![]() |
#361 |
Rozeznanie
|
Dot.: Rocznik `93 ! Cz.II :))
Nie wiem co mam powiedzieć bowszytskoiluzjąjest:conf used: To chyba jakiś idiota jest, a nie Twój wymarzony facet. Na Twoim miejscu chyba bym się poważnie zastanowiła czy na pewno chce z nim dalszą znajomość nawiązać.
#362 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ale nie mam pojęcia co możesz mu odpisać.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#363 |
Zakorzenienie
|
ale sęk w tym, że jak on wtedy skręcił w lewo i szedł trawą, specjalnie żeby koło nas nie iść (chociaż normalnie jakby nas tam nie było, to on by tam poszedl, bo to jego normalna trasa spacerku z psem xD) to jeszcze tak po kryjomu lukał na nas.. ;P tak wiecie myślałże nie widzimy jak on zza grzywy na nas kuken luken tak po kryjomu
![]() ![]() ![]() ![]() może najlepiej nic mu nie odpisywać? :P olać go ? ;D no ale.. taki intelidżentny przystojniak ma mi przejśc koło nosa? :P |
![]() ![]() |
![]() |
#364 |
Rozeznanie
|
Nie, nie olewaj
![]() ![]() Zainteresuj go sobą, bo on wydaje się być jakby nieśmiały trochę... ![]() Może nie przepada za zdobywaniem dziewczyn, tylko woli gdy one zdobywają jego?.. Bo takie przypadki podobno istnieją... Nie wiem sama ![]()
"lubisz hardcore..." ^^ (...) nie oceniaj ich, są wk****eni, nie zazdrośni dla takich jak my nie ma już nic, nawet miłości kumasz mogę zagrać o to życie w kości bo nie mam nic do stracenia oprócz niepewności... |
![]() ![]() |
![]() |
#365 |
Zakorzenienie
|
ja przed chwilą od koleżanki wróciłam
![]() a jutro rozpoczynamy wakacje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#366 |
Zakorzenienie
|
Ale ic kit bowszystkoiluzjajest wcisnął... No ale nikt nie chciałby do takich rzeczy przyznawać;]
Ja nie mam pojecia co wymyśleć.. Pomyślę i później napisze;]
#367 |
Zakorzenienie
|
a ja się zastanawiam czy iść na trn czy nie..?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#368 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#370 |
Zakorzenienie
|
madelajnn wio mi do watku skrzypowego i opo konczyc i to juz!!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#371 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no dobrzee. posłusznie udaję się do wątku skrzypiaczeek ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#372 |
Zakorzenienie
|
Odpisz mu nie wiem może ,,no nie wiem, wyglądało to jakoś tak inaczej" nie mam zupełnie pomysłu co odpisac..
#373 | |
Zakorzenienie
|
ojaa, jaka ja tępa...
![]() a co trenujesz? :P Cytat:
no tylko że nie wiem, czy odpisać, czy olać go i tyle... bo sama nie wiem, czemu on się tak dziwnie zachowuje.. pisze, że nie pamięta jak wyglądam.. tylko że na pewno wie, bo hasło na mojego fbl ma, a nawet jak nie zaglądał od tygodnia, to raczej by nie zapomniał.. (mam.. hmm.. charakterystyczną urodę xD oczy takie.. wąskie.. i ciemne włosy.. no tak azjatycko xD) xD więc może on po prostu nie chce w ogóle mieć ze mną do czynienia, a odpisał wczoraj na pw z grzecznośći? ;p jaka u was jest pogoda? ![]() u mnie pada... ;/ ja tu już japonki sobie kupiłam i miniówkę, a tu słońca nie ma.. :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#374 |
Zakorzenienie
|
A mi się wydaje, że tak powiedział, zeby nie wyjść na idiote. Wiesz jak odpiszesz to przynajmniej bd jeszcze jakieś szanse na to ale jak zostawisz to tak samo sobie to nic nie bd z tego. Szczęsciu trzeba pomagać.
#375 |
Wtajemniczenie
|
Jak dla mnie to ta wiadomość od chłopaka z fbl była tak dziwna trochę ;/ Jakim cudem nie wie jak wyglądasz, skoro widzi cię na zdjęciach?
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#376 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() też mnie to dziwi no ale cóż ![]() napiszę mu pw..... ale wiecie, te poprzednie to było o kilku rzeczach (pisałam o tym, czemu robi takie uniki na osiedlu, czy kolega mu coś o mnie nagadał, czy mu nie przeszkadzają moje komentarze) xDD a on się skupił tylko na jednej [na tym czemu robi uniki ![]() hm hm..... a co tam u was dziewczynki? ![]() ja dziś w szkole nie byłam, małe wagary sobie zrobiłam.... pojechałam z koleżanką do Focusa.. :P ![]() ![]() ![]() a teraz pogoda jest do kitu. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#377 |
Rozeznanie
|
Ja tam w szkole byyłam...
Potem właśnie kuzynkę farbowałam i ogólnie się tak snuję po domku ![]() I niiic mi się nie chce... ![]()
"lubisz hardcore..." ^^ (...) nie oceniaj ich, są wk****eni, nie zazdrośni dla takich jak my nie ma już nic, nawet miłości kumasz mogę zagrać o to życie w kości bo nie mam nic do stracenia oprócz niepewności... |
![]() ![]() |
![]() |
#378 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#379 |
Raczkowanie
|
U mnie także pogoda beznadziejna.. padaa ;[
Ja tam dzisiaj na trening nie poszłam ;D |
![]() ![]() |
![]() |
#380 |
Zakorzenienie
|
u mnie też padało, ale teraz już się coś rozjaśniło, tylko że zimno jest
![]()
#381 |
Zakorzenienie
|
ooo piłka ręczna jest fajna
![]() ostatnio u mnie w szkole na hali był BOM (Bydgoska Olimpiada Młodzieży) i grali tam m.in. własnie w piłkę ręczną.. ![]() ![]() byłam też na treningu seniorów xD (studenciaki ;dd i kilku młodszych - 3 gim.) mmm.. jakie ciacha tam były.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#382 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#383 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#384 |
Zakorzenienie
|
a u mnie nie padało, ale chciałabym taką porządną burze w nocy i ulewe
potwornie sie czuje ![]() ![]() (okres ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#385 |
Zadomowienie
|
a ja dzisiaj uciekłam z lekcji
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#386 |
Zakorzenienie
|
Ja wrociłam godiznke temu z boiska. Znaczy takigo a'la boiska. Bo niedaleko mnie ejst rzeka i wiadomo obok niej takie pola. No i na tym polu zrobili boisko. A to, ze ta czesc osiedla gdzie mieszkam jest mało zamieszkiwana przez młodzież. To nigdy nikogo tam nie ma. Tylko ludzie z psami na spacerze. No i ja zawsze z koleżanką siadmay tam na ławkach takich fajnych z pni drzew i gadamy o wszystkim a nasze psiaki sobie luzem latają. no i ja coś tam opowiadałam koleżance i usiadłam w gówno... naszczescie nie było tego widac na tyłku bo to było takei jakies dziwne gówno. Oczywicie wczesniej włożylam w nie ręke... Bo one było tak an tym pniu tego dzrewa gdzie siedzielismy. No ale mniejsza o gównie.
Jutro jade na pokaz tego jak ja zabójczo tańcze do jelcz-laskowicz Bd masakra na maxa, bo ja nie umiem układów, bo przez mc nie chodziłam... Gorzej jak bd na tym festynie jacys ładni chłopacy, to wtedy kompromitacja na całego...
#387 |
Rozeznanie
|
moya, to niech Cię ktoś nagraa
![]() Bo ja bym chciała zobaaaaaczyć... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#388 |
Konto usunięte
|
Jeszce śpicie, wstawać, no już, mamy taką brzydką pogodę.
![]() Super, że niedługo WAKACJE ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#389 |
Zakorzenienie
|
[1=6a7e0cf2eda2bda4316abe8 4f76a420338a84d81_65555cc f31198;7878372]Jeszce śpicie, wstawać, no już, mamy taką brzydką pogodę.
![]() Super, że niedługo WAKACJE ![]() ja jestem ![]() kurde, ale mi się dzisiaj pospało, dopiero co się obudziłam nawet nie pamiętam kiedy do 9 spałam ![]() u mnie słońce świeci, ale jest zimno ;/ super, ja już się nie mogę tych wakacji doczekać ![]()
#390 |
Zakorzenienie
|
[1=6a7e0cf2eda2bda4316abe8 4f76a420338a84d81_65555cc f31198;7878372]Jeszce śpicie, wstawać, no już, mamy taką brzydką pogodę.
![]() Super, że niedługo WAKACJE ![]() ja bym chętnie pospała ale koleżanka obudziła mnie porannym telefonem i jak sie rozgadałysmy tak juz nie zasnełam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:15.