|
|||||||
| Notka |
|
| Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
| Pokaż wyniki sondy: | |||
|
|
0 | 0% | |
| Głosujący: 0. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1201 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kosmetyki APC
MagJa dziękuję za poradę
|
|
|
|
|
#1202 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny! Zapytałam pana Pawła o możliwość zamówienia własnych mieszanek i o to jaką odpowiedź otrzymałam
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1203 |
|
Rzabbocop
|
Ten Pan Paweł, to sie z nami ma
![]() Ale tak serio to myśle, że klientek mu nie zabraknie
|
|
|
|
|
#1204 |
|
Wtajemniczenie
|
no ma, darmową reklamę na wizażu tez i niezły popyt
... szkoda, ze dystrybucja tak ograniczona, choć na szybkość obsługi internetowej nie można narzekać, tylko chwalić błyskawiczne przesyłki i sympatyczny kontakt
|
|
|
#1205 |
|
Rzabbocop
|
A ja mam propozycję, żeby dziewczyny, które posiadają kuleczki, napisały jakie mają i ile w nich jest kulek o poszczególnych kolorach, wtedy łatwiej nam będzie tworzyć własne zestawy.
|
|
|
|
|
#1206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pudry sypkie rozświetlające są takie: 1 - złoty 2 - srebrny 3 - miedziany 6 - słoneczny 6 jest ciemna, a Ty będziesz miała przecież kulki brązujące z Avonu, więc może lepiej wziąć nr 1 - złoty, będzie bardziej uniwersalny??? Jak będziesz się chciała przyciemnić, to użyjesz z Avonem
|
|
|
|
|
|
#1207 | |
|
Rzabbocop
|
Cytat:
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1208 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeju, dziewuszki jesteście niesamowite! Wielka BUZIA w Waszą stronę!! Zamawiam cienie 5 i 10, kulki 00, puder sypki nr.2 i rozświetlający nr.1
A jak dziś złożę zamówienie, to mniej więcej kiedy otrzymam paczuszkę? Za tydzień, czy wcześniej? Mieszkam niedaleko Oławy! |
|
|
|
|
#1209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() myślę, że do środy na pewno będzie u Ciebie
Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2005-12-27 o 19:30 Powód: Post po poscie!! |
|
|
|
|
|
#1210 |
|
Rozeznanie
|
To bardzo fajnie że będzie można samemu skomponować zestawy kulek. Chciałabym aby w moim zestawie na pewno byłe złote kulki i beż i jeszcze zastanawiam się jaki kolor dodać: biały czy róż??? Chciałabym uzyskac taki delikatnie opalizujący złoto- beżowy efekt, raczej na co dzień. Może któraś wizażka zamierza skomponpwać podobny zestaw?
|
|
|
|
|
#1211 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez sie szykuje na kolejny zakup
póki co mam cien nr 15 (z wymiany), 19, 22 i 25. Teraz bede zamawiać :- "własną" mieszanke kulek - złoto, beż, biel + pare (3-4) kuleczek różowych - cień nr 20, 27, 30
|
|
#1212 |
|
kosmitka
|
Hosenka, rzabka, rzyrafka i beekeeper, dziękuję
Poczytałam, trochę się rozjaśniło... ![]() Naprawdę 25 komponuje się z satynową zielenią?? Myslałam, że bardziej w brąz czy śliwkę wpada... |
|
|
|
|
#1213 |
|
Zakorzenienie
|
25 z zielenia?? jakos nie chce mi sie wierzyć, bo przeciez kamelonik ma takie niebieskie (szafirowe) drobinki wiec jako to z zielenia połączyć?? a "baza" - że tak powiem - jest brązowo-szara
|
|
#1214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1215 | ||
|
kosmitka
|
Cytat:
Cytat:
.A może do 25 w związku z tym pasowałaby 3? Już cała głupia jestem!!! Puder już mniej więcej wiem jaki, a co do cienie dalej nie wiem. Lubię malować się 2-kolorowo, stąd chciałam dopasować coś jasnego ...
Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2005-12-27 o 19:32 Powód: Post po poscie!! |
||
|
|
|
|
#1216 |
|
Raczkowanie
|
ja najczesciej lacze kameleona z biela po prostu, a oststnio z takim lekkim turkusem z paletki constans caroll . sam tez jest boski.
|
|
|
|
|
#1217 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
13 beżowych 13 białych 10 złotych 5 różowych co wy o tym myslicie?? Cytat:
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2005-12-27 o 19:33 Powód: Post po poscie!! |
||
|
|
|
|
#1218 |
|
Raczkowanie
|
Czy te kulki tylko dla mnie mają paskudny zapach jakby starego pudru przez co mam obrzydzenie do stosowania ich na twarz?
I czy potraficie mi powiedzieć/dać link/liste czy są komedogenne? Niestety przestała działać ta strona: http://www.zerozits.com/Articles/article6.htm#inglist Załączam skład.
|
|
|
|
|
#1219 | |
|
kosmitka
|
Cytat:
.A więc 21+25=dobre dobranie? |
|
|
|
|
|
#1220 |
|
Zakorzenienie
|
tak, raczej 21 niż 19 - tak jak pisałam wczoraj, 19 nie bedzie zbyt pasować - to jest beż, ale za ciepły... 21 jest chyba zimniejszy
|
|
#1221 |
|
kosmitka
|
No widzisz ja cały czas miałam go na myśli ale wyrażałam się tak mało precyzyjnie że szkoda gadać
A więc zdecydowałam mniej więcej dokonać takiego zakupu: 20+21+22+25 i kulki 0 (ewentualnie 1). Będzie dobrze ? Do jutra jeszcze mogę zmienić zdanie
|
|
|
|
|
#1222 |
|
Zakorzenienie
|
eh, chyb anamieszałam z tym połączeniem- wybaczcie mnie już się wszystko plącze. myślałam że kameleon jest własni egrafitowo-zielonkawy i stąd pomysł połączenie z zielenią. Ja mam ochotę na takie proporcje kuleczek:
7 białych 7 różowych 14 beżowych 14 złotych; ewentualnie więcej jeszcze bezowych bo zalezy mi na jakiejs fajnej mieszance w ciepłym odcieniu zamiast różu na kości policzkowe.
|
|
#1223 |
|
Raczkowanie
|
Jak dla mnie 19 i 21 są niemal identyczne z tym, że 19 się bardziej błyszczy
|
|
|
|
|
#1224 |
|
kosmitka
|
Faktycznie, nawet 19 troche 'zimniejsza'?
|
|
|
|
|
#1225 |
|
Raczkowanie
|
19 zimniejsza nie jest, ma złote drobinki. 21 natomiast jest bardziej satynowa
|
|
|
|
|
#1226 | |
|
kosmitka
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1227 |
|
Raczkowanie
|
No nie kupowałabym mając wątpliwości, ja na 5 kupionych cieni zadowolona jestem tylko z 2
Dostałam jeszcze szósty gratis, który totalnie mi nie pasuje Dużym minusem tych cieni jak się ma kilka ich opakowań jest to, że jak leżą normalnie to nie widać jaki to kolor, trzeba każdy po kolei łapać i odwracać albo trzymać do góry nogami Ciekawe co na to powie mona1978, która kupiła jak pisze ponad 10 hihi
|
|
|
|
|
#1228 |
|
Zakorzenienie
|
A ja chciałam się pochwalić
Przetrwały 8 nocy na mrozie i nic się z nimi nie stało ! No mam taką nadzieję , jeszcze wszystkich nie otworzyłam ![]() Tylko zastanawia mnie trwałość tych cudeniek Pozdrawiam No nie mogłam sie powstrzymać musiałam się podzielić tą wspaniałą wiadomością
|
|
|
|
|
#1229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1230 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie, kameleon ma niebieskie, szafirowe drobinki, a "baza" jest szaro-brązowa. nasze proporcje niewiele sie różnią - Cytat:
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2005-12-27 o 19:46 Powód: Post po poscie!! |
|||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Galeria makijażu - moje makijaże
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:38.

jestem również

...

Do jutra jeszcze mogę zmienić zdanie