Bollywood - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kultura(lnie)

Notka

Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-03-09, 20:59   #1801
klucha
Rozeznanie

Dot.: Bollywood

Bess ty diabelku w dekolt tak?? namietny pocalunek??? no niezle niezle wyobraznia widze jak u mnie pelne obroty
klucha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-09, 21:03   #1802
Justin Timberlake
Zakorzenienie

Bess, przeczytałam pierwsze dwie linijki, do fig i już padłam ze śmiechu Ciekawe co będzie dalej

Oł noł z Szarukiem mi wyszło total 47 % z Salmankiem 57 %, Saifem 66% a z Abhim 61 %..Do nikogo nie pasuję
Justin Timberlake jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-09, 21:09   #1803
Justin Timberlake
Zakorzenienie

'Dobranoc Pysiu, wpadne do Ciebie jutro'

'Mial na sobie różową koszule i czarne atłasowe spodnie'

Ale się wystroił..

Chociaż najlepszy i tak jest spacer
Stary 2007-03-09, 21:11   #1804
bess
Zakorzenienie

no cooo przeciez nie wiedzialam co bedzie do czego Moze by tak zaryzykowac z Salmanem.ale tu juz moglabym byc zlosliwa
bess jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-09, 21:12   #1805
paulina.t11
Zadomowienie

wy to jednak umiecie mnie rozbawić do łez!!!

wątek wymiankowy
paulina.t11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-09, 21:15   #1806
klucha
Rozeznanie

ej bess dawaj z salmanem ja tu z siebie lekkiego klowna robie z fotostory to ty mozesz z randkami kombinowac
Stary 2007-03-09, 21:19   #1807
bess
Zakorzenienie

Randka z Salmanem
Bylo sobotnie popoludnie, wybralas sie do sklepu spozywczego, aby kupic ogórki i proszek do prania. Zatrzymalas sie wlasnie przy dziale z owocami.' granaty ... mmm ' pomyslalas, nic dziwnego, przeciez je uwielbiasz. Nagle uslyszalas za soba znajomy glos mowiacy... 'Te owoce wygladaja wspaniale!' Odwrociłas sie i zobaczylas, ze to Salman ! Stal przed Toba i usmiechal sie. Przez glowe przemknela ci tylko jedna mysl: ' łaaał '!!!! Salman spojrzal i powiedzial 'uwielbiam granaty ' 'Ja tez!'- odpowiedzialas. 'Ciekawy jestem co jeszcze mamy wspolnego?'- zazartowal Salman , a Ty usmiechnelas sie slodko. Zaczeliscie rozmawiac. Okazalo sie, ze nie tylko lubicie te same owoce, ale faktycznie macie ze soba mnostwo wspolnego. Odkryliscie, że obydwoje np. uwielbiacie depilować! Po miłej rozmowie, Salman zapytal Cie, czy chcialabys pojsc z nim na kolacje. Byłas w szoku, mialas ochotę krzyczec ze szczescia, ale staralas sie zachowac spokoj. 'Jasne, Żabko' powiedzialas i podalas mu swoj adres, a on powiedzial, ze wpadnie po Ciebie o 19:00. Pozegnaliscie sie, szybko popedzilas do domu by wymyslic jakis olsniewajacy stroj na wasza randke. Dlugo nie moglas się zdecydowac, az w koncu postanowilas zalozyc Twoja ulubiona żółtą sukienke, w ktorej wygladalas niwiarygodnie . Salman przyjechal punktualnie. Gdy go zobaczylas, nie mogłas uwierzyc, ze to on. Wygladal swietnie. Mial na sobie fioletową koszule i czarne barchanowe spodnie. W reku trzymal bukiet przepieknych róż, podszedl do Ciebie i delikatnie pocalowal w czoło, potem powiedzial, ze wygladasz cudownie. Zapytalas go dokad pojedziecie na kolacje, ale on z tajemniczym usmiechem powiedzial, ze to niespodzianka. Podeszlas do jego samochodu, czarnego autobusu, a Salman otworzyl Ci drzwi. Wsiadlas do srodka i bylas ogromnie wyśmienicie. Salman zawiozl Cie do restauracji Chłopskie Jadło i krzyknal 'Niespodzianka!' Powiedzial Ci, że to jego ulubiony lokal. Gdy weszliscie wszyscy ogladali sie i usmiechali do niego mowiac 'Sie ma Salman!' Domyslilas sie, ze często tu bywa. Usiedliscie przy stoliku w zacisznym kacie, a Salman poprosil o butelke wódki. Kelner przyniosl liste dan. Ty zdecydowalas sie zamowic sałatkę i pieczonego gołębia. Salman poprosil o budyń. Bylas ogromnie szczesliwa i sluchalas z wielkim zainteresowaniem jak Salman opowiadal o swoich zainteresowaniach oraz swym nowym zwierzatku borsuk o imieniu Eustachy. Ok. 23:00 Salman wyjasnil, ze musi wracac do domu poniewaz czeka go jutro ciezki dzien, bo musi przeglądac sie w lustrze . Odwiozl Cie do domu i odprowadzil pod drzwi. Spojrzal na Ciebie bardzo tajemniczo i wyznal, ze spedzil z Toba bardzo milo czas. Zapytal, czy bedziesz chciala kiedys to powtorzyc, a Ty nie kryjac radosci odpowiedzialas: 'oczywiscie Żabciu! Wtedy Salman przysunal się blizej, delikatnie polozyl swa reke na Twoim pośladku i namietnie pocalowal. Kiedy odchodzil, powiedzial 'Dobranoc Kotku, wpadne do Ciebie jutro.' Pomachalas mu i weszlas do domu. W nocy dlugo nie moglas zasnac. Wiedzialas, ze nigdy nie zapomnisz tego wieczoru...!

