|
|||||||
| Notka |
|
| Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
| Pokaż wyniki sondy: | |||
|
|
0 | 0% | |
| Głosujący: 0. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1561 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki APC
Cytat:
|
|
|
#1562 | |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() Bee, jakoś nie przepadam. Zraziłam się kilka lat temu i nie kupuję |
|
|
|
|
|
#1563 |
|
Zadomowienie
|
Ja nie mam nic przeciwko Inglotowi, ale kupuję tylko Inglot Integra, ponieważ z doświadczenia zauważyłam, że mają lepszą jakość niż te łączone. Nie spływają z powieki i długo się utrzymują. No ale każdy ma swój typ.
|
|
|
#1564 |
|
okrutnica jakaś... |
miałam zarówno mapki, jak i pojedyńcze-matowe i perłowe, INTEGRA, ale szczerze mówiąc-nie przekonałam się do nich. Lubię tylko serię SPRINT.
|
|
|
|
|
#1565 |
|
Zakorzenienie
|
Za to ja Sprinta nie lubię
![]() Kupuję perłowe pojedyncze czasem jak wychodzą takie serie mocnych nasyconych kolorów i tak uzbierało mi się już 7 Ale jednak do "normalnego" makijażu wolę używać innych marek
Edytowane przez rzyrafka Czas edycji: 2006-01-26 o 15:46 Powód: mała nieścisłość ;) |
|
|
|
|
#1566 |
|
Rozeznanie
|
Ja też akurat za Sprintami nie przepadam, bo moje oczy źle na nie reagują (tylko na Sprinty).
|
|
#1567 |
|
Zakorzenienie
|
Aga, a czy wiesz może czy APC maja zamiar wystawiac sie na targach? (zwlaszcza tych we Wroclawiu w lutym
)
|
|
#1568 | |
|
okrutnica jakaś... |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1569 |
|
Zakorzenienie
|
nio jasne! kurcze, no to troche szkoda... w takim razie zaoszczedzę kasę na IB. A czy na targach wystawiają sie tez jakies inne ciekawe cenowo i jakosciowo firmy z kolorowką?
|
|
#1570 |
|
okrutnica jakaś... |
u mnie w Łodzi była firma Joko, IB , jakieś mi nieznane
|
|
|
|
|
#1571 |
|
Raczkowanie
|
czesc
apropo kuleczek 0 czy one sie nie krusza podczas uzywania?? Daaawno temu miałam kuleczki podobnego koloru z Palomy i bardzo sie kruszyły.. czy jest jakies zdjatko makijazu z zastosowaniem kulek nr 0? do tych kulek trzeba miec chyba idealna cere? zadnych zmarszczek , porów, tradziku? pozdr
|
|
|
|
|
#1572 |
|
Raczkowanie
|
tak tak znalazłam zdjecie "po uzyciu"
one tak błyszcza??? z daleka pewnie mniej widac..czy mozna je uzywac na cere......dojrzałą? |
|
|
|
|
#1573 |
|
okrutnica jakaś... |
Kulki 0 nie kruszą się choć nie są twarde. Nie dają perłowego i mocnego połysku który mógłby podkreslić ewentualne zmarszczki, to rozświetlenie subtelne,jednolite.
|
|
|
|
|
#1574 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#1575 |
|
Zakorzenienie
|
To zalezy jak ich używasz: jeśli głaszczesz pędzlem to się nie kruszą, ja czasem je "dziobię" specjalnie żeby strącić więcej pudru i uzyskać mocniejszy efekt
|
|
#1576 |
|
okrutnica jakaś... |
może nie tyle kruszą co ...'pylą'
w czasie aplikacji gdy pocierasz pędzlem o kuleczki nieco tego miałkiego już pudru znajduje się potem na dnie sloiczka, ale są to minimalne ilości. Mam kilka opakowań kulek i nie zauważyłam by którekolwiek pokruszyy się. |
|
|
|
|
#1577 |
|
Raczkowanie
|
dzieki za odp
mam nadzieje ze jak zamowie meilem to przyjada w całosci ten Pan dobrze je zabezpiecza?? - chodzi mi o kuleczki. wiecie jak to z paczkami bywa rzuca gdzies i z kuleczek sypki sie zrobi takie kulki maja dłyga date waznosci? |
|
|
|
|
#1578 |
|
okrutnica jakaś... |
długą
|
|
|
|
|
#1579 |
|
Zakorzenienie
|
No to ja też zaraziłam sie manią APC
Tylko tak myśle co zamówić... Chciałabym z 7 cieni, ze 3 brokaty i jeden puder w kulkach, ale ten z mniejszą gramaturą (obliczyłam, że w tym mniejszym pojemniczku jest około 22 kulek )... Może pomożecie Mam jasną karnacje, jestem typowym latem, mam srednie, głęboko osadzone niebiesko-zielone oczy, włosy jasny blod z przebłyskami średniego blondu... Jakie kolorki cieni i brokatu by do mnie pasowały? Przy kuleczkch zależy mi na lekkim 'opaleniu' skóry i kilka białych w celu rozświetlenia![]() pozdrawiam gorąco
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej
|
|
|
|
|
#1580 |
|
Zakorzenienie
|
Jaki efekt dają na twarzy same różowe kulki?
|
|
|
|
|
#1581 | |
|
okrutnica jakaś... |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1582 |
|
Zakorzenienie
|
Wystarczą same różowe czy lepiej jeszcze dołożyć do nich jakiś kolor?
|
|
|
|
|
#1583 |
|
Raczkowanie
|
a moge zapytac gdzie w necie mozna kupic te kosmetyki APC? bo szukalam i nic ; / bede wdzieczna za podpowiedz : )
|
|
|
|
|
#1584 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#1585 | |
|
okrutnica jakaś... |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1586 |
|
Zadomowienie
|
Witam.
Często zaglądam na wasz wątek i ślinię się przy kolejnych opisach nowości, ale tym co zobaczyłam na stronie Apc jestem wstrząśnięta ![]() ![]() "Gdzie diabeł nie może tam babe pośle"
|
|
|
|
|
#1587 |
|
Zakorzenienie
|
nikt mi nie odpowie
chociaż powiedzcie jakie są wasze ulubione kolorki cieni, brokatu i kulek
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej
|
|
|
|
|
#1588 | |
|
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() cienie... masz podobne tęczówki do moich proponuję róże (zarówno chłodne jak i jesienny róż), szarości, turkus, jakiś brąz, fiolety
|
|
|
|
|
|
#1589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1590 |
|
Zakorzenienie
|
Mam wielką prosbę
Pomóżcie mi proszę dobrać cienie Mam smaka na cienie numer 4, 6, 12, 13, 20, 21, 22, 27, 30, podoba mi się też strasznie 29, ale nie wiem, czy bedzie mi pasować. Do tego chce zamówic puder sypki numer 2, i pudry w kulkach na pewno 0 i nie wiem, który będzie dla mnie lepszy: 1 czy 3, a moze 2...??? Załączam zdjęcia bez makijażu. Niech jakieś dobre duszyczki mi pomogą...EDIT: przejrzałam cały wątek, ale nic mi sie w głowie nie rozjaśniło nie wiem nawet czy jestem zimna czy ciepła dopisuje kolory cienie, coby łatwiej było doradzic ![]() 4 - satynowy zielony 6 - złoty braz 12 - platynowe złoto 13 - braz opalizujacy zielenia i czerwienią 20 - czarny 21 - rozświetlający beż 22 - czekoladowy 27 - ciemnozielony 30 - ciemnozłoty zastanawiam sie nad: 3 - błękit opalizujacy różem 10 - srebrzystopopielaty 16 - głęboka czerwień złamana fioletem 25 - kameleon 29 - ciemny fiolet
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
Edytowane przez YenneferD Czas edycji: 2006-01-30 o 21:36 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Galeria makijażu - moje makijaże
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:43.

z daleka pewnie mniej widac..
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
chociaż powiedzcie jakie są wasze ulubione kolorki cieni, brokatu i kulek