|
|
#2911 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Bollywood
Moje kochane BOLLYWARIATKI!! Jak ja się za Wami stęskniłam!
Nie zapominam jednak o boskim Szarusiu ....ehhhh........Mr. Sexa ogladałam ostatnio na Bilecie do Bollywood w DONie Byłam totalnie zauroczona i jak to mówi moja siostrzyczka nie wiedząc o co chodzi "w majtkach miałam kisiel" Zakończeniem natomiast byłam tak zaskoczona ze nie wierzyłam że to koniec ![]() Co najważniejsze?? Mam plakat z DONa!!! On jest poprostu boski..... ![]() Czasu mam niestety niewiele ![]() Nie ważne, co ja tam o pracy bede pisała. Chciałam Wam oznajmić że 30 sierpnia wychodze za maż !! hahahaŻeby tak Szarus to dla mnie zatańczył, to miałabym zaliczoną pierwszą zdradę na własnym ślubie, bo zaciągnęlabym go do apartamentu
|
#2912 |
|
Rozeznanie
|
No witamy Marika no fajnie ze cie sie podobalo na Bilecie bo ja sie u siebie tez wybieram, szczegolnie na Dona i KANK oczywiscie
TAAAAAAKI WIELKI MR. SEX!!!!!!30 sierpnia za rok? czy moze ci sie juz od teJ SzarukoMANII daty pomylily z wrzesniem ? bo ja tez tak jak Bozia pozwoli to za rok Jak nowego wymiaru przy uwielbieniu dla Szaruka ma piosenka "Winda do nieba" a minaowicie tekst "... moj piekny Panie w technikolorze..." my tez do zdj sie slinimy ale sie tego nie wstydzimy Co do tekstu Szaruka ze Salman go moglby zdetronizowac... NIE MA SZANS NAWET ZA 1000 LAT!!!!!!P.S Marika jak by mi Szaruk zatanczyl Om Shanti Om na wieczorze paniejskim (pewnie zle napisalam ) to chyba slub by sie nie odbyl (Zartuje )
|
#2913 |
|
Wtajemniczenie
|
Bess Okna pewnie nie widzialas, bo domek byl w lasku, i okna byly zaslaniete drzewami lol. Nazywal sie Kamienczyk... to bylo na takim wzguzu. Pamietam ze niedaleko byl taki Diabelski Kamien... podobno miejsce kultow przedchrzescijanskich. A z okna mielismy widok na gory Radostowa i Lysa Gora.
Nie wiem czy Ci to cos mowi... aguśka112 Podobalo mi sie Bunty & Babli bardzo ! Wgole bardzo lubie Rani. Po Black i Paheli uwyzym ze jest najlepsza aktorka Bollywood. No i w Paheli ta scena na deszczu z Shrarukhem... Jak bylam nastolatka to czasami mialam w nocy takie gorace sny z Shahrukhiem...
|
#2914 |
|
Zakorzenienie
|
Marika!!!!!
Gratulacje ![]() Eternalvoyageur ja to nawet teraz mam gorące sny z Szarukiem ![]() A też bardzo lubię Rani, w ogóle w Paheli tak ślicznie wyglądała, makijaż miała super, jej oczy wyglądały zabójczo |
|
|
|
#2915 |
|
Zakorzenienie
|
no i stało sie,w koncu obejrzalam Fanaa i
![]() alez mnie wciagnal w zyciu sie nie spodziewalam.Na razie jestem w lekkim szoku wiec niewiele napisze ale DLACZEGO ona to zrobila????? w sumie nie musiala bo i tak za chwile wszystko "złe"sie skonczylo OMG jak ochlone to napisze cos z sensem tymczasem lece sie kapac bo jutro straszliwie rano musze wstacEternalvoyageur znam nazwy Radostowa i Łysa Góra ale gdzie to konkretnie jest to nie wiem,mialam na mysli to ze z moich okien widac góry świetokrzyskie,nie cale ,myslalam ze gdzies blisko Masłowa ,Dąbrowy te okolice znam Zreszta zapytam sie dokladniej w domu ,to bede miec orientacjeCzesc Marika wpadaj do nas w wolnych chwilach![]() EDIT i jeszcze taka watpliwosc odnosnie Fanaa ,jak u licha ona zidentyfikowala go po kawalku ubrania>??>????? Polećcie mi jakis dobry film z Amirem,w miare wspolczesny i z watkiem milosnym
Edytowane przez bess Czas edycji: 2007-09-06 o 23:00 |
|
|
|
#2916 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm ja już nie pamiętam, ale jak po kawałku ubrania? Tzn. o jaką część garderoby chodzi? Może mi się przypomni, bo wtedy mi się ten film wydawał nawet z sensem
Tzn. że wiadomo, że go nie poznała, bo go nie widziała, tylko właśnie nie pamiętam jak to się stało, że go poznała ![]() Ale masło maślane napisałam, mam nadzieję, że wiesz Bess o co mi chodzi
|
|
|
|
#2917 |
|
Zakorzenienie
|
spoiler
chodzi mi o ten poczatek 2 cd.Kiedy to prowadza ja do kostnicy zaraz po operacji oczu-czyli nie miala szans go widziec wczesniej.Oni dali jej na tacy jakies szmatki i skorzana bransoletke i po tym ona sie domysliła ,ze on zginal. A pozniej to on jej powiedzial,najpierw spiewali piosenki,pozniej objal ja rameniem tak jak dawniej i powiedzial jej to co wtedy mowil.A ja zrobilam Aaach i przejelam sie bardziej niz ona . ze tez nie zostalam aktorką chcialo mi sie smiac na widok Aamira w deszczu no i jak Rishi K. płynał pod lodem . |
|
|
|
#2918 |
|
Zakorzenienie
|
Aha,no bo to była jego bransoletka, a ona widać stwierdziła, że w takim razie ten nieżywy to on
![]() Zrobię teraz mały offtop, bo idę do fryzjera jutro i nie wiem jak się obciąć..Teraz będę pół nocy myślała
|
|
|
|
#2919 |
|
Zakorzenienie
|
a po co masz sie obcinac???zapuszczaj do pasa
![]() spoiler znowu ![]() Bylam w szoku,ze oni tak bez slubu ekhmm i nieslubne dziecko.A tak w ogole Kajol jako mezatka zdecydowala sie na taka role hoho. |
|
|
|
#2920 |
|
Zakorzenienie
|
Już prawie mam do pasa, ale nie chcę takich długich i chcę podciąć trochę i mieć jakiś fryz, tylko nie wiem jaki..
![]() Właśnie chciałam napisać, że też byłam w szoku, że oni tak bez ślubu i w ogóle.. ![]() Bess, a widziałaś już Blacka? |
|
|
|
#2921 |
|
Wtajemniczenie
|
wycieniuj je ładnie po prostu. moja koleżankia miała długaśne, skróciła troche i ścieniowała - wygladała bardzo ładnie
|
|
|
|
#2922 |
|
Zakorzenienie
|
no to sobie wystopniuj tylko i pocieniuj,nie obcinaj z dlugosci.A jaki masz kolor??
![]() Nie ogladalam Black to z Rani chyba???a powinnam??co sie tam dziejee??? ![]() Ale musze przyznac ,ze o ile Aamir nie zbyt w moim typie to coraz bardziej zaczyna mi sie podobac taki macio men i taki bezczelny faaajny![]() o Ash mnie uprzedzila
|
|
|
|
#2923 |
|
Zakorzenienie
|
no chyba tak zrobię jak mi radzicie
Dzięki ! ![]() A co do Blacka to właśnie nie wiem, wszędzie tylko czytam, że super i nietypowy i chciałam sie zapytać czy rzeczywiście i tak a propos Fanna mi sie przypomniało, bo ten też dość nietypowy ![]() Mi tam Aamir najbardziej sie podobał w Lagaanie za to ciągle tak bardzo tego Saifa kocham <oczywiście zaraz za Szaruczkiem, bo jego nic nie pobije ![]() ![]() |
|
|
|
#2924 |
|
Zakorzenienie
|
a czy tam Rani nie byla niewidoma i gluchoniema??cos mi sie tak kojarzy ,ze zastanawialamsie jak ona to gra.
ja tez nie wiem kurcze,za duzo bollywrażen naraz Amira widzialam dopiero 1 raz wiec trudno mowic ,gdzie mi sie podobal najbardziej.Ale w Fanaa podobal mi sie baaardzo chyba zepchnal Abhiego z 3 miejscana 1 wiadomo na 2 Saif no i dalej Aamir,a na koncu Abhi
|
|
|
|
#2925 |
|
Zakorzenienie
|
Obejrzyj sobie Lagaan,na pewno Ci sie spodoba
Chociaż nie grał tam takiego twardziela-terrorystę tylko chłopka z indyjskiej wsi ale i tak był fajny ![]() hehe a miałam iść spać a coś czuję,że znowu będe oglądać moją ulubioną scene z Parineety ![]()
|
|
|
|
#2926 |
|
Zakorzenienie
|
no widzialam tam jest chyba mlodszy chudszy i lata w turbanie??
![]() Podrzuc no ta scene jeszcze raz ,to tez sobie obejrze ja mam wstawac za niecale 5 h i siedze hehe typowe
|
|
|
|
#2927 |
|
Zakorzenienie
|
aaa juz wiem bo ona mu zrobila ten sweterek na drutach!noo i go poznala.Niech bedzie ze to mozliwe
![]() Justin ile razy juz obejrzalas ta scene |
|
|
|
#2928 |
|
Zakorzenienie
|
Ależ proszę
![]() http://www.youtube.com/watch?v=m9EUNrP-51E ahh te jego ramiona <chciałabym sie w nich znaleźć Już chyba z milion razy ją widziałam, chyba cos ze mną nie tak ![]() Dzisiaj patrzalam na film, gdzie na takich ludzi mówili "zwyrodnialcy" ![]()
|
|
|
|
#2929 |
|
Zakorzenienie
|
heh no a co znaczy to 1 słówko
![]() A tej sceny nie lubisz na poczatku a pozniej tam pod baldachimem?? ![]() http://www.youtube.com/watch?v=yW8FJocbVFA W jakich filmach Saifek ma jeszcze sceny ??? |
|
|
|
#2930 |
|
Zakorzenienie
|
ooo no ta scena to również należy do moich ulubionych
![]() i to jeszcze w tle z jedną z moich ulubionych piosenek oczywiście moment pod baldachimem to najlepszy moment całego tego klipu ![]() Jeszcze w Hum Tum pamiętam, że była scena łóżkowa ![]() oo a przy okazji znalazłam coś takiego http://www.youtube.com/watch?v=aqiI9...related&search= ciekawe co na to Ash
Edytowane przez Justin Timberlake Czas edycji: 2007-09-07 o 12:54 |
|
|
|
#2931 |
|
Zakorzenienie
|
dubel
|
|
|
#2932 |
|
Zakorzenienie
|
dubel
|
|
|
#2933 |
|
Zadomowienie
|
Po prostu padłam na twarz, śliniąc przy tym nowy monitor.....
![]() Natychmiast muszę mieć Oma.... [wiele bym dala żeby dowiedzieć sie jak smakuje...Szaruś rzecz jasna....nie monitor ]
|
#2934 |
|
Wtajemniczenie
|
Uprzedzilas mnie z Klipem z Salaam Namaste. Fajny film !
Black rzeczywiscie wyjatkowy film, tam Rani jest slepa i glucho-niema. Wbrew oczekiwaniom film wcale nie jest przygnebiajacy, jest po prostu piekny... I rani chyba nigdy nie wygladala tak pieknie. I tam tez jest pocalunek... A oto pocalunek Aishwaryi http://www.youtube.com/watch?v=mw6CCie1GdQ Podobno zona Hrithika powiedziala ze jesli ma on sie calowac, to powinien to byc najlepszy pocalunek na swiecie. Ale niestety Aish jest taka drewniana... A co do Amira, to polecam Rang De Basanti. Aaa i polecam jeszcze Saathiya, sliczy film romantyczny. Zawsze chcialam miec taki slub... Ogladam ten film w kolko !!! i... uwaga.... pod koniec pojawia sie Shahrukh !!! A teraz dalej bede ogladac Umrao Jaan (Aishwarya i Abhishekh) na Youtube.
|
#2935 |
|
Zadomowienie
|
nie jestem tak wtajemniczona jak Wy w tematykę takich filmow,ale u mnie w domu lezy jeszcze nie objerzany "Czasem słonce, czasem deszcz". Chyba go wreszcie obejrze?
Ogladałam też kiedyś "Monsunowe wesele". Czy te filmy o których jest mowa w tym wątku są tego pokroju? jestem ciekawa. Monsunowe wesele podobało mi sie
|
#2936 |
|
Zakorzenienie
|
o mamo, 3 razy mi się wysłało
a myślałam, że ani razu, bo mi prawie w ogóle nie działał wizaż...Noo widać, że Hrithik się wczuł, ale ta Ash.. Podobno później miała problemy przez tą scenę- palili zdjęcia z jej wizerunkiem i w ogóle..Eternalvoyageur jak tam jest z cenzurą i generalnie z telewizją? Słyszałam, że ta scena z łóżkowa z Hum Tum została wycięta i w Indiach jej nie pokazywali ze względu na cenzurę..Lecą tam w tv jakieś filmy Hollywoodzkie, czy tylko Bollywood i to jeszcze ocenzurowane na dodatek? Czarna_Kicia obejrzyj sobie "Czasem słońce czasem deszcz", naprawdę warto! |
|
|
|
#2937 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadło mi w oko, że "obgadujecie" Aamira?
A jak ja (wiele stron temu ) twierdziłam, ze jest świetny, to nikt mnie nie słuchał .... <chlip>. ![]() Najbardziej lubie Fanaa, Lagaan jest fajny ale bez fajerwerków a Rang De Basanti... jest świetny. Aamir to aktor, który ma cos do powiedzenia. I w przeciwieństwie do Szarka (który i tak jest boski ) gra. Bo Szarus w kazdym filmie jest Szarusiem. Na szczęście Amir jest dobrym aktorem. Czarna kicia. Filmy bolly sa rózne. W tym watku jest mowa o tak wielu filmach, ze nie moga byc wszystkie "tego pokroju". Ale zachęcam do obejrzenia paru filmów. Albo się zakochasz albo nie. Póki nie spróbujesz to się nie dowiesz.
|
#2938 |
|
Zakorzenienie
|
oho, Luba wiedziałam, że jak mowa o Amirku to prędzej czy później się odezwiesz
To jest najlepszy sposób, żeby Cię tu przyciągnąć ![]()
|
|
|
|
#2939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale co racja to racja.
|
|
#2940 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez wiedzialam
mialam nawet dac jakies zdjecia Aamira ![]() Dobra jak mowicie ze Rang de basanti to juz zaczynam sie o niego starac achhh Luba masz racje Szarus troche ma z tym probelm,chyba w Dil se udalo mu sie troche pograc A Aamir potrafi zaczarowac grą ,sobą ,jeszcze tego nie rozgryzłam
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:20.

hahaha

TAAAAAAKI WIELKI MR. SEX!!!!!!
bo ja tez tak jak Bozia pozwoli to za rok
Jak nowego wymiaru przy uwielbieniu dla Szaruka ma piosenka "Winda do nieba" a minaowicie tekst "... moj piekny Panie w technikolorze..." 
i przejelam sie bardziej niz ona . ze tez nie zostalam aktorką 

taki macio men
<oczywiście zaraz za Szaruczkiem, bo jego nic nie pobije