|
|
#4591 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Bollywood
Meili Dziękuję Ci bardzo za wyczerpującą odpowiedź, domou arigatou gozaimasu
rozbawiła mnie ta sytuacja z "Are you getting out at this station only?" I te linki- bardzo się śmiałam, szczególnie podobał mi się ten Jonathanem i Refugee camp![]() Eternal Tobie również bardzo dziękuję; aż tyle języków? To bardzo wiele... I nie wierdziałam, ze to taki młody język, oby faktycznie nie został wyparty... A Swadesa marzy mi się obejrzeć, bardzo bym chciała, ale nie mam skąd... ( za to słucham ściezki- jeh jo des hai tera to jedna z moich ukochanych piosenek Bardzo ciekawie czyta się to co piszecie, bardzo lubię czytać o tym wszytskim, interesuja mnie inne kultury ( szczególnie te azjatyckie) i dlatego bardzo Wam dziękuję za te wyczerpujące odpowiedzi i chęć uświadamiania takich nienasyconych "pytaczy" jak ja Narobiłyście mi smaku na tego Guru... ech, może kiedyś ![]() Brzózka jadę do Ciebie!!! ( będę śledziła te egzotyczne grupki ) Jak będę miala jakiekolwiek wieści odnośnie kolejnej bolly imprezy, daję Ci pierwszej znać!
|
#4592 | |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny... nie wiem, czy była o tym mowa, ale... widziałyście to
?Cytat:
Osobiscie, nie przepadam za nim i zastanawia mnie czego jeszcze on nie ma sygnowanego swoim nazwiskiem ;p |
|
|
|
|
#4593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() SRK jak Paris Hilton ma swoje perfumki |
|
|
|
|
#4594 |
|
Raczkowanie
|
Force India też reklamuje...
http://www.forceindiaf1.com/
|
#4595 |
|
Zakorzenienie
|
a kto mowil ,ze u nas nie ma
![]() http://www.radhashop.pl/oferta.php?i...b49df8c9d3c158 |
|
|
|
#4596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a bo mi chodziło o katalog z Avonu |
|
|
|
|
#4597 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawe jak pachną
|
|
|
|
#4598 |
|
Zakorzenienie
|
gdzies czytalam ze nic specjalnego i chyba nietrwałe
|
|
|
|
#4599 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ok a wiec bede czekac na wiadomosci jakby co![]() i czekam na Ciebie bedziemy razem ich sledzic![]() Cytat:
![]() a nie ma czegos takiego jak perfum by Abhi ?
|
||
|
|
|
#4600 |
|
Wtajemniczenie
|
Istnieja tez perfumy Kenzo Indian Holi
![]() http://www.fragrantica.com/perfume/K...Holi-2273.html
|
#4601 |
|
Raczkowanie
|
też jestem ciekawa jak pachną. Qrcze dziewczyny tyle postów produkujecie codziennie, że nie nadrabiam z czytaniem ehhh...
A podobno SRK zarabia więcej na reklamach, jak w filmie, to się dziwić , że reklamuje wszystko. Ja tam bym nie miała nic przeciwko, jakbym go tak miała co chwilę oglądać wszędzie ![]()
Każdy dzień ma swój aromat /Melchior Wańkowicz/ "..Bo ja przez Ciebie nawet nie wiem jak żyć, sto lat niech chociaż minie, nim spotkam Cię znów, proszę Cię, zostaw juz..." https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=247773 propozycje na wypady z naszymi psiakami, zapraszam do wpisów |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też nie miałabym nic przeciwko... może kiedys nadejdzie taki dzień, że zaczną go pokazywać i w Polskiej TV
|
|
|
|
|
#4603 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
suzuranko, bardzo sie ciesze, ze moglam zaspokoic twoja ciekawosc i ze filmiki sie podobaly
|
|
#4604 |
|
Raczkowanie
|
hmm no nie wiem :P pewnie tak, ale na TV i tak nie wiszę cały dzień.
A pamiętacie jak u nas wszędzie był Stefen Muller? hehe tego u nas było pełno, a teraz cisza
Każdy dzień ma swój aromat /Melchior Wańkowicz/ "..Bo ja przez Ciebie nawet nie wiem jak żyć, sto lat niech chociaż minie, nim spotkam Cię znów, proszę Cię, zostaw juz..." https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=247773 propozycje na wypady z naszymi psiakami, zapraszam do wpisów |
|
|
|
#4605 |
|
Raczkowanie
|
Słodki uśmiech SRK codziennie i non stop? No rzeczywiscie, nawet najlepsze cukierki jedzone codziennie w dużych ilościach mogą się znudzic
|
#4606 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4607 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tez nie lubie gwiazd w reklamach. Zreszta uzywaja swoja slawe by reklamowac zeczy szkodliwe, np. coca-cole. W Indiach b. malo osob jest swiadoma ze to tylko puste kaloie, i do tego chemia, no i wiekszosc mlodziezy wyobraza sobie ze jest "cool" gdy pije "coke". Zniesmacza mnie tez Amitabh Baxxhan reklamujacy jakis tam marny dlugopis... taki powazny aktor ale niestety w pewnym okresie potrzebowal pieniedzy i reklamowal co sie dalo. A np. Aishwarya reklamuje L'Oreal ktore testuje na zwierzetach... Mysle ze gdybym byla gwiazda, to by stalala sie byc bardziej odpowiedzialna za to co reklamuje.
|
#4608 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam "Dil se" oraz "Dzisiaj tańcze jutro kocham"
|
|
|
|
#4609 |
|
Wtajemniczenie
|
SIl Se jest super, plecam. Tylko nie zamomnij chusteczek
![]() A ten drogi to musialabym znac oryginalny tytul...
|
#4610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Dzisiaj tańcze, jutro kocham"- oryginalny tytuł znalazłam niby "Holiday"
|
|
|
|
|
#4611 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, musze o tym napisac tutaj. Co ja mialam ze sen!!!!! Po pierwsze w moim starym liceum wyklady prowadzila Kajol! I byli tez jacys inni aktorzy ale niestety nie kojarze juz. W kazdym badz razie sobie tak chodzilam miedzy nimi, bralam autografy i w ogole.. normalnie wszystko takie zywe i realne!
Po drugie obok watku z tym wykladem, caly czas towarzyszyl mi Szaruk. Calaaaa noc. Nie bede pisac co my robilismy w tym snie, bo naprawde, heheh, az mi wstyd na sama mysl ;p Ale po prostu sen boskiii! (oczywiscie Szaruk mowil po polsku hehehe) Pamietam jeszcze z tego snu, ze na poczatku bylo duzo roznych dziewczyn i ja chcialam go w sobie rozkochac i w ogole, zeby zostal w Polsce, ale nie wiem czy mi sie udalo.. Podsumowujac, to moge powiedziec, ze przezywam jeszcze teraz ten sen ;ppp Fajny byl Tylko nie wiem skad mial swoje zrodlo, bo ostatnio nic bollywodzkiego nie ogladalam Pozdrawiam i zycze kazdej takiego snu heheh
|
|
|
|
#4612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nono głodnemu chleb na myśli to co ten Szaruk Ci robił całą noc?
|
|
|
|
|
#4613 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4614 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe, nie bede tu pisac ;ppp Alez mi glupio ;p
Dla mnie ten sen byl olbrzymim zaskoczeniem, wiec i Ciebie moze ktorejs nocy odwiedzi
|
|
|
|
#4615 |
|
Zakorzenienie
|
W Twoim przypadku, skoro tak lubisz SRK obawiam się, że miałabyś scenariusz na film erotyczny
|
|
|
|
#4616 |
|
Zakorzenienie
|
Juncia fajne masz sny i na dodatek Szaruk po polsku,mnie sie zawsze sni ze mowia po ang.ost Colin Firth(a ja jak glupia w krzyk "ooo pan Darcy
I snil mi sie nowy film pod tytułem Ksiąze w ktorym gral SRK hehCo do tego Dzisiaj tancze to sądzac po gwiazdkach bardzo kiepski http://bollywood.pl/film.php?Id=389 |
|
|
|
#4617 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny chodzę na studiach na dodatkowe zajęcia, gdzie przychodzą też Turcy- jest ich kilku i dwie dziewczyny. Takie ładne cery one mają, gładziutkie, nawet wczoraj z koleżankami gadałyśmy na ten temat. A jedne tak troszke mi Szaruka przypomina...
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4618 |
|
Raczkowanie
|
Witam Was, na poczatek przepraszam ze ja tak OFF Topic, ale moze bedziecie mi wstanie pomoc, poszukuje wykrojow spodni do jogi http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=56582
niechce jakies typowych plociennych rurek, chce zeby to byly takie *indyjskie* prosze popatrze na ten link powyzej i na dole sa posty od Selera i tam sa fotki spodni jakie by mnie interesowaly, dzieki z gory za jakikolwiek naprowadzajacy slad do uszycia tych spodni pozdrawiam m |
|
|
|
#4619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chętnie pomogłabym Ci, ale sie nie znam nic a nic
|
|
|
|
|
#4620 |
|
Wtajemniczenie
|
Holiday to Indyjskja wersja Dirty Dancing. Podobno nic specjalnego, ale mi sie podobaly promocje wiec mam chec go zobaczyc.
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:05.

rozbawiła mnie ta sytuacja z "Are you getting out at this station only?" 

a wiec bede czekac na wiadomosci jakby co
bedziemy razem ich sledzic
?
i zycze kazdej takiego snu heheh