Panny Młode 2014 :) - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-27, 21:51   #2821
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2014 :)

Cytat:
Napisane przez tasiulek Pokaż wiadomość
Jakoś wewnętrznie czuje że może wyrobie się wcześniej
Jeśli tylko ten rok uda nam się pod względem rozwoju zawodowego nie będziemy raczej czekać bo i na co
pozazdrościć, ja muszę inżyniera zrobić bo po nim pracę będę mieć
ale zleci szybko mam nadzieję

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 21:53   #2822
kulbensikowa
Wtajemniczenie

Nie wiem może się mylę, ale czasu mamy jak wojska ja około sierpnia zacznę rozglądać się i szukać odpowiedniej sali
A wiecie co? może to głupie co napiszę, ale w tym wszystkim jest dla mnie jeden minus.. chodzi o to że strasznie dużo przyjemności sprawia mi myślenie o tym wymarzonym idealnym ślubie i weselu...i czasem chciałabym żeby te chwile planowania w myśli tego wszystkiego się tak szybko nie skończyły... mam nadzieje że wiecie o co mi chodzi

POBIERAMY SIĘ !! 08.08.2015

Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją.
kulbensikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 21:55   #2823
tasiulek
BAN stały

Po weselu pojawi się pustka i trzeba będzie wymyślać coś innego do planowania
tasiulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 21:55   #2824
poznanianka1990
Zakorzenienie

tasiulek, dokładnie o to mi chodziło Tym bardziej jeżeli ma się swoje złoto to czasem na prawdę wychodzi to tanio! Dziewczyny na poznańskim forum ślubnym płaciły czasem nawet po 300zł za komplet!

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 21:55   #2825
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Cytat:
Gdzieś na forum czytałam wypowiedź dziewczyny która pracuje/pracowała w Kruku i radziła kupować u "zwykłego" jubilera bo w "sieciówkach" zwyczajnie przepłacamy niekoniecznie za super jakość musze ten wątek odszukać

Edit: Znalazłam!

W dalszych wypowiedziach kilka dziewczyn faktycznie potwierdza jej zdanie
to prawda

a ja ostatnio się dowiedziałam, że mam TZa da nam taki gruby złoty łańcuszek na obrączki więc może będzie taniej, ale my chcemy białe złoto z żółtym

2015 - 38
Stary 2012-02-27, 21:56   #2826
misiadelko
BAN stały

Mój TŻ jest rok ode mnie młodszy, rocznik 89
Hehehe, ja już długo mieszkam z TŻ-tem (dłużej niż jesteśmy ze sobą nawet) więc wiem czym to pachnie Uwielbiam budzić się przy nim i zasypiać, uwielbiam naszą codzienność, coś niesamowitego

Suknia... pewnie taka w której będę dobrze wyglądać, byle nie muślin i nie rybka i nie jakaś z drapowaniami jak z prześcieradła

Edytowane przez misiadelko
Czas edycji: 2012-02-27 o 21:57
misiadelko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 21:57   #2827
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Cytat:
coś w tym jest

my po ślubie przez pierwsze kilka lat (5-6) będziemy planoać i zbierać na dom i rozwijać się zawodowo
a jak już będzie dom na wykończeniu to może baby baby

ale to odległe plany

2015 - 38
Stary 2012-02-27, 21:58   #2828
kulbensikowa
Wtajemniczenie

Cytat:
No pewnie tak.. albo może gdy przekonam się ile tak naprawdę trzeba się obiegać żeby załatwić wszystkie sprawy dotyczące wesela i ślubu będę dumna że nareszcie już po hehehe

Stary 2012-02-27, 21:59   #2829
malutka155
Zakorzenienie

Cytat:
I wtedy zacznie się planowanie dzieci
Stary 2012-02-27, 22:01   #2830
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
coś w tym jest

my po ślubie przez pierwsze kilka lat (5-6) będziemy planoać i zbierać na dom i rozwijać się zawodowo

ale to odległe plany
my po slubie tak 2-3 lata i bedziemy sie chyba rozgladac za dzieckiem odlegla przyszlosc, ale dobrze miec jakis taki chociaz ogolny plan jak chce sie przezyc zycie, wiadomo ze trzeba z czasem nanosic poprawki ale latwiej jest jak wie sie do jakiego celu sie dazy
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 22:02   #2831
tasiulek
BAN stały

Ja tam po ślubie od razu strzelam baby baby Będe miała co planować przez najbliższe 18 lat

