|
|
#931 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2014 :)
Cytat:
TŻ-ta kuzyn miał wesele dwa lata temu i w ogóle nie pamiętam, żeby był kamerzysta obecny, a jak nam pokazali film to byłam pod ogromnym wrażeniem Właśnie kogoś takiego będę chciała u nas na weselu Może nawet tego samego weźmiemy jeszcze myślimy ![]() Cytat:
można sporo zaoszczędzić ![]() ---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#932 | |
|
Winter is coming
|
Cytat:
Zainspirowałaś mnie i zaczęłam szukać fotografa w mojej okolicy mój tata swego czasu marzył o kupieniu porządnego aparatu, ale już od jakieś 2 czy 3 lat tylko ogląda i czyta, a nie kupuje
|
|
#933 |
|
Raczkowanie
|
A ja muszę się pochwalić że lubię robić zdjęcia a jeszcze jak ma się dobry sprzęt to jeszcze bardziej
Obiecałam sobie że kupie sobie porządny aparat po weselu za pieniążki które zbierzemy mój TŻ się ze mną zgadza A co do kamerzysty ten filmik machej.pl Super filmik
Edytowane przez xPaulax19 Czas edycji: 2012-01-15 o 17:28 |
|
|
|
#934 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Irytują mnie też 3 godzinne filmy, skupiające przed telewizorem całą rodzinę... Cytat:
Plany na plener - Tatry - Czarny Staw Gąsiennicowy i okolice
|
|
|
#935 |
|
Raczkowanie
|
tasiulek nie mam postawy roszczeniowej, mówiłam mu i doskonale o tym wie
z rozmową i komunikacją u nas bardzo dobrze![]() Ale jakbym mu się totalnie wyżaliła że mi źle i w ogóle to by rzucił wszystko i przybył na pocieszenie zawalając przy tym inne rzeczy a tego nie chce, dlatego przeczekam, czasem pomarudze - tak już mam - wahania nastrojów wyżale się jemu, wyżale się wam i mi przechodzi po godzinie czy dwóch Ale ten semestr cały tak wygląda nie tylko teraz przed sesją dlatego czasem mi ciężej ale czekam na lepszy czas. Nie ma co się użalać nad sobą, zwłaszcza że rok żyliśmy w związku na znaczną odległość więc teraz jest i tak całkiem dobrze ![]() Poza tym chciaąłm wam poodpisywać ale coś mi się wizaż tnie, więc poddałąm się. Napisze tylko że zespół w wakacje a reszta w 2013 roku.
|
#936 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na ten rok w Arkadii jest stawka 220 zl - najwyższa opcja, ale Arkadia nie widzi mi się za bardzo - oklepane trochę. Jeżeli chodzi o piotrkowski Gościniec, to nie wiem czy go widziałaś. Sala nowiutka - w maju będzie rok, jak oddana do użytkowania. Sala śliczna, tylko jeden minus - pomieści 70 os., ale mają się w w tym roku rozbudowywać. Pójdę się dowiedzieć wiosną co i jak. Szkoda, że nie mają strony internetowej....
|
|
#937 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja chce miec krótki film m którym bedzie troche z domu , przysiega z koscioła, pierwszy tanie, troche zabawy i tyle. A wogule co do tanca my z tz musimy isc na jakis kurs. |
|
|
|
|
#938 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie wiem tylko czy o to miejsce Ci chodzi ![]() Cytat:
a my nie jesteśmy jakoś specjalnie utalentowani w tańcu więc wolę nie ryzykować porażką u nas będzie pewnie typowy przytulaniec, bo chcę żeby to było zapamiętane miło nie tylko przez gości, ale przede wszystkim przez nas jako taka szczególna chwila dla nas przed szaleństwami wesela Moim zdaniem te wszystkie wyuczone tańce są dla gości... a często niestety okazują się być kompletną klapą... ale to tylko moje zdanie
|
||
|
|
|
#939 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pojście na kurs tańca przed ślubem i odchudzanie przed ślubem. Nie widzę w tym głębszego sensu o ile robi się to tylko żeby pokazać innym "jacy to jesteśmy szczupli fajni i wogole", chociaż wiadomo że każdy chciałby jakoś sie prezentować. Natomiast widzę już sens np odchudzania przed ślubem (większa motywacja ) czy pójścia na kurs ale dla własnej satysfakcji, przygody, lepszego samopoczucia, by potem to kontynuowac/ utrzymac wage po ślubie. Niestety bardzo czesto to robi się poprostu na pokaz.
|
|
#940 |
|
Rozeznanie
|
mi nie chodzi o pokaz albo o wyuczenie sie czegos na 1 taniec jakiej choreografi bo pewnie pisoenka bedzie jakis wolna romantyczna a my bedziemy sie przytulac.
