|
|
#391 |
|
Przyczajenie
|
a czy moga to byc takie objawy....? czy to tylko Twoje domysly ;d;d
|
|
#392 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Antidral
Antidral jest używany przeze mnie juz od ponad pół roku i do tej pory ani razu mnie nie zawiódł.
Swędzi? Ma swędzieć.. żeby czuć się komfortowo trzeba troszkę pocierpieć ![]() Zakup Antidralu-13 zł.. brak kałuż pod pachami-bezcenne
|
|
|
|
|
#393 |
|
Raczkowanie
|
antidral uzywa sie przez 2- 3 dni a potem pare dni przerwy, jesli uzywa sie codziennie moze przestac dzialac
|
|
|
|
|
#394 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: antidral
Kupilam go w piatek i wieczorem uzylam rewelacja wczoraj i dzis ani sladu potu
Mam zamar uzywac go stopniowo coraz zadziej najpierw co 3 dni potem co 4 dni i tak probowac ograniczyc to do tygodnia chyba ze bedzie potrzeba częstszego stosowania. Jak narazie ejstem zachwycona
|
|
|
|
|
#395 |
|
Przyczajenie
|
Mam pytanie: czy stosując antidral normalnie mozna sie golic i depilować?
|
|
|
|
|
#396 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tyle razy już te pytanie padło Nie można golić i depilować przed użyciem bo pach będziesz bardzo miała podrażnione... Ja gole co trzeci dzień, ponieważ w tedy robie sobie dzień przerwy. (Smaruje przez 3 dni, gole robie jeden dzień przerwy) Pozdrawiam! |
|
|
|
|
|
#397 |
|
Przyczajenie
|
dzięki
|
|
|
|
|
#398 |
|
Rozeznanie
|
TAK BEZCENNE UCZUCIE
![]() suchość.. |
|
|
|
|
#399 |
|
Przyczajenie
|
Kupiłam właśnie Antidral i mam jedno pytanie: czy rano po umyciu paszek mam zastosować jakiś antyperspirant? czy nie muszę?
|
|
|
|
|
#400 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj babeczki babeczki....
Przeczytajcie moze najpierw ten watek. Odp na Twoje pytanie padala tutaj juz kilka razy... |
|
|
|
|
#401 |
|
Przyczajenie
|
Pewnie tak
ale szczerze? To nie chce mi się za bardzo przeglądać tych wszystkich stron.... Mam nadzieję, że ktoś mi odpowie ;] z górzy dziękuję
|
|
|
|
|
#402 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nam też sie NIE CHCE odpisywać 100 razy na to samo pytanie... boszz |
|
|
|
|
|
#403 |
|
Przyczajenie
|
Hej! meczy mnie jedna dziwna sytuacja..... mianowicie stosuje A. i jest wporzadku ale czasem mam takie wrazenie ze on nie dziala w ogole , ani troche rano sie poce normalnie a potem przestaje zeby znow po poludniu miec mokro pod pachami.... ;/ co to moze byc?
|
|
#404 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ALE TERAZ wszystko JEST OK!
|
|
|
#405 |
|
Rozeznanie
|
ja tez stosuje A i wszyściutko jest ok!!! ciesze sie ze go odnalazłam
|
|
|
|
|
#406 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#407 |
|
Przyczajenie
|
Preparat rewelka
! Za pierwszym razem jak nie zadziałało, to posmarowałam tez w druga noc po..... i efekt super przez 3 dni suchutko jestem naprawde pod wrazeniem Oby tak dalej i jak najdluzej GORACO POLECAM !!!! Jezeli ktos nie wierzy to niech spróbuje na własnej skórze- to tylko 13 zł, ja na początku tez nie wierzyłam...., ale spróbowałam i nie żałuje.p.s A jeżeli chodzi o szczypanie, to nie jest tak żle..... da sie przezyc ![]() POZDROooo |
|
|
|
|
#408 |
|
Zakorzenienie
|
ja na początku używałam antidral'u rano, ale nie dawał wtedy efektów :/. więc zaczęłam go uzywać na noc i efekt jak najbardziej jest
. a co do szczypania to ja robię tak, że najpierw smaruję nim pachy (wieczorem), a rano dopiero golę.