Jak z byłym chłopakiem bałam się wpadki panicznie tak teraz chętnie bym ją widziała No ale jakiś tam głos rozsądku jeszcze siedzi gdzieś na ramieniu

Edit: Malutka otóż to
Takim małym gamoniem nie pogardzę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 431510_335644976457330_1391633243_n.jpg (45,1 KB, 6 załadowań)

Edytowane przez tasiulek
Czas edycji: 2012-02-27 o 22:04

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-27, 22:06   #2832
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141
Konto usunięte

Cytat:
Ja tam po ślubie od razu strzelam baby baby Będe miała co planować przez najbliższe 18 lat

Jak z byłym chłopakiem bałam się wpadki panicznie tak teraz chętnie bym ją widziała No ale jakiś tam głos rozsądku jeszcze siedzi gdzieś na ramieniu

moj wewnetrzny glos mowi "czekaj". dla mnie skonczenie studiow to taka magiczna granica - do tego czasu mam zamiar ogarnac sobie prace i mieszkanie. chwile po tym slub, a po tym juz takie wspolne zycie na powaznie z zakupami co tydzien i dzieckiem za 2 lata. przez te 2 lata powyjezdzac gdzie chcemy bo potem z dzieckiem ciezko, a pozniej mamusiowac i tatusiowac, a nie tylko mezowac i zonowac
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 22:12   #2833
kulbensikowa
Wtajemniczenie

No tak, około 2 lat trzeba, żeby najpierw się nacieszyć świeżo upieczonym małżeństwem

Stary 2012-02-27, 22:16   #2834
misiadelko
BAN stały

Ja na razie nie chcę dzieci... (bla bla) coś nie po polsku napisałam i wyedytowałam

Może za 10 lat

Czas edycji: 2012-02-27 o 22:17
Stary 2012-02-27, 22:21   #2835
kulbensikowa
Wtajemniczenie

Na wszystko przyjdzie odpowiednia pora dla każdego

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-27, 22:40   #2836
AnULka248
Zakorzenienie

Cytat:
Wiecie co Wam powiem, mam ostatnio takie odczucia, że pieprzyć sukienkę, tort, salę, mogłabym ślub brać tylko z rodzicami a chciałabym już teraz zasypiać koło swojego MĘŻA
Parzyć mu rano kawę i rozmawiać przy śniadaniu, wieczorami po pracy przy lampce wina opowiadać sobie dzień i to "mężu" ja nie wiem co w tym jest ale to działa jakoś dziwacznie
marzenie... czemu jeszcze 2 lata a żeby 2, ponad 2... ni cierpię za to mojego brata
AnULka248 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 06:23   #2837
velika
Winter is coming

ja po ślubie też sobie dziecko strzelę jak tasiulek. W dodatku będę (oby) przygotowywać się do otwarcia swojej działalności, więc będę miała pełne ręce roboty ;] Akurat ten 2014 będzie w miarę spokojny u mnie (mam nadzieję), więc mam czas, żeby wziąć ślub
miłego dnia

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 07:03   #2838
tasiulek
BAN stały

Dziecko w niczym ( podobno ) nie przeszkadza. Tak twierdzi moja koleżanka, która jest w moim wieku (89) świadomie zaszła w ciąże wyszła za mąż i otwierają swój biznes. Twierdzi że to organizacja czasu i...miłość do kawy

Tak btw Witam Was z znowu zaśnieżonego Gdańska Wczoraj zanotowałam nawet taką temperaturę ( w cieniu! )
Dziś pozostaje mi się przygotowywać do ślubu w postaci wycisku na skakance i twisterze z olejem kokosowym na głowie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF0318.jpg (33,2 KB, 12 załadowań)
Stary 2012-02-28, 08:52   #2839
Loczek_brown
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
Ooo to ja też chcę ten termin

Witaj

Nie wiem co mi się ubzdurało, że jestem najstarsza Ja rocznik 88 Więc rocznikowo będę miała 26.
Witaj w klubie

