|
|||||||
| Notka |
|
| Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
| Pokaż wyniki sondy: | |||
|
|
0 | 0% | |
| Głosujący: 0. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2071 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Kosmetyki APC
Aga! Wlasnie przeczytalam - GRATULACJE!!!! Rany, ale super!!!! Dumna jestem z Ciebie Mistrzuniu Ty Moj!!!!Normalnie mi humor poprawilas
|
|
|
|
|
#2072 |
|
Zadomowienie
|
Zamieszczam fotki mojego brokatu, kolor ladnie odzwierciedlony, na rece widac, ze to sa takie male koleczka plaskie. Bardzo ladnie sie mieni, ale efekt bardzo wieczorowy (i chyba dla odwaznych) lub karnawalowy
Efekt moze byc dosc mocny Mnie sie podoba |
|
|
|
|
#2073 |
|
Raczkowanie
|
ja nie wiem, slepuga ze mnie, ale na apc nie widze wynikow i nie widze pra konkursowych? tylko wybrani maja dostep do tego?
|
|
|
|
|
#2074 |
|
Konto usunięte
|
Aga
, ja również gratuluję zwycięstwa w konkursie Mam nadzieję, że będziemy mogły niedługo pooglądać te dzieła. Ps. Koleżanka mojej siostry dostała wyróżnienie |
|
|
|
|
#2075 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A prace, będą opublikowane po zgodzie autorów |
|
|
|
|
|
#2076 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To strasznie przyjemne wygrac cos chyba pierwszy raz w zyciu ( no... tym doroslym ). Nadziejka - wyniki powinny byc na stronie pod dzialem Konkurs... nie mam pojecia czemu Ci sie nie wyswietlaja
|
|
|
|
|
|
#2077 | |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
Fakt, drobinki są dość duże ![]() Knotie, Myszi April-gratulacje chyba umieścisz na forum swoją propozycję?Myszi, pogratuluj koleżance siostry |
|
|
|
|
|
#2078 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
, nie wiedziałam że to Ty.Od razu bym i Tobie pogratulowała I czekam na zdjęcia. |
|
|
|
|
|
#2079 |
|
Zakorzenienie
|
Aguś, April, gratuluję serdecznie
Macie wielkie Ja już bym chciała zobaczyć te wszystkie makijaże
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
|
|
|
|
|
#2080 |
|
Raczkowanie
|
oo tak! z linku od Myszi widze ze strony glownej nie widze
![]() ale przede wszytskim wielkie gratulacje! ciekawam straszliwie prac! i tego, czy po uzgodnieniu z konkursantkami bedzie mozna podziwiac makijaze na stronach apc jako zachecacze :-D |
|
|
|
|
#2081 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to było do przewidzenia Gratuluje wam obu ![]() P.S. Aga, ty chyba miałaś większość z kosmetyków APC- co zrobisz z nagrodą ?
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2082 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
, spasiba, spasiba .Także dziś święto w wątku Cytat:
|
||
|
|
|
|
#2083 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
|
|
|
|
|
|
#2084 | |
|
okrutnica jakaś... |
Cytat:
Co zrobię? Będę używać rzecz jasna i tak sporo rzeczy rozdałam wśród znajomych czy dałam siostrzedziękuję rzyrafko
|
|
|
|
|
|
#2085 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Gratuluje raz jeszcze no i takze Tobie April |
|
|
|
|
|
#2086 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję wygranym.
A było głosowanie na stronie APC, czy p. Paweł sam wybierał makijaże i później ogłosił światu wyniki?
|
|
|
#2087 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny
Jak jeszcze ktos wygral to prosimy zglaszac w watku Bedziemy oblewac Co do samego makijazu - nie wiem czy zamieszczac, bo w gruncie rzeczy makijaz jest dosc skromny - nic odkrywczego. W dodatku mial byc zielony a wyszedl jak zloto brazowy na fotkach W nastepnym konkursie sie postaram
|
|
|
|
|
#2088 |
|
🦄
|
Gratuluję dziewczyny i ciekawa jestem, które jeszcze Wizażanki pozajmowały kolejne miejsca. Mam nadzieję, że pokażą swoje dzieła, bo jestem bardzo ciekawa, chętnie bym coś podglądnęła.
A co do mojego zamówienie to mam już 4 z 6 kolorów błyszczydeł i nowe kulki 13, niestety dla mnie deczko za ciemne... Muszę sobie dodać do nich kilka zimniejszych odcieni, ale nie zniechęcam, bo ja po prostu jestem fanką neutrali i naprawdę ciężko mi dogodzić w dziedzinie pudrów i podkładów. No a gratis dostałam cień nr 21 ) A, ale jakby ktoś miał kilka kuleczek w zimnych odcieniach (białe, fioletowe, zielone) i chciał zamienić na złote, beżowe, albo wypraski Inglota to poproszę o PW
|
|
#2089 | |
|
Zakorzenienie
|
Agabil i April gratulacje
![]() ![]() ![]() czekamy na fotki ;> Cytat:
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej
|
|
|
|
|
|
#2090 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem w szoku dosłownie, dostałam drugie miejsce![]() ![]() i wyróżnienie... Sorki, że sie tak chwalę![]() ![]() , ale dopiero przyszłam do domu i kopara mi opadła, jak zobaczyłam wyniki... Poza tym, to gratuluje Aguś (który makijaż wygrał?)!!!!!!!Kopara mi opadła także jak zobaczyłam tę nagrodę specjalną, szok, hehe ![]() a w ogólę to ja Marta jestem
|
|
|
#2091 |
|
Zadomowienie
|
No to gratuluje Beekeeper
W koncu to Ty mnie poinformowalas o konkursie ![]() Buziak
|
|
|
|
|
#2092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak... trzeba przyznać że nagroda specjana IMPONUJĄĄĄĄĄCA 30cieni * 8,50 = 255 zł
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej
|
|
|
|
|
|
#2093 |
|
okrutnica jakaś... |
tak myślałam Bee
gratulacje |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2094 | |
|
Zakorzenienie
|
April, Madzia, Aga dzięki girls
![]() Cytat:
zapytałam się w moim pierwszym mailu, w którym wysłałam makijaż i odpisali, że nie ma ograniczeńGratuluję Wam April i Aguś!!! ![]() ![]()
|
|
|
#2095 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
GRATULEJSZYN
|
|
|
|
#2096 |
|
Zakorzenienie
|
Bee
|
|
|
|
|
#2097 |
|
Zakorzenienie
|
:czarodzie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2098 |
|
Zakorzenienie
|
neonka28, Yen, naila dzięki dziewczyny!
(strasznie się cieszę!![]() ![]() ![]() pierwszy raz w zyciu uczestniczyłam w czymś takim!!!! )
|
|
#2099 |
|
Zadomowienie
|
Ojej dziewczyny ale się cieszę ! Właśnie patrzę na stronkę APC i okazało się że dostałam trzecie wyróżnienie
Normalnie w szoku jestem, mimo że uwielbiam bawić się w wizaż, to po raz pierwszy w życiu sfotografowałam makijaż |
|
|
|
|
#2100 | |
|
okrutnica jakaś... |
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Galeria makijażu - moje makijaże
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:29.

Efekt moze byc dosc mocny
Mnie sie podoba
, ja również gratuluję zwycięstwa w konkursie
chyba umieścisz na forum swoją propozycję?

to było do przewidzenia
?
W nastepnym konkursie sie postaram 

jestem również