|
|
#1051 |
|
Winter is coming
|
Dot.: Panny Młode 2014 :)
Wiadomo, niespodzianka najlepsza
Ale my ustaliliśmy, że pójdziemy kupić razem, zresztą mi się to w sumie podoba.Kurde, ja też sobie obiecuję, że będę więcej kasy odkładać, ale ciężko idzie a w tym miesiącu kupiłam sobie bilet na koncert, szpilki, atomizery do perfum, bo działam na wspólnych zakupach perfumeryjnych, a dzisiaj jeszcze odlewkę na wspólnych
|
#1052 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1053 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Myślałam też nad tym, żeby wieczór panieński spędzić w SPA z siostrą i się odstresować przed tym ważnym dniem, ale pewnie nie wypali...Cytat:
rodzice się super dogadali i nie mogli się nagadać a nasi tatusiowie tak się zintegrowali, że mojego musiał TŻ po schodach prowadzić, bo sam by pewnie nie doszedł, a TŻ-ta tata zasnął na ławeczce u nich przed domkiem także bardzo się ucieszyli z tego, że się pobieramy ![]() Cytat:
Tż sam wybierał aż w szoku byłam, że tak dobrze wiedział co mi się spodoba ![]() Co do podziękowań dla gości to nie wiemy jeszcze co wymyślimy, ale wiemy na sto procent jak będzie wyglądało podziękowanie dla rodziców Stworzymy filmik, który będzie wyświetlony podczas podziękowań i do tego rodzice dostaną nasze zdjęcia ślubne w jakichś ładnych ramkach i może jeszcze coś wymyślimy Filmik będzie podobny to tego (bardzo nam się obojgu spodobał i myślę, że rodzicom sprawi to dużą radość i wzruszenie) : http://www.youtube.com/watch?v=jeutcMDaSq4 i druga część: http://www.youtube.com/watch?v=qZpM5...eature=related Co o tym myślicie?
|
|||
|
|
|
#1054 | |
|
Winter is coming
|
Cytat:
i tak dobrze, że kupuję najtaniej jak się da i mało sobie zostawiam.
|
|
#1055 |
|
Zakorzenienie
|
Król Lew
Podobają mi się takie rzeczy, ale ja np. myślałam nad jakimiś ładnie oprawionymi zdjęciami z lat dzieciństwa i młodości, z wolnym miejscem na nasze zdjęcie ślubne.
|
|
#1056 | |
|
Winter is coming
|
Cytat:
Kurde, z tego co piszecie wynika, że tylko ja się upiję i będę imprezować w panieński
|
|
#1057 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jeszcze jestem na etapie szukania inspiracji więc być może skorzystam z twojego pomysłu ![]() Miałam dzisiaj zabieg wycinania pieprzyka (miałam taki duży na plecach i mi przeszkadzał strasznie i się haczył...) i jak puściło znieczulenie to mnie cholernie boli to miejsce... chyba wezmę coś przeciwbólowego bo inaczej będę miała bezsenną nockę...
|
|
|
|
|
#1058 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja chce piosenke: cudownych rodziców mam i pewnie bede wyc jak pies do ksiezyca! Cytat:
MÓJ PANIEŃSKI RÓWNIEŻ BĘDZIE MEGA IMPREZA Z %%% I TAŃCEM DO BIAŁEGO RANA OCZYWIŚCIE BEZ PANÓW BO JAKOŚ MNIE TO NIE RAJCUJE A NAWET BRZYDZI. FEEE |
|||
|
|
|
#1059 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Masz jakieś ulubione? Cytat:
|
||
|
|
|
#1060 |
|
Zakorzenienie
|
Dowiedziałam się są targi ślubne w Krakowie, ale to jeszcze dla mnie za wcześnie zeby na nie iść.
![]() Dobranoc dziewczyny!
|
|
#1061 |
|
Raczkowanie
|
Też chce "cudownych rodzicow mam". Już nieraz zostałam zjechana za to ( cóż nie wszyscy potrafią zrozumieć że można mieć inne zdanie) bo oklepana, badziewne i wogóle.... Ale piękna
![]() Czasem robiąc wszystko byle tylko podążać za nowościami, martwiąc się co inni pomyślą można zagubić sens i radość A podziękowania - jak już pisałam będę robić sama album - już kiedyś wklejałam, jak będziemy bliżej ślubu wkleje jeszcze raz I zastanawiam się nad podziekowaniami w ramach filmiku/prezentacji. Jeszcze nie mam koncepcji na ten temat, TŻ też jeszcze o tym nie wie wiec jego zdania nie znam. Nie chce narazie zawracac mu glowy ☠☠☠☠☠☠☠ami ![]() Wogóle tyle piszecie ze nie nadarzam czytac, chyba niedlugo bedziemy musialy zalozyc kilka watkow podzielonych miesiacami albo regionami bo ja nie dam rady tyle czytac ( jak sie nas wiecej uzbiera)
|
#1062 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) i teścia też mam fajnego jak na razie nie mam co narzekać Ale jak teść będzie starał się mnie przekonać do tego żeby do ślubu jechać bryczką z końmi (bo cały czas o tym wspomina...) to będę się musiała nauczyć asertywności w stosunku do nich ![]() Co do odkładania pieniążków to ja założyłam sobie kiedyś takie konto oszczędnościowe (darmowe) bo mnie jakaś pani w banku namówiła przy okazji załatwiania jakieś sprawy i tak sobie leżało puste przez kilka miesięcy aż w końcu ostatnio przelałam z konta na które wpływa moje stypendium (i do którego mam kartę do bankomatu - o zgrozo! ) tysiąc złoty i postanowiłam że będę w ten sposób odkładać. Sposób jak dla mnie idealny, bo gdyby te pieniądze zostały na koncie do którego mam kartę to pewnie szybko bym je wydała, a tak przynajmniej wiem, że ich nie ruszę Zaraz właśnie zrobię kolejny przelew(bo wpłynęło stypendium za styczeń ) i już będzie 1500 zł ![]() ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Cytat:
My byliśmy w tym roku i przynajmniej orientujemy się w cenach różnych ślubnych usług i na pewno pojedziemy na targi też w przyszłym roku także naprawdę polecam![]() Cytat:
i trochę poplamiłam krwią sweterek który miałam na sobie :/ Nie wiem czy ona nie widziała gdzie mam te szwy czy pijana była![]() ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1063 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
A że tworzy się dużo to dobrze bo coś się zaczyna rozwijać ![]() Cytat:
![]() Z kontem to jest dobra sprawa też mam takie i też właśnie tam przelewam, mam do niego karte, ale jakbym chciała coś wypłacić to musze zapłacić 25zł więc póki co nie opyla się
|
||
|
|
|
#1064 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, a słyszałyście tę piosenkę na podziękowanie dla rodziców: http://www.youtube.com/watch?v=qASXXgWamjk. Ja wiem, że to disco polo zajeżdża, ale jak ją usłyszałam na weselu mojej przyjaciółki, to się normalnie zryczałam....
|
#1065 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Też łądna ale "cudownych rodzicow mam" nic nie przebije - nawet na cudzych weselach placze
|
|
#1066 |
|
Raczkowanie
|
Ja wymyśliłam że na podziękowaniach bę0dzie "Preludium-To dzięki wam" Podoba mi się ta piosenka bardzo
Co do podziękowań dla gości to raczej nie będzie nic takiego ale się jeszcze zobaczy ![]() A dla rodziców chciałam bukiet kwiatów i taką jakby statuetkę lub wazon coś takiego jak na zdjęciu |
|
|
|
#1067 | |
|
Winter is coming
|
Cytat:
poza tymi mam jeszcze sporo, które lubię, ale generalnie w jakiś 30 zapachach się zamykam, reszta albo nie zachwyca, albo mi sie nie podoba. Ale ciągle testuję nowe Ja weekend spędzam na zajęciach na aplikacji, ale to już drugi rok na szczęście W ogóle moja koleżanka z aplikacji dziś mi powiedziała, że jakaś 19-letnia koleżanka ją uświadomiła, że jest już starą panną
|
|
#1068 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
No tak 25 lat to juz pewnie nad grobem stoi
|
|
|
|
|
#1069 | |
|
Winter is coming
|
Cytat:
zeszłoroczna limitowanka jest cudowna, mam już drugą flaszkę Womanity też uwielbiam i też mam flakon ![]() w ogóle o perfumach mogłabym dyskutować godzinami i moim wielkim problemem jest to, jakie na ślub wezmę pewnie stanę rano przed moją komodą, gdzie mam flaszki i będę dumać, co pasuje ![]() ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- btw, widziałaś muglera w całej okazałości? bo krąży jego naga focia w necie
|
|
#1070 |
|
Rozeznanie
|
Witam PM
![]() a cóż sie tutaj tak cicho zrobiło?? nie wiem jak będę oszczędzać bo jestem zakupoholiczka- kosmetoholiczka... nie mogłam sie dziś powstrzymać kupiłam sobie szampon chociaż w łazience stoją już 3, lakier do paznokci- takiej zieleni jeszcze nie mam , mus do twarzy i krem do rak. No i moralniak sie mi załączył że co chwile kupuje jakies pierdoły.. ale to moja słabość uwielbiam wiecznie sie czymś maziać i smarowacz no i makijaż bez niego ani rusz
|
|
|
|
#1071 |
|
Winter is coming
|
Ja dzisiaj musiałam czekać na koleżankę w centrum handlowym, weszłam do natury i jestem bogatsza o dwa lakiery do paznokci i cień do powiek
Poza tym byłam oglądać w aparcie pierścionki i nic mi się nie podoba A chciałabym jak najszybciej coś sobie wybrać. Chłop mnie zbeształ, że mogłam sobie chociaż dać rozmiar palca zmierzyć, to wiedzielibyśmy choć to. Nie pomyślałam durna ja
|
#1072 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzisiaj na przykład przy suszeniu włosów spadła mi suszarka i coś popękało w środku... a to była suszarka mojej mamy, którą kupiła u swojego fryzjera, czyli taka profesjonalna jak mają w salonach... no i przez wyrzuty sumienia musiałam kupić jej jakąś bardzo dobrą w ramach rekompensaty... Kupiłam rowente za 140 zł... A jakiś miesiąc temu przez przypadek spadł mi mamy podkład (Revlon ) i też musiałam odkupić, chociaż mama mówiła, że nic się nie stało i że nie muszę odkupować... chyba jakiś pech mnie prześladuje... i jak tu oszczędzać?...
