![]() |
#391 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik `93 ! Cz.II :))
ej, wiecie co!
napisałam "mojemu z fbl" pw: "aa fajna wymówka ;p ![]() i mi odpisał: "B***? Owszem, naopowiadał...ale już nie pamiętam co...nie wziąłęm sobie tego jakoś zbytnio do serca..." o jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaa jestem wkurzona *_* bo co ten B**** może o mnie wiedzieć? GÓWNO! Przecież to było tak, że 2 lata temu w wakacje przez jakieś dwa tygodnie sierpnia wychodziłam na dwór z moją przyjaciółką i z paczką B****. . sęk w tym, że za dużo to ja nie mówiłam, więc co taki B**** mógł o mnie wiedzieć? CO? Że byłam zabujana w M. ? ;/ i co ja mam mu odpisać? ;p edit: odpisałam coś w stylu, czy fajnie zaczynać znajomość 'z walizką pełną plotek'.. i że co ten B**** może o mnie wiedzieć, skoro mnie nie zna, a przez tamte dwa sierpniowe tygodnie raczej nic się nie wydarzyło, żeby B*** mógł o mnie n a o p o w i a d a ć.. bo to że się bujałam w M**** to raczej już wszyscy wiedzą, a nago po jego placu nie latałam,więc nie wiem jakie to B**** musiał mieć tajne źródła, że naopowiadał o mnie... i że jestem ciekawa co jeszcze B**** wstawił w mój życiorys i jakie cechy charakteru wg niego mam... i że życzę mojemu z fbl miłej zabawy w czytaniu tego swojemu przyjacielowi (czyli B***) bo na penwo to zrobi, bo to jest takie śmieszne, że B*** pewnie powie coś w stylu "ojaaaa, weź co ona odwala;/ mówiłem ci żej est śmieszna, weź jej powiedz żeby się odwaliłaaa"... no, tak o tym pisałam, bym wkleiła pw co mu wysłałam, no ale sie nie zapisują..;/ mam go już w dupie... chociaż... jakby mi przyjaciółka naopowiadała coś o jakimś kolesiu, co by do mnie pisał na fbl, to też bym jej uwierzyła i straciła chęć do pisania z tym kolesiem... (jakby naopowiadała jakichś głupich rzeczy)... no ale no nie wiem co ten B***** może o mnie wiedzieć....;/ ![]() ![]() a miało być tak pięknie........;d Edytowane przez bowszystkotoiluzjajest Czas edycji: 2008-06-14 o 09:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#392 |
Zakorzenienie
|
bowszystkotoiluzjajest.. no ja bym teraz napisała..
"...Mogło Być tak dobrze, powiedziałeś jednak jedno słowo za dużo.." ajj.. palant z niego i tyle ;/ nie jednego takiego znam uwierz... i robię tak: wygarnę takiemu, co do niego mam i co o nim myślę, idę sobie (bo zawsze prosto w oczy najlepiej) i nie odzywam się do niego wcale ;P a niech wie, że mam go w ***** :P a jak przeprasza, to znowu wygarniam, bo wiem, że to wszystko itak się powtarzać będzie.. ![]()
#393 |
Rozeznanie
|
Śmieszny...
Nie ma jak zrazić się czy coś do osoby przez kolegę, który coś tam mu naopowiadał... Chore, ale cóż.. ![]() Wstałam już, posprzątałam i mam święty spokój ![]() Ewelinka ![]() ![]()
"lubisz hardcore..." ^^ (...) nie oceniaj ich, są wk****eni, nie zazdrośni dla takich jak my nie ma już nic, nawet miłości kumasz mogę zagrać o to życie w kości bo nie mam nic do stracenia oprócz niepewności... |
![]() ![]() |
![]() |
#394 |
Zakorzenienie
|
a ja dopiero jem śniadanko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#395 |
Rozeznanie
|
Zatem smacznego, choć pewnie już zjedzone
![]()
"lubisz hardcore..." ^^ (...) nie oceniaj ich, są wk****eni, nie zazdrośni dla takich jak my nie ma już nic, nawet miłości kumasz mogę zagrać o to życie w kości bo nie mam nic do stracenia oprócz niepewności... |
![]() ![]() |
![]() |
#396 |
Zakorzenienie
|
a ja przed chwilą wyprostowałam włosy
![]() i zaraz idę sprzątać pokój ... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#397 |
Wtajemniczenie
|
A ja dzisiaj wstałam przed 8 ;/
A co tam, w wakacje to sobie wynagrodzę ![]() Sylwia, jestem bardzo ciekawa, co TERAZ on ci odpisze... |
![]() ![]() |
![]() |
#398 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja się obudziłam o 7.30, ale dalej poszłam spać i wstałam o 9.40 ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
No, zjedzone, ale dobre było. xD |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#399 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a ja właśnie wróciłam z miasta, nogi mnie bolą ![]() zaraz muszę trochę posprzątać, bo mi mama każe ![]() i upolowałam w końcu Cosmopolitan z czarnym tuszem do rzęs ![]() ![]()
![]() |
#400 |
Konto usunięte
|
A mnie zęby bolą, za dużo gazowanych napojów wypiłam, ała śniadanko ledwo zjadłam.
A ten z fbl to mi się tak zdaje, że to jakiś idiota jest ![]() Ja bym go olała, dała sobie z nim spokój. ![]() Zero zainteresowania Twoją osobą, "nie pamiętam jak wyglądasz" hah |
![]() ![]() |
![]() |
#401 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jest jeszcze zależność o której kładziesz się spać... ![]() [1=6a7e0cf2eda2bda4316abe8 4f76a420338a84d81_65555cc f31198;7880087]A mnie zęby bolą, za dużo gazowanych napojów wypiłam, ała śniadanko ledwo zjadłam. [/quote] Przepraszam, a co napoje gazowane mają do zębów? ![]()
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#402 |
Zakorzenienie
|
gadałam wczoraj znowu z tym kolesiem.. dałam mu swój numer kom ale nie wiem czy dobrze zrobilam. dowiedziałam sie ze mial juz dziewczyne (moją kol. ) i ze chodzil z nią 5 mies. a zerwal bo ona sie zmienila itp.
jennnnnnnnyyy ![]() idę sprzątac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#403 |
Rozeznanie
|
Oliffka, się nie przejmuuuj
![]() To wszystko normalne... Jeśli przez to koleżankę rzucił, to oznacza, że chłopak wrażliwy i uczuciowy, bo wyczuł zmianę widocznie na złe ![]() Jeśli chodzi o to pisanie, to zawsze tak jest... Przynajmniej w moim przypadku ![]() Dlatego przerwałam kontakt z dwoma w ten sposób, bo czułam się nieswojo i wtedy bardziej podchodziło mi życie singielki, chociaż wcześniej baardzo chciałam związku ^^ Taka zmiana z dnia na dzień. Kobiety to chyba są jednak niekiedy niezdecydowane, nie?.. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#405 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#406 |
Zakorzenienie
|
tak wiem wiem
![]() wczoraj akurat poszłam po 12 ![]()
#407 |
Rozeznanie
|
Ależ przecież nie ma za co
![]() Za niedługo (bo wakacje) i ja będe miała pewnie podobne dylematy związane z chłopakami, to będę udzielać się w zbliżony sposób na forum ![]() [1=6a7e0cf2eda2bda4316abe8 4f76a420338a84d81_65555cc f31198;7880589]Do moich mają, te kolorowe tanie oranżady. Blee... nie wezmę ich więcej do ust. A może to przez lody, bo za szybko zjadłam, sama nie wiem ![]() O brzuchu już nie wspominałam ![]() Oranżady? Oo Pierwsze słyszę, ale może... Z lodami to ja sama mam problem, przez te nerwy w zębach. Straasznie boli jak jem coś zimnego, dlatego lody na patyku męczę czasami pół godziny ![]() Ee, to później ode mnie ![]() A zwykle po 1, przed 2 w nocy idę spać, dlatego do 12 sypiam czasem. Gorzej jak trzeba wstać przed 7 rano do szkoły ![]() Ale na szczęście odpocznę od podobnych pobudek w wakacje... ![]() (omijając tutaj kolonię, bo pewnie nie dadzą się wyspać...) ^^
![]() ![]() |
![]() |
#408 |
Zakorzenienie
|
ej! "mój z fbl" mi odpisał!
takie długie że aż mnie zatkało!!!! obożee..... Powiem szczerze...trochę po mnie pojechałaś. Będę się tłumaczył, chociaż nie mam z czego. Wojtek nie jest moim przyjacielem i nigdy nim nie był. Mogę od razu powiedzieć też, że nie będzie. Jest trochę za dziecinny jak na moje gusta dotyczące przyjaciół, ale go lubię. Fajnie się z nim gada na lekkie tematy, potrafi rozśmieszyć, a to najważniejsze. Na tym kończę ten temat. Teraz następna sprawa. Nie czytam Wojtkowi moich wiadomości, nie pozwalam mu ich czytać ani nie mówię mu o ich treści. Wtedy, gdy pierwszy raz zobaczyłem Cię na dworzu (tak mi się zdaję, że to był pierwszy raz...właściwie to był pierwszy raz po zobaczeniu twojego zdjęcia ![]() Następna sprawa. Mówiąc naopowiadał nie miałem na myśli tych rzeczy o których wspomniałaś. Właściwie to nie miałem o nich pojęcia. Nie wiem kto to jest Groniu, nie wiem nic o Twoim bujaniu się w nim. Ani o sprawie na placu zabaw..która nie raczej nie jest prawdziwa. Trzeba być debilem żeby biegać nago po placu z. Co do ostatniego twojego akapitu w liście. Mógłbym go zacytować ponieważ mam wrażenie, że sytuacja się odwróci i to Ty będziesz się śmiała nad moimi wywłokami z twoją przyjaciółką. I na koniec ta komedia. Dostosuję się do twojego wyboru. Koniec to koniec. Miło było "poznać". |
![]() ![]() |
![]() |
#409 |
Rozeznanie
|
botowszystkoiluzjajest, widzisz?
Chłopak wydaje się być bardzo inteligentny... Nie kończ tej znajomości...
![]() ![]() |
![]() |
#410 |
Zakorzenienie
|
ale dziwne ze tak szybko przyjął do wiadomosci ze koniec...
|
![]() ![]() |
![]() |
#411 |
Rozeznanie
|
Moim zdaniem chce sprawdzić jak ona zareaguje...
Dlatego nie dałabym mu spokoju skoro taki okaz ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#412 |
Zakorzenienie
|
botowszystkoiluzjajest
ten koleś jest dziwny, najpier pisze, że nie wiedział jak ty wyglądasz, a potem ze pytał sie tego kumpla czy jesteś fajna, znaczy ze wiedział... a z tym końcem to tez wyszkoczył;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#413 |
Zakorzenienie
|
Sylwiaa, ja bym go sobie nie odpuściła
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#414 |
Raczkowanie
|
botowszystkoiluzjajest nie odpuszczaj ! xd
widać że chłopak inteligentny jest ;] |
![]() ![]() |
![]() |
#415 |
Zakorzenienie
|
bowszystko .... - popieram dziewczyny
![]()
#416 |
Zakorzenienie
|
ej, a mam mu napisać tak wprost że ja nie chcę kończyć tej znajomości.. czy wystarczy coś w stylu "co do tych komedii... one mają zazwyczaj szcześliwe zakończenia".. ? : D xD
|
![]() ![]() |
![]() |
#418 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
napisz tak, napisz ![]()
![]() |
#419 |
Zakorzenienie
|
no to napisałam tak
![]() a tak w ogóle, to co u was, dziewczynki ? ![]() bo ja ciągle o sobie napieprzam i pewnie wam się już tego nie chce słuchać.. xD |
![]() ![]() |
![]() |
#420 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() i bardzo dobrze mu odpisałaś xd i informuj na bieżąco co i jak ![]() a u mnie dzisiaj cieplutkooo i słoneczko świeci ;D i właśnie wybieram się na dworek xd |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:36.