Problem mamy taki ze ja umiem tanczyc w parze z wieloma parnerami bo to facet musi prowadzic a tz nie umie :/ plasa i stoi w miejscu nie umie mna obrócic nic :/ nie ma drygu mysle ze przyda sie mu jakas porada, przuczenie.. sam nawet chce bo widzi ze mu to nie wychodzi i na przyszlosc sie nam to przyda bo nie chodzimy na bale i imprezy gdzie tanczy sie w parze bo przewaznie potem jakas kłótnia jest. |
|
|
|
#941 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Mojego TŻ-ta bym chyba musiała wołami zaciągnąć na taki kurs tańca ale w sumie to całkiem fajny pomysł, żeby się do siebie jeszcze bardziej zbliżyć i być może rozwinąć taką wspólną pasję mogłoby być ciekawie
|
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#942 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bo ja mogłabym układ wymyślić sama (kiedyś tańczyłam "zawodowo"), tylko że nie mamy gdzie ćwiczyć, zbyt mało miejsca. A na kursie nawet może łatwiej jakiś pan nauczyłby mojego TŻ. Taki ładny pierwszy taniec to super sprawa, ja już mam wizję tanga do Fischikella i salsy do Esso Esso. |
|
|
|
|
#943 |
|
Zakorzenienie
|
a my chyba sie zdecydujemy na klasycznego walca z "nocy i dni"
![]() my kiedys juz chodzilismy razem na kurs (TZ uwielbia tanczyc) ![]() i na pewno pojdziemy jeszcze raz, moze nawet na wyzsze stopnie, tylko pewnie dopiero od nowego roku akademisckiego. TZtowi sie marzy ze do dnia slubu juz bedziemy smigac jak ta lala
|
|
#944 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#945 |
|
Zakorzenienie
|
Miłego dnia PMki
ja spadam do pracy
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#946 |
|
Raczkowanie
|
Tak mówicie o tych kursach tańca sama bym poszła z miłą chęcią fajnie by było
Ale pewnie raczej to nie wyjdzie |
|
|
|
#947 |
|
Zakorzenienie
|
Mi też taki kurs tańca nie wyjdzie, bo nie lubię tańczyć.
Ale że u nas na 99% nie będzie wesela, więc jak sobie zatańczę z TŻ gdzieś w naszym pokoju po ślubie to to będzie takie nasze ![]() Choć marzę o walcu do "Once upon a december...", ale fakt że się pewnie pomylę w tańcu przemawia za tym, że to bez sensu Nie chcę niczego udowadniać gościom.
|
|
#948 |
|
Raczkowanie
|
Ja też chciałabym zatańczyć walca
Z nocy i dni albo innego - może wpadnie mi jakis inny w ucho. Może oklepane ale piękne![]() Nie wiem jak to wyjdzie ( z moim talentem do tego) ale najważniejsze żeby się dobrze bawić przy tym a nie być zestresowanym czy się pomyliło kroki Także żadnego układu - zwykły spontan - jak mnie TŻ poprowadzi tak będzie Oczywiście jakieś podstawowe kroki/figury trzeba bedzie przećwiczyć żeby nie było totalnej klapy.
|
#949 |
|
BAN stały
|
Kurs tańca to nie jest głupi pomysł bo może sprawić że po prostu będzie czuło się dobrze swoje ciało i nabrało lekkości na parkiecie. Nie trzeba od razu uczyć się jakiegoś układu a po prostu iść się roztańczyć. Na kursie tańca często łapie się formę i ładną postawę a to punktuje w normalnym życiu
Też walc do nocy i dni mi się podoba, mega oklepany ale muzyka jest po prostu przepiękna. Ja już po pracy, ale jeszcze trochę wziełam do domu bo nie chciało mi się w biurze siedzieć Dziś piękna pogoda u nas była śnieg słoneczko i minimalny mrozik -2 stopnie. Ale już zachodzi niebo chmurami i pewnie zaraz zacznie śnieg padać...
