|
|
#691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Antidral
Aralka w próbowałaś stosować Etiaxil?
|
|
#692 |
|
Przyczajenie
|
genialne koło ratunkowe dla potrzebujących!
mi pomógł polecam! ![]()
|
|
#693 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie zastosowałam Antidral
Pachy swędzą i trochę kują, ale ie jest źle bo przeczytałam, że niektórych strasznie piecze. Jestem dobrej myśli
|
|
|
|
|
#694 |
|
BAN stały
|
tez wlasnie posmarowalam paszki Antidralem, zaraz mykam spiuchac wiec zobaczymy jak to bedzie
troche szczypie, minimalnie!
|
|
|
|
|
#695 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: antidral
Cytat:
Własnie nie,uzylam go w poniedzialek i dalej trzyma Tylko jak np ogole pache rano a wieczorem na noc wlasnie bede chciala sobie go zaaplikowac a sie cholernie bole tego szczypania:P |
|
|
|
|
|
#696 |
|
BAN stały
|
A mnie tylko troche szczypalo, zobaczymy jak bedzie dzis w ciagu dnia, Antidral zaaplikowany w nocy, niedawno zmyty, szkoda ze slonca nie ma, bo czas na test
|
|
|
|
|
#697 |
|
BAN stały
|
Moge smialo napisac ze antidral sie sprawdzil - bylo dzis duszno a ja mialam szary dopasowany sweterek, sprzatalam, bylam na spacerze, troche sie zmachalam, bylo mi duszno i goraco, a potu zero! Oby tak dalwej!
|
|
|
|
|
#698 |
|
Przyczajenie
|
Używam antidralu od kilku miesięcy i na szczęście działa
Kilka razy po użyciu, tak mnie pieko..... Myślałam że wypali mi skórę. Znalazłam na to sposób nigdy, przenigdy nie używam po goleniu i nie aplikuje dużej ilości...Lekko przesuwam kulką, wręcz tylko muskam skórę środka pachy a później rozsmarowuje ten specyfik palcami po całej paszce. Nie piecze.... Niestety zostawia ślady, więc nie radzę stosować na dzień. |
|
|
|
|
#699 |
|
Przyczajenie
|
mam pytanie
czy ANTIDRAL trzeba stosowac na noc?? dzisiaj kupiłam i nie wiem czy musze czekac
|
|
|
|
|
#700 |
|
Przyczajenie
|
Wszystkim, którzy zachwycają się Antidralem, szczerze zazdroszczę. Z tymi, którzy mają zastrzeżenia co do jego działania, łączę się w bólu. Po pierwszym użyciu zero efektów. Mam nadzieję, że będzie lepiej...
|
|
|
|
|
#701 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() no i Antidralu używa sie na noc bo odbarwia bluzki...i nie stosować ABSOLUTNIE po goleniu bo piecze strasznie ... zreszta chyba jest na opakowaniu napisane o tym...
Edytowane przez gajqa Czas edycji: 2008-12-30 o 17:07 |
|
|
|
|
|
#702 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja użyłam kilka razy Antodralu na dłonie...
Używałam tak jak Wy tu radzicie, na noc... W nocy był spokój, suche dłonie i w ogóle komfort. Jednak rano, i przez cały dzień dłonie nadal mi się pocą. Na razie tylko raz użyłam go na dzien, było troszkę lepiej... Miała któraś z Was podobnie? Zaczęło w końcu na Was porządnie działać?
|
|
|
#703 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wiec kilka razy trzeba zaaplikowac i sie nie zniechęcaćJa go nie zmywam po nocy po co to zmywać przeciez to sie wchlania i nie ma po nim sladu? ja zawsze mimo, ze uzywam antidralu na to daje jakis zwykly, zapachowy dezo
|
|
|
|
|
|
#704 |
|
Raczkowanie
|
Zakupiony wczoraj - dzisiaj już działa : ))
Wystarczyła mi jedna noc. Pomimo faktu, iż moja skóra była po depilacji - ciekawość mnie przerosła. Na początku nic nie swędziało. Później była tragedia, aż w końcu przestawało szczypać. Trochę wymachów rękami, kilka ćwiczeń i zapominamy o bólu. Do czasu położenia się do łóżka, ale nie przesadzajmy. Warto !! Zobaczymy jak to będzie dalej. Dzisiaj suchutko !! : )) Nareszcie ; pp Edit: Mam pytanie ... Może już było, ale ... xD Czy takie zatykanie gruczołów potowych jest zdrowe dla organizmu ?? Czy w przyszłości możemy się spodziewać skutków takich czynów ? : ))
Czy Kiedykolwiek ... Zamknąłeś Swe Oczy i Zaufałeś , Po Prostu Zaufałeś ? Wyrzuciłeś Garść Brokatu w Powietrze ? Stanąłeś Twarzą w Twarz Ze Strachem ? To Tylko Połowa Drogi Do Miejsca, Skąd Nie Ma Powrotu ... ... Kochamy Się <33 Edytowane przez Majlajf Czas edycji: 2008-12-30 o 22:42 |
|
|
|
|
#705 |
|
Wtajemniczenie
|
Mogę potwierdzić - Antidral zacznie działać po kilku użyciach. Ja przez pierwszy tydzień stosowałam chyba każdego wieczora i w sumie dopiero po tygodniu poczułam różnicę, później co 2-3 dni, a teraz to zdarza mi się nawet raz na tydzień. Produkt super, nareszcie nie mam problemu z okropnymi plamami pod pachami.. Nienawidziłam tego obrzydlistwa
Tak więc spokojnie, zacznie działać, trzeba tylko odrobinę cierpliwości
|
|
|
|
|
#706 |
|
Przyczajenie
|
No, trochę mnie pocieszyłyście. Pytanie tylko, czy istnieje możliwość, że na mnie to w ogóle nie zadziała?
|
|
|
|
|
#707 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#708 |
|
Przyczajenie
|
Również stosuje antidrial. I jestem z niego baaaaaaaaardzo zadowolona. Wcześniej, przykładowo po wf albo w upalny dzien, miałam na bluzce mmokre plamy.
Po zastosowaniu problem ten zmniejszył się. Nie dostrzegam już plam. Używam go średnio co 2 dzień pamietajac o tym, żeby nie stosować po depilacji. Kiedyś tak zrobiłma i myślałam, że umrę z bólu. Tak mnie szczypało. Ale jestem zdecydowanie na taaaaaak. Polecam każdemu. No prawie, bo zawiera alkohol i przez to moze podrażniac
|
|
|
|
|
#709 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
mam zamiar kupic w najblizszym czasie Antidral. Slyszalam ze po aplikacji na swiezo ogolone paszki strasznie szczypie, aczkolwiek wystarczy uzywac go 2 razy w tygodniu i to najlepiej na noc. Czy jezeli uzylabym go na czysciutkie, dobrze wysuszone paszkim ale nie wydepilowane, a nastepnego dnia rano bym je ogolila, to czy to bedzie nadal dzialalo.? Nastepnie nalezy uzyc normalnego dezodorantu, tak.? Aha, czy mozna stosowac to rozniez na dlonie, bo mam z nimi straszny problem... wystarczy lekki stres i juz sie z nich leje ![]() Pozdrawiam i czekam na szybka odpowiedz.!! |
|
|
|
|
#710 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a nast dnia gole. Nie zmywam wcześniej antidrlau bo on mi sie wchłania wiec nie ma co zmywać. I ja używam potem normalnego dezodorantu zapachowego ale to już wedle uznania.
|
|
|
|
|
|
#711 |
|
Wtajemniczenie
|
QsQs, dziekuje bardzo
![]() no to lece jutro do apteki po to anty-potne cudo
|
|
|
|
|
#712 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#713 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#714 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny, ja jakis rok temu zaczelam uzywac Antidral. na poczatku super i w ogole, ale po pewnym czasie (dosc krotkim ;|) przestal dzialac. szlag mnie trafil, nie powiem
i ostatnio sobie o nim przypomnialam i o dziwo dziala![]() nie wiem, moze skora rok temu mi sie przyzwyczaila czy jak? w kazdym razie; pisze dlatego, abyscie sie nie zniechecaly, jesli nie zadziala lub pzrestanie dzialac wystarczy sprobowac po dluzszej przerwie i moze znow nie bedzie problemu )
|
|
|
|
|
#715 |
|
Zakorzenienie
|
antidral to wybawienie dla wielu osób (zaliczam się do nich), ale trzeba z nich uważać.
ja stosuje go tylko i wylacznie na noc- na umytą skórę pach i nigdy po depilacji! raz wydepilowalam sobie paszki rano, a wieczorem nałożylam antidral. obudzilam sie w nocy z koszmarnym bólem pach! nie moglam ruszac rękoma, kazdy najmniejszy ruch doprowadzal do okropnego pieczenia.gdy rano wstalam i z trudem podnioslam rece do góry to sie przerazilam- moje paszki były CAŁE w malutkich bąbelkach pełnych jakiegos płynu czy bezbarwnego osocza:/ zeszlo po 2 dniach, ale od tego czasu bardzo uważam podczas stosowania. używam antidral 1 lub 2 razy na tydzień i mi wystarcza. ale przynajmniej po 2 dniach od depilacji. pozdrawiam |
|
|
|
|
#716 |
|
Przyczajenie
|
Czyżby Antidral był "niekompatybilny" z moim dezodorantem?
|
|
|
|
|
#717 |
|
Wtajemniczenie
|
Ohohoho, ile ja juz nie uzywalam Antidralu! Jesli dobrze pamietam, to chyba ze 2-3 miesiace... A co najlepsze, nadal sie nie poce! Uwielbiam ten produkt
Wczesniej to wystraczylo lekkie zdenerwowanie z mojej strony a ja mam juz wielkie, mokre plamy pod pachami... A teraz spokoj! I to nawet po zaprzestaniu stosowania
|
|
|
|
|
#718 |
|
Raczkowanie
|
Ja uzywam antidralu codziennie wylaczajac tylko dni kiedy robie depilacje, bo wtedy to bardzo piecze. Waznie tez zeby nie wyjezdzac gdzies na dalsze miejsca pod pachami, bo bedzie pieklo i skora bedzie sie strasznie przesuszac. Jezeli chodzi o inny dezodorant nalozony na antidral to ja powiem tak: rano po prysznicu uzywam antidralu, a po jakis 15 minutach nakladam na niego lady speed stick w sztyfcie i powiem, ze efekt jest ok. Uzywam tak od okolo 2 lat. Skora nie poci sie raczej, a do tego ladnie, lekko pachnie dezodorantem.
|
|
|
|
|
#719 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja używam od wakacji i jest świetny! Polecam wszytkim, naprawdę hamuje pocenie a do tego jest niedrogi
|
|
|
|
#720 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy antidral eliminuje tym samym nieprzyjemny zapach potu? W czwartek wieczorem użyłam go po raz pierwszy, jednak w piątek po cały dniu na uczelni nie byłam taka w 100% świeża... Trochę nieprzyjemnego zapachu było i potu również.
Chociaż w sumie to był pierwszy dzień, więc może dlatego?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:36.

mi pomógł polecam! 
c'nie ? 

dzisiaj kupiłam i nie wiem czy musze czekac

po co to zmywać przeciez to sie wchlania i nie ma po nim sladu? ja zawsze mimo, ze uzywam antidralu na to daje jakis zwykly, zapachowy dezo