ach ten Salman
Stary 2007-03-09, 21:26   #1808
klucha
Rozeznanie

Nioe no Bess jestes nieziemaska Borsuk proszek o barchanowe spodnie oraz oczywiscie tak zajmujace przegladanie sie w lustrze no poplakalam sie przysiegam
Stary 2007-03-09, 21:27   #1809
klucha
Rozeznanie

Absolutnie i niezaprzeczalnie Swietne!!!!!!!!!!!!!!!! Tylko co na to Luba???
Stary 2007-03-09, 21:28   #1810
Justin Timberlake
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klucha Pokaż wiadomość
Nioe no Bess jestes nieziemaska Borsuk proszek o barchanowe spodnie oraz oczywiscie tak zajmujace przegladanie sie w lustrze no poplakalam sie przysiegam
Bess,a jakie macie wspólne pasje z Salmankiem
Stary 2007-03-09, 21:29   #1811
Luba
Zakorzenienie

Rodzina własnie kazała mi wyłaczyc kompa, bo im film zagłuszam. Wyję ze smiechu.
Gupie jesteśmy wszystkie równo

Barchanowe spodnie Chłopskie jadło jakiż on finezyjny borsuka ma, tka? I jak się miewa Eustachy

Idę se zrobic test do kogo i ile pasuję.

a szarus sie zmęczy, bo bedzie spacerował. Jezuuuu słodki...

Afazja, darmowa strona z cwiczeniami!
Luba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-09, 21:33   #1812
klucha
Rozeznanie

Ja Justin generalnie preferuje niograniczony i niezaklocanu postep do lustra i oczywiscie maskotka Eustachy w postaci borsuka tez jest wliczona
Luba moj TŻ tez patrzy jak na wariatke ale chyba przez ten czas juz sie przyzwyczail
Stary 2007-03-09, 21:40   #1813
Luba
Zakorzenienie

No wiecie co, tylko 42 %!!! Załamka. A najbardziej to on mi pasuje intelektualnie... a po cóz mi jego intelekt?! Co to, ja rozmawiac z nim zamierzam?!

Stary 2007-03-09, 21:43   #1814
klucha
Rozeznanie

Luba ja tez tak uwazam on jest za piekny zeby tracic bezcenne minuty na rozmowe!!!!!!!!!!!!!!!!!! za duzo mozna zdzialac podczas ich trwania!!!!
Stary 2007-03-09, 21:45   #1815
Luba
Zakorzenienie

Ale ja moge tylko z nim rozmawiać. :d Pod innymi względami totalnie niedopasowani jestesmy...
no ja nie wiem kto to wymyslił ale nie wierzcie temu dopasowywaczowi! Kłamie!!!

Stary 2007-03-09, 21:47   #1816
bess
Zakorzenienie

To Ci dobrze Luba ,ja mam komplex ze nie dorownuje mu intelektualnie
Szał ciał kiedys sie konczy i co wtedy
Widzialyscie to afro po prawej??

Cos sie forum popsiuło
A czy ktos pamieta te filmiki do ktorych dorabialo sie podpisy???Kurcze musze poszukac swoich dziel i stworzyc jakies nowe
Wlasnie mi sie przypomnialo ,bo znow ktos wyslal taki filmik do szkla kontaktyowego
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 0043.jpg (99,8 KB, 3 załadowań)

Edytowane przez bess
Czas edycji: 2007-03-09 o 22:27
Stary 2007-03-09, 22:26   #1817
Aeterna
Zakorzenienie

No to próba mikrofonu.

225px-Godzilla.jpgDziewczyny, możecie coś doradzić na cellulit..?
Zobaczycie, 2 miechy i Szaruś będzie mój.

Aeterna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-09, 22:53   #1818
bess
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aeterna Pokaż wiadomość
No to próba mikrofonu.

Załącznik 824707Dziewczyny, możecie coś doradzić na cellulit..?
Zobaczycie, 2 miechy i Szaruś będzie mój.

taaa Twój jak go mocno scisniesz to moze nie ucieknie
Znalazlam link do tych filmików.Scenarzystki do dzieła
http://www.grapheine.com/bombaytv/pl...php?id=1786851

Czy tylko ja mam takie łyse forum???
Stary 2007-03-10, 10:41   #1819
klucha
Rozeznanie

Moje pierwsze filmy ale na tym to sie nie skonczy superowa stronka Bess!!!!!
http://www.grapheine.com/bombaytv/in...db30c39e2dfd52

http://www.grapheine.com/bombaytv/in...886aa5037ec5cd
Stary 2007-03-10, 10:52   #1820
MARIKA.S
Zadomowienie

hahaha ależ sie usmiałam z tych randek A to moja z salmanem

Bylo sobotnie popołudnie, wybrałaś sie do sklepu spożywczego, aby kupić żabie udka i proszek do prania. Zatrzymałaś sie właśnie przy dziale z owocami.' ziemniaki(wiem ze to nie owoc ) ... mmm ' pomyślałaś, nic dziwnego, przeciez je uwielbiasz. Nagle usłyszałaś za sobą znajomy głos mówiący... 'Te owoce wyglądają wspaniale!' Odwróciłaś sie i zobaczyłaś, ze to Salman ! Stal przed Toba i uśmiechał sie. Przez glowe przemknela ci tylko jedna mysl: ' O matko! '!!!! Salman spojrzal i powiedzial 'uwielbiam ziemniaki(wiem ze to nie owoc ) ' 'Ja tez!'- odpowiedzialas. 'Ciekawy jestem co jeszcze mamy wspolnego?'- zazartowal Salman , a Ty usmiechnelas sie slodko. Zaczeliscie rozmawiac. Okazalo sie, ze nie tylko lubicie te same owoce, ale faktycznie macie ze soba mnostwo wspolnego. Odkryliscie, że obydwoje np. uwielbiacie prosić! Po miłej rozmowie, Salman zapytal Cie, czy chcialabys pojsc z nim na kolacje. Byłas w szoku, mialas ochotę krzyczec ze szczescia, ale staralas sie zachowac spokoj. 'Jasne, Topolko' powiedzialas i podalas mu swoj adres, a on powiedzial, ze wpadnie po Ciebie o 19:00. Pozegnaliscie sie, szybko popedzilas do domu by wymyslic jakis olsniewajacy stroj na wasza randke. Dlugo nie moglas się zdecydowac, az w koncu postanowilas zalozyc Twoja ulubiona cytrynową sukienke, w ktorej wygladalas niwiarygodnie ponętnie. Salman przyjechal punktualnie. Gdy go zobaczylas, nie mogłas uwierzyc, ze to on. Wygladal swietnie. Mial na sobie zieloną koszule i czarne z wielkim rozporkiem spodnie. W reku trzymal bukiet przepieknych mleczy, podszedl do Ciebie i delikatnie pocalowal w noge, potem powiedzial, ze wygladasz przecudnie. Zapytalas go dokad pojedziecie na kolacje, ale on z tajemniczym usmiechem powiedzial, ze to niespodzianka. Podeszlas do jego samochodu, czarnego różowy Fiat 126 P, a Salman otworzyl Ci drzwi. Wsiadlas do srodka i bylas ogromnie przygnębiona. Salman zawiozl Cie do restauracji Pod Żabą i krzyknal 'Niespodzianka!' Powiedzial Ci, że to jego ulubiony lokal. Gdy weszliscie wszyscy ogladali sie i usmiechali do niego mowiac 'Wasza Wysokość Salman!' Domyslilas sie, ze często tu bywa. Usiedliscie przy stoliku w zacisznym kacie, a Salman poprosil o butelke herbaty rumiankowej. Kelner przyniosl liste dan. Ty zdecydowalas sie zamowic zrazy i pieczonego bociana. Salman poprosil o kaszkę manne. Bylas ogromnie szczesliwa i sluchalas z wielkim zainteresowaniem jak Salman opowiadal o swoich zainteresowaniach oraz swym nowym zwierzatku Pleśniaku o imieniu Tadeusz. Ok. 23:00 Salman wyjasnil, ze musi wracac do domu poniewaz czeka go jutro ciezki dzien, bo musi dorobić sobie blizny . Odwiozl Cie do domu i odprowadzil pod drzwi. Spojrzal na Ciebie bardzo tajemniczo i wyznal, ze spedzil z Toba bardzo milo czas. Zapytal, czy bedziesz chciala kiedys to powtorzyc, a Ty nie kryjac radosci odpowiedzialas: 'oczywiscie Drewniaczku! Wtedy Salman przysunal się blizej, delikatnie polozyl swa reke na Twoim oku i namietnie pocalowal. Kiedy odchodzil, powiedzial 'Dobranoc Mariczko, wpadne do Ciebie jutro.' Pomachalas mu i weszlas do domu. W nocy dlugo nie moglas zasnac. Wiedzialas, ze nigdy nie zapomnisz tego wieczoru...!

I link do filmiku który stworzyłam

http://www.grapheine.com/bombaytv/in...de9a555a5f4358

http://www.grapheine.com/bombaytv/in...09ffeeaf51dd80
MARIKA.S jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-10, 10:56   #1821
klucha
Rozeznanie

Ja siama uwaziam zie filmik fajowy
Stary 2007-03-10, 11:05   #1822
Justin Timberlake
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MARIKA.S Pokaż wiadomość

I link do filmiku który stworzyłam

http://www.grapheine.com/bombaytv/in...de9a555a5f4358

Dziewczyny, Wy też macie tak cicho te filmiki? Czy ja mam głośniki zepsute, bo jakoś tak warczą dziwnie..
Stary 2007-03-10, 11:10   #1823
bess
Zakorzenienie

dziewczyny!!A randki z Salmanem sa coraz bardziej pasjonujace ,juz sama nie wiem co jest lepsze,pleśniak,topolka czy dotknal mnie w oko
A tu moj stary film ,jakos nie mialam czasu porobic nowe,moze wieczorem zobacze jakie sa.
http://www.grapheine.com/bombaytv/pl...php?id=1786760
Stary 2007-03-10, 11:14   #1824
MARIKA.S
Zadomowienie

List miłosny......

http://www.grapheine.com/bombaytv/in...41aa8517bfcebb
MARIKA.S jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-10, 11:16   #1825
bess
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MARIKA.S Pokaż wiadomość
taaa chcialoby sie
Fajnie tylko szkoda,ze musze juz isc.Do wieczora wariatki niech Szaruk bedzie z Wami
Stary 2007-03-10, 11:20   #1826
klucha
Rozeznanie

Ja i Salaman!!!
Bylo sobotnie popoludnie, wybralas sie do sklepu spozywczego, aby kupic krochmal i proszek do prania. Zatrzymalas sie wlasnie przy dziale z owocami.' jagodki ... mmm ' pomyslalas, nic dziwnego, przeciez je uwielbiasz. Nagle uslyszalas za soba znajomy glos mowiacy... 'Te owoce wygladaja wspaniale!' Odwrociłas sie i zobaczylas, ze to Salaman ! Stal przed Toba i usmiechal sie. Przez glowe przemknela ci tylko jedna mysl: ' ochochoch!!! '!!!! Salaman spojrzal i powiedzial 'uwielbiam jagodki ' 'Ja tez!'- odpowiedzialas. 'Ciekawy jestem co jeszcze mamy wspolnego?'- zazartowal Salaman , a Ty usmiechnelas sie slodko. Zaczeliscie rozmawiac. Okazalo sie, ze nie tylko lubicie te same owoce, ale faktycznie macie ze soba mnostwo wspolnego. Odkryliscie, że obydwoje np. uwielbiacie patrzec na mrowki! Po miłej rozmowie, Salaman zapytal Cie, czy chcialabys pojsc z nim na kolacje. Byłas w szoku, mialas ochotę krzyczec ze szczescia, ale staralas sie zachowac spokoj. 'Jasne, muszeczko' powiedzialas i podalas mu swoj adres, a on powiedzial, ze wpadnie po Ciebie o 19:00. Pozegnaliscie sie, szybko popedzilas do domu by wymyslic jakis olsniewajacy stroj na wasza randke. Dlugo nie moglas się zdecydowac, az w koncu postanowilas zalozyc Twoja ulubiona zloto-srebrna marszczona sukienke, w ktorej wygladalas niwiarygodnie grubo. Salaman przyjechal punktualnie. Gdy go zobaczylas, nie mogłas uwierzyc, ze to on. Wygladal swietnie. Mial na sobie zolta koszule i czarne kreszowe spodnie. W reku trzymal bukiet przepieknych filodendronow, podszedl do Ciebie i delikatnie pocalowal w pache, potem powiedzial, ze wygladasz nieziemsko grubo. Zapytalas go dokad pojedziecie na kolacje, ale on z tajemniczym usmiechem powiedzial, ze to niespodzianka. Podeszlas do jego samochodu, czarnego trabanta, a Salaman otworzyl Ci drzwi. Wsiadlas do srodka i bylas ogromnie radosna jak skowronek. Salaman zawiozl Cie do restauracji bar mleczny"U Wiesia" i krzyknal 'Niespodzianka!' Powiedzial Ci, że to jego ulubiony lokal. Gdy weszliscie wszyscy ogladali sie i usmiechali do niego mowiac 'Yo Ziomek Salaman!' Domyslilas sie, ze często tu bywa. Usiedliscie przy stoliku w zacisznym kacie, a Salaman poprosil o butelke soku z kiszonej kapusty. Kelner przyniosl liste dan. Ty zdecydowalas sie zamowic golonke z fyrtkami i pieczonego kuropatwa. Salaman poprosil o mielonego z surowka. Bylas ogromnie szczesliwa i sluchalas z wielkim zainteresowaniem jak Salaman opowiadal o swoich zainteresowaniach oraz swym nowym zwierzatku diablu tasmanskiemu o imieniu Belzebiusz. Ok. 23:00 Salaman wyjasnil, ze musi wracac do domu poniewaz czeka go jutro ciezki dzien, bo musi nasmarowac swe piekne cialo olejkiem dla niemowlat . Odwiozl Cie do domu i odprowadzil pod drzwi. Spojrzal na Ciebie bardzo tajemniczo i wyznal, ze spedzil z Toba bardzo milo czas. Zapytal, czy bedziesz chciala kiedys to powtorzyc, a Ty nie kryjac radosci odpowiedzialas: 'oczywiscie oposiku! Wtedy Salaman przysunal się blizej, delikatnie polozyl swa reke na Twoim lokciu i namietnie pocalowal. Kiedy odchodzil, powiedzial 'Dobranoc dziobaczku, wpadne do Ciebie jutro.' Pomachalas mu i weszlas do domu. W nocy dlugo nie moglas zasnac. Wiedzialas, ze nigdy nie zapomnisz tego wieczoru...!
Stary 2007-03-10, 11:23   #1827
klucha
Rozeznanie

Marika no wiesz musi jechac i ratowac swojego(naszego) ukochanego ze szponow wrednej babyjagi imieniem Gauri
Stary 2007-03-10, 11:27   #1828
bess
Zakorzenienie

czarne kreszowe spodnie
butelke soku z kiszonej kapusty
no nie moge przestac
A dlaczego nie umawiacie sie z Szarukiem??
Stary 2007-03-10, 11:49   #1829
esia8
Raczkowanie

Lokalizacja: Tam gdzie wszystkie zabawki, kwiaty, zwierzęta i moje sny.

a to mój filmik

http://www.grapheine.com/bombaytv/in...7474b8e64fcaca
A ja cieszę się ogromnie.

Biegnę przez pola, zboża,
Radości nie ma końca,
I jeśli taka wola Boża,
Powędruję aż do słońca.

Jestem Ciocia Isia! Czekaj Sara Helena już ja Cię rozpieszczę

esia8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-10, 12:25   #1830
esia8
Raczkowanie

Lokalizacja: Tam gdzie wszystkie zabawki, kwiaty, zwierzęta i moje sny.

a to mój filmik

http://www.grapheine.com/bombaytv/in...7474b8e64fcaca
A ja cieszę się ogromnie.

Biegnę przez pola, zboża,
Radości nie ma końca,
I jeśli taka wola Boża,
Powędruję aż do słońca.

Jestem Ciocia Isia! Czekaj Sara Helena już ja Cię rozpieszczę

esia8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Kultura(lnie)

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości