![]() |
#1111 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Panny Młode 2014 :)
Cytat:
![]() Rozmawiałam z wieloma koleżankami i jak im powiedziałam, że będę miała fioletowe buty, to robiły takie oczy ![]()
![]() |
#1112 |
Zakorzenienie
|
aaaa no to wiele wyjasnia
![]()
![]() |
#1113 |
Raczkowanie
|
![]()
U mnie na kolor przewodni będzie niebieski różne odcienie ponieważ uwielbiam ten kolor a mojemu TŻ to nie przeszkadza
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1115 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1116 |
BAN stały
|
Ja dostaje jeszcze białej gorączki jak widzę ażurowe kozaczki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1117 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1118 |
Raczkowanie
|
U mnie też na kolorowe buty robia wszyscy oczy w słup. Ostatnio jak mama zobaczyła dziewczyne w telewizji która miała czerwoną wstążke na sukni ślubnej to się ździwiła ale powiedziałą że ładnie;p Ale też że 1 raz takie coś widzi;p
Także będę wizjonerką na całą okolicę i zapewne obgadaną przez wszystkie przemiłe sąsiadki ( nie mówiąc już o rychłym konflikcie z teściami) ale to mój wizerunek i koniec;p nie dam sobie ustawiać mojego wyglądu bo komuś sie nie podoba ![]()
#1119 |
BAN stały
|
Hahaha wizjonerki
![]() ![]() ![]() ![]() Nie daj boże sąsiadki jeszcze okolice przyozdobią ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1120 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]()
#1121 |
Zakorzenienie
|
Hej Fleurette!
Do listy kiczów zeszłego roku dopiszę puszczanie gołębi przed kościołem i jechanie na salę weselną bryczką ![]() A diadem mi się kojarzy z taką jedną PM w różowej sukni, co ją kiedyś na YT oglądałam. niulka_1985 - też stawiam na fiolet więc będziemy mogły wymieniać się pomysłami ![]() ![]() Ja myślę jedynie nad butami w takim kolorze o ile moja babcia nie padnie na zawał jak usłyszy że nie chcę iść w białych, do tego napewno bukiet z takim akcentem, zaproszenia, być może krawat dla TŻ. Wiadomo, dekoracje sali. No i na samochód - skromne dekoracje też w tym kolorze. Ale u nas np. kościół zawsze jest na biało przyozdobiony i nie wiem czy przejdzie fiolet w kościele ![]() Ale mnie całą otacza fiolet i róż ![]() ![]()
![]() |
#1122 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1123 |
Zakorzenienie
|
Kwiatuszku - Moja babcia jest zafascynowana jak któraś z jej sąsiadek wydaje za mąż córkę i ta córka jedzie bryczką do kościoła albo na salę weselną.
Ostatnio para mająca 20 lecie ślubu jechała do kościoła bryczką i babcia była wniebowzięta. Więc widzę że będzie ciężko wybić tą uroczą karocę babci z głowy, ale się postaram. Padnę trupem, ale tak jak Ty - NIE pojadę bryczką!
![]() |
#1124 |
Winter is coming
|
haha bryczki wymiatają
![]() ![]() ![]() Niestety będę musiała ją rozczarować. Dobre w ogóle jesteście, już kolory wymyślone ![]() ![]() Śniło mi się w ogóle, że chłop mi kupił pierścionek zaręczynowy w kształcie gwiazdy, który świecił na różowo ![]()
#1125 |
Zakorzenienie
|
Romantyzm mojego TŻ
![]() Wyszło tak dziś, ze prawdopodobnie będziemy mieć takie same telefony po przedłużeniu umów u naszych operatorów. I TŻ wypalił że "to takie symboliczne, prawie jak obrączki" ![]() Velika - przecież to mega frajda choć raz zatrzymać ruch na głównej ulicy w miasteczku bo JA jadę do ślubu ![]() U mnie ten kolor to dlatego, że zwyczajnie go uwielbiam i wiem, że będzie pasował do sali, bo już tam byliśmy na weselu przyjaciół.
