|
|||||||
| Notka |
|
| Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
| Pokaż wyniki sondy: | |||
|
|
0 | 0% | |
| Głosujący: 0. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1351 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powinno być: miłych pań z www.wizaz.pl , które robią naszej firmie darmową reklame i same sie nakręcają nawzajem na dalsze zakupy ![]() pewnie przeglądają nasze forum i ten wątek z wypiekami na twarzy
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2005-12-27 o 14:04 Powód: Post po poscie!! |
|
|
|
|
|
#1352 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki APC
Pytałam o te kulki wcześniej,ale widzę,że nikt nie potrafi poddać odpowiedzi do czego one służą,W takim razie skoro one zostały wprowazone na naszą prośbę to dlaczego my nic nie wiemy o ich przeznaczeniu
|
|
#1353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja to widzę tak: białe i złote rozświetlają, różowe nadają zdrowego, niezmęczonego wyglądu, beż dopasowuje całość do karnacji i wyrównuje koloryt, rudy i czekoladowy przyciemniają cerę w odcieniu ciepłym (rudy) i chłodnym (czekolada), zielone i fioletowe służą do lekkiego kamuflarzu, zieleń 'chowa' naczynka a fiolet nie wiem co robi ![]() Poprawcie mnie, jeśli źle to widzę.... Kwestią jest teraz właściwe skomponowanie - dasz za dużo czekoladowego - będzie puder brązujący, dasz za dużo białego - córka młynarza To teraz kwestia dopasowania do siebie i swoich oczekiwań - zawsze kilka kulek można dodać lub wyjąć z pudełeczka.
|
|
|
|
|
|
#1355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przekopuję się przez ten wątek,ale jakoś jeszcze nie doszłam do takiego zsumowania jakie kolory kulek do czego Z kulkami brązowymi,złotymi,różowym i jest chyba lepiej przy dobieraniu proporcji niż przy tych zielonych,fioletowych,bia łych.
|
|
|
#1356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak przy okazji skorzystałam dzisiaj ze światła dziennego i zrobiłam kilka zdjęć moich cieni i pudrów. Za chwilę wrzucę. Podliczyłam też ile kulek jest w moim rozświetlającym pudrze kulkowym nr 0: - fioletowe kulki 7 szt. - zielone 9 szt. - różowe 11 szt. - białe 12 szt. - złote (jasne) 12 szt. Może się komuś przyda? Pudry APC: sypki nr 2 i kulkowy rozświetlający nr 0 Cienie nr 4 , 8, 16, 27 i brokat różowy. Udało mi się zrobić tak, że widać iskierki migoczące. Zwłaszcza w zielonym satynowym nr 4 Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2005-12-27 o 14:06 |
|
|
|
|
|
#1357 |
|
Zakorzenienie
|
wow, Naila, fotki genialne!!! Widac ze sie staralas! Dzieki
|
|
#1358 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, może jestem tępa, ale jak mam rozumieć napis na dole strony APC:
Uwaga! Przyjmujemy zamówienia od 30 PLN (bez kosztów wysyłki).
|
|
#1359 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a ktora z Was ma nowy puder rozświetlajacy różowy i słoneczny??
|
|
|
#1360 |
|
Wtajemniczenie
|
Puniax, nie jesteś sama!! Ja też nie kumam
. Dziś złożyłam zamówienie na 2 puderki rozświetlające i brokat. Nie jestem pewna, czy jakbym cos domówiła to przesyłka od 30 zl gratis? A i jeszcze jedno mam pytanko - jak zamawiałam na kwotę 160 zł, to dostarczył mi osobiście kurier i zapłaciłam przy odbiorze. A teraz jak wychodzi około 23 zł, to wpłata na konto i dostarcza do skrzynki czy też mozna przy odbiorze?Neonko, ja mam słoneczny, zamówiłam przed świętami Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2005-12-27 o 14:08 Powód: Post po poscie!! |
|
|
|
|
#1361 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1362 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Chyba jestem zmęczona po świętch ...
Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2005-12-27 o 14:09 Powód: Post po poscie!! |
||
|
|
|
|
#1363 |
|
Zakorzenienie
|
Czy któraś z was ma kulki 01 i mogłaby policzyć kuleczki?
|
|
#1365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1366 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
natii
|
|
|
|
|
#1367 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, ja nie trafiłam z dwoma kolorkami cieni APC i pomyślałam, ze może któraś z was również, i w związku z tym chciałaby się zamienić? Zerknijcie proszę na mój link poniżej.
|
|
#1368 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym chciała wymienić połowę mojego cienia nr 13 (brąz opalizujący zielenią i czerwienią) na połowę kameleonka 25- znajdzie się ktoś chętny (najlepiej z Krakowa)?
|
|
#1369 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też jestem chętna na puder w kulkach ale nie wiem czy lepiej zamowic ten rozświetlający-00 czy lepiej żebym sama wybrała kulki.Chyba jednak zdecyduję się na gotowy bo nie wiem jak to dobrze dobrać
a nie widziała któraś z was moze tych pudrów w Łodzi? wolałabym je najpierw zobaczyć
|
|
|
#1370 |
|
Zakorzenienie
|
Chętnie wymienię połowę cienia na 10 (szary opalizujący na srebrno i zielono) na kameleon nr 25.
|
|
|
|
|
#1371 |
|
Rozeznanie
|
Chciałabym zamówić cień nr 21 i puderek rozświetlający różowy (ten nowy) lub srebrny, ale niestety suma nie dojdzie do 30 zł. Może któraś z was chciałaby zamienić połowę tego cienia na inny (ja mam nr 4, nr 5, nr 10, nr 16, nr 25, nr 28). Albo cały cień nr 21 na nr 28?
A jeśli chodzi o cień nr 13, to już go wymieniłam.
|
|
#1372 |
|
Rozeznanie
|
ale mi dziś listonoszka niespodziankę zrobiła
nawet nie myślałam że paczka z kosmetykami dojdzie tak szybko brawa dla pana Pawła pudełeczka z cieniami są tak maleńkie że otwierając je wytrzepało mi się troszkę ale co mi tam jestem bardzo zadowolona jutro będzie wielkie malowanie
|
|
|
|
|
#1373 |
|
Zakorzenienie
|
Prosba do dziewczyn, ktore posiadaja pastelowe kuleczki
Mam małe pytanie, mianowicie czy kombinująć białe kuleczki z zielonymi otrzymam coś na miarę rozświetlacza( bez tak duzych drobinek jak revlon skinlights), na kosci policzkowe w ktorym mogła bym się pokazac w swietle dziennym,podkreslajac rysy twarzy,jednak nie blyszczac sie jak brokatowa bombka ? ![]() emm... te biale kuleczki maja cos "zlotego" w sobie ? |
|
|
|
|
#1374 |
|
Raczkowanie
|
Zamierzałam kupić meteoryty Guerlaina, ale nie wiem czy warto wydawać tyle pieniędzy. Cz któraś z Was wie może jak się mają meteoryty do kuleczek APC
|
|
|
|
|
#1375 |
|
okrutnica jakaś... |
adziu, dwie wizażanki porównały działanie kulek nr 0 APC i Meteorytów z korzyścią dla APC
myślę że się nie rozczarujesz, zestaw nr 0 jest moim ulubionym kosmetykiem w kuferku ![]() psycha, kombinacja bieli i zieleni to niezły pomysł, ale ja dodałabym trochę jasnorózowych by zestaw nie był zbyt siny. Kulki rozświetlające nr 0 są idealnie dobrane do rozświetlania i nadawania satynowego połysku, spokojnie możesz je stosować w dzień, nie zawierają takich teatralnych drobinek jak puder Revlonu z serii Skinlights. Białe kulki są po prostu białe ale zestaw nr 0 zawiera |
|
|
|
|
#1376 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję
|
|
|
|
|
#1377 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja używam na codzień tych kuleczek nr 00. Nakładam je pędzelkiem na kości policzkowe i dają leciutką satynową poświatę (myślałam, że będą bardziej się świecić). Ale są świetne i dobrze się nakładają na pędzelek
A na wieczór doprawiam pudrem rozświetlającym też z APC . Moim zdaniem na dzienny makijaż są rewelacyjne.
|
|
|
|
|
#1378 |
|
okrutnica jakaś... |
reniu, w przypadku makijażu dziennego nakładam lekko kuleczki, ale w przypadku aplikacji kilku wartstw można uzyskać efekt wieczorowy (dość wyraźnego aczkolwiek
gładkiego połysku, nie zawierającego wyraźnych drobinek)
|
|
|
|
|
#1380 | |
|
okrutnica jakaś... |
rzyrafko
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Galeria makijażu - moje makijaże
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:27.

jestem również
Z kulkami brązowymi,złotymi,różowym i jest chyba lepiej przy dobieraniu proporcji niż przy tych zielonych,fioletowych,bia łych.
Tak przy okazji skorzystałam dzisiaj ze światła dziennego i zrobiłam kilka zdjęć moich cieni i pudrów. Za chwilę wrzucę.

?