|
|
#1171 |
|
BAN stały
|
Dot.: Panny Młode 2014 :)
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1327439766
Ten ten )Ja zawsze szukam po angielsku Po polsku to często szału nie ma
|
|
|
|
#1172 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1173 |
|
Rozeznanie
|
jaaaaaaaa pooglądajcie sobie juz to dodaje do zakładek!!! jak na dól zjedziecie to tam sa inne sesje. jest ich masa! tysiace inspiracji:
http://greenweddingshoes.com/real-we...ustic-wedding/ http://greenweddingshoes.com/real-we...tdoor-wedding/ a tam żadna odwaga lubie ten kolor i wiem że mi pasuje dobrze sie w nim czuje. Mozne skusi sie któraś na taki będzie mi łatwiej szukać dodatków i wszytskiego co dwie głowy to nie jedna ![]() życzę dobrej nocki
Edytowane przez larys__a Czas edycji: 2012-01-24 o 22:57 |
|
|
|
#1174 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż zawsze myślałam, że na basenie częściej można sobie przysporzyć takich problemów, ale póki co, mam na odwrót![]() Cytat:
Swoją drogą, chcecie mieć druhny? Bo ja nie ![]() Chaber jest naprawdę ładny Nawet buty bym miała w tym kolorze |
||
|
|
|
#1175 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja nie robię i mam już całą wizje wszystkiego, ale popatrzeć można ![]() Dobrej Nocy! Cytat:
Niestety trafiło mi się tak, że mam predyspozycję i muszę pilnować się jak maniak jakiś ![]() Druhny... neeee |
||
|
|
|
#1176 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak blisko do nich. Uwielbiam Morze też lubię, często byłam tam na wczasach. W zasadzie wolę mieszkać tak jak teraz - 50km w góry, 600km nad morze. Co roku jeżdżę raz tu, raz tu. ---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- A ja z Gliwic, pochodzę z Wodz. Śl. Fajnie, że tak dużo ludzi z okolic.
|
|
|
|
|
#1177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale teraz zaczynam się zastanawiać czy jest to dobry pomysł.
Edytowane przez Loczek_brown Czas edycji: 2012-01-25 o 13:45 |
|
|
|
|
#1178 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No ale wiadomo kto co chce to kupi Co do basenów to lubię jeździć bo i pływać uwielbiam ![]() A wakacje narazie pod znakiem zapytania nie wiemy czy wybrać góry czy morze |
|
|
|
|
#1179 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() :brzyda l:Cytat:
Chociaż mój tż prosi mnie żebym zrobiła czarne dodatki i asymetryczne buty Wczoraj właśnie o tym gadaliśmy co on sobie wymyślił to nie wiem ![]() Widze, że tu wszyscy wakacjują My niestety na więcej niż weekend nie możemy sobie pozwolić. Praca...
|
||
|
|
|
#1180 |
|
Zadomowienie
|
Praca, praca..... a ja się dowiedziałam przed chwilą, że za 3 m-ce mogę jej nie mieć
|
#1181 |
|
Raczkowanie
|
"Marzyłam o Laboutinach a te są jeszcze tanie
Chociaż mój tż prosi mnie żebym zrobiła czarne dodatki i asymetryczne buty Wczoraj właśnie o tym gadaliśmy co on sobie wymyślił to nie wiem" ![]() No wiadomo ale te czarne są nawet ładniejsze od tamtych
|
|
|
|
#1182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pewno wszystko rozwiąże się pozytywnie
|
|
|
#1183 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie![]() Cytat:
wiesz, tak z głową, to czemu nie. Ja mam uraz z powodu tej panny, która miała tak u nas. Za dużo par, dziwne stroje... taka wielka pokazówa - niestety nie udana. Wcześniej sama o tym myślałam. Jeśli bym się zdecydowała, to byłyby to tylko 2 pary, które jeszcze nie będą po ślubie![]() Cytat:
![]() My w zeszłym roku nie byliśmy nigdzie z powodów zawodowych, dlatego w tym roku planujemy zaszaleć, może gdzieś zagranicą ale się zobaczy![]() Cytat:
będzie dobrze ja stale szukam pracy... masa rozmów, ale efekt końcowy zawsze taki sam. |
||||
|
|
|
#1184 |
|
Rozeznanie
|
o to bliziutko
![]() ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- A i kolor dominujacy na moim ślubie to bedzie intensywny chaber, kobalt, prosze nie mylić z niebieskim ![]() http://farm7.staticflickr.com/6060/6...922cd29fca.jpg niebieska orchidea singapurska mi się ten drugi bardzo podoba taki bardzo oryginalny![]() ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Łaaał, ale tych druhen miała masę Swoją drogą, chcecie mieć druhny? Bo ja nie ![]() Chaber jest naprawdę ładny Nawet buty bym miała w tym kolorzea Wy będziecie chciały mieć druhny??? ![]() bo szczere powiedziawszy na żadnym weselu na którym byłam nie widziałam druhen jaką dokładnie mają role na weselu??? bo z jakis filmówi wiem że niosą welon jak pani młoda ma taki kilku metrowy
|
|
#1185 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale to dziwnie wyglądało bo PM miała bukiet z pomarańczowych kwiatów i ogólnie było widać ten pomarańcz, a te dziewczyny w niebieskich sukienkach ![]() Cytat:
