|
|||||||
| Notka |
|
| Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
| Pokaż wyniki sondy: | |||
|
|
0 | 0% | |
| Głosujący: 0. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki APC
Cytat:
Edytowane przez nefernefer35 Czas edycji: 2007-10-04 o 20:54 |
|
|
|
|
|
#3242 |
|
Zakorzenienie
|
nie używam bazy, tylko podkład i przypudrowuję na to powiekę i sa niezłe, chociaz jak moja skóra ma 'gorsze dni' to potrafią się zwinąć
ale za te kolorki to im wybaczam
|
|
#3243 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#3244 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzuleczka, wysyłają bardzo szybko, kwestia 2-3 dni.
|
|
|
|
|
#3245 |
|
Zakorzenienie
|
Własnie kupiłam dwa cienie APC 17 i 27 i kolory sa boskie!!! Trzymaja się tak sobie , ale za kolorystyke, to nasycenie koloru duza piatka
![]() Wszystko wskazuje na to, ze bedę powiekszała kolekcje cieni APC
Edytowane przez nefernefer35 Czas edycji: 2007-10-12 o 09:44 |
|
|
|
|
#3246 |
|
Rozeznanie
|
wlasnie wrocilam z galerii centrum, i sa nowe cienie apc:
kilka odcieni sypkich i kilka podwojnych prasowanych na stronie nic nie ma na temat nowosci, ![]() ktos cos wie? albo widzial gdzies inndziej te cienie? te podwojne cienie mialy calkiem fajne zestawienie kolorystyczne
|
|
#3247 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie przeglądam stronkę z kosmetykami APC a tam co, normalnie Agabil.
Popatrzcie same, też wydaje Wam się podobna do niej, a może to ona i zrobię z siebie głupka
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. |
|
|
|
|
#3248 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
|
|
|
|
#3249 |
|
Zakorzenienie
|
Mówcie mi głupek. Wiedziałam, że skądś znam to zdjęcie
![]() Piękne zdjęcie Aguś
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. |
|
|
|
|
#3250 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
|
|
|
|
|
#3251 |
|
Zadomowienie
|
no kto jak kto ale Aga to sie nadaje na modelke na stronie z kosmetykami(makijazami). A jak ty sie tam Agus dostalas jesli mozna zapytac z czystej babskiej ciekawosci
?
|
|
|
|
|
#3252 |
|
Zakorzenienie
|
o, to ja tez musze odwiedzić GC
cold- ta fotka chyba nawet była w Agi awatarze przez dośc długi czaas
|
|
#3253 |
|
Zakorzenienie
|
O właśnie, jejku dzięki, męczyłam się cały dzień, w zimie Aga go miała z takimi mieniącymi się płatkami śniegu, co nie?
|
|
|
|
#3254 | |
|
okrutnica jakaś... |
Cytat:
był konkurs APC i wysłałam kilka makijaży. Zdobyłam nagrodę główną i pan Paweł zapytał czy nie mam nic przeciwko temu by umieścił jedno zdjęcie na stronie. Nie miałam
|
|
|
|
|
|
#3256 |
|
Rozeznanie
|
Witam
Udalo mi sie przebrnac przez duza czesc watku ale nie znalazlam wszystkiego tego czego chcialam wiec pytam i prosze zarazem. Mianowicie chodzi mi o kolorki sypkich cieni do powiek. Z czesci postow zdjecia zostaly pousuwane a chcialabym wiedziec jak wyglada nr23, na nim mi najbrdziej zalezy bo nigdzie go nie bylam w stanie znalesc, do reszty interesujacych mnie kolorkow jakos sie na szczescie dogrzebalam Z gory dziekuje ![]() edit: Juz znalazlam interesujacy mnie kolorek w makijarzach AgiBJ
Edytowane przez Korlat Czas edycji: 2007-11-10 o 14:06 |
|
|
|
|
#3257 |
|
Zakorzenienie
|
Z APC swoją przygodę zaczęłam jakieś półtora roku temu. Zobaczyłamw sklepiku kosmetycznym na targu mnóstwo odcieni pięknie połyskujących cieni (a błysk to ja uwielbiam). Choć kusiło mnie chyba z 10 odcieni, wybrałam ostatecznie nr 12, zieleń, a raczej oliwkę opalizującą na złoto. kolor oczywiście przepiękny, cudownie iskrzący, ale jakość... fatalna. Kolor zupełnie inny niż w opakowaniu, blady, półmatowy. Tak przynajmniej wydało mi się, gdy używałam z bazą Sephora. Jednak jakiś czas temu nałożyłam znów ten cień, ale na baze Essence. I trzymał się bardzo, bardzo długo, błyszcząc intensywnie i nie rolując się. Kiedy jakiś tydzień temu odwiedziłam Galerię Centrum, zaopatrzyłam się w kolejny odcień nr 25, który jest nie do opisania, piękny. Używam teraz cieni APC bardzo często, a kusi mnie jeszcze kilka kolorków. Zwróciłam też uwagę na bazę pod cienie, na razie ją testuję. Nie jest odpowiednia pod cienie APC, ale inne trzymają się w miarę dobrze. Kuszą mnie również pudry sypkie z drobinkami, choć ten błysk jest na prawdę maksymalny. APC określiłabym jako dobrej jakości niskopółkowe kosmetyki. Lubię, ale znam lepsze.
|
|
|
|
|
#3258 |
|
okrutnica jakaś... |
są trzy nowe kolory w cieniach sypkich i kilka nowych podwójnych cieni prasowanych
wkleję w wolnej chwili zdjęcia
|
|
|
|
|
#3259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3260 |
|
okrutnica jakaś... |
proszę Rzyrafko
|
|
|
|
|
#3261 |
|
Wtajemniczenie
|
Jaaakie fajne
|
|
#3262 |
|
Zakorzenienie
|
ooo, sypkie ładne, syćkie tsy
one są cieplejsze jak na prawej połowie czy chłodniejsze jak po lewej na 2gim zdjęciu?Z podwójnych tylko 23 jako tako mi podchodzi jakbyś jeszcze dysponowała chwilką czasu to wrzuc efekt na łapce, ale nie jest to pilne na razie ![]() Dziękuję
|
|
#3263 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#3264 |
|
Raczkowanie
|
Też jestem zainteresowana tym, czy te sypkie są ciepłe czy chłodne.
Piękne, fiolet do mnie szczególnie przemawia... on mnie wyraźnie woła! ![]() Co do posiadanych już kolorków - właśnie nabyłam 12 i 21. Będę testować w tygodniu.
|
|
|
|
|
#3265 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaaaaaga! Kusicielko
|
|
|
|
|
#3267 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#3269 |
|
Rozeznanie
|
Ufffffff... Normalnie kamien z serca
A nie wiesz moze, czy one sa drozsze w naszej GC ( w sensie czy naliczaja jakas swoja marze?), bo i tak bede ich zamawiac na tyle duzo, ze przesylke bede miala za darmo wiec moze mi sie bardziej oplacac I jezeli sie orientujesz to napisz mi czy mja wiekszosc kolorkow, czy sa problemy z dostepnoscia? Z gory dziekuje
|
|
|
|
|
#3270 |
|
Zakorzenienie
|
W Katowickiej GC cienie sypkie kosztuję 11,50zł. Drożej niż na stronie, ale można pooglądać. Myślę, że kolejne kolorki cieni zamówię jednak przez stronę.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Galeria makijażu - moje makijaże
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:26.

ale za te kolorki to im wybaczam
jestem również

Ale tych nowych odcieni czy wogole? Bo wlasnie sie chcialam jutro wybrac i przepuscic wyplate