|
|
|
|
|
#1073 |
|
Winter is coming
|
No to faktycznie pech. Obyś już wyczerpała limit pecha na ten rok!
Ja za to zniszczyłam dwie pary kozaków, w jednych podeszwa mi popękała i mam dziurę, w drugich obcasy mi latają, bo się poodklejały A mam teraz taki śliczny, kupiony w zeszłym roku, że będę chodzić do oporu
|
|
#1074 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
eh... i jak tu oszczędzać na szczęście na buty mam już uzbierane, więc mój portfel nie zostanie nadszarpnięty
|
|
|
|
|
#1075 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
A nie widziałam i cholera boje się szukać ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Apropo paznokci mój tż jest maniakiem!! Dzisiaj nawet sam wział i mi pomalował ![]() no wyszło jak wyszło ale on zachwycony. ![]() Możecie polecić coś na skórki? Bo mam po prostu turbotragiczne! |
|||
|
|
|
#1076 |
|
Winter is coming
|
Ja też bym chciała coś na skórki, nienawidzę ich usuwać
a tak lubię mieć ładne pazury.
|
#1077 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A płaszcz dokładnie, kupuję jeden, który mi się podoba i chodzę w nim dłużej niż jeden sezon, a jak sobie kupię kolejny to zawsze jest wybór
|
|
|
#1078 | |
|
Winter is coming
|
Cytat:
![]() Inne buty też niszczę, ale w znacznie wolniejszym tempie. A kozaki to masakra, co roku nowe przyznałam się dziś jednej z babć, że ślub zaplanowany, bo dzwoniłam z życzeniami, a ona zapytała, jak tam mój związek nie mogłam kłamać ![]() drugą zamierzam powiadomić w przyszłym tygodniu, bo jedziemy do niej na urodziny. Chłopa wezmę ze sobą
|
|
#1079 |
|
Zakorzenienie
|
Velika no cóż, ja zawsze niszczę fleki, w każdych butach
![]() Mnie i mojemu TŻ babcia dziś powiedziała że da działkę W sumie to się cieszę bo to zawsze jakiś krok do przodu
|
|
#1080 | |
|
Winter is coming
|
Cytat:
To fantastycznie z działką Ja mam właśnie duży problem,w co inwestować pieniądze. Czy kupić działkę, czy trochę dołożyć i kupić mieszkanie, czy trzymać kasę i prezeznaczyć na swoją kancelarię? W sumie nie wiem, więc na razie kasa leży na lokacie ![]() Ale najchętniej bym kupiła działkę, oglądałam naprawdę śwoetne
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:53.

Ale my ustaliliśmy, że pójdziemy kupić razem, zresztą mi się to w sumie podoba.
a w tym miesiącu kupiłam sobie bilet na koncert, szpilki, atomizery do perfum, bo działam na wspólnych zakupach perfumeryjnych, a dzisiaj jeszcze odlewkę na wspólnych 

A podziękowania to nie wiem
pomyślę nad tym
chyba wezmę coś przeciwbólowego bo inaczej będę miała bezsenną nockę...

) i teścia też mam fajnego 

poza tymi mam jeszcze sporo, które lubię, ale generalnie w jakiś 30 zapachach się zamykam, reszta albo nie zachwyca, albo mi sie nie podoba. Ale ciągle testuję nowe
A chciałabym jak najszybciej coś sobie wybrać. Chłop mnie zbeształ, że mogłam sobie chociaż dać rozmiar palca zmierzyć, to wiedzielibyśmy choć to. Nie pomyślałam durna ja