|
|||||||
| Notka |
|
| Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
| Pokaż wyniki sondy: | |||
|
|
0 | 0% | |
| Głosujący: 0. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2521 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Dot.: Kosmetyki APC
kasiak25-> skontakuj się ze mną jeśli zajrzysz do tego wątku
|
|
|
|
|
#2522 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2523 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie Wizazanki.
To moj pierwszy post. Od dluzszego czasu sledze watek APC. Zaintrygowala mnie mozliwosc tworzenia indywidualnych kompozycji pudrow kulkowych. Fantastyczny pomysl i okazja stworzenia zestawu dobranego do wlasnych potrzeb. Przyznaje, ze mam z tym szczegolny klopot jezeli chodzi o pudry. Mam ekstremalnie wrecz jasna karnacje, typu "czy dobrze sie Pani czuje" i dobor odpowiedniej kolorowki to jak poszukiwanie Gralla. Ogladalam, czytalam i wreszcie skusialm sie. APC jest bardzo otwarte na klientow i wlasnie tym innowacyjnym podejsciem mnie ujeli. Zlozylam wlasnie swoje pierwsze zamowienie (odpowiedz dostalam juz po kilku minutach) - wszystko jasno i klarownie przedstawione. Udalo mi sie zlozyc zestawy z kulek z nowej i starszej wersji kolorystycznej - APC zgodzilo sie na taka mieszanke. Zaznaczyli jednak, ze nowe "kulki" sa, cytuje: "Chcę jednak dodać, że nowe kulki różnią się nieco od starych. Są bardzo świetliste i nieco większe". Ponizej podaje moje dwa "eksperymenta": ZESTAW 1: biale nr 10 - 14 sztuk zlote nr 5 - 12 sztuk rozowe nr 6 - 4 sztuki rozowe nr 14 - 4 sztuki rozowe nr 15 - 3 sztuki filotetowe nr 12 - 6 sztuk zielone nr 11 - 5 sztuk ZESTAW 2: biale nr 10 - 13 sztuk zlote nr 5 - 13 sztuk bezowe nr 7 - 10 sztuk rozowe nr 14 - 3 sztuki rozowe nr 15 - 3 sztuki oliwkowe nr 16 - 2 sztuki brazowe nr 18 - 2 sztuki Mam nadzieje, ze stworzylam cos nadajacego sie do uzytku W razie grandy mozna wyjac pare kulek lub je pozamieniac Gdy dostane przesylke z APC postaram sie wkleic zdjecia i opisac wrazenia. Pozdrawiam wszystkich |
|
|
|
|
#2524 | |
|
okrutnica jakaś... |
Cytat:
koniecznie wklej zdjęcia i napisz jakie dają efekty na skórze te zestawy |
|
|
|
|
|
#2525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Postaram sie brac czynny udzial w tym szalenstwie, ktoremu na imie "wizaz.pl" Pozycze aparat i jak tylko otrzymam przesylke podrzuce pare zdjec (moze nie rozniose forum - na razie poruszam sie tu po omacku ).
|
|
|
|
|
|
#2527 |
|
Rozeznanie
|
zastanawiam sie nad mieszanką kulek 14 i 15(oba kolorki mi się podobają) Agabil proszę pomóż
dobrze by wyglądało takie połączenie?
|
|
|
|
|
#2528 | |
|
okrutnica jakaś... |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Witaj u nas i czuj się jak u siebie I koniecznie napisz swoje wrażenia z nowych zestawów!!!
|
|
|
|
|
|
#2530 |
|
Rozeznanie
|
Aga dziękuję za odp
już nie mogę się doczekac jak je dostane w ręce ![]() zamawiam *kulki 13 *mieszanke 14 i 15 (pół na pół 13 g) *cień 16 i 25 |
|
|
|
|
#2531 |
|
Rzabbocop
|
A ja wczoraj dostałam w końcu paczuszkę z APC
Pierwsza zaginęła gdzieś w przestworzach pewnie jakaś pani na poczcie nie mogła sie oprzeć Oprócz cieni zamówiłam kuleczki nr 13 i juz wczoraj sie nimi pomaziałam są supermam równiez kuleczki i cień nr 15 )wczoraj użyłam tylko cienia ale w sobotę walnę sobie cały makijażyk ![]() jak to fajnie mieć nowe zabaweczki
|
|
|
|
|
#2532 | |
|
okrutnica jakaś... |
Cytat:
jakie cienie zamówiłaś ?
|
|
|
|
|
|
#2533 | |
|
Rzabbocop
|
Cytat:
3 - błekit opalizujący rożem 8- turkus opalizujący błekitem i zielenią 17 - intensywna zieleń 20- czarny 26- granat 27 - ciemnozielony oprócz tego z poprzedniego zamówienia mam jeszcze 1, 15, 16, 21, 23
|
|
|
|
|
|
#2534 | |
|
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() Muszę zapytać dziś Pana Pawła o nowości które mają pojawić się w lipcu
|
|
|
|
|
|
#2535 | |
|
Rzabbocop
|
Cytat:
![]() A teraz już nie mieszczę sie w większość ciuchów, do których miały byc te cienie ale to taki mały szczegół ![]() A co do nowości, to jestem za ![]() Następne zamówienie planowałam na jesień ale może skusze sie wcześniej
|
|
|
|
|
|
#2536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I wydusza ostatnie grosiki z portfeli Wizażanek... Ja się chyba muszę u TŻta zapożyczyć, żeby w końcu złożyć moje zamówienie i skorzystać z tej promocji na nowe kulki 13g, bo w końcu się skończy...Pisz szybko, jak już będziesz wiedziała co tam fajnego dla nas knują
|
|
|
|
|
|
#2537 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2538 |
|
Zakorzenienie
|
agabil1, rzyrafka, naila dziekuje za mile powitanie
W weekend postaram sie wkleic zdjecia.
|
|
|
|
|
#2539 |
|
Zakorzenienie
|
Witam.
Obiecalam zdjecia, wiec... Co do wrazen - pozytywne. Paczke otrzymalam na trzeci dzien. Pudry idealnie dobrane kolorystycznie - nie wybielaja ani nie przyciemniaja - nadaja lekki polysk w chlodniejszym (zestaw 1) i cieplejszym (zestaw2) odcieniu. Duzy plus za brak drobinek - zero brokatu w tym brazowa nr 18 Nie wklejam zdjec "na skorze" gdyz moj aparat tego nie wychwytuje. Zapach typowo pudrowy ale nie duszacy i nie odstreczajacy - na twarzy go nie czuc. Kulki sa dosc miekkie, osypuje sie z nich pylek barwiac je wzajemnie.Podsmumowujac - duzy plus dla APC za pomysl i podejscie do klienta, jak i pozytyw za sam towar - godny polecenia. Warto wyprobowac opcje samodzielnej kompozycji zestawow. Pozdrawiam |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2540 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze kilka fotek.
P.S. Kulki w rzeczywistosci sa jasniejsze niz te przedstawione na zdjeciach - mniej nasycone kolory, bardziej stlumione i rozbielone(?). |
|
|
|
|
#2542 |
|
Zakorzenienie
|
Łoł
|
|
#2543 |
|
🦄
|
Zestaw nr 2 boski
|
|
#2544 |
|
Zadomowienie
|
tez chce te mazidla
|
|
#2545 |
|
okrutnica jakaś... |
super są te zestawy, świetnie i pomysłowo je skomponowałaś, z dużym wyczuciem
|
|
|
|
|
#2546 |
|
Rozeznanie
|
Vril ładniutkie te zestawiki
![]() przy kupnie małego pudełeczka mieszanki z tych nowych kulek można byłoby ożywiać i zmieniać zestaw nr 0 i 13 bo z tymi właśnie mi się kojarzą Twoje mieszanki ![]() ja też już mam swoje zamówienie nowe kuleczki faktycznie mają nowe składniki, nie mają takiego zapachu jak te "starsze", tak jak pisała Vril nowe są bardziej połyskliwe (w pudełeczku i na twarzy) do zamówienia dostałam gratis cień 22 , APC wie jak zadbać o klientki
|
|
|
|
|
#2547 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki za pochwale zdjec dziewczyny
Udalo mi sie nie rozniesc serwera
|
|
|
|
|
#2548 |
|
Zakorzenienie
|
Rewelacyjne zdjęcia - w dwóch ujęciach i rozpisane!
Dzięki
|
|
|
|
|
#2549 | |
|
🦄
|
Cytat:
|
|
|
#2550 |
|
Rozeznanie
|
mi tamten zapach nie pasował ale się przyzwyczaiłam, te nowe nie mają wcale zapachu wkładam nos do tego opakowania wącham, wytężam nos i nic nie czuje
(bynajmniej "nosem" nie jestem ale myślę,że spodobałaby Ci się ta nowa wersja kuleczek ![]() pozdrawiam |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Galeria makijażu - moje makijaże
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:43.

W razie grandy mozna wyjac pare kulek lub je pozamieniac
jestem również

pewnie jakaś pani na poczcie nie mogła sie oprzeć

Dzięki