|
|
#2461 |
|
BAN stały
|
Dot.: Panny Młode 2014 :)
1 wesele to dla niektórych cały rok pracy
![]() Nic to zabieram się za szukanie po pomorzu póki co ![]() http://www.marcinrozak.pl/photos/101...omek/index.htm podoba mi się suknia panny młodej ale chyba jest źle dopasowana bo górą się wszystko wylewa... Ooo Ooo i mam nową salę na oku http://www.fotogrupa.pl/index.php/20...elnia-rzucewo/ ![]()
Edytowane przez tasiulek Czas edycji: 2012-02-20 o 20:12 |
|
|
|
#2462 |
|
Winter is coming
|
cześć dziewczyny
![]() dziś w pracy 11 godzin spędziłam ![]() ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- tasiulek, straszna ta suknia z ostatniego linka dziewczyny, nie róbcie sobie tego!!!Co do mieszkania po ślubie, to marzy mi się dom, szukałam nawet działki (a widziałam piękne, pod lasem, ale blisko miasta W dodatku robię w branży, więc odpadają mi pewne koszty. Pewnie pomieszkamy sobie kilka lat, a potem będziemy się budować.Z rodzicami ani z teściami bym nie chciała, choć oboje mają domy i możliwości, żeby przyjąć nas pod swój dach.
|
#2463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my ledwo co na wesele odłożymy... i to o ile znajdę pracę :puk-puk: a co dopiero mówić o mieszkaniu
|
|
|
#2464 | |
|
Winter is coming
|
Cytat:
jakbym brała ślub teraz powiedzmy, w wieku 25 lat, to mieszkalibyśmy chyba kątem u rodziców a że ja lubię wygodę i swobodę, to mieszkamy obecnie osobno u swoich rodziców, a zarobioną kasę w dużej części odkładamy. Nie ukrywam, że przyfarciło nam się, że tak możemy. Moglibyśmy coś teraz wynająć i mieszkać razem, ale szkoda nam pieniędzy. Lepiej odłożyć, niż potem dawać bankowi. Z racji zawodu mam często do czynienia z umowami kredytowymi i włos się jeży, jakie tam odsetki są. Często większe niż sam kredyt
|
|
#2465 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
A miałam dylemat bo koleżanka robi tak, że wynajmuje salę i kucharkę... Ale liczyliśmy z TŻtem, że może jej się to opłaca bo ma 130 osób, ale mi się nie opłaca niestety... Chociaż to mam z głowy Ale sala była piękna i miała ogromny parkiet...Cytat:
Czyli VIDEOGROSZEK nie jest jednak aż tak drogi... Chyba się na niego zdecyduję ![]() Cytat:
Chyba wszystko ma idealne, im dłużej oglądam tym bardziej oczy mi się otwierają Ale w tym Rzucewie mają ceny.. nie na moją kieszeń 300 - 320zł od osobyA co do tamtej pani.. faktycznie coś nie tak z tym biustem, chyba taki duży biust źle leży w tego typu dekolcie... W sumie to i tak nie w moim stylu Ale jaki piękny bukiet za to ma |
|||
|
|
|
#2466 | |
|
Winter is coming
|
Cytat:
![]() w sumie to nie jest nie tak z biustem, tylko nie tak z kiecką. Dlatego nie jestem zwolenniczką gorsetów - trudno jest uszyć taki, który nie będzie spłaszczał biustu i z którego nie będzie się on wylewał.
|
|
#2467 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny!