Cytat:
Raz byłam na ślubie gdzie była drużba i świadkowie, to świadkowie siedzieli wprost za parą młodą na mszy, a drużbowie za nimi. Ale nic szczególnego nie robili - ani w kościele, ani na ślubie, tylko byli.
Myśl, co potrafisz zrobić z tym co masz. Edytowane przez exist_ Czas edycji: 2012-01-25 o 17:43 |
||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1186 |
|
Raczkowanie
|
Ja również nie chcę druhen będą tylko świadkowie
|
|
|
|
#1187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1188 |
|
Winter is coming
|
U mnie na pewno nie będzie druhen, nie wiem nawet po co niby one
U mnie świadkową będzie siostra. Myślałam też o przyjaciółce, ale w sumie mam dwie najlepsze, obie całkiem różne i nie znoszące się Więc siostra jest najbezpieczniejsza ![]() Chaber mi się strasznie podoba
|
#1189 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cokolwiek nie ubiorę to "a ubierz te szpilki " Są całkiem wygodne polecam jeśli ktoś potrzebuje czarnych szpilek Ale mam iść do ślubu w szpilkach w których śmigam codziennie musze pomyśleć ![]() Cytat:
taki bardzo oryginalny![]() ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Łaaał, ale tych druhen miała masę Swoją drogą, chcecie mieć druhny? Bo ja nie ![]() Chaber jest naprawdę ładny Nawet buty bym miała w tym kolorzea Wy będziecie chciały mieć druhny??? ![]() bo szczere powiedziawszy na żadnym weselu na którym byłam nie widziałam druhen jaką dokładnie mają role na weselu??? bo z jakis filmówi wiem że niosą welon jak pani młoda ma taki kilku metrowy [/QUOTE]Też nigdzie nie widziałam I szczerze powiedziawszy oni to chyba tylko do zdjęć są
|
|||
|
|
|
#1190 |
|
Zakorzenienie
|
Witam PMki 2014
|
#1191 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
(matko, wybaczcie mi, jestem 2 dni na tym wątku, a już się tak zadomowiłam |
||
|
|
|
#1192 |
|
Zakorzenienie
|
Witam nowe nabytki
|
|
#1193 |
|
Zakorzenienie
|
Mam na imie Jola, jesteśmy z M. ponad 3 lata, od kilku m-cy jesteśmy zaręczeni. Ja mam 19 lat, on 22. Planujemy wziać ślub w sierpniu w 2014 roku. Ale nie wiadomo jak będzie z kwestia finansową wiec moze sie to przesunać na 2015
|
#1194 |
|
Rozeznanie
|
Witam ;-)
na moim weselu tez tylko świadkowie ![]() któraś sie skusi na chaberek razem ze mna?? ![]() i na drugi dzień wesela chce mieć sukienkę w takim intensywnym kolorze chabru i marzył by mi sie czerwony mak w rece lub włosach
|
|
|
|
#1195 |
|
Zakorzenienie
|
Te pierwsze buciki piękne
|
#1196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja na drugi dzień nie chciałabym chabru, na studniówce miałam chabrową sukienkę i granatowe dodatki potem chodziłam w tej kiecce na inne imprezy, teraz doszłam do wniosku, że wyglądałam w niej strasznie dlatego chabrowej sukienki już nigdy, dodatki i owszem...
|
|
|
|
|
#1197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
te trzecie malutka155 witamy
|
|
|
#1198 |
|
Zadomowienie
|
Nie redukcje.... Bank twierdzi, że jest za mała sprzedaż pożyczek i trzeba zamknąć naszą placówkę. Mamy jeszcze 3 m-ce na "poprawę". Mam już dosyć tego banku............
![]() Dziękuję dziewczyny za wsparcie
Ciąża http://www.suwaczki.com/tickers/7470hqvkkbz2t44k.png Poród http://www.suwaczki.com/tickers/7470skjoll5khh75.png Edytowane przez niulka_1985 Czas edycji: 2012-01-26 o 08:16 |
|
|
|
#1199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1200 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tylko my razem to już 6 lat jesteśmy I prawdopodobnie u mnie też będzie to sierpień(o ile nie uda mi się przekonać TŻ na czerwiec)larys_a może i ja się skuszę te pierwsze burki są śliczne |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:22.

)
Po polsku to często szału nie ma 

ja żadnych sportów zimowych nie uprawiam boje się że jak spróbuje jeździć na nartach to se nogi połomia;p
ale już będziemy pewni że nikt nam sali nie zajmie
a dla mnie to za dużo nawet jak na ślubne buty bo już 2 raz ich nie ubiorę
chociaż zawsze myślałam, że na basenie częściej można sobie przysporzyć takich problemów, ale póki co, mam na odwrót
ale teraz zaczynam się zastanawiać czy jest to dobry pomysł.

No ale wiadomo kto co chce to kupi 
Wczoraj właśnie o tym gadaliśmy co on sobie wymyślił to nie wiem 

na pewno wszystko rozwiąże się pozytywnie
U mnie świadkową będzie siostra. Myślałam też o przyjaciółce, ale w sumie mam dwie najlepsze, obie całkiem różne i nie znoszące się
" Są całkiem wygodne polecam jeśli ktoś potrzebuje czarnych szpilek

potem chodziłam w tej kiecce na inne imprezy, teraz doszłam do wniosku, że wyglądałam w niej strasznie