|
|||||||
| Notka |
|
| Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
| Pokaż wyniki sondy: | |||
|
|
0 | 0% | |
| Głosujący: 0. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki APC
Przeczytaj cały wątek, a dowiesz się, zapewniam
|
|
#212 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kolor oliwkowy jest akurat dla mojej buźki, nie pociemnia jej ale tak ładnie nadaje życia ![]() załączam zdjecia wszytkich rzeczy p.s. cień turkusowy i niebieski wyszły bardzo podobne, ale w rzeczywistości nie są podobne... jutro w świetle dziennym zrobie jeszcze jedno zdjęcie Aguś, Anetko może faktycznie to zależy od karnacji bo na mnie nie widać tego rozświetlającego a szkoda
|
|
|
|
|
|
#214 |
|
Wtajemniczenie
|
dolly dzieki za zdjecia
|
|
|
|
|
#215 |
|
Przyczajenie
|
[QUOTE=Dolly]nie miałam kulek AVONu ale te są świetne... teraz się wymalowałam i moge powiedzieć że nie świece się bardzo tylko tak delikatnie... tak akurat żeby położyć na całą buźke
![]() kolor oliwkowy jest akurat dla mojej buźki, nie pociemnia jej ale tak ładnie nadaje życia ![]() Dziękuję Dolly |
|
|
|
|
#216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() p.s. te cienie są super
|
|
|
|
|
|
#217 | |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=mada39]
Cytat:
To musimy się umówić dziewczyny jak poodbieramy swoje części zamówienia ![]() Po tym jak dolly napisała, że ten srebrny jest super nie umiem sie go doczekać
|
|
|
#218 |
|
Zakorzenienie
|
Dolly,czy byłby problem z ekspozycją
oczek pomalowanych np.tym pieknym stworzonym dla Ciebie czerwonym i troszke dla mnie turkusowym.PLEASE!!!!! |
|
|
|
|
#219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
makijaże robione na szybko, więc prosze nie patrzeć na niedociągnięcia ![]() prawdziwe makijaże zamieszcze na MM jak tylko znajde czas żeby coś stworzyć |
|
|
|
|
|
#220 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
ja codziennie używam kulek nr 0 i jestem nimi oczarowana, piękny efekt.
Ciekawi mnie puder prasowany- jeśli któraś go przetestuje niech da znać |
|
|
|
|
#221 |
|
Zakorzenienie
|
Dolly dziekuje!! Sliczne oczy i kolory też!!!
|
|
|
|
|
#222 |
|
Wtajemniczenie
|
Do diaska!! Dolly, nie przypuszczalam ze komukowiek moze pasowac czerwony cien do powiek
ale tobie jak zwykle wszystko pasuje |
|
|
|
|
#223 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dlatego pasuje ![]() a kredka jest czarna, tylko tak wyszły zdjęcia bo ciemno jest
|
||
|
|
|
|
#224 |
|
Zakorzenienie
|
Ten czerwony wygląda na KORALOWY!!
|
|
|
|
|
#225 |
|
Raczkowanie
|
Dolly a czy te kuleczki oliwkowe dają efekt brązujący? np.taki jak kuleczki Avonu lub Oriflamu
|
|
|
|
|
#226 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i powiedziała że to jest właśnie koralowy hihiCytat:
![]() ogólnie jestem bardzo zadowolona |
||
|
|
|
|
#227 |
|
Raczkowanie
|
Ja sie właśnie zastanawiam pomiędzy tymi oliwkowymi a opalonymi i nie mogę sie zdecydować
.Najlepiej zobaczyłabym je "na żywo" ale niestety u nas w mieście nie ma ich kosmetyków
|
|
|
|
|
#228 |
|
Zakorzenienie
|
powiem tak... tych jaśniejszych kulek jest o wiele mniej niż na zdjęciu na ich stronie, jakby był dla Ciebie np za jasny to możesz wyjąc pare kulek jasnych i już
![]() ja też zastanawiałam sie nad oliwkowym i opalonym.. wybrałam oliwkowy i nie żałuje
|
|
|
|
|
#229 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#230 |
|
Zakorzenienie
|
Dolly, ten turkusik jest cudowny!
Jeszcze nie zdążyłam kupić IB (jakoś nie chcą zrobić targów w moim mieście ), a tu już nazbierałam chęci na minimum 5 cieni APC.Ktoś wie może o jakiejś kumulacji w lotto????
|
|
|
|
|
#231 |
|
Zakorzenienie
|
w Wawie targi za miesiąc, więc zdąrze uzbierać kaske
hihiz APC kupiłam wszytkie które chciala... reszta mnie nie interesuje więc z APC mam jak narazie spokój P.S. dobrze że APC nie ma lakierów do paznokci bo znowu bym miała co kupować
|
|
|
|
|
#232 |
|
Raczkowanie
|
Dolly a jaką Ty masz kanację? zastanawiam się czy może taką samą jak ja
![]() Ja mam raczej jasną cerę ale nigdy nie byłam jeszcze bledziutka bo albo opalam się na plaży(latem) albo chadzam czasami na solarke w zimie .
|
|
|
|
|
#233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#234 |
|
Raczkowanie
|
No ja mam taki sam odcień cery
![]() A tak wogóle to śliczne zdjęcie Zdradź mi prosze jakimi cieniami masz pomalowane oczki na tym zdjęciu ? bo widze że super kolorkiEdytowane przez Pomadka Czas edycji: 2005-12-27 o 14:47 Powód: Post po poscie!! |
|
|
|
|
#235 |
|
Zakorzenienie
|
przeczytalam jeszcza raz caly watek w poszukiwaniu opinii o kulkach nr 1- kolor naturalny ale chyba sie juz pogubilam. A moze Anitko Ty pamietasz jak on wyglada? interesuje mnie czy dalby si estosowac na kosci policzkowe jako delikatny róz (duzo mial rózowych kulek?) do jasnej lekko zóltawej cery podobnej do Twojej?
|
|
#236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#237 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki
Dolly mam jeszcze jedno pytanko ![]() Jaki masz kolorek ziemi Lavertu? 2? Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2005-12-27 o 14:51 Powód: Post po poscie!! |
|
|
|
|
#238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#239 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jestem skonczona, znowu kolo 120zeta wydam na kosmetyki.... Czerwony super!
|
|
|
|
|
|
#240 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
mada
![]() APC ma fajne pudry w puszku oraz błyszczyki (szkoda że nie są one pokazane na stronie ). Z czasem asortyment ma się powiększyć o inne produkty, dodam też po cichu że całkiem możliwe jest rozszerzenie palety cieni o inne odcienie.APC to naprawdę tania i dobra jakościowo firma, polubiłam ją bardzo. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Galeria makijażu - moje makijaże
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:03.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)