Ze dwa tygodnie mnie tu nie było - nowy semestr strasznie mi się daje we znaki. Zupełnie nie mam czasu na nic!!! Ostatnio więcej się zastanawiam, jakby tu skombinować jeszcze trochę kasy do wesele. No i zamierzamy z TŻ jechać na wakację zagranicę do pracy do Niemiec ( jako że mieszkamy w Szczecinie, to daleko nie mamy ). Macie może jakieś sprawdzone miejsce, albo słyszałyście o jakies pracy tam? Jacyś wasi znajomi może? Pisaliśmy z TŻ w zeszłym tygodniu do hotelu, w którym chcemy zrobić wesele a' propos ich terminarzu na 2014 rok - znajomi nas nastraszyli, że już mogą mieć obłożenie!! Na szczęście okazało się, że mają wszystkie terminy wolne na ten rok, także chyba latem się tam przejedziemy, bo to 600km stąd i zaklepiemy ostatecznie ![]() A teraz pochwalę się wam, jaką sukienkę sobie wymarzyłam :http://www.slubnytarg.pl/resources/f...ginal/1118.jpg Tylko j abym wolała, żeby gorset był troszkę mniej zdobiony
|
#2468 |
|
Winter is coming
|
hej hej
![]() gorset faktycznie dość zdobny, wg mnie za bardzo, ale co kto lubi ja niestety z pracami nie pomogę, bo nigdy nie pracowałam za granicą.mi wpadła w oko kiecka firmy Agnes, jak się wejdzie na ich stronkę, to ta prowadząca do gold collection. Ale najbardziej podoba mi się inna, jakaś wizażanka w niej ślubuje, zaraz poszukam
|
#2469 |
|
Konto usunięte
|
u mnie kwestia mieszkania po slubie ma sie tak: albo wynajmujemy (ale raczej nie chcemy, bo to troche bez sensu pieniadze wyrzucone) albo moi rodzice pomagaja w kupnie wlasnego, chociazby najmniejszego ale wlasnego. zobaczymy jak to wyjdzie, ja mam nadzieje, ze moj TZ do tego czasu bedzie mogl sie dolozyc do tego mieszkania i bedziemy mogli na start kupic 2 pokoje. a jesli nie to przez jakis rok pokisimy sie w kawalerce i po roku zmienimy na wieksze.
|
|
|
|
#2470 |
|
Winter is coming
|
kurna znalazłam i jednak już mi się nie podoba
|
#2471 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Zresztą my wszystkie jak wino im starsze tym lepsze ![]() Cytat:
![]() A ta Sandra i Przemek może nie fantastyczne ale baaardzo ładne zdjęcia |
||
|
|
|
#2472 |
|
Zakorzenienie
|
Kobieta zmienną jest
Dziołchy idę spać dobranoc
|
#2473 |
|
Raczkowanie
|
hahaha velika niezła jesteś
Ja parę mięsięcy temu znalazłam jeszcze ładniejszą niz ta, którą pokazałam - tez dekolt w serce, dół ten sam, ale gorset znacznie mniej zdobiony. No ale niestety już tej sukienki znaleźć nei mogę, dlatego jest ta, "zastępcza"![]() My na pewno będziemy nadal po ślubie jakiś czas wynajmować, ale jak już skończymy studia i dostaniemy umowę o pracę na czas nieokreślony, to bierzemy kredyt i kupujemy mieszkanie. Najlepiej 3 pokoje, bo wiadomo - dzieciaczki kiedys będą
|
#2474 |
|
Winter is coming
|
tasiulku wiadomo
![]() zresztą nieskromnie stwierdzam, że odkąd skończyłam 24 lata moja uroda rozkwitła i rozkwita nadal wcześniej byłam jej niepewna, widziałam dużo mankamentów, a teraz cieszę się tym, jak wyglądam. I takie podejście do siebie ma też wpływ na postrzeganie przez innych - od jakiś 2 lat mega często słyszę komplementy ![]() kurde zdjęcie kiecy nie chce sie wrzucić
|
#2475 |
|
Winter is coming
|
ha
|
#2476 |
|
BAN stały
|
Ja bym podciągnęła pod to teorię, że kobieta pięknieje kiedy jest szczęśliwie zakochana
Aleeeeee ja mam teorie Ja dziękuje małej czarnej za pokazanie mi tej kiecki od JA, ta Zieniowa od razu poszła w odstawkę ![]() Tylko tak z 15-20 cm krótszą bym potrzebowała velika to Pronovias? tak mi coś "zajeżdża"? ![]() lubię taką skromność
Edytowane przez tasiulek Czas edycji: 2012-02-20 o 22:02 |
|
|
|
#2477 |
|
Zakorzenienie
|
Tasilek akurat ta od Justina Alexandra, którą pokazałaś, to moja niespełniona miłość. Choć mnie się osobiście bardziej podoba ten kolor.
Zdjęcie należy do PM marylka80 z wizażu.
|
|
#2478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2479 |
|
Winter is coming
|
tasiulku przyznam, że nie mam pojęcia od kogo kiecka. Ja będę szukała właśnie w takim stylu, prostą. Ale wszystko wyjdzie na przymiarkach, może pójdę do ślubu w bezie
![]() noo ja zakochana nie jestem, nie przy tym stażu to raczej kwestia tego, że z wiekiem człowiek coraz bardziej siebie akceptuje i nie zwraca uwagi na drobne mankamenty a komplementy innych powodują, że samoocena wzrasta jeszcze bardziej. Ja w każdym razie nasłuchałam się tylu komplementów, że moja samoocena jest wysoka kij z kompleksami!
|
|
#2480 |
|
Konto usunięte
|
u mnie moj TŻ mowi, ze odkad zaczelismy sie spotykac pieknieje z kazdym dniem
|
|
|
|
#2481 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale na mieszkanie niestety nie ma szans...Cytat:
exist ta suknia w dłuższej wersji też przepiękna
|
|
|
#2482 | |
|
Wtajemniczenie
|
Nie martw się ja też tak mam
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2483 |
|
Raczkowanie
|
Hej PMki ja mam ślub we wrześniu i jeszcze nie mam kiecki wybranej
Edytowane przez emi_2508 Czas edycji: 2012-02-21 o 00:45 |
|
|
|
#2484 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ponoc 5 miesiecy przed to juz ostatni dzwonek, więc śpiesz się! ![]() Właśnie podliczyliśmy ile nas wyniesie ślub i wesele. 40 tysięcy. Mam doła i idę spać |
|||
|
|
|
#2485 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2486 |
|
Zakorzenienie
|
chodziło mi o to, że nic się przynajmniej nie będzie wylewało
|
|
#2487 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Będzie ciężko ale się postaramy Mam salę u mnie w mieście taką że za osobę jest od 110zł. Ale za to właściciel nam oferuje tydzień w hotelu 5 gwiazdkowym w Kołobrzegu za free
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2489 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() To zdjęcie naszej, wstępnie wybranej sali
|
|
#2490 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
fajna ta sala jedzenie wygląda bardzo apetyczne ![]() ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- Cytat:
a od której się u Was zaczynają wesela bo u nas tak 0 13 14 i prawie wszyscy mają obiad zimną płyte i 3 ciepłe kolacje..
Edytowane przez wioliix Czas edycji: 2012-02-21 o 14:44 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:06.

dziewczyny, nie róbcie sobie tego!!!

a że ja lubię wygodę i swobodę, to mieszkamy obecnie osobno u swoich rodziców, a zarobioną kasę w dużej części odkładamy. Nie ukrywam, że przyfarciło nam się, że tak możemy. 

Przyjechałam do rodziców żeby pogadać o tym i moja mama bez zdziwienia powiedziała, że już trzeba by było zaklepywać, A PRZYNAJMNIEJ szukać. Szukam, szukam i... nic. Każda ma coś, co mi się nie podoba... I nie to, że wydziwiam, tylko u mnie priorytetem jest to, żeby jedzenie było dobre i dużo i żeby były miejsca noclegowe, bo rodzina TŻ-ta przyjedzie z ponad 300 km.