|
|
|
|
|
#409 |
|
Zadomowienie
|
Ja kupiłam wczoraj posmarowałam się na wieczór i
suchutko ani kropelki potu. Rewelacja! A teraz cały czas sprzątam i ogólnie w ruchu jestem i w ogóle nie jestem spocona Polecam wszystkim tym którzy się jeszcze wahają czy kupić!
|
|
#410 |
|
Zadomowienie
|
zawsze mialam problem z plamami pod pachami
ale ANTIDRAL mnie wybawil...... stosuje go raz dzienni razno, , czasami tez wieczorem, zero potu, myslicie, że stosuje go za często?
|
|
|
|
|
#411 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja MAM przerwe dniową po 3 dniach stosowania. Myśle, że powinnaś czasami zrobić przerwe.
|
|
|
#412 |
|
Raczkowanie
|
Mi działał przez pierwsze 2 tygodnie. Nie stosowałam go wtedy codziennie, wręcz przeciwnie- co 2, 3 dni. Chodziłam w bluzkach, których nie wkładalam bardzo długo ponieważ pociłam się strasznie nawet jeśli nie było gorąco.
Niestety po tym czasie przestał mi działać. Teraz leży na półce a ja mam takie same problemy jak wcześniej...
|
|
#413 |
|
Przyczajenie
|
Czy można po użyciu Antidralu na noc, rano wydepilować pachy kremem do depilacji?
|
|
|
|
|
#414 |
|
BAN stały
|
odkad uzywam antidralu problem plam zniknal. juz prawie nie pamietam ze taki istanial
|
|
|
|
|
#415 |
|
Przyczajenie
|
hmmm jak juz wczesniej w tym watku bylo wspomniane gruczoly pod pachami sa "zatykanie" i pot musi znalezc jakies inne ujscia ze tak powiem ;] wiec u Ciebie wypadlo raczej na twarz.... ale z tego co wiem to antidralu mozna rowniez uzywac na czolo, tylko nie wiem jak on sie sprawdza na dalsza mete! nie probowalam tego wiec nie wiem czy polecac;d buzka;*
|
|
#416 |
|
Zakorzenienie
|
Natknęłam się na ten wątek, więc się wypowiem
Od zawsze miałam problem z nadmiernym poceniem(tylko pod pachami)., przy czym mój pot nie ma brzydkiego zapachu(może to od wegetarianizmu...? ), natomiast zawsze miałam widoczne plamy pod pachami. Antidralu używam od dłuzszego czasu, na noc, przez 2-3 dni, potem depilacja, a więc przerwa, a rano, dla ładnego zapachu zwykłego antyperspirantu. Mi Antidral pomaga, zero plam, troche swędzi po nałozeniu, ale nie mam szczególnie wrażliwych pach, więc nie piecze, o czym czasem piszą dziewczyny. Natomiast niepokoi mnie inna rzecz- czy on nie jest wycofywany? ostatnio poszłam do kilku aptek i niegdzie go nie było, na Allegro nie mogłam znaleźć (z aptek internetowych nie korzystałam, więc nie wiem). Panie w aptekach mówiły, że w hurtowniach go nie ma... Na szczęście znalazłam w innym mieśćie
|
|
|
#417 |
|
Przyczajenie
|
Ratunku. Atdirdal przestal dzialac. Bylo tak idelanie, tak magicznie jak w bajce - czulam sie fajna nie pocac sie a od wczoraj czar prysl. nie wime co sie moglo stac. Spocilam sie w poniedzialek wiec uzylam go wieczorem a wczoraj i tak sie spocilam
|
|
|
|
|
#418 |
|
Zakorzenienie
|
A jak często go używałaś? Na opakowaniu pisze 2-3 razy, póxniej przerwa. moze zaczęsto?
|
|
|
#419 |
|
Raczkowanie
|
Ja używam dopiero od 2 tygodni. I jestem zadowolona. Jednak nie było jeszcze żadnych porządnych cieplutkich dni (bynajmniej w tej częsci Polski, gdzie mieszkam
) więc nie wiem jak sie sprawdzi w wakacje. Ale będę trzymać kciuki, aby był tak rewelacyjny jak piszecie. Co do swędzenia pod pachami to jestem tą szczęściarą którek to nie dotyczy
|
|
|
|
|
#420 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:48.

żeby czuć się komfortowo trzeba troszkę pocierpieć 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

ALE TERAZ wszystko JEST OK!
suchutko ani kropelki potu. Rewelacja!
Na szczęście znalazłam w innym mieśćie