielna satysfakcja, wielu rzeczy dowiedziałam się w praktyce trafiłam na szefa anioła, pracuję tam od prawie 4 lat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do sypania, u mnie właśnie "walą" tak potężne płatki śniegu że wygląda to po prostu pięknie mimo że tego ustrojstwa nienawidzę ![]() W Trójmieście sytuacja była trochę napięta bo mieliśmy bardzo silny wiatr od morza a tym samym cofkę i sztorm... Ale mimo takiej pogody warto wybrać się na spacer bo jodu wtedy co nie miara. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#923 |
Raczkowanie
|
![]()
Hej dziewczyny ale się rozpisujecie
![]() Tak czytałam o tej zmianie nazwiska i ja chce mieć TŻ bo gdybym miała mieć oba to długie by było bo na 16 liter to bez przesady ![]() Co do sukni to też chcę nową a wybór jest ogromny ![]() Też któregoś dnia widziałam właśnie film z nocy poślubnej to jest chore to ma być pierwsza noc jako małżeństwo i ma być romantycznie jeszcze tego by brakowało żeby ktoś z kamerą nade mną stał ![]() U mnie biało i znów sypie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#924 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Co do trenu to też bardzo mi się podobają zdjęcia z kościoła jak ten tren jest tak pięknie rozłożony, ale myślę że ja z tego zrezygnuję, bo musi to być strasznie niewygodne, a poza tym nie podoba mi się podpięcie tych trenów później podczas wesela. Ale chyba będę miała właśnie taki długi welon obszyty koronką. Widziałam na zdjęciach sukien Pronovias takie przecudowne, długie, z delikatną koronką i naprawdę pięknie to wygląda... Cytat:
![]() ![]() A mam pytanko: macie już może jakiegoś wymarzonego fotografa na Wasz ślub? Bo my z TŻ-tem byliśmy na targach ślubnych w naszym mieście i bardzo spodobała nam się ta pani fotograf -> www. fotom. info/index. php ![]() ![]() I drugie pytanie -> kiedy zamawiacie fotografa, kamerzystę i zespół? Jak wcześnie trzeba się tym zająć, żeby było w czym wybierać i żeby terminy nie był pozajmowane? ![]() ![]() A na koniec wrzucę kilka zdjęć sukienek, które mnie oczarowały ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#925 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ------------------------------------------------------------------------------------- Przepraszam za post pod postem, ale myślałam, że mi połączy :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#926 | ||
Winter is coming
|
oj na funduszach to się nie znam i nie znam chyba nikogo, kto by się na tym dobrze znał
![]() To super, że masz dobrą pracę. Moja szefowa też jest aniołem ![]() ![]() ![]() Z tym wykształceniem to jest tak, że po prostu oferta uczelni nie przystaje do realiów. Za dużo osób studiuje, są za duże limity i potem rynek nie jest w stanie tego wchłonąć. Ale fakt, wysokość bezrobocia jest przerażająca i przykre jest, że tyle osób musi szukać pracy poniżej swoich kwalifikacji. ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kamerzysty nie będę miała, a fotograf to nie wiem ![]() ![]() ![]()
![]() |
#927 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#928 | |
Winter is coming
|
Cytat:
![]()
![]() |
#929 |
Raczkowanie
|
![]()
Ja to chce kamerzystę ale nie na jakiś makabrycznie długi film tylko coś krótszego
![]() Nie wiem czy nie poprosimy mojego TŻ brata by nam po ślubie zrobił jakąś sesje ponieważ on interesuje się fotografią i bardzo ładne zdjęcia robi ![]() ![]() ![]() velika moja mama też nie ma zdjęć ślubnych ani jednego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#930 | |
BAN stały
|
Cytat:
Jak to jest, że po uczelniach technicznych zdecydowanie łatwiej znaleźć prace niż po humanistycznych, tak jak mówisz limity są za duże, jeśli w każdym roku w całej Polsce uczelnie opuszcza strzelam 2 tysiące socjologów...to co się dziwić. Kwiatuszek Ci fotografowie których wkleiłaś nie podobają mi się totalnie ![]() ![]() Z tej stronki która pokazałaś te są dla mnie bezbłędne ![]() ![]() http://www.psfs.pl/galerie/galerie-f...-blindman.html a jeśli miałabym miec film to tylko machej.pl ten pierwszy z czołówką filmową super ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:04.