Cytat:
Napisane przez monique_05 Pokaż wiadomość
E tam, z miłą chęcią opiszę swoje zaręczyny. A właściwie oświadczyny, bo zaręczyn jeszcze nie było, będą dopiero w kwietniu, bo tak rodzicom pasuje
Zacznę może od tego, że często luźno rozmawialiśmy sobie na temat naszego ślubu, wspólnego życia itp. Jednak bez konkretów, "a kiedyś to będzie..". Mój P. często deklarował mi, że chce być moim mężem, jednak kiedy mi się oświadczył i tak było to zaskakujące Tydzień przed 11.02 poinformował mnie, że zabiera mnie na wycieczkę-niespodziankę na weekend. Oczywiście nie podejrzewałam, że to będzie takie historyczne wydarzenie, bo przecież był to weekend przed walentynkami, więc sądziłam, że to walentynkowa niespodzianka. Prawie do samego końca nie wiedziałam gdzie jedziemy, okazało się, że do Torunia. Tam mój P. wynajął pokój w przepięknym hotelu na starym mieście nad samą Wisłą. Potem zwiedzaliśmy miasto, wieczorem wypiliśmy grzańca w niedalekiej knajpce i wróciliśmy do hotelu. No i jak stwierdziłam, że idę się myć, a on poprosił, żebym nie wychodziła dopóki mi nie powie. Więc ok. A jak wyszłam to zobaczyłam pokój pełen w świeczkach, na stole stał szampan. P. poprosił mnie, żebym usiadła obok niego, wtedy przytulił mnie i zaczął mówić miłe słówka o jego miłości do mnie wierszem, na koniec uklęknął i zadał to pytanie Ach to była najwspanialsza chwila w moim życiu!

Ja również rocznik 88
Piękne zaręczyny

Cytat:
Wiecie co Wam powiem, mam ostatnio takie odczucia, że pieprzyć sukienkę, tort, salę, mogłabym ślub brać tylko z rodzicami a chciałabym już teraz zasypiać koło swojego MĘŻA
Parzyć mu rano kawę i rozmawiać przy śniadaniu, wieczorami po pracy przy lampce wina opowiadać sobie dzień i to "mężu" ja nie wiem co w tym jest ale to działa jakoś dziwacznie
znudzi Ci się po jakimś czasie realia są takie, że nie ma czasu na codzienne opowiadanie sobie czegokolwiek przy lampce wina chyba, że: zrobiłeś zakupy?

Cytat:
Dziecko w niczym ( podobno ) nie przeszkadza. Tak twierdzi moja koleżanka, która jest w moim wieku (89) świadomie zaszła w ciąże wyszła za mąż i otwierają swój biznes. Twierdzi że to organizacja czasu i...miłość do kawy

Tak btw Witam Was z znowu zaśnieżonego Gdańska Wczoraj zanotowałam nawet taką temperaturę ( w cieniu! )
Dziś pozostaje mi się przygotowywać do ślubu w postaci wycisku na skakance i twisterze z olejem kokosowym na głowie
u nas też dziś znowu śnieg :/ i na dodatek się topi ...

17.02 16.09
[*][*][*]
Loczek_brown jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-28, 09:40   #2840
monique_05
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez katarzyna8707 Pokaż wiadomość
Ja już mam dwie wizje sukni ślubnej 1) A'la lata 20 - do połowy łydek, szpilki, zamiast welonu jakiś toczek 2) Sukienka w kształcie litery A i meeeega welon - na jakieś 3-4 metry
A wy macie już jakies wizje sukienkowe? albo ogolnie weselne
dzisiaj oglądałam sobie torty ślubne...eh...chciałabym już zamawiać
Ja bym bardzo chciała suknię ślubną w stylu greckim Już nawet sobie upatrzyłam jedną i jest z salonu sukien ślubnych niedaleko od Łodzi Szkoda, że nie ma cen, ale na pewno będzie taniej niż w Łodzi. Z tym, że nie wiadomo czy za 2 lata będzie jeszcze w sprzedaży Pokazuję w załączniku

Cytat:
Tooooruuuń To samo w sobie jest magiczne miasto.
Ojjj tak, przepiękne miasto! Chociaż w sumie byłam tylko na starym mieście to zostańmy przy tym, że przepiękne stare miasto w Toruniu Jeszcze nad samą Wisłą.. Bardzo klimatyczne Wkurza mnie to, że praktycznie każde miasto ma jakąś ładną starówkę, tylko ta cholerna Łódź nic nie ma

Cytat:
Też tak mam, już bardzo bym chciała mieszkać z nim razem, być przy nim cały czas

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
tasiulek, dokładnie o to mi chodziło Tym bardziej jeżeli ma się swoje złoto to czasem na prawdę wychodzi to tanio! Dziewczyny na poznańskim forum ślubnym płaciły czasem nawet po 300zł za komplet!
Ooo dobrze wiedzieć. Babcia mojego TŻ już z rok temu dała nam obrączki ze swojego ślubu. No, ale nam nie za bardzo się podobają i pomyśleliśmy, żeby je przetopić. Ciekawe ile to wyjdzie.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 108383633.jpg (292,1 KB, 15 załadowań)
monique_05 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 09:53   #2841
tasiulek
BAN stały

