Panny Młode 2014 :) - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-19, 12:17   #2371
velika
Winter is coming

Dot.: Panny Młode 2014 :)

fajne też idę przymierzać, a co!

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 12:21   #2372
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
No gołębie sa straszne
Nie wiem, w sumie wszystkie wesela na jakich byłam do tej pory... folklor w czystej postaci
No, a może tez być jakieś małe mięsko na środku wielkiego talerza nic, tylko jechać i zobaczyć na własne oczy
Oooo jakie fajne, zaraz sobie poprzymierzam

---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

Ja myslałam o migdałach, ale nasze rodziny nie wiedziałyby po co to i nie doceniłyby
no wlasnie ten folklor wesel mnie troche przeraza. nie wiem, moze jestem jakas dziwna, ale nie kreca mnie weselne zespoly katujace ulubione przeboje, weselne zabawy do ktorych goscie sa zmuszani, flaczki bo flaczki byc musza, co z tego ze 3/4 sali ich nie je. moze mam jakies inne pojecie dobrej zabawy i dobrego jedzenia niz wszyscy
male miesko posrodku wielkiego talerza tez sie zdaza, tzreba pojechac i sprawdzic, bo tak w ciemno to nie warto celowac.
mozesz sprobowac czekoladek, np takich z wedla sprzedawanych na sztuki w ich salonach. ale mysle, ze kazda cukiernia do ktorej bys sie przejechala by sie tego podjela spokojnie.
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 12:24   #2373
malutka155
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
fajne też idę przymierzać, a co!
Ja też
Stary 2012-02-19, 12:25   #2374
velika
Winter is coming

mnie też przeraża. I w zasadzie na wesela nie chodzę, bo nie mam do kogo i nie wiem nawet czego się spodziewać, nie mam jak na przykład wybrać zespołu czy dekoratora - bo nikt ślubów nie ma i nie mogę zobaczyć tego na żywo więc będę celować prawie w ciemno. Mam na oku dwa zespoły, podobno najlepsze w okolicy, ale ja wiem, co oni mi zagrają

Stary 2012-02-19, 12:28   #2375
malutka155
Zakorzenienie

Cytat:
mnie też przeraża. I w zasadzie na wesela nie chodzę, bo nie mam do kogo i nie wiem nawet czego się spodziewać, nie mam jak na przykład wybrać zespołu czy dekoratora - bo nikt ślubów nie ma i nie mogę zobaczyć tego na żywo więc będę celować prawie w ciemno. Mam na oku dwa zespoły, podobno najlepsze w okolicy, ale ja wiem, co oni mi zagrają
To nie zaciekawie
My będziemy mieć muzykę z płyt
Stary 2012-02-19, 12:30   #2376
Konto usunięte

Cytat:
najlepiej popros ich zeby cos zagrali, poszperaj na youtubie bo moga byc ich wystepy, tu na forum slubnym tez ich mozesz "wyklikac". co do dekoratorow, to najlepiej patrzec na portfolio, ale wiesz tam maja najlepsze prace, najgorszych nie pokaza przeciez. dobrze miec tez zaufana osobe ktora chociaz troszke ma na ten temat pojecie, badz wyslac mame/tate/przyjaciolke zeby patrzyla im na rece jak beda robic. gorzej jak w dzien slubu sie okaze ze nic nie potrafia.

---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ----------

Cytat:
Napisane przez malutka155 Pokaż wiadomość
To nie zaciekawie
My będziemy mieć muzykę z płyt
no my pewnie tez, bo nie ma sensu zaklepywac zespolu na 4 godziny. poza tym plyty sa najbezpieczniejsze xd albo DJ?bo on tez puszcza z plyt ale jest ten mily "czynnik ludzki" ze to jednak nie radio gra ale jakis czlowiek
Stary 2012-02-19, 12:36   #2377
velika
Winter is coming

no tak szukam i szperam, ale jednak na żywo to na żywo, poza tym nie wiadomo, jak imprezę prowadzą itd. A w ciągu najbliższych 2 lat nie mam w perspektywie pójścia na jakikolwiek ślub, w dodatku jestem w mojej rodzinie pierwsza od 16tu lat
na początku chciałam DJa, ale ugięłam się i będzie zespół. Wychodzę z założenia, że wesele jest dla gości i chcę, żeby się dobrze bawili.
Z kompa chcę puścić tylko piosenkę na pierwszy taniec, bo nie wyobrażam sobie zespołu grającego Metallicę

Stary 2012-02-19, 12:39   #2378
Konto usunięte

Cytat:
no tak szukam i szperam, ale jednak na żywo to na żywo, poza tym nie wiadomo, jak imprezę prowadzą itd. A w ciągu najbliższych 2 lat nie mam w perspektywie pójścia na jakikolwiek ślub, w dodatku jestem w mojej rodzinie pierwsza od 16tu lat
na początku chciałam DJa, ale ugięłam się i będzie zespół. Wychodzę z założenia, że wesele jest dla gości i chcę, żeby się dobrze bawili.
Z kompa chcę puścić tylko piosenkę na pierwszy taniec, bo nie wyobrażam sobie zespołu grającego Metallicę
wiem, ze sa DJ ktorzy sie swietnie sprawdzaja w roli wodzireja. moze nie wyjdzie zza konsoli z mikrofonem jakos za czesto, ale wiesz ze utwory jakie wybralas beda zagrane tak jak powinny, anie na zasadzie wycia do ksiezyca (tak to wygladalo na ostatnim weselu na jakim bylismy, nikt nie wiedzial o co chodzi z zespolem).
Stary 2012-02-19, 12:42   #2379
stworzonadlaciebie
Raczkowanie

Cytat:
My co prawda nie mamy jeszcze zespolu, ale na forum jesli napiszesz to ktos znajdzie sie z Twojej okolicy i wyrazi opinie. Tak ja wyzej kolezanki pisaly internet skarbnica wiedzy i na youtubie nie jeden zespol mozna znalesc. Nawet mozna dogadac sie z kapela u kogo grali na weselu w Twojej okolicy, umowic sie z świeżo upieczonymi malzonkami i pewnie podziela sie plyta z wesela zebys mogla zobaczy jak zespol sie spisal.
Jest milion pomyslow na to zeby uslyszec piosenki jakie graja...
stworzonadlaciebie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 12:46   #2380
Loczek_brown
Zakorzenienie

[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;3240417 3]Ale duzo napisałyście kurcze ciężko za Wami nadążyć u Nas 2014 to taki bardzo wstepny termin, bo stwierdziliśmy, że ślub zrobimy po moim inżynierze. oże być później, ale nie może być wcześniej co do winietek, kartek, książek i innych cudów to sama nie wiem. Księge fajnie by było mieć, ale chyba lepiej byłoby tak jak pisałam jakiś czas temu: zdjęcie gościa i kartka od niego wklejona na jednej stronie Winietki na stołach to dobra rzecz, unika się zamieszania kto gdzie ma siedzieć wiadomo, że zawsze znajdzie się ktoś kto będzie chciał na miejscu państwa młodych czy rodziców usiąść Plany stołów przed wejściem to też fajna rzecz też unika się zamieszania i czytania wszystkich winietek po kolei. Są wesela na których na stołach stawia się menu, u nas prawdopodobnie tak będzie, bo to obiad 4 godziny i goście mogą sobie wybrać (z iluśtam wybranych przez nas potraw) co po kolei moga zjeść. Np. Przystawka: tu 2-3 dania do wyboru, Zupa: 2 zupy, Główne danie 2-3 dania, desery itd. Picie stoi na stołach tylko alkohol się donosi. Ja ide w dekoracyjny minimalizm raczej : ładne obrusy, świeczki, kwiaty w wazonach na stole + te nieszczęsne balony (mój warunek żeby wesele się odbyło:P).
A co do wedding planera, czasami zastanawiam się czy nie zostać, fajna praca, nie wiem jak to technicznie trzeba by było wykonać. Jak skoczę studia to się zastanowię. Ale to głównie przez to, że mam milion pomysłów dla wszystkich na minutę, a nie dlatego, że chcę na tym zarabiać. Lubię kreatywne joby [/QUOTE]

Co do wyboru przez gości z 2-3 dań czy przystawek.. wydaje mi się to przesadą, żeby gość miał do wyboru czy chce np. rosół czy barszcz czerwony...
są różne mięsa zawsze do wyboru (zawsze jest tam jakiś kotlet schabowy, mielony, udko kurczaka devolaye i inne różne) kilka surówek do wyboru, różne sałatki, galarety i inne takie

więc myślę, że wybór konkretnego dania to już za dużo.. zrobiłoby się jak w restauracji...

Cytat:
a w ogóle zamierzacie mieć te wszystkie cuda na weselu? jakieś księgi dla gości, prezenty dla gości, winietki i inne takie?
Winietki obowiązkowo ułatwiają życie.
Księga gości - super pamiątka, ja lubię takie gadżety więc na pewno bym chciała taką mieć, a prezenty dla gości - na pewno, ale raczej w formie czekoladki z karteczką z podziękowaniami .

A co do tych wszystkich inspiracji wklejanych przez tasiulka,
obawiam się, że w naszych polskich warunkach ciężko byłoby większość z nich zrealizować.. no i potrzebny był by na to majątek

A co do konsultantów ślubnych, na pewno można na tym zarobić mnóstwo pieniędzy, bo kiedyś z ciekawości szukałam ile oni biorą.. i tak zaczyna się od 10 tys.

Z tym, że trzeba być nieźle ogarniętym, znać się na tych wszystkich dodatkach itd. żeby umieć doradzić no i mieć taki zmysł artystyczny

17.02 16.09
[*][*][*]

Edytowane przez Loczek_brown
Czas edycji: 2012-02-19 o 12:48
Loczek_brown jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 12:54   #2381
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Loczek_brown Pokaż wiadomość
Co do wyboru przez gości z 2-3 dań czy przystawek.. wydaje mi się to przesadą, żeby gość miał do wyboru czy chce np. rosół czy barszcz czerwony...
są różne mięsa zawsze do wyboru (zawsze jest tam jakiś kotlet schabowy, mielony, udko kurczaka devolaye i inne różne) kilka surówek do wyboru, różne sałatki, galarety i inne takie

więc myślę, że wybór konkretnego dania to już za dużo.. zrobiłoby się jak w restauracji...

Winietki obowiązkowo ułatwiają życie.
Księga gości - super pamiątka, ja lubię takie gadżety więc na pewno bym chciała taką mieć, a prezenty dla gości - na pewno, ale raczej w formie czekoladki z karteczką z podziękowaniami .

A co do tych wszystkich inspiracji wklejanych przez tasiulka,
obawiam się, że w naszych polskich warunkach ciężko byłoby większość z nich zrealizować.. no i potrzebny był by na to majątek

A co do konsultantów ślubnych, na pewno można na tym zarobić mnóstwo pieniędzy, bo kiedyś z ciekawości szukałam ile oni biorą.. i tak zaczyna się od 10 tys.

Z tym, że trzeba być nieźle ogarniętym, znać się na tych wszystkich dodatkach itd. żeby umieć doradzić no i mieć taki zmysł artystyczny
ok to pokolei. co do tego wyboru dania wiesz, chodzi o to ze ja osobiscie kocham krolika w miodzie z tej restauracji, ale wiem ze czesc gosci nie. a w 4 godziny nie zjedza 2 dan glownych stad pomysl zeby sobie wybrali cos na co beda mieli ochote i co zjedza ze smakiem.
rzeczywiscie czesc pomyslow ciezko by bylo zealizowac, ale dla chcacego nic trudnego! wiem, ze trzebaby bylo na to mnostwo czasu i wysilkow ale mozna spokojnie zrealizowac te marzenia bez wydawania fortuny. treba szukac nie tylko w sklepach z dekoracjami slubnymi ale tez w sklepach z materialami (np w ikei raz ja jakis czas mozna dostac na prawde dobre materialy w niezabiajajacych cenach). koraliki, girlandy czy balony to samo. trzeba wiedziec gdzie szukac, porownywac ceny.
co do konsultatntow slubnych, wiem ze zwyczajowo biora ok 10% kosztow slubnoweselnych. brzmi duzo, ale taka osoba robi za Ciebie doslownie wszystko. moze te ceny sa takie bo nie ma w tej chwili zbyt wielu konsultantow, a jednak ludzi ktorzy chca ich wynajac jest sporo. taka osoba w dniu slubu jest obok i nadzoruje czy wszystko jest dokladnie tak jak chcesz. mysle, ze jak ktos nie chce sobie zaprzatac glowy przygotowaniem to to rozwiazanie jest idealne i w miare bezstresowe.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-19, 12:56   #2382
mala_czarna_21
Zakorzenienie

ja tam się nie martwię
zrobię tak żeby mi się podobało, jedzenie będzie odbre, wódka też, zespół tak samo a co gościom do mojej kiecki, kwiatkóe czy zawieszek na to czy tamto

zrobię po naszemu i nie będę się oglądać na folklor czy tradycję

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 12:57   #2383
Loczek_brown
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
ja tam się nie martwię
zrobię tak żeby mi się podobało, jedzenie będzie odbre, wódka też, zespół tak samo a co gościom do mojej kiecki, kwiatkóe czy zawieszek na to czy tamto

dokładnie ja mam zamiar zrobić tak samo

17.02 16.09
[*][*][*]
Loczek_brown jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 13:01   #2384
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
ja tam się nie martwię

brawo! serio ciesze sie, ze coraz mniej ludzi zostaje w tym "schemacie" ktory sie utarl w naszej kulturze i ze ludzie zaczynaja glosno mowic ze im sie to nie podoba
Stary 2012-02-19, 13:24   #2385
misiadelko
BAN stały

Ja będę miała DJ, tak chciałam i tak zresztą tez prosiła moja mama ze względu na to, że nie lubi kaleczenia zagranicznych piosenek :P Chyba z tego powodu, bo kiedyś chodzili tylko na Sylwki gdzie była orkiestra, a potem raz poszli na Sylwka z dj'em i od tej pory tylko i wyłącznie dj
Chciałabym zespół, ale lepiej wziąć dobrego dj niż tani zespół, który może być różny (chyba, że było się na weselu i się super sprawdził, ale ja nie byłam na weselu gdzie zespół dobrze grał - choć zawsze bardzo fajnie się bawię, luuubię wesela ).
Co do oczepin to tylko chce rzucanie czyms tam, bo to mi się podoba i koniec, tak tez mnie tata poprosił , bo on zawsze wychodzi w momencie oczepin Więc mi tam pasi

Edytowane przez misiadelko
Czas edycji: 2012-02-19 o 13:25
misiadelko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 13:27   #2386
Konto usunięte

Cytat:
Ja będę miała DJ, tak chciałam i tak zresztą tez prosiła moja mama ze względu na to, że nie lubi kaleczenia zagranicznych piosenek :P Chyba z tego powodu, bo kiedyś chodzili tylko na Sylwki gdzie była orkiestra, a potem raz poszli na Sylwka z dj'em i od tej pory tylko i wyłącznie dj
Chciałabym zespół, ale lepiej wziąć dobrego dj niż tani zespół, który może być różny (chyba, że było się na weselu i się super sprawdził, ale ja nie byłam na weselu gdzie zespół dobrze grał - choć zawsze bardzo fajnie się bawię, luuubię wesela ).
Co do oczepin to tylko chce rzucanie czyms tam, bo to mi się podoba i koniec, tak tez mnie tata poprosił , bo on zawsze wychodzi w momencie oczepin Więc mi tam pasi
poza rzucaniem wianka/welonu/bukietu wszystko w oczepinach mi sie nie podoba. ani jakies zabawy z krzeselkami ani jakies takie upokarzanie siebie nawzajem.
Stary 2012-02-19, 13:28   #2387
misiadelko
BAN stały

Cytat:
Ja w tym roku idę na jedno (ale z rodziny TŻ-ta), a w przyszłym na dwa (jedno w mojej rodzinie, kuzynka dwa lata młodsza ode mnie i jedno u przyjaciela)

---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ----------

[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;3240601 8]poza rzucaniem wianka/welonu/bukietu wszystko w oczepinach mi sie nie podoba. ani jakies zabawy z krzeselkami ani jakies takie upokarzanie siebie nawzajem.[/QUOTE]U mnie w rodzinie tego nie ma, ale u TŻta już tak
Stary 2012-02-19, 13:53   #2388
xPaulax19
Raczkowanie

GG do xPaulax19
Wink Dot.: Panny Młode 2014 :)

Cytat:
Ja będę miała DJ,
Ja też chcę DJ już od dawna tak myślę o nim
xPaulax19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 14:17   #2389
misiadelko
BAN stały

Kilka inspiracji również ode mnie

Tylko dziewczyny zwróćcie uwagę, żeby ten dj nie poczuł się za bardzo jak w klubie, bo byłam niedawno na oseimnastce kuzyna w lokalu i było to wręcz mini-weselicho, bo jedzenia tyle, że aż uszami wychodziło, pelno ciast, alkohol się lał i był dj i on potrafił puszczać np. kawiarenki i nagle wypala "WSZYSTKIE LASKI AN PARKIECIE RĘCE W GÓRĘ", a tam babcia na parkiecie I w ogóle takie wstawki miał typu okrzyk "JAZDA"
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg btbzestaw.jpg (89,0 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6.jpg (15,9 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 7.jpg (32,4 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 417543-7-1280080973725.jpg (38,2 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ab757438001629504b9d0d2c.jpg (23,8 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg a98466_win01_olivefavor_xl.jpg (29,1 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg reception_flowers_025_11_m.jpg (28,0 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ceremony_923_11_m.jpg (31,2 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 224528_10150251697911557_76293941556_8020872_3658433_n.jpg (30,3 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bfa26c2b8e8227c4a20030da6f299b45.jpg (72,3 KB, 11 załadowań)

Czas edycji: 2012-02-19 o 14:19
Stary 2012-02-19, 14:26   #2390
Konto usunięte

Cytat:
Kilka inspiracji również ode mnie

Tylko dziewczyny zwróćcie uwagę, żeby ten dj nie poczuł się za bardzo jak w klubie, bo byłam niedawno na oseimnastce kuzyna w lokalu i było to wręcz mini-weselicho, bo jedzenia tyle, że aż uszami wychodziło, pelno ciast, alkohol się lał i był dj i on potrafił puszczać np. kawiarenki i nagle wypala "WSZYSTKIE LASKI AN PARKIECIE RĘCE W GÓRĘ", a tam babcia na parkiecie I w ogóle takie wstawki miał typu okrzyk "JAZDA"
hahha xd
widze klatke na koperty, fajny pomysl tylko co z taka klatka po weselu? bo nigdzie nie widzialam wyporzyczania wszedzie tylko mozna kupic

a tutaj https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1329661043 bardzo fajny pomysl, tylko trzeba uwazac zeby nie przesadzic z takimi akcentami. miedzy odpowiedznia iloscia a przesytem jest cienka granica bardzo

Edytowane przez e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141
Czas edycji: 2012-02-19 o 14:28
Stary 2012-02-19, 17:13   #2391
malutka155
Zakorzenienie

http://www.sfora.pl/Uroda-plemnikow-...dziecka-a40666
Stary 2012-02-19, 17:48   #2392
tasiulek
BAN stały

malutka ja widzę, że Ci palma strzela ale chyba wiem dlaczego

Kilka "sweet" fotek z pleneru
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg enhanced-buzz-5457-1298309753-9.jpg (36,3 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg enhanced-buzz-5469-1298309587-4.jpg (45,5 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg enhanced-buzz-5476-1298309786-4.jpg (33,7 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg enhanced-buzz-5966-1298309501-3.jpg (28,7 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg enhanced-buzz-8343-1298309475-24.jpg (31,7 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg enhanced-buzz-8406-1298309522-21.jpg (45,2 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg enhanced-buzz-8419-1298309391-36.jpg (30,5 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg enhanced-buzz-8419-1298309455-37.jpg (27,9 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg enhanced-buzz-23444-1298309404-6.jpg (53,2 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg enhanced-buzz-23549-1298309551-9.jpg (36,7 KB, 15 załadowań)

Edytowane przez tasiulek
Czas edycji: 2012-02-19 o 17:53
tasiulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 17:53   #2393
malutka155
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tasiulek Pokaż wiadomość
A tam zaraz palma strzela
Stary 2012-02-19, 18:00   #2394
misiadelko
BAN stały

[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;3240713 3]hahha xd
widze klatke na koperty, fajny pomysl tylko co z taka klatka po weselu? bo nigdzie nie widzialam wyporzyczania wszedzie tylko mozna kupic

a tutaj https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1329661043 bardzo fajny pomysl, tylko trzeba uwazac zeby nie przesadzic z takimi akcentami. miedzy odpowiedznia iloscia a przesytem jest cienka granica bardzo[/QUOTE]
Np. tak można

http://fotballfrue.no/wp-content/upl...1/DSC03156.jpg
http://fotballfrue.no/wp-content/upl...1/DSC03139.jpg
http://fotballfrue.no/wp-content/upl...1/DSC03148.jpg

Po "przymierzeniu" sukienek utwierdziłam się tylko w przekonaniu, że w rybce wyglądam jak wieloryb Ale sądziłam też, że nie będę dobrze wyglądać w tych takich "greckich",a jednak wyglądałam fajnie (ale co z tego jak mojemu TŻ-towi się nie podobają), najlepiej wyglądam z czymś w talii, jakimś pasem czy czymś, bo ja mam takie dziwne wymiary i w pasie jestem fajnie wąziutka, ale mam wielki tyłek i uda, i z mocno rozszerzonym dołem... No ale nie ma co porównywać, trzeba zobaczyć na żywo, jak będę gdzieś niedaleko Lublina to zajrzę do cioci mojego TŻcika i poprzymierzam "tak se"

Czas edycji: 2012-02-19 o 18:01
Stary 2012-02-19, 18:10   #2395
tasiulek
BAN stały

Nie ma co się nastawiać na sukienki, bo może być tak że ta która "zabiła" nas w internecie na żywo wygląda na nas smętnie i nijako, bo nie pasuje do figury/kolorytu skóry/koloru włosów. A ta o której nigdy nie pomyślimy po przymierzeniu po prostu zwali z nóg.

My tu tak o sobie. A natrafiłam na ciekawe zdjęcia prosto z Polski. Pan młody dosyć odważnie ubrany, ale w gruncie rzeczy pozytywnie, uśmiechnęłam się jak zobaczyłam te zdjęcia Co sądzicie?
Stary 2012-02-19, 18:10   #2396
malutka155
Zakorzenienie

Tasiulek dawaj mi namiary na tego fotografa
Co do tego pana młodego muszę przyznać, że wygląda świetnie

Edytowane przez malutka155
Czas edycji: 2012-02-19 o 18:11
malutka155 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 18:21   #2397
malutka155
Zakorzenienie

Ślub w dresie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 12091.jpg (60,0 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg adidas_wedding_04.jpg (36,7 KB, 20 załadowań)
Stary 2012-02-19, 18:24   #2398
xPaulax19
Raczkowanie

GG do xPaulax19
Wink Dot.: Panny Młode 2014 :)

Cytat:
Napisane przez tasiulek Pokaż wiadomość

Kilka "sweet" fotek z pleneru
Po prostu bomba ale ludzie mają pomysły

Foty super

---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ----------

Cytat:
Napisane przez malutka155 Pokaż wiadomość

Ślub w dresie
To już jest przesada
xPaulax19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 18:27   #2399
malutka155
Zakorzenienie

Czy my jesteśmy normalne, ze tak szybko wszystko planujemy?
Stary 2012-02-19, 18:28   #2400
tasiulek
BAN stały

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości