![]() |
#2431 | ||
BAN stały
|
Dot.: Panny Młode 2014 :)
Czemu ciekawa?
![]() Cytat:
![]() Ja będę miała wielki problem, rodzice mojego narzeczonego mówią, że to trochę chore, że ja muszę tak często do rodziców jeździć, ale oni to co innego... Po maturze TŻ musiał spakować walizki i przeprowadził się tutaj, tak samo jego młodsza siostra, która teraz mieszka sama w Warszawie... Mam z tym problem, nie będę ukrywać, że tak nie jest... ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2432 |
Zakorzenienie
|
My po ślubie możemy
1. albo zamieszkać u rodziców TŻta tzn. mamy całe piętro dla siebie, 4 pokoje, kuchnie. Ale całkowicie do remontu. Bo nie ma łazienki i dopływu wody ![]() 2. wynajęcie mieszkania albo kredyt na własne ![]() Każda opcja ma swoje minusy.
#2433 |
BAN stały
|
Mieszkanie z moimi rodzicami albo teściami? NIGDY!
Wiem że są tu miłośniczki chabrowego koloru a możecie sobie taką sesyjkę strzelić ![]() Edytowane przez tasiulek Czas edycji: 2012-02-20 o 11:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#2434 |
Zakorzenienie
|
My po ślubie zamieszkamy w moim rodzinnym domu - całe piętro (3 pokoje, kuchnia, łazienka) dla nad, z osobnym wejściem i osobnymi licznikami jeśli będziemy chcieli, jednocześnie będziemy kombinować z budową własnego domku, działka już jest!
![]()
![]() |
#2435 |
Raczkowanie
|
Hej co tam dziś porabiacie?
![]() Chciałam Wam się pochwalić... Piszę swoją książkę ... Jestem dopiero w trakcie, ale chciałabym znać wasze zdanie czy się nadaje... Czytajcie... Rozdział 1 Kiedy zadzwonił dzwonek do drzwi, Wiktoria była w swoim pokoju. Po chwili usłyszała w holu na dole rozmowę swojej mamy z sąsiadką z naprzeciwka: - Witaj, Magdo jakiż dzisiaj piękny dzień mamy. - O, Kornelio jak miło, że mnie odwiedziłaś. Może pójdziemy do kuchni i wypijemy herbatkę, właśnie zaparzyłam? - Brzmi świetnie, aa … czuję jakiś ładny zapach … - A … to szarlotka, właśnie upiekłam i stygnie. Choć pogadamy sobie. Po paru chwilach rozmowa Magdy i Kornelii ucichła. Wiktoria i jej rodzice: pani Magda i pan Oliwer Przygłosek mieszkali w pięknym dużym domu. Dom miał duży ogród w którym rosły piękne kwiaty i było dużo zieleni. Pani Magda pracowała jako architekt ogrodów, projektowała plany ogrodów swoim klientom, a potem je wykonywała. Pan Oliwer był Adwokatem. Rodzinie wiodło się nieźle, nie narzekali na brak pieniędzy. Córka Państwa Przygłosek, Wiktoria po wakacjach miała iść do ostatniej klasy liceum. Wakacje dopiero się zaczynały, a dziewczyna nie miała ochoty wychodzić ze swojego pokoju. Nagle usłyszała głos, który dobiegał ze schodów . - Córeczko, już jestem! – zawołał pan Oliwer. To był Pan Przygłosek. Dziewczyna uwielbiała swojego tatę i jego pracę. Lubiła przebywać w jego towarzystwie. Gdy tylko usłyszała głos ojca od razu zbiegła na dół. Kiedy zobaczyła ojca, rzuciła się mu na szyję. - Tato … - powiedziała – jak dobrze, że jesteś już w domu. - Ja też się cieszę córeczko, że Cię widzę. - Tato .. przyszła pani Kornelia i siedzą z mama w kuchni. - To wspaniale córeczko, pójdę się przywitam. Ojciec zmierzał do kuchni. Zza progu już się uśmiechał. Gdy żona go ujrzała od razu była cała w skowronkach, mężczyzna podszedł do niej i pocałował