|
|
|
|
#950 |
|
Raczkowanie
|
a co myślicie o takich tańcach http://www.youtube.com/watch?v=IbmFj...eature=related lub coś takiego http://www.youtube.com/watch?v=Ayw2mAVw-f8 to jest pomysłowe
|
|
|
|
#951 | |
|
Winter is coming
|
Ja to bym nawet i poszła na kurs tańca, bo tańczyć to umiem, ale na dyskotekach
Chociaż spróbuję, czemu nie. Tym bardziej, że będzie musiał na weselu obtańczyć wszystkie babki ![]() Na pierwszy taniec piosenkę mamy od lat - Nothing else matters Metallica, więc będzie przytulaniec, nic wymyślnego. ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- Cytat:
|
|
#952 |
|
BAN stały
|
Też mi się takie uga buga nie podobają
jakoś tak nie wiem sztywno? albo ja jestem z gatunku przewrażliwionych na spontaniczność ![]() Jak tam Wam dzień mija? Macie może jakieś pomysły na deser bo coś bym zjadła ale nie mam pomysłu
|
|
|
|
#953 |
|
Winter is coming
|
jaki deser
na deser to ja zaraz pójdę poćwiczyć, bo zeżarłam na obiad tortellini zapiekane z serem ![]() u mnie dzień minął pracowo, ledwo godzinę temu do chaty wróciłam Miałam jechać sobie kozaki kupić, ale już późno i mi się nie chce.
|
#954 |
|
BAN stały
|
A cóż ćwiczysz?
|
|
|
|
#955 |
|
Winter is coming
|
oj, teraz wracam potulnie do Tamilee, bo lubię i faktycznie jakieś efekty daje. Ale najbardziej lubię biegać, tylko teraz się nie da
I rower Ale zawsze zimą mam zastój, bo jak wracam z roboty o 16, zanim coś zjem, to jest ciemno koło lutego pewnie już będę mogła śmigać.
|
#956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Układa im to pewnie szkoła tańca za niemałe pieniądze z oryginalnym i jedynym w swoim rodzaju podkładem muzycznym Ale ja wolę się poprzytulać ![]() Dziewczyny, moje ćwiczenia na mięśnie ud i pośladków skończyły się tym że teraz nie mogę chodzić! A mam 3 piętrowy dom i jak się wspinam, albo wchodzę po schodach to TŻ się śmieje że wyglądam jak paralityk
|
|
|
#957 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Ale to prawda co jazda na rowerze to jazda a nie w zamkniętym pomieszczeniu...Cytat:
|
||
|
|
|
#958 |
|
Raczkowanie
|
Mi też się nie podoba. Można iść na kurs żeby nauczyć się tańczyć czy zlapać "dryg" do tego ale nie układać sztucznych ukladów, bo jak ktoś nie ma do tańca talentu to takie układy wyglądają gorzej niż zwykle bujanie albo coś na spontanie
|
#959 | |
|
Winter is coming
|
Cytat:
teraz to ćwiczę dużo mniej niż na studiach, wtedy naprawdę sporo ćwiczyłam i ciałko miałam cudne ![]() A rowerem mnie mój chłopak zaraził, bo on uwielbia. I od wiosny co roku jeździmy sobie często po okolicy, po lesie i bezdrożach. Ja go z kolei wciągam w bieganie Ale on ma tak, że się zapali, a potem nagle kontuzja albo coś I zostaję sama.
|
|
#960 |
|
BAN stały
|
Jak patrzę na ciała koleżanek które biegają to mam chęć strzelić w nie z kałacha
Gdybym tylko się nie zasapywała po 2 minutach pewnie też bym biegała. Więc zazdraszczam biegania
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:17.

Mój chłop nie znosi jeszcze bardziej niż ja, więc jesteśmy zgodni.
TŻ-ta kuzyn miał wesele dwa lata temu i w ogóle nie pamiętam, żeby był kamerzysta obecny, a jak nam pokazali film to byłam pod ogromnym wrażeniem 

Chociaż spróbuję, czemu nie. Tym bardziej, że będzie musiał na weselu obtańczyć wszystkie babki