|
|||||||
| Notka |
|
| Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
| Pokaż wyniki sondy: | |||
|
|
0 | 0% | |
| Głosujący: 0. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#151 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Kosmetyki APC
Cytat:
Dziewczyny, jeśli można to ja w dalszym ciągu jestem chętna na puder sypki za 13,50 (opalony transparentny, nr 2). Z tego co wyliczyłam już będzie zamówienie na 73 zł.
|
|
|
|
|
|
#152 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#153 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
dostałam kolejną paczkę z APC
mam dwa pudry sypkie (nr 1 i 2) , rozświetlający srebrny oraz cienie-4, 14 i 17. Dostałam też jedenaście testerków cieni (za to promowanie chyba ) :1, 2, 3, 5, 7, 10, 11, 13, 15, 19,20W razie pytań-piszcie |
|
|
|
|
#154 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A co do tych pudrów sypkich to jesteś z nich zadowolona? długo się trzymają? Acha no i jak u Ciebie było z przesyłką? ile zapłaciłas? Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2005-12-27 o 14:39 Powód: Post po poscie!! |
|
|
|
|
|
#155 |
|
okrutnica jakaś... |
enya , co do pudrów to jeszcze nie wiem, paczka przyszła o 10
![]() Za paczkę nie płaciłam, ale i tak zamówienie było na więcej niż 70zł czyli koszty były gratis. Postaram się zrobić zdjęcia |
|
|
|
|
#156 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To czekam niecierpliwie na zdjęcia |
|
|
|
|
|
#157 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
enya, ale ja nie doczytalam, że Ty z Elbląga jesteś i też Cię liczyłam do zamówienia, a to przecież chodzi o dziewczyny ze Śląska, żeby nie płacić za przesyłkę. W ten sposób i tak będziesz musiała zapłacić, tyle tylko, że nie 12 zł, a chyba 6 zł. Czy o to Ci chodzi? |
|
|
|
|
|
#158 |
|
Zadomowienie
|
dzis idę do GC ale tam mają chyba tylko cienie
jak nie będzie puderków to byłabym chętna ale nie jestem ze Śląska ale wolę zapłacić 6 zł niż 12 za przesyłkę |
|
|
|
|
#159 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#160 |
|
Przyczajenie
|
To jak byście robiły zamówienie dzisiaj to proszę pamiętajcie o mnie, bo znikam nad wodę.
|
|
|
|
|
#161 |
|
okrutnica jakaś... |
obiecane zdjęcia
*nowe nabytki: pudry sypkie 1 i 2, sypki puder rozświetlający oraz cienie 1 satynowe złoto 2 delikatny niebieski 3 błękit opalizujący różem 4 satynowy zielony 5 srebrzysty 7 intensywny róż 10 srebrzysto-popielaty 11złoty 13 brąz opalizujący czerwienią i zielenią 14 czerwony 15 jasny wiosenny róż 17 zieleń 19 beż 20 czarny Nałożyłam je na mokro by kolory były bardziej widoczne |
|
|
|
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
Spryciara z Ciebie
zacznij lepiej pstrykac fotki ![]() o przepraszam dopiero teraz mi sie fotki dolaczyly
|
|
#163 |
|
Raczkowanie
|
Aguś dzięki
![]() Cienie są śliczniusie ![]() Chyba beda zmuszona zamówić więcej
|
|
|
|
|
#164 |
|
Raczkowanie
|
Rany julek...Aguś, śliczne te cienie, ohh mój biedny portfel
|
|
|
|
|
#165 |
|
okrutnica jakaś... |
![]() Pudry odcieniami wiele się nie różnią , nr 1 jest trochę jaśniejszy i bardziej różowy, 2 to jasny beż. Rozświetlający puder sypki srebrny jest podobny do złotego-odcień jasnego beżu tylko ze srebrnymi drobinkami Cienie są fajne, zwłaszcza satynowa zieleń, brąz opalizujacy czerwienią i zielenią oraz ten wiosenny róż. |
|
|
|
|
#166 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja oszaleje. Ostatnio wydalam ponad stowe na IB a teraz cos takiego???
Znowu wyszlo mi ponad sto buuu....Ratunku!!!
|
|
|
|
|
#167 |
|
Zadomowienie
|
tanzanit!
Przepraszam jestem tu nowa, mogłabyś mnie oświecić co oznacza skrót IB? Czy to nazwa kosmetyków? |
|
|
|
|
#168 |
|
okrutnica jakaś... |
SarahMoon
![]() IB to skrót od Italian Beauty, posiada również rewelacyjne cienie sypkie i wiele innych kosmetyków |
|
|
|
|
#169 |
|
Zadomowienie
|
tanzanit łączę się z Tobą w bólu... przez te wszystkie wątki mam stały debet
(((( Przydałoby mi się tak wygrać z 2000 to może chociaż część listy kosmetyków jaką chcę nabyć mogłabym wykreślić... eeeeeeh I tak to kupie tylko we wrześniu
|
|
|
|
|
#170 |
|
Zadomowienie
|
Ja od dawna nie wydawałam pieniędzy na kosmetyki , bo miałam wielomiesięczną fazę przepuszczania fortuny na ubranka dla dziecka, dziecko pojechało na weekend do dziadków, ja na nowo zalogowałam się w wizażu i teraz ogarnęła mnie żądza posiadania sporej ilości cudeniek z APC.I coś czuję ,że na jednej firmie się nie skończy...A czy firma IB ma jakąś stronkę internetową?
|
|
|
|
|
#171 |
|
okrutnica jakaś... |
wpisz w naszą wyszukiwarkę forumową
było mnóstwo wątków ze zdjęciami |
|
|
|
|
#172 |
|
Zadomowienie
|
dzięki, rzeczywiście dużo tego
|
|
|
|
|
#173 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj zagrałam Dużego Lotka, ale trafiłam tylko dwójkę..... A miało być tak pięknie...
To nic, będę próbować dalej może kiedyś trafi się jak ślepej kurze i będę miała na moje coraz większe zapotrzebowanie kosmetyków ... a wszystko to przez Was, najkochańsze paskudy |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#174 |
|
Wtajemniczenie
|
No ja w Lotto tez nic nie wygralam...
A mialo byc 54 miliony Euro ehh....A przez wizaz moje pozadanie wzrasta z dnia na dzien. Tak sie szprycuje tutaj i na MUT jeszcze MAC i Stila i chyba pojde z torbami....Czy jest tu jakis psycholog leczacy z uzaleznien ...?! |
|
|
|
|
#175 |
|
Zadomowienie
|
Co to jest MUT i Stila...? Czemu ja o tym nic nie wiem
|
|
|
|
|
#176 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mut to jest to http://www.makeuptalk.com/forums/forumdisplay.php?f=58 I tam uzywaja glownie kosmetykow MAC i STILA i ja jestem na nie chora
|
|
|
|
|
|
#177 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki teraz już napewno zginę jako ta która całą kasę oddała za pierdółki do paćkania
To ja lece na mut ))))))))))
|
|
|
|
|
#178 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak,mam jeszcze kilka kolorków...ten nr 10 jest intensywny,ale też zależy jak go nałożysz..moze być lekko przydyniony,a moze byc czarny jak smoła i błyszczący(na mokro)Polecam go naprawde,kolorek jest bardzo uniwersalny.A co do pudru to ta 3 jest najciemniejsza z pudrów..może służyc jako spuder brązujący jak najbardziej,jest po nałozeniu ładnie blyszczący...jak dla mnie najlepszy z kolorków dostepnych..Pozdrawiam:cm ok:Cytat:
ta 20-tka jest latowa a 10 mieniąca..polecam ta 10 i pozdrawiam
Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2005-12-27 o 14:41 Powód: Post po poscie!! |
||
|
|
|
|
#179 |
|
Zakorzenienie
|
No to w takim razie, jakbyście składały zamówienie, to ja się dołaczam i kupuję nr 10 z cieni sypkich
![]() |
Nowe wątki na forum Galeria makijażu - moje makijaże
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:04.

zacznij lepiej pstrykac fotki
Znowu wyszlo mi ponad sto buuu....Ratunku!!!
jestem również