ją na przywitanie, a panią Kornelię ucałował w rękę. - Miłe panie … widzę, że zaczęłyście sobie miłą pogawędkę jak sądzę to babskie tematy. Więc nie będę wam przeszkadzał. - Wiktorio - zawołał ojciec. - Tak, tato .. - Miałabyś ochotę zjeść ze mną pizzę i obejrzeć jakiś fajny film, córeczko? - Z wielką chęcią tato, już mi ślinka cieknie na samą myśl o pizzy. - To ja już dzwonię i zamawiam, a ty zobacz czy jest coś ciekawego w telewizji. - Dobrze tato, już patrzę … Od chwili kiedy ojciec i córka czekali na dostawę pizzy minęło już ponad pół godziny. Zdążyli obejrzeć prawie cały film. - Tato, gdzie ta pizza miała być godzinę temu, a jeszcze jej nie ma … - Córeczko nie denerwuj się na pewno zaraz będzie. Po kilku chwilach zadzwonił dzwonek. Wiktoria pobiegła otworzyć. Kiedy otworzyła drzwi stał przed nią wysoki, postawny, nieźle wysportowany chłopak o jasno-czekoladowej karnacji. Miał włosy postawione na żel, a jego oczy były takiego samego koloru jak ocean. Dziewczyna jakby straciła mowę nie mogła nic z siebie wykrztusić. Po chwili odezwał się do niej ów chłopak. - Należy się 40 zł, tyle za 2 pizze. A Wiktoria jak zaczarowana patrzyła się na niego i nie zdołała nic powiedzieć. - Halo, słyszy mnie pani? Po chwili dziewczyna ocknęła się. - A tak przepraszam, proszę bardzo. Kiedy już wzięła od chłopaka pizzę nie mogła do siebie dojść. Patrzyła się nadal na niego jak zahipnotyzowana. Chłopak siadł na motor, puścił jej oko i odjechał. Nastolatka biegła do ojca cała w skowronkach, wciąż myślała o nim. O tym chłopaku ... - Proszę tato, już jest pizza – powiedziała z uśmiechem na twarzy. Ojciec popatrzył na córkę ze zdziwieniem i zadawał sobie w głowie pytanie: Czemu ona się tak uśmiecha? … Rozdział 2 Pogoda na zewnątrz była wręcz idealna, słońce przygrzewało przyjemnie, było słychać śpiew ptaków. Właśnie zaczynało się prawdziwe słoneczne lato. W holu dało się słyszeć głośną rozmowę sąsiadki i pani Magdy, zbliżało się już późne popołudnie około godziny siedemnastej. Pani Kornelia właśnie zbierała się do domu. - Dziękuję Ci, kochana za miłe popołudnie spędzone w Twoim towarzystwie. - Ależ nie ma za co Kornelio, wiesz o tym, że zawsze chętnie Cię zapraszamy: ja, Oliwer i Wiktoria ; jesteś naszym ulubionym gościem, a zarazem wspaniałą sąsiadką. - Jesteś kochana, no cóż na mnie już czas. Dziękuję jeszcze raz za gościnę i do zobaczenia. - Było nam bardzo miło, do widzenia Kornelio. Kilka sekund później sąsiadka zniknęła za drzwiami. Pan Przygłosek przyszedł do kuchnii gdzie była jego żona.. - Kochanie - powiedział Pan Oliwer - mamy już weekend i taki piękny wieczór się zbliża … Może pojechalibyśmy na weekend do naszego domku nad morzem … Plaża, piasek, zachód słońca i my … Co Ty na to? - Oliwer … - zaczęła pani Przygłosek – masz cudowny pomysł, dawno nie byliśmy tam razem, to byłaby okazja wspólnego wyjazdu we dwoje. Hmm … ale co zrobimy z naszą córką.? Wiem, że jest już dorosła, ale szkoda żebyśmy zostawili ją samą, nie uważasz ? Ostatnio była jakaś taka nieswoja, martwię się o nią … - Madziu - powiedział pan Oliwer i objął żonę - dzisiaj widziałem Wiktorię całą w skowronkach coś musiało jej dać powód do szczęścia. Nie pytałem jej o co chodzi, bo nie chciałem, żeby myślała, ze się wtrącam do jej prywatnych spraw. Możemy być o nią spokojni, jest już dorosła i wiesz dobrze o tym, że możemy jej ufać. - Masz rację najdroższy, tak zrobimy pójdę jej powiedzieć, a Ty idź się spakuj, bo rano jedziemy. - Dobrze … Kilka sekund później pani Magda była już przed drzwiami pokoju Wiktorii - Córeczko, czy mogę wejść? - Tak, proszę wejdź. Gdy pani Przygłosek wchodziła do pokoju zauważyła, że Wiktoria jest w świetnym nastroju i właśnie szykuje się gdzieś na wieczór … dziewczyna była cała w skowronkach ( prawdopodobnie rozmyślała na jakiś konkretny temat ) . Kobieta była ciekawa kto lub co spowodowało jej wyśmienity nastrój. Usiadła koło córki i powiedziała: - Córeczko, chciałam Ci o czymś powiedzieć … ja i tata jutro rano jedziemy na weekend do naszego domku nad morzem i wracamy w poniedziałek. Nie masz nic przeciwko, że zostaniesz sama w domu? - Mamo - zaczęła dziewczyna - nie masz się o co martwić, jestem już prawie dorosła, nigdy nie zawiodłam waszego zaufania, nie bójcie się o mnie tylko jedzcie tam i wypocznijcie, bo należy się Wam odpoczynek od codzienności … - Ciesze się, że tak mówisz - powiedziała z uśmiechem – jesteś taka odpowiedzialna cieszę się, że możemy Ci ufać. Ale, mam do Ciebie pytanie córciu … - Zauważyłam, że ostatnio byłaś taka smutna, a dziś cała promieniejesz. Powiesz mi co się takiego stało, oczywiście jeśli możesz … - Hmm … Mamo - powiedziała - ostatnio byłam przygnębiona, ospała, a to dlatego że przez ostatnich kilka tygodni pracowałam ciężko nad dobrymi ocenami końcowymi, chciałam żebyście byli dumni ze mnie. A co do mojego dobrego humoru to powiem Ci mamo, jestem taka zadowolona, bo stwierdziłam dziś, że wykorzystam te wakacje w sposób ciekawy. Nie będę siedziała w domu, poznam więcej ludzi. A … właśnie dzisiaj zostałam zaproszona na wieczór do Kamili, robi babski wieczór, chciałam Wam powiedzieć, ale całkiem zapomniałam. Mam nadzieję, że się nie będziecie złościć.. - Ależ córeczko ja bardzo się cieszę, że gdzieś wychodzisz, w ogóle ostatnio mało rozmawiałyśmy i chciałam wiedzieć co się dzieje w Twoim życiu, czy masz może chłopaka i jakie masz plany na wakacje. - Nie, mamo na razie, nikogo nie ma w moim życiu, ale jeśli ktoś się pojawi to na pewno się o tym dowiesz - powiedziała z uśmiechem. - Dziękuję Ci córciu za zaufanie.. Ojej, późno się zrobiło muszę pójść się spakować na wyjazd, bo jutro wcześnie wyjeżdżamy. No a Ty córciu szykuj się, bo już 19.00 a zaraz pewnie wychodzisz, prawda? - Tak mamo dziękuję i jeśli się nie zobaczymy do rana to już teraz życzę Ci udanego weekendu.| - Dziękuję, Tobie również baw się dobrze dzisiejszego wieczoru. Dobranoc kochanie. - Dobranoc mamo. Wiktoria zaczęła przygotowywać się do wyjścia. Wyprostowała sobie włosy, zrobiła lekki makijaż i na tą okazję założyła obcisły błyszczący top do tego obcisłe spodnie i buty na obcasie. Dziewczyna wyglądała niesamowicie pięknie. Po około godzinie przygotowań poszła do Kamili, miała do niej dwie minuty drogi. Po 10 minutach Wiktoria była już pod domem przyjaciółki. Zadzwoniła dzwonkiem i czekała, aż zostanie wpuszczona do środka. Po chwili dziewczyna otworzyła drzwi. - Hej Wiki, jak dobrze że już jesteś wejdź do środka. - Hej Kama, cieszę się że mogłam wyrwać się z domu. Dziewczyny przywitały się i weszły do środka. Po chwili Kamila powiedziała: - Wika, mam świetny pomysł tylko nie wiem co o tym powiesz … Dziewczyny, które miały przyjść dzwoniły niedawno i powiedziały, że nie mogą przyjść bo mają jakieś ważne sprawy rodzinne i pomyślałam, że skoro będziemy tylko we dwie to może poszłybyśmy na miasto i wstąpiłybyśmy do takiego nowego klubu, który niedawno otworzyli. Co o tym myślisz? - Ooo, Kama to jest świetny pomysł mogłybyśmy odstresować się po ciężkim roku nauki. - Ciesze się, że ta propozycja Ci odpowiada. Zobaczysz będzie fajnie nie pożałujesz. Przyjaciółki poszły przygotować się do wyjścia. Były bardzo podekscytowane wieczornym wyjściem...Po około godzinie dziewczyny wsiadły do taksówki, którą wcześniej zamówiły i pojechały do centrum miasta. Rozdział 3 Po około pół godziny czasu dziewczyny były już na miejscu. Stały właśnie przed lokalem „GWIAZDA”. Przed wejściem było wielu ludzi. Kamila i Wiktoria rozglądały się wokół, aż w końcu postanowiły wejść do środka. Wewnątrz było czuć klimat zakochanych oczywiście było sporo par, ale były także osoby samotne, dziewczyny rozglądały się za wolnym stolikiem aż w końcu znalazły taki, który im odpowiadał. Po chwili Kamila, powiedziała do przyjaciółki.. - Wiki, ja pójdę kupić coś do picia, a ty przejrzyj kartę dań i zobacz co można by zamówić do jedzenia. Dziewczyna została sama przy stoliku czuła się tak jakoś dziwnie bez koleżanki. W pewnym momencie zauważyła, że czuje na sobie czyjś wzrok...Przyglądał się jej jakiś chłopak. Poczuła się nieswojo i tylko wypatrywała kiedy w końcu wróci koleżanka. Po paru chwilach Wiktoria zobaczyła przyjaciółkę idącą w jej kierunku z cola w rękach, odetchnęła z ulgą.. - No nareszcie jesteś, wyglądałam Ciebie kiedy przyjdziesz nie mogłam już tu sama usiedzieć. - Spokojnie, ale coś Ty taka zdenerwowana? - Ehmm...Nie zdaje Ci się, wszystko w porządku. - Nie prawda widzę po Tobie. Mów o co chodzi... Dziewczyna wiedziała, że jej nie odpuści i w końcu wyciągnie z Niej prawdę. Postanowiła, że powie jej co ją gnębi... - No więc...chodzi o to, że...no o to, że...no... - Mów wreszcie o co chodzi, zaczynam się niecierpliwić... - No dobrze, chodzi o to, że...jak poszłaś do baru to tamten chłopak co siedzi pod ścianą, widzisz Go? - No widzę.. - To On cały czas się na mnie gapi... - O taa...i to Cie tak stresuje? Wika to dobrze, że jesteś w centrum zainteresowania, ja tam bym się cieszyła na twoim miejscu – powiedziała koleżanka. Wiktoria nie należała do grupy osób, które lubiły być w centrum uwagi innych ludzi. Około godziny 23.00 dziewczyny były już w całkiem dobrym humorze. Po chwili podszedł do nich chłopak i poprosił Kamilę do tańca...Wiktoria znów została sama przy stoliku...W pewnej chwili do Wiktorii podszedł wysoki przystojny blondyn o zielonych oczach... - Cześć! - rzucił młodzieniec - nazywam się Piotrek, a Ty? Wiktoria popatrzyła na chłopaka i po chwili powiedziała... - Witaj, szukasz dziewczyny na jeden wieczór? - Nie, nie szukam - powiedział - przyglądam się Tobie od dłuższego czasu i pomyślałem, że podejdę i przedstawię się... Dziewczyna dłuższą chwilę zastanowiła się czego może od niej chcieć. Bała się, że może być jakimś feralnym typem, dlatego Wiktoria postanowiła, że nie da tak łatwo się nikomu omamić... - Wiesz, ja muszę już iść umówiłam się, więc przykro mi muszę lecieć.. - Poczekaj - chłopak złapał ją za rękę - nie idź tak szybko, porozmawiajmy. - Nie przepraszam muszę już iść, Dobranoc. - No dobrze skoro musisz, nie będę się narzucał. Pa. - uśmiechnął się delikatnie na pożegnanie. Chłopak czuł, że to nie będzie ich ostatnie spotkanie.. |
![]() ![]() |
![]() |
#2436 | ||
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() A od teściów będzie nas dzieliła stodoła ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Cytat:
![]() Masz wyobraźnię jak skończysz całą książkę to ja ją chcę uwielbiam takie książki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2437 |
Wtajemniczenie
|
@WczorajszySen ile ty masz lat?Śmiechu warta ta twoja "książka".
|
![]() ![]() |
![]() |
#2438 |
BAN stały
|
Co porabiacie...aaaa pracujecie a później czas na trening.
Co do książki to się nie wypowiem bo ja jestem raczej miłośnikiem biografii ![]() Jak mi się takie kościoły podobają ![]() http://www.youtube.com/watch?v=9LACgsF8MEw W dalszej części widać lepiej. No i od razu też widać że filmiki " z dwóch kamer" wyglądają zdecydowanie lepiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2439 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
filmik już widziałam gdzieś wcześniej i... wiem, że nie powinnam ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2440 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2441 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
W ogóle nie mam pojęcia ile normalnie płaci się za taką usługę... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2442 | |
Raczkowanie
|
co Ty masz do mojej książki hmm? zazdrościsz komuś talentu a pewnie nie masz na kim się wyżyć..
Twój komentarz jest żałosny lepiej nie pisz tu więcej ![]() ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- Cytat:
dziękuję za uznanie choć Ty masz o tym pozytywne zdanie ![]() co do innych nie będę się wypowiadać.. ![]() i nie istotne jest ile mam lat chcę zostać anonimowa dla osób które nie szanują wpisów innych . DZIĘKUJĘ ZA UWAGę! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2443 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2444 | |
BAN stały
|
Cytat:
U mnie póki co tylko machej.pl wchodzi w grę ![]() ![]() WczorajszySen z takim podejściem daleko nie zajdziesz. Tyle w tym temacie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2445 |
Raczkowanie
|
[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;3243006 9]Oj Wczorajszysen nie karmy trolla serio nie warto. nie wszystkim sie musi wszystko podobac, wazna jest wiara w to co sie robi.[/QUOTE]
No tak masz rację myha618 ![]() ale wiesz to jest denerwujące :P |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2446 |
Zakorzenienie
|
Wczorajszy Sen - krytyka w ten sposób podana jest denerwująca, ale myslę, że nie powinnaś się oburzać jeśli ktoś wskaże Ci w sposób miły i kulturalny błędy, bo nie zawsze można się pławić w blasku swojego idealnego ja, czasem trzeba umieć przyjąć konstruktywną krytykę.
![]() |
#2447 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2448 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dziękuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2449 |
Zakorzenienie
|
Wczorajszy Sen - wg mnie powinnaś popracować nad lekkością, swobodą pisania - dialogi wypadają trochę sztucznie i to kłuje czytelnika w oczy. Może na początek spróbuj pisać opisy, krókie opowiadania, opisy uczuć czy coś, żeby wyćwiczyć taką naturalność pewną? I nie sil się na siłę, żeby pisać jak Grochola czy ktoś inny bo chodzi o własny styl
![]()
![]() |
#2450 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2451 |
Wtajemniczenie
|
Pytałaś o zdanie,dostałaś odpowiedź.Niestety to jest grafomaństwo i przygotuj się na takie opinie jeśli masz zamiar z tym się upubliczniać.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2452 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Edytowane przez misiadelko Czas edycji: 2012-02-20 o 17:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2453 |
BAN stały
|
Nie pytaj... od 3000
![]() ![]() ![]() Ale właśnie jak widać za "Oscarowe ujęcia" się płaci ![]() ![]() Edytowane przez tasiulek Czas edycji: 2012-02-20 o 17:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#2454 |
BAN stały
|
OMG, to ja sobie podaruję
![]() ![]() Kurcze, koleżanka z grupy przysłała mi salę w której ona robi i masz jeszcze większy mętlik w głowie z tymi salami. -.- |
![]() ![]() |
![]() |
#2455 |
BAN stały
|
Im więcej się ogląda tym większe zamieszanie.
Ale też z drugiej strony zdjęcia często nie oddają uroku miejsca. Przykład http://www.hotelgnieckigdansk.pl/restauracja.html byłam tam w czerwcu zeszłego roku na weselu na zdjęciach nie podobało mi się totalnie i marudziłam do mamy co oni za miejsce wybrali a na weselu prezentowało się super i jedzenie pyszne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2456 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do cen to tutaj sa ceny obowiazujace na 2012 rok SHORT - 8900 zł W cenie rejestracja filmu od przygotowań do pierwszego bloku muzycznego. Krótki plener realizowany w dniu ślubu. Otrzymujecie Państwo dynamicznie zmontowany film oraz teledysk zawierający najlepsze momenty z dnia ślubu oraz wesela. 2 wideo operatorów 3 kamery steadicam, slidekamera, 3-5 min teledysk, 15 min - 30min film (od przygotowań do pierwszego bloku muzycznego). Płyta Blue Ray oraz DVD. STANDART - 13,900 zł W cenie rejestracja filmu od przygotowań do oczepin. Otrzymujecie Państwo dynamicznie zmontowany film z całości wesela oraz teledysk zawierający najlepsze momenty z dnia ślubu oraz wesela. Krótki plener realizowany w dniu ślubu. 2 wideo operatorów, 3 kamery steadicam, slidekamera 3-5 min teledysk, 30 min - 60min film. Plyta Blue Ray oraz DVD. LUX - 23,900 zł 3 lub 4 wideo operatorów (nielimitowany czas pracy operatorów w dniu wesela), 3-5 kamer kran filmowy (wysięgnik na którym zainstalowana jest kamera), steadicam slidekamera, 3-5 min teledysk plyta blue Ray oraz dvd. PLENER realizowany w inny dzień, SDE- Same Day Edit ,(teledysk, skrót z całego dnia montowany w trakcie wesele i wyświetlany na telebimie przed lub po północy) TELEBIM na weselu czyli to co rejestruje kamera na wysięgniku na żywo lub Państwa zdjęcia emitowane są na duży ekran lub plazmę, PODZIĘKOWANIA dla rodziców które nagrywamy przed ślubem, montujemy wraz ze zdjęciami z dzieciństwa i wyświetlamy w trakcie trwania wesela na dużym ekranie. Otrzymujecie Państwo dynamicznie zmontowany film z całości wesela, teledysk zawierający najlepsze momenty z dnia ślubu oraz wesela oraz klip z podziękowań dla rodziców. Wszystko w jakości HD 1080x1920 na płycie blueray. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2457 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Ale nabazgrałyście... Dopiero Was nadrobiłam
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ostatnio z TŻ-tem byłam na zakupach i przechodziliśmy koło salonu sukien ślubnych, a TŻ mówi: choć wejdziemy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2458 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Zaczynam grać w totolotka! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2459 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez kwiatuszek10031989 Czas edycji: 2012-02-20 o 18:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2460 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A tak w ogole jakby ktos mial ze slaska namiar na dobrego kamerzyste to z checia skorzystam, fotografa mamy na oku, ale wlasnie z kamerzystami ciezko. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:41.