Fenomen Angel - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-09-24, 15:11   #301
evelle
Wtajemniczenie

Dot.: Fenomen Angel

Cytat:
Napisane przez lexxi Pokaż wiadomość
Dzięki Kochana Już sprawdzałam ceny i na all też, ale na razie czekam bo rodzice mojej przyjaciółki lecą do Turcji to może na wolnocłówce mi kupią A tak do wszystkich: wiecie, że moja przyjaciółka wrociła niedawno z Ibizy i kupiła sobie tam na wolnocłówce setkę Angela za 25 euro!?!?!?!? Mi się to wydaje trochę niemożliwe że tak tanio, ale ona się upiera, że naprawdę tyle kosztował
uważaj żeby Ci ta przyjaciółka nie kupiła Aniołka na straganie w Turcji a mają tam takie podróby że hohoho
evelle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-24, 15:13   #302
lexxi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evelle Pokaż wiadomość
uważaj żeby Ci ta przyjaciółka nie kupiła Aniołka na straganie w Turcji a mają tam takie podróby że hohoho
nie nieeee, jej rodzice się znają także o podróbę się nie boję w perfumerii będą kupować
lexxi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-25, 09:00   #303
ropuszka
Zakorzenienie

A ja Angela coraz mniej lubie Podchodzilam do niego wiele lat i wiele razy, ale kupilam ze dwa lata temu, po rozstaniu z facetem - tak dla oslody tego okropnego czasu Co tu duzo mowic, uzylam ze 3 razy, a potem rok pozniej na urodziny znajomej, ktorej nie lubie - zeby dac jej po nosie A ze ostatnio czuje te perfumy coraz czesciej i to na roznych dziwnych osobach, rowniez mase jego podrobek na starszych przesadnie wymalowanych paniach, to mi przeszla ta wielka fascynacja.
ropuszka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-02, 18:27   #304
ote
Przyczajenie

Ostatnio spotkalam sie z czyms takim jak na zalaczonym zdjeciu... czy ktoras z Was 'angelowe kochnice' widziala kiedys taki oto tester Angela?
ote jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-03, 12:25   #305
karinkaa
Wtajemniczenie

Ja tam Angela nie lubie to najbardziej pospolity zapach jaki znam, ktory czuje na ulicy najczesciej. I to chyba zapach z najwiekszą iloscia wyprodukowanych podrobek..
Kiedys bylam bardzo zafascynowana,jeszcze jak bylam w liceum,ale nigdy nie zdecydowalam sie na zakup i nie zaluje fascynacja szybko minela..Mialam kiedys Innocenta, podobal mi sie nawet,ale szybko znudzil.

"One of the things i love the most about you is the fact that you don't need me for anything. And yet, you find yourself needing me."

Wymienię :
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1277186
karinkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-03, 12:43   #306
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ote Pokaż wiadomość
Ostatnio spotkalam sie z czyms takim jak na zalaczonym zdjeciu... czy ktoras z Was 'angelowe kochnice' widziala kiedys taki oto tester Angela?
dziwna pojemność,nie spotkałam się chyba

skarbiatko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-13, 13:13   #307
jowisz
Zakorzenienie

nie wiem gdzie zapytać więc pytam tu.
interesuję się wersją Violette i mam pytanie czy wiek perfum zmienia ich zapach ? w tym przypadku to 2 lata.
jowisz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-13, 13:24   #308
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:
Napisane przez jowisz Pokaż wiadomość
nie wiem gdzie zapytać więc pytam tu.
interesuję się wersją Violette i mam pytanie czy wiek perfum zmienia ich zapach ? w tym przypadku to 2 lata.
Jeśli były właściwie przechowywane to nie powinno być problemu

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-13, 13:54   #309
jowisz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
Jeśli były właściwie przechowywane to nie powinno być problemu
dzięki. o tę aukcję mi chodzi dokładnie:
aukcja
zwrócono mi uwagę,że kolor chyba troszkę zmieniony i dlatego pytałam sprzedawcy o datę kupna
kliknę gdzieś pewnie,choć nie lubię aż tak małych pojemności
jowisz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-17, 19:03   #310
agnieszka1970
Zadomowienie

Dziewczęta, jaka jest "moc" Aniołka różanego w stosunku do zwykłej wersji? Podobna trwałość?
agnieszka1970 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-17, 19:37   #311
Kot z Cheshire
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agnieszka1970 Pokaż wiadomość
Dziewczęta, jaka jest "moc" Aniołka różanego w stosunku do zwykłej wersji? Podobna trwałość?
Mój nos oświadcza, że dużo mniejsza. Trwałość chyba podobna (tak myślę) ale nie ma takiej siły rażenia. Oczywiście to moje odczucie
Kot z Cheshire jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-16, 20:55   #312
bree_van_de_kamp
Raczkowanie

czy jest wersja angela edt? myślałam że nie, ale dość często spotykam się na fragrantice i innych zagranicznych stronach w recenzjach ze wzmiankami o tym że np. muszę jeszcze spróbować wersji edt albo wymienia się produkty z linii angela i tam balsam, woda perfumowana, woda toaletowa...
bree_van_de_kamp jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-17, 18:33   #313
patusia_91
Raczkowanie

Podchodzę do Angela już kilka razy, ale boje się nim popsikać korci mnie, ale nie chce ludzi straszyć niestety dziś chciałam wziąć próbeczkę, ale pani powiedziała, że nie da rady z tej butli prze psikać...

patusia_91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-26, 09:13   #314
anjya
Rozeznanie

zrobiłam w końcu podejście do Angela po tylu pozytywnych opiniach i ... naprawdę nie spodziewałam się takiego efektu, ale było mi wręcz niedobrze, jest taki duszący, pudrowy i jakiś babciny, zdecydowanie nie mój co nos to opinia
anjya jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-27, 16:38   #315
agnieszka1970
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anjya Pokaż wiadomość
zrobiłam w końcu podejście do Angela po tylu pozytywnych opiniach i ... naprawdę nie spodziewałam się takiego efektu, ale było mi wręcz niedobrze, jest taki duszący, pudrowy i jakiś babciny, zdecydowanie nie mój co nos to opinia
Sa pewne zapachy, które po pierwszym "psiku" odrzucają, ale wciąż przyciągaja i które trzeba oswoić. Mnie na początku też sie nie podobał, a potem sie zakochałam. Zapach jest niewątpliwie niepowtarzalny, jedyny w swoim rodzaju, i albo go pokochasz, albo znienawidzisz Ja miałam tak właśnie z Angel'em i z Elixir des Merveilles. Oba oswoiłam i teraz zbieram za nie mnóstwo komplementów.
Stary 2011-01-27, 17:21   #316
Eyes
Zakorzenienie

U mnie romans z Angelem zakończył się bardzo gwałtownie.
Po wielkiej miłości po wykończeniu próbki i 5ml odlewki zakupiłam swój własny flakon.
Angel uwiódł mnie swoją mocą,potęga wszechobecnej słodyczy.Paczula dodawał mu szczypty oryginalności i pazurka.
Pewnego dnia powąchałam sweter po zdjęciu go...Poczułam ciemną piwnicę i ziemię
Próbowałam go póżniej używać,ale już nie mogłam. Mój nos przestał czuć piękny zapach,odrazu przychodziły mi na myśl te niemiłe obrazy.
Mój Anioł mnie opuścił.....
Mam nadzieję,że cieszy nową właścicielkę
Stary 2011-01-27, 19:24   #317
pingwin2
Zakorzenienie

a ja się zakochałam od razu jak sie tylko pojawił i tak mi zostało

Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu
Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu

pingwin2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-27, 19:30   #318
agaa13
Zakorzenienie

jak używałam angela z próbki byłam zachwycona. niestety zachwyt zniknął jak tylko kupiłam sobie 25... flakonik poszedł na allegro.
zauważyłam,ze ja muszę zużyć ok 2-4 próbek i dopiero decydować się na flakonik.... bądz nie.
Stary 2011-01-27, 20:03   #319
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Napisane przez agnieszka1970 Pokaż wiadomość
Sa pewne zapachy, które po pierwszym "psiku" odrzucają, ale wciąż przyciągaja i które trzeba oswoić. Mnie na początku też sie nie podobał, a potem sie zakochałam. Zapach jest niewątpliwie niepowtarzalny, jedyny w swoim rodzaju, i albo go pokochasz, albo znienawidzisz Ja miałam tak właśnie z Angel'em i z Elixir des Merveilles. Oba oswoiłam i teraz zbieram za nie mnóstwo komplementów.
z oswajaniem sie zgadzam, znam z autopsji
przy czym u mnie akurat Endzel takich emocji skrajnych nie wywolywal i nie wywoluje. na poczatku obwachiwalam go po prostu nieufnie, z czasem sie zakolegowalismy i dzis lubie ten zapach - ale nic wiecej, zadna milosc. no, chyba, ze ten etap jeszcze przed nami

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-28, 08:17   #320
zania
Matka buldoga

A u mnie wielki niewypal. Napalilam sie na ten zapach, bo skoro Innocent uwielbiam to dlaczego by nie klasyczne Angel.
Zamowilam odlewke, wyciagnelam z koperty, powachalam atomizer i juz wiedzialam, ze sie nie lubimy. Nie mniej jednak psiknelam sobie na nadgarstek, bo a nuz pieknie do mnie przylgnie. Mame tez psiknelam, bo pomyslalam, ze moze na niej ladnie sie rozwinie.
Lipa. Czulam non stop to co Eyes, piwnice, ziemie, stechlizne. Na dodatek nie moglam sie tego pozbyc z nadgarstka, szorowalam, mylam i nic. Meczylam sie calutki dzien.

Troche zaluje, ze tak sie to skonczylo, ale...zawsze mam jasniejsza strone: Innocent, bo klasyczny Angel to dla mnie mrok.
Stary 2011-01-28, 08:45   #321
Eyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zania Pokaż wiadomość
A u mnie wielki niewypal. Napalilam sie na ten zapach, bo skoro Innocent uwielbiam to dlaczego by nie klasyczne Angel.
Zamowilam odlewke, wyciagnelam z koperty, powachalam atomizer i juz wiedzialam, ze sie nie lubimy. Nie mniej jednak psiknelam sobie na nadgarstek, bo a nuz pieknie do mnie przylgnie. Mame tez psiknelam, bo pomyslalam, ze moze na niej ladnie sie rozwinie.
Lipa. Czulam non stop to co Eyes, piwnice, ziemie, stechlizne. Na dodatek nie moglam sie tego pozbyc z nadgarstka, szorowalam, mylam i nic. Meczylam sie calutki dzien.

Troche zaluje, ze tak sie to skonczylo, ale...zawsze mam jasniejsza strone: Innocent, bo klasyczny Angel to dla mnie mrok.
za Innocenta.
Zaniu fajnie to ujęłaś,też tak czuję-Innocent to jasny,przejrzysty zapach,Angel to mrok
U mnie było podobnie,Innocenta pokochałam,więc chciałam poznać starszego brata. Resztę już opisałam.
Angela doceniam i podziwiam,ale to nie mój zapach
Stary 2011-01-29, 16:04   #322
caffe ristretto
Rozeznanie

Nie wiem jak to jest, ale mimo że nie przepadam za Angel, zawsze mam na stanie małą pojemność, dodatkowo rozmaite kształty flakoników-miniatur są kuszące i jak tu nie mieć Używam sporadycznie, tak z korka czasem się sztachnę

Moim ulubieńcem jest hair mist, pięknie określona przez your Angel jako kosmetyk burżujski Podoba mi się minimalna dawka scukrzonej paczuli i lubię ten błękitny obłoczek wokół po rozpyleniu mgiełki, prawie jak aureola
caffe ristretto jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-31, 15:36   #323
kamisia_17
Rozeznanie

dziewczyny mam pytanie, czy macie może linki do reklam angel z Jery Hall i jakiekolwiek inne ktore byly przed Naomi Watts? pytam się także o ogródki dziękuję za wszystkie odpowiedzi
znalazłam spis "twarzy" Angel, ale bardzo interesowałyby mnie reklamy....
1992-94: Estelle Halladay
1995-98: Jerry Hall
1999-2003: Amy Wesson
2003-2006: Anna Maria Czech
2006-2008: Bianca Balti
Stary 2011-01-31, 17:44   #324
soulie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kamisia_17 Pokaż wiadomość
dziewczyny mam pytanie, czy macie może linki do reklam angel z Jery Hall i jakiekolwiek inne ktore byly przed Naomi Watts? pytam się także o ogródki dziękuję za wszystkie odpowiedzi
znalazłam spis "twarzy" Angel, ale bardzo interesowałyby mnie reklamy....
1992-94: Estelle Halladay
1995-98: Jerry Hall
1999-2003: Amy Wesson
2003-2006: Anna Maria Czech
2006-2008: Bianca Balti
http://www.imagesdeparfums.fr/Mugler_Thierry/Angel.php

Na tej samej stronie znajdziesz także reklamy linii Garden of Stars.

Chyba że chodziło Ci o reklamy telewizyjne?
soulie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-31, 18:56   #325
kamisia_17
Rozeznanie

dziękuję za odpowiedź o takie też, lecz najbardziej o telewizyjne, jednakże pewnie niektóre z nich są nie do znalezienia
Stary 2011-01-31, 19:19   #326
soulie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kamisia_17 Pokaż wiadomość
dziękuję za odpowiedź o takie też, lecz najbardziej o telewizyjne, jednakże pewnie niektóre z nich są nie do znalezienia
Niech mnie ktoś poprawi jeśli się mylę ale wydaje mi się, że reklama z Naomi Watts była pierwszą reklamą telewizyjną Angela.
soulie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-10, 17:41   #327
agnieszka1970
Zadomowienie

Odświeżam wątek i proszę o kilka słów na temat tegorocznej wersji Sunessence (2011).
Stary 2011-04-17, 18:58   #328
blueskye
Rozeznanie

Jeśli chodzi o Angel... będąc nie tak dawno w Sephorze znalazłam tester. Pomyślałam, że powącham chociaż buteleczkę tak sławnego zapachu. Oczywiście w mojej głowie znajdowały się myśli, iż ten zapach jest trupi, słodki, duszący...
Pomyślałam, że pewnie odrzuci mnie na kilometr, ponieważ jestem zwolenniczką raczej delikatnych i niesłodkich zapachów. Powąchałam... i jakież było moje zaskoczenie... bardzo, bardzo inne perfumy od wszystkich, bardzo ciekawe i absolutnie oryginalne. Cena niestety mnie powalała, ale gdy dostałam ich próbkę... i przetestowałam... zakochałam się. Są to perfumy, które naprawdę co chwilę inaczej pachną. Utrzymują się naprawdę bardzo,bardzo długo. A na ubraniach nawet do kilku dni. Teraz skladam pieniądze na malutką choć gwiazdkę

blueskye jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-01, 14:13   #329
Kattarina
Zakorzenienie

podnosze watek, bo nie znalazlam innego, dot. wersji Angel Eau de Toilette.
od dzisiaj jestem posiadaczka wlasnej komety, ktorej zawartosc niezwykle mi sie podoba i chetnie poczytalabym jak inne 'Perfumki' odbietaja te kompozycje
Kattarina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-01, 14:22   #330
lexxi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kattarina Pokaż wiadomość
podnosze watek, bo nie znalazlam innego, dot. wersji Angel Eau de Toilette.
od dzisiaj jestem posiadaczka wlasnej komety, ktorej zawartosc niezwykle mi sie podoba i chetnie poczytalabym jak inne 'Perfumki' odbietaja te kompozycje
ja też bardzo lubię nowego Angela jestem posiadaczką odlewki, ale na pewno kiedyś sprawię sobie kometę bardzo ładny jest, tylko mógłby być trochę trwalszy, bo pod tym względem klasykowi nie dorównuje niestety w ogóle moim zdaniem pierwsze miejsce wśród Angeli ma likier a na drugim jest wersja edp i edt ciut niżej pod względem trwałości

"Obie ręce oparłszy o poręcz drewnianą, rzekł z uporem, że ducha zobaczył dziś rano."

WISH

Christine

lexxi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości