![]() |
#151 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#152 |
Zadomowienie
|
Dot.: Atrederm
Kasiu, a jakżeś Ty ją obdzierała? To jakaś precyzyjna robótka? Czy jest różnica w działaniu tej "obdartej" polopiryny i aspiryny (ta ma 500mg choć cenę nieciekawą)?
|
![]() ![]() |
![]() |
#153 |
Zadomowienie
|
Zwiedziłam dzisiaj kilka aptek. W końcu zła, poleciałam do apteki przy Akademii Medycznej (gdzie mają wszystko, siur fing
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#154 |
Wtajemniczenie
|
Guia, na pewno nie wycofano - w aptecusie na Dworcu Głównym kupowałam Atrederm 0,025 jakieś dwa tygodnie temu. Fakt, że zamawiali z hurtowni, ale był do odbioru jeszcze tego samego dnia
![]()
#155 |
Zakorzenienie
|
Guia atrederm jest w sprzedazy, sama kupilam 2 op. w zeszlym tygodniu - na zamowienie. Farmaceutka po porstu nie wie, ze wznowili produkcje atrderemu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#156 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#157 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#158 |
Raczkowanie
|
Ja mam nadzieje, ze juz nigdy go nie wycofaja, bo jest to jeden z najlepszych specyfikow jaki do tej pory stosowalam. Bardzo szybkie sa po nim efekty. Wczesniej stosowalam rozne masci, kremy, kwasy, jednak atrederm jest najlepszy przy rozsadnym stosowaniu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
Wtajemniczenie
|
Dokladnie Gwiazdeczko. A do tego jest tani, zreszta juz pisalam o jego zaletach ktorych nie posiadaja jego kuzyni - zorac i retin.
dzieki niemu budzac sie codziennie rano dziwie sie jak czysta mam skore ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#160 |
Raczkowanie
|
U mnie po Zoracu 0,05% buzia byla strasznie czerwona, wygladalam jak poparzona, po dwukrotnym uzyciu, natomiast po Atredermie 0,05% nic takiego nie wystepuje, a z tego co wyczytalam to Atre jest chyba silniejszy. No ale jak wiadomo kazda cera reaguje inaczej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#161 |
Wtajemniczenie
|
Tak, jest silniejszy chociazby ze wzgledu na to ze zawiera alkohol i jest w plynie
![]() Jesli go wycofaja to nie wiem co zrobie ;( nie straszcie dziewczyny!! |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#162 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Wtajemniczenie
|
Taaaa, tylko skad ja wezme zapas recept?!
![]() jedna buteleczke sie zalatwi bez, no ale tak z 3 ![]() ;D |
![]() ![]() |
![]() |
#164 |
Zakorzenienie
|
Kasiu a próbowałaś wysępić bez recepty? nieraz się udaje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#165 |
Wtajemniczenie
|
hihi, no przyznaje ze wysepilam raz tak wlasnie atrederm i dwa razy zorac <diabeł>
okropna jestem!:P Ty tez, Contax? ![]() ![]() oby atrederm produkowali wiecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#166 |
Zadomowienie
|
Spokojnie, to tylko brak kompetencji ze strony apteki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#167 |
Wtajemniczenie
|
Guia, ja mam Atrederm w tym najniższym stężeniu, do stosowania tylko na dekolt i plecy. Wiem, że mało hardcorowa jestem
![]() ![]() Muszę jednak przyznać, że Atrederm, pomimo tych "pięknych" początkowych sensacji działa bardzo ładnie - po oblezieniu ze skóry na plecach i dekolcie widzę pierwsze, pozytywne efekty. Niestety, na razie nie ruszył ramion, a na jednym z nich mam obok siebie dwie blizny, jedną po ugryzieniu komara, drugą po wielkiej niespodziance, jaką wyciągnął mi na wierzch tonik Lysanel. Widać muszę je zaatakować jakoś silniej ![]()
#168 |
Wtajemniczenie
|
Guia, nie martw sie, po zoracu tez zobaczysz zaskakujace efekety
![]() ![]() ![]() nie wiedzialam ze dostepny jest atrederm w stezeniu 0,1? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#169 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#170 |
Zadomowienie
|
Najgorsze, że u mnie w aptekach Atrederm nie jest w normalnej sprzedaży ad hoc, trzeba zamaiwać i ściągają tego samego dnia wieczorem.
Mam nadzieję, że plotka o wycofaniu to tylko plotka, na wszelki słuczaj robię zapasy, dziś zdobyłam receptę na dwie flachy 0,05 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#171 |
Raczkowanie
|
stosuje atrederm juz prawie 3 tydzien na twarz i plecy. schodzila mi skora a z twarzy najbardziej. widac teraz coraz ladniejsza zaróżowioną skórke
![]() ale problem w tym ze teraz strasznie mi sie świeci buźka. czy to wina atredermu? mam nadzieje ze to przejsciowe. jesli nie to chyba jednak zrezygnuje z a. na twarz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#172 |
Zakorzenienie
|
![]()
Dzięki za maseczkę aspirynową
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#173 |
Zadomowienie
|
Rayne ja już nie mogę się doczekać jesiennego złuszczania, a tu jak na złość słońce daje równo
![]() ![]() ![]() Też daruję sobie Atre na twarz, bo też nie mogę sobie pozwolić na wygląd zrzucającego skóry gada. Contax nie strasz mnie! Ja chcę się pozbyć moich rozstępów ![]() Kasiu5558 który (Zorac czy A) jest przyjemniejszy w stosowaniu? O ile można tu mówić o jakiejś przyjemności ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#174 |
Wtajemniczenie
|
Goniu,
jesli zachwycilas sie maseczka aspirynowa poszukaj watku "domowy tonik z (kwasami) BHA" - maseczka aspirynowa wychodzi w skali miesiaca dosyc drogo, taki tonik to swietne rozwiazanie (czytaj: skuteczniejsze i tansze ![]() ![]() ![]() Leelee, z tego co pamietam to czasowe przetluszczanie sie skory to rekacja obronna naszego organizmu na kwasy/retinoidy itp. ktora po jakims czasie zanika. Jesli sie myle niech ktos mnie poprawi ![]() Guia, ja zaczynalam od zoracu wiec byl on dla mnie w stosowaniu bardzo nieprzyjemny - poczatki kuracji zawsze chyba takie sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#175 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Toniku też spróbuje ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
Zakorzenienie
|
Mam pytanie do dziewczyn, które miały pogorszenie stanu cery (wstrętne niespodzianki) jak to długo trwało?
|
![]() ![]() |
![]() |
#177 |
Zadomowienie
|
a ja mam pytanie do naczyńkowców i nie tylko stosujących Atrederm.. nie dostaliście od niego buraka na twarzy? bo po zamierzchłej przygodzie z Lysanelem.. boję się tego jak ognia
|
![]() ![]() |
![]() |
#178 |
Przyczajenie
|
Przez długie czasy b. oszczędnie stosowałam Atrederm- dziękuję za wskazówkę, co by nie wacikiem a łapą nakładać- dzis spróbuję- moze odważę się pod oczy w celach antyzmarchowych. Mordę mam tłustą niesłychanie mimo swojego wieku (blisko 30 lat) a specyfik powyższy robił rzeczywiście ze mnie jaszczura. W lekkiej histerii odżegnywałam się od wszelkich kremów, az po zmudnej analizie (ukłony dla wizażu i dla pani kosmetyczki, która (chyba na wizażu lub na portalu GW) wyjaśniła, że komedogenność składników sprawdza się na zwierzętach- bodaj na króliczych uszach- które jednak się różnią od skóry kobiecej) stwierdziłam pryszczogenność paraffinum liquidum. Obecnie sporą warstwę po atredermie walę taniego kremu ziaji calma hlc nawilżającego, nie z jakimiś biolipidami (co prawda zalecany do cery suchej i wrażliwej, ale paraffinum nie ma i mnie nic a nic nie zapycha, nawet gdy raz eksperymentalnie nawaliłam chyba półcentymetrową warstwę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#179 |
Przyczajenie
|
Do Goni- mi się twarz po atredermie jakieś 2-3 miesiące babrała, ale nie byłam w stanie powstrzymać się od rozdrapywania. nie jestem pewna, ale coś gdzieś mi świta, że regeneracja naskórka całkowita to ok. 3 miesięcy.. Głowy za to nie dam, ale po takim czasie maksymalnie powinnaś już mieć w miarę ładną cerę..
|
![]() ![]() |
![]() |
#180 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:04.