![]() |
#1126 |
Winter is coming
|
łe no pewnie
![]() Chociaż to teraz już nie ma jak dawniej. Jak byłam mała, to całe osiedle wiedziało, w której klatce jest ślub, bo wszystko było pięknie poprzystrajane balonami i bibułą, a pannie młodej obowiązkowo grał pan na akordeonie ![]() ![]()
#1127 |
Zakorzenienie
|
Przecież każda z nas marzy o czymś takim jak w załączniku
![]() Powiem Wam że to uroczo wygląda jak wieje wiatr, miota tym "łukiem" w każdą stronę ![]()
Myśl, co potrafisz zrobić z tym co masz. Edytowane przez exist_ Czas edycji: 2012-01-23 o 19:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#1128 |
Zakorzenienie
|
Witam PMki 2014
![]() ![]() Można się dołączyć? Widzę, że już dawno zaczęłyście, ale myślę, że jakoś ogarnę chociaż ostatni miesiąc Waszego pisania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1129 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Cytat:
![]()
Ciąża http://www.suwaczki.com/tickers/7470hqvkkbz2t44k.png Poród http://www.suwaczki.com/tickers/7470skjoll5khh75.png Edytowane przez niulka_1985 Czas edycji: 2012-01-23 o 19:48 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1130 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Prosze bardzo moje drogie! http://www.motokobiety.pl/Transport,...olsce,916.html Karoca, czołg kto co woli ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Witamy Nowe PMki ![]() Dzisiaj kumpela wysłała mi linka z jakiegoś wesela http://www.youtube.com/watch?v=LTiouta7PE4 i tak sie zastanawiałam jak mój dziadek do tego by tańczył ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1131 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wiecie, że jakieś 4 lata temu też marzyłam o 2 białych gołąbkach na moim ślubie, puszczanych po wyjściu z kościoła ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1132 |
BAN stały
|
Generalnie gołębie wcale nie muszą wyglądać jakoś bardzo kiczowato, ale najczęściej cała oprawa wesela jest taka że te gołębie to przysłowiowy gwóźdź do trumny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1133 |
Zakorzenienie
|
Pewnie nie, ale wzięłam raczej pod uwagę stronę praktyczną, wolałabym nie mieć gołębiego prezentu na głowie
![]() Ja właściwie jeszcze nie myślałam nad detalami, dopiero tydzień temu zabukowaliśmy salę, został jeszcze zespół, fotograf, a jakoś ciężko się zdecydować... A widzę, że trzeba się spieszyć, bo z zamówieniem sali zwlekaliśmy tylko 3 dni i przez to poszły nam 2 ostatnie terminy na czerwiec, w związku z czym ślub mamy w maju (łamiąc kolejne zabobonne stereotypy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1134 |
Raczkowanie
|
![]()
AnULka248 witaj
![]() Ja myślę że za salą to się w wakacje będziemy rozglądać dopiero ![]() Gołębie według mnie nic specjalnego ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1135 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
A mi sie to okropniaście nie podoba i nie dość że o tym nie marze to tego nie chce za żadne skarby świata. Natomiast baloniki na płocie porozwieszane tak w miare równomiernie mi się podobają, ale np same białe albo same czerwone, ew łączone 2 kolory Cytat:
![]() Jest nas tyle, i kto by pomyślał że pół roku temu zdarzały się wypowiedzi że zgłupiałyśmy że już jest watek na 2014;p
![]() |
#1136 |
Zakorzenienie
|
Hej !
Prawdopodobnie również będę PMką 2014 ![]() ![]()
![]() |
#1137 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1138 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1140 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
U mnie chyba nie obejdzie się bez akordeonu i jakiegoś werbla przed blokiem bo tata to tradycjonalista ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:01.