Loczek, realia są takie jakie sami sobie stworzymy
Moi rodzice jakoś mają czas CODZIENNIE wieczorem usiąść ( co prawda przy piwku najczęściej ) i pogadać, obejrzeć film
Stary 2012-02-28, 10:13   #2842
AnULka248
Zakorzenienie

Cytat:
Moi rodzice jakoś mają czas CODZIENNIE wieczorem usiąść ( co prawda przy piwku najczęściej ) i pogadać, obejrzeć film
Zgadzam się moi tak samo. Tata dłubiąc słonecznik, a mama pijąc zieloną herbatę ale mają czas na rozmowę, na film. A najpiękniejszy widok po powrocie do domu wieczorem, to rodzice półleżący, przytuleni na sofie. Po 27 latach I fakt, że jakieś 10 lat temu kłócili się strasznie, ciągle o coś szło, ale zawsze z tych kłótni wychodzili cało i tak doszli do dzisiejszej sielanki
AnULka248 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 10:36   #2843
kwiatuszek10031989
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez katarzyna8707 Pokaż wiadomość
velika
mój narzeczony jest ten sam rocznik co ja nawet dzień ten sam co ja tylko że on jest starszy o 3,5 godziny no i czasami mówi że jestem młodsza i mam nie pyskować :P
Mój też mi tak czasem mówi, bo jest ode mnie starszy o ok. 2 miesiące Fajnie macie, że możecie urodziny w ten sam dzień świętować

Cytat:
Napisane przez AnULka248 Pokaż wiadomość
Ja na salę nie umiałam się zdecydować. A co dopiero reszta... Ale myślę, że to przez to, że mamy stosunkowo dużo czasu i nie musimy wybierać pod presją, a może to byłoby lepsze teraz musimy wybrać zespół i stoimy w miejscu, bo dawno nie byliśmy na imprezie, na której jakiś grał... zwykle byli DJ'e (ja chcę Dj'a) byliśmy na imprezie karnawałowej, ale grali tam jacyś 3 panowie w wieku 40-50 lat i nawet najszybsze piosenki były jak wolniutki walczyk nawet mi się fryzura nie zepsuła podczas tej imprezy

Też po zaręczynach miałam ślubny szał, potem chwila przerwy, potem trafiłam tu i znowu to samo, a teraz też ni mam do tego głowy znowu. Jedyne co, to Wasze linki dziś sprawdzałam

Nie mam nic przeciwko

monique_05, pięknie to Twój Tż wymyślił jak ktoś opowiada o swoich zaręczynach, to zawsze mi się moje przypominają, chcę jeszcze raz

To Wy chyba najkrócej stażem nam stuknie 7lat w 2014.

Sukienki już kiedyś wrzucałyśmy, ale co tam, wrzucę mój typ na dzień dzisiejszy
Ostatnią któraś z dziewczyn wrzucała, ale wrzucam ją teraz bo też mi się spodobała

Ta pierwsza mnie zauroczyła
Cytat:
Napisane przez wioliix Pokaż wiadomość
To moja suknia już ją wrzucałam ale dla tych co nie widzieli a tamta jak bym robiła jednak poprawiny wiem że to nie zdbyd ładnie ale zgapilam ją z filmików i plenery i bizuteria też mi się podoba

http://www.youtube.com/watch?v=syfh-KGutJw
http://www.youtube.com/watch?v=Gct8GDZKxLs
Ta druga przepiękna, ale jak już to bym ją wzięła na wesele, ale całą białą, a nie na poprawiny. Bo moim zdaniem na poprawiny to lepiej się ubrać elegancko, ale bardziej na luzie, a nie kolejną balową suknię kupować. Ja mam kilka typów co do sukienek na poprawiny... Załączam zdjęcia

Cytat:
Oj tak Tasiulku też mi się to marzy... i chociaż już teraz zasypiam obok mojego TŻ-ta to jednak nie jest to to samo co mieszkanie z mężem tym bardziej, że teraz nie mieszkamy sami...
Cytat:
Jakoś wewnętrznie czuje że może wyrobie się wcześniej
Jeśli tylko ten rok uda nam się pod względem rozwoju zawodowego nie będziemy raczej czekać bo i na co
Też mnie to kręci Ale my czekamy do skończenia studiów. A jakbyś w razie się wcześniej "wyrobiła" to chyba nas nie opuścisz, co? Zatrudnimy Cię wtedy jako naszą forumową konsultantkę ślubną
Cytat:
Napisane przez kulbensikowa Pokaż wiadomość
Nie wiem może się mylę, ale czasu mamy jak wojska ja około sierpnia zacznę rozglądać się i szukać odpowiedniej sali
A wiecie co? może to głupie co napiszę, ale w tym wszystkim jest dla mnie jeden minus.. chodzi o to że strasznie dużo przyjemności sprawia mi myślenie o tym wymarzonym idealnym ślubie i weselu...i czasem chciałabym żeby te chwile planowania w myśli tego wszystkiego się tak szybko nie skończyły... mam nadzieje że wiecie o co mi chodzi
Też mnie kręcą przygotowania... Ale po ślubie też się znajdzie coś do planowania baby, urządzanie mieszkania, zakładanie swojego biznesu... Zawsze coś się znajdzie
Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
coś w tym jest

ale to odległe plany
My nie chcemy czekać z dzieckiem, bo już nie będę taka młoda w dzień ślubu, a nie chciałabym, żeby się potem okazało, że nie możemy mieć dzieci (tfu, tfu!) bo za długo zwlekaliśmy... Dlatego prawdopodobnie zaraz po ślubie się weźmiemy za projekt baby
Cytat:

Jaki słodziak Też bym takim nie pogardziła

Cytat:
Dokładnie tak Zgadzam się z Tobą, że nasze życie zależy od nas i to jak ono będzie wyglądać
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg rozowy.jpg (68,7 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg hx864_4d.jpg (34,5 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg poprawiny.jpg (88,3 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg vitaliapl-235x300.jpg (10,7 KB, 7 załadowań)

kwiatuszek10031989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 10:49   #2844
Soul89
Zadomowienie

mala_czarna_21: Witam koleżankę z tarnowskiego wątku nie wiedziałam, że planujesz swój dzień w 2014

Mówicie o "projekcie bejbi" powiem tak. Jakby tak los spłatał figla, że by nam się pojawiło wcześniej niż przed ślubem, to raczej nie płakałabym z tego powodu oboje bardzo chcemy dzieci, więc obstawiam, że zaraz po ślubie zaczniemy kombinować

"Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostanie.
Aparatka od 15.04.2013
Soul89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 11:10   #2845
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Soul89 Pokaż wiadomość
mala_czarna_21: Witam koleżankę z tarnowskiego wątku nie wiedziałam, że planujesz swój dzień w 2014

Mówicie o "projekcie bejbi" powiem tak. Jakby tak los spłatał figla, że by nam się pojawiło wcześniej niż przed ślubem, to raczej nie płakałabym z tego powodu oboje bardzo chcemy dzieci, więc obstawiam, że zaraz po ślubie zaczniemy kombinować

to jest juz nas 3 z Tarnowskiego wątku :P
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 11:41   #2846
Soul89
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ane3kaa Pokaż wiadomość
to jest juz nas 3 z Tarnowskiego wątku :P
Jee siła jest w nas

"Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostanie.
Aparatka od 15.04.2013
Soul89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 11:50   #2847
monique_05
Raczkowanie

Cytat:
Masz rację, to tylko od nas zależy jak będzie wyglądało nasze wspólne życie Moi rodzice też codziennie siadają wieczorkiem, robią sobie herbatkę, czasem drinka i rozmawiają co tam się działo w pracy itp itd )
monique_05 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 11:59   #2848
katarzyna8707
Raczkowanie

Ja swego czasu chciałam być już w ciąży na weselu - tzn 2-3 miesiąc. ale pierwszy trymestr najgorszy wiec darowałam sobie ten pomysł :P
katarzyna8707 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 12:52   #2849
misiadelko
BAN stały

Dziś mam wolne, więc od rana męczę wedding tv - nasz wielki dzień śmiac mi się chce z tych starszych filmików - wczesne lata 90 Ale jak oglądam kasetę VHS moich rodziców (1988)to też leżę i kwiczę Co za klimaty Moje dziecko będzie tak piało ze mnie

PS.Właśni pokazują na czyimś weselu wyścigi... w workach

Czas edycji: 2012-02-28 o 12:54
Stary 2012-02-28, 12:59   #2850
Loczek_brown
Zakorzenienie

Cytat:
to podziwiam, że mają na to czas. Bo mnie tego czasu zwyczajnie brakuje.

17.02 16.09
[*][*][*]
Loczek_brown jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości