![]() |
#301 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Fenomen Angel
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#302 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#303 |
Zakorzenienie
|
A ja Angela coraz mniej lubie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#304 |
Przyczajenie
|
Ostatnio spotkalam sie z czyms takim jak na zalaczonym zdjeciu... czy ktoras z Was 'angelowe kochnice
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
Wtajemniczenie
|
Ja tam Angela nie lubie
![]() Kiedys bylam bardzo zafascynowana,jeszcze jak bylam w liceum,ale nigdy nie zdecydowalam sie na zakup i nie zaluje ![]()
Moje zapachy ![]() "One of the things i love the most about you is the fact that you don't need me for anything. And yet, you find yourself needing me." ![]() Wymienię : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1277186 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#307 |
Zakorzenienie
|
nie wiem gdzie zapytać więc pytam tu.
![]() interesuję się wersją Violette i mam pytanie czy wiek perfum zmienia ich zapach ? w tym przypadku to 2 lata. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#308 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#309 |
Zakorzenienie
|
dzięki. o tę aukcję mi chodzi dokładnie:
aukcja zwrócono mi uwagę,że kolor chyba troszkę zmieniony i dlatego pytałam sprzedawcy o datę kupna ![]() kliknę gdzieś pewnie,choć nie lubię aż tak małych pojemności ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
Zadomowienie
|
Dziewczęta, jaka jest "moc" Aniołka różanego w stosunku do zwykłej wersji? Podobna trwałość?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#311 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#312 |
Raczkowanie
|
czy jest wersja angela edt? myślałam że nie, ale dość często spotykam się na fragrantice i innych zagranicznych stronach w recenzjach ze wzmiankami o tym że np. muszę jeszcze spróbować wersji edt albo wymienia się produkty z linii angela i tam balsam, woda perfumowana, woda toaletowa...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#313 |
Raczkowanie
|
Podchodzę do Angela już kilka razy, ale boje się nim popsikać
![]() ![]()
![]() |
#314 |
Rozeznanie
|
zrobiłam w końcu podejście do Angela po tylu pozytywnych opiniach i ... naprawdę nie spodziewałam się takiego efektu, ale było mi wręcz niedobrze, jest taki duszący, pudrowy i jakiś babciny, zdecydowanie nie mój
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#315 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#316 |
Zakorzenienie
|
U mnie romans z Angelem zakończył się bardzo gwałtownie.
Po wielkiej miłości po wykończeniu próbki i 5ml odlewki zakupiłam swój własny flakon. Angel uwiódł mnie swoją mocą,potęga wszechobecnej słodyczy.Paczula dodawał mu szczypty oryginalności i pazurka. Pewnego dnia powąchałam sweter po zdjęciu go...Poczułam ciemną piwnicę i ziemię ![]() Próbowałam go póżniej używać,ale już nie mogłam. Mój nos przestał czuć piękny zapach,odrazu przychodziły mi na myśl te niemiłe obrazy. Mój Anioł mnie opuścił..... Mam nadzieję,że cieszy nową właścicielkę ![]() ![]()
![]() |
#317 |
Zakorzenienie
|
a ja się zakochałam od razu jak sie tylko pojawił i tak mi zostało
![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#318 |
Zakorzenienie
|
jak używałam angela z próbki byłam zachwycona. niestety zachwyt zniknął jak tylko kupiłam sobie 25... flakonik poszedł na allegro.
zauważyłam,ze ja muszę zużyć ok 2-4 próbek i dopiero decydować się na flakonik.... bądz nie.
![]() |
#319 | |
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
![]() przy czym u mnie akurat Endzel takich emocji skrajnych nie wywolywal i nie wywoluje. na poczatku obwachiwalam go po prostu nieufnie, z czasem sie zakolegowalismy i dzis lubie ten zapach - ale nic wiecej, zadna milosc. no, chyba, ze ten etap jeszcze przed nami ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#320 |
Matka buldoga
|
A u mnie wielki niewypal. Napalilam sie na ten zapach, bo skoro Innocent uwielbiam to dlaczego by nie klasyczne Angel.
Zamowilam odlewke, wyciagnelam z koperty, powachalam atomizer i juz wiedzialam, ze sie nie lubimy. Nie mniej jednak psiknelam sobie na nadgarstek, bo a nuz pieknie do mnie przylgnie. Mame tez psiknelam, bo pomyslalam, ze moze na niej ladnie sie rozwinie. Lipa. Czulam non stop to co Eyes, piwnice, ziemie, stechlizne. Na dodatek nie moglam sie tego pozbyc z nadgarstka, szorowalam, mylam i nic. Meczylam sie calutki dzien. Troche zaluje, ze tak sie to skonczylo, ale...zawsze mam jasniejsza strone: Innocent, bo klasyczny Angel to dla mnie mrok.
![]() |
#321 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zaniu fajnie to ujęłaś,też tak czuję-Innocent to jasny,przejrzysty zapach,Angel to mrok ![]() U mnie było podobnie,Innocenta pokochałam,więc chciałam poznać starszego brata. Resztę już opisałam. Angela doceniam i podziwiam,ale to nie mój zapach ![]()
![]() |
![]() |
#322 |
Rozeznanie
|
Nie wiem jak to jest, ale mimo że nie przepadam za Angel, zawsze mam na stanie małą pojemność, dodatkowo rozmaite kształty flakoników-miniatur są kuszące i jak tu nie mieć
![]() ![]() Moim ulubieńcem jest hair mist, pięknie określona przez your Angel jako kosmetyk burżujski ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#323 |
Rozeznanie
|
dziewczyny mam pytanie, czy macie może linki do reklam angel z Jery Hall i jakiekolwiek inne ktore byly przed Naomi Watts? pytam się także o ogródki
![]() znalazłam spis "twarzy" Angel, ale bardzo interesowałyby mnie reklamy.... 1992-94: Estelle Halladay 1995-98: Jerry Hall 1999-2003: Amy Wesson 2003-2006: Anna Maria Czech 2006-2008: Bianca Balti
![]() |
![]() |
#324 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na tej samej stronie znajdziesz także reklamy linii Garden of Stars. Chyba że chodziło Ci o reklamy telewizyjne? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#325 |
Rozeznanie
|
dziękuję za odpowiedź
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#326 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
Zadomowienie
|
Odświeżam wątek i proszę o kilka słów na temat tegorocznej wersji Sunessence (2011).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#328 |
Rozeznanie
|
Jeśli chodzi o Angel... będąc nie tak dawno w Sephorze znalazłam tester. Pomyślałam, że powącham chociaż buteleczkę tak sławnego zapachu. Oczywiście w mojej głowie znajdowały się myśli, iż ten zapach jest trupi, słodki, duszący...
Pomyślałam, że pewnie odrzuci mnie na kilometr, ponieważ jestem zwolenniczką raczej delikatnych i niesłodkich zapachów. Powąchałam... i jakież było moje zaskoczenie... bardzo, bardzo inne perfumy od wszystkich, bardzo ciekawe i absolutnie oryginalne. Cena niestety mnie powalała, ale gdy dostałam ich próbkę... i przetestowałam... zakochałam się. Są to perfumy, które naprawdę co chwilę inaczej pachną. Utrzymują się naprawdę bardzo,bardzo długo. A na ubraniach nawet do kilku dni. Teraz skladam pieniądze na malutką choć gwiazdkę ![]()
![]() |
#329 |
Zakorzenienie
|
podnosze watek, bo nie znalazlam innego, dot. wersji Angel Eau de Toilette.
od dzisiaj jestem posiadaczka wlasnej komety, ktorej zawartosc niezwykle mi sie podoba i chetnie poczytalabym jak inne 'Perfumki' odbietaja te kompozycje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#330 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:32.