|
|
#361 | |
|
Guerlain Lover
|
Dot.: Fenomen Angel
Cytat:
Pamietam... byl nawet watek z tymi zdjeciami Jak poszukam, to wkleje |
|
|
|
|
|
#362 |
|
Szef ds. Wymianek
|
moze lepiej nie... widok nagiego Muglera z jego wielkim ego moze spedzic sen z powiek przez wiele nocy^^.
szuka nowego domu Edytowane przez siarka40 Czas edycji: 2011-12-28 o 12:44 |
|
|
|
|
#363 | |
|
Wtajemniczenie
|
Wklej proszę, bo ja coś nie umiem znaleźć, nie wiem za bardzo czego konkretnie mam szukać
![]() ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Cytat:
, to może być całkiem ciekawy widok hehe
|
|
|
#364 | |
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
.
|
|
|
|
#365 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Muszę to zobaczyć!
|
|
|
#366 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#369 |
|
Wtajemniczenie
|
Haaaaaaahaaaaa!!!!:brzyda l:
No jaja jak berety .Dziewczyny piszą, że wygląd tego pana nie pasuje do jego perfum, a mnie się wydaje, że one są właśnie na tyle przewrotne (czekolada i przebijające wonie cmentarne), że trzeba się było czegoś podobnego spodziewać . Zastanawia mnie tylko dlaczego koleś, który na pewno ma moc pieniędzy gania w gumowych klapkach rodem z rynku od Ruskich za 5zł. Jest przesadnie oszczędny? Brakuje mu gustu? Piątej klepki? Czy po prostu mu wszystko wisi ( hihi), włącznie z opinią klientów? A może przekorny? Albo myśli, że niech gadają byle co, byle tylko gadali a sprzedaż rośnie?Kurcze, trochę się tu chyba off top zrobił
|
|
#370 |
|
Zadomowienie
|
Okazuje się, że widziałam już to zdjęcie, ale w wersji under 18. Tymczasem wersja bez cenzury...
Gość jest oryginałem, bez dwóch zdań. I do tego jest podobny do tego brzydala Mickey'a Rourke.Przepraszam za wtręt nie na temat, ale musiałam, po prostu musiałam. |
|
|
|
|
#371 |
|
Zakorzenienie
|
Ale to jakieś stare zdjęcie chyba, na innych prezetuje się zgoła inaczej
, może cosik nawet poprawiał w urodzie
|
|
|
|
|
#372 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Angel i tak mnie kusi.... Edit. Tak patrząc na ten mój nieszczęsny podpis o tej szabelce, myślę, że Manfred ma prawdziwe szablisko. Nie odważyłabym się zadać mu pytania o nogawkę, żeby mnie nie przeciął na pół
"(...)a szabelkę to kawaler w której nogawce nosi?(...)" ![]() I am a WarriorZ Edytowane przez czarownica jaga Czas edycji: 2011-12-28 o 15:24 |
|
|
|
|
|
#373 |
|
Zakorzenienie
|
już dałam komentarz w tamtym wątku, nie mogę wyjść z szoku
|
|
|
|
|
#374 |
|
Wtajemniczenie
|
I ja dorzuciłam swoje trzy grosze, mam nadzieję, że za te złośliwości Angel mnie dziś w nocy nie ścignie
|
|
#375 |
|
Przyczajenie
|
Kiedyś Angel nie lubiłam, ale teraz to jedne z moich ulubionych, dostałam pod choinkę we flakonie który moge uzupełniać w douglasie i jestem przeszczęśliwa, mam też dwie butelki do uzupełnień od Aliena i muszę się przejść po dolewkę
w sumie to sama nie wiem które lubię bardziej, ale chyba jednak alieny, jakieś takie są magiczne |
|
|
|
|
#376 |
|
Zakorzenienie
|
Tak sobie wydumałam, że klasyczny Angel to Gabriel (Christopher Walken) z The Prophecy. Mało sympatyczny jegomość. W gruncie rzeczy to nawet bardzo wredny, ale trudno mu się oprzeć.
Angel EDT to Gabriel (Tilda Swinton) z Constantine. Sympatyczna bardzo nie jest, ale zdecydowanie łagodniejsza. Obawia się utraty miłości. Natomiast The Taste of Fragrance Angel to Seth (Nicolas Cage) z Miasta Aniołów. Taki mniamniuśny i romantyczny, że aż mdli. ![]() W pozostałych Aniołach też można dopatrzeć się filmowych odpowiedników, ale jakoś reszta nie wzbudza we mnie aż takich emocji.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
|
#377 | |
|
spin doctor
|
Cytat:
Dzieła owego pana moim skromnym zdaniem w pełni odzwierciedlają jego wygląd zewnętrzny(szczególnie fizjologiczne Womanity-kojarzące mi się z majtami i nieświeżym oddechem zamaskowanym gumą owocową)Co do Angel, po wielokrotnych testach stwierdzam, ze to moja trauma-im częsciej go wąchałam, tym bardziej zbierało mi się na Ostatnio byłam u dentysty i w poczekalni powiesiłam kurtkę, a obok mnie powiesiła płaszcz dziewczyna obficie spryskana Angelem(całą poczekalnię zasmrodziła)-to ten zapach dosłownie wsiąknął w moją kurtkę, czułam go ze 2 dni i nie bardzo mogłam go zapsikać, byłam wściekła
|
|
|
#378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(ok 2h) jechałam obok pani naendżelowanej, a że byłam po imprezie lekko alkoholowej, to bałam się, coby się nie wywnętrzyć
|
|
|
|
|
|
#379 |
|
Przyczajenie
|
fenomen Angela na tym chyba właśnie polega, że albo się je uwielbia albo nie cierpi
|
|
|
|
|
#380 |
|
Wtajemniczenie
|
Mnie też on odpycha i przyciąga, po prostu za nos prowadza jak sobie chce. Próbki oczywiście jeszcze nie przyszły, a zapach psiknięty na testerze z perfumerii sobie siedzi i pachnie u mnie w szafie, teraz tak jakby zelżał, z 10metrowego anioła zamienił się w malutkiego, przymilnego aniołka.
Wiem!!! On mi się kojarzy z dżinem, który prosi i uwodzi żeby go wypuścić z butelki, a jak już się wydostanie to ma cię gdzieś i robi sobie co mu się żywnie podoba. No magia po prostu! W życiu bym nie powiedziała, że na stare lata poznam perfumy, które są jak żywa istota. Oszalałam już całkiem.
|
|
#381 |
|
Wtajemniczenie
|
Angela kocham od czasu jego wejścia na rynek i otrzymania próbki - wiedziałam już wtedy - muszę go mieć! Miłość od pierwszego niuchnięcia, zapach, w którym czuję się sobą, mogę go nosić od rana do nocy.
Jest zmysłowy, ale też trudny w odbiorze przez innych, za co w dużej mierze chyba odpowiedzialna jest niezwykle solidna dawka zdecydowanej, ostrej paczuli. Z moich obserwacji wynika, że lubią go mężczyźni, którzy wolą kobiety z charakterem. Jakie kobiety go lubią? Nie wiem, bo bardzo rzadko o dziwo go wyczuwam na nich!
"Powiedział, że przypominam mu jego zmarłą żonę. Oby z czasów, kiedy jeszcze żyła." Allen [I][COLOR=sienna]Poluję: ] Le Labo Patchouli, Le Labo Another 13, Arancia di Sicilia Perris, CdG Odeur 53, Tom Daxon Iridium Kliknij dla głodnych Zwierząt: www.pustamiska.pl |
|
|
|
|
#382 |
|
Zakorzenienie
|
A tam paczuli! Cukier mnie odstręcza. Palony cukier stylizujący się na szlachetny karmel strzela mnie po twarzy. Po jakimś czasie czuję czekoladę i jeśli się nie skupiam na tym cukropaleniu, to nawet mogę nosić. Oczyma duszy widzę meneli siedzących przy bimbrze i upalających kostkę cukru, coby wyglądał bardziej jak krupnik niż zwykła berbelucha
. No, a teraz menele noszą klapki Kubota i slicne skarpetki do tego.
|
|
|
|
|
#383 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, Ty to masz dopiero wizje![]()
|
|
|
#384 |
|
Konto usunięte
|
Ło matulu ja się w Angelu zakochałam..Pare lat temu miałam próbkę, a dziś znów do mnie przywędrowała i niucham nadgarstek co chwilę. Wyczuwam w nim piękno, którego wcześniej nie czułam, szczególnie po paru godzinach aa i co teraz..
Boję się go i go pragnę.Aliena mam i uwielbiam, mam wrażenie, że mają jakąś wspólną nutę. Edytowane przez 201611241302 Czas edycji: 2011-12-31 o 00:05 |
|
|
|
|
#385 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#386 |
|
Rozeznanie
|
A u mnie z Angelem było dość specyficznie. Zobaczyłam je w necie taka śliczna gwiazdeczka... nic tylko piękny zapach, później poczytałam informacje na kwc... no i ciekawa byłam jak pachnie bo taką różnorodność opinii miał. Będąc w sepchorze przy okazji psiknęłam to niebieskie cudeńko na nadgarstek... i
.
|
|
|
|
|
#387 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
|
#389 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#390 |
|
Wtajemniczenie
|
No to już po mnie!
Dziś przyjechały do mnie dwie próbki, Angel klasyk i Innocent, popsikałam sobie nadgarstki i okazało się, że klasyk nie jest na mnie taki monumentalny jak jawił mi się, gdy wąchałam go na blotterku, jest słodki i drapieżny jednocześnie, jest po prostu mój Innocent też mi się spodobał, ale malutką ciutkę mniej niż klasyk. TŻ twierdzi, że Innocent nawet ładniejszy, kupię go sobie, ale trochę później, na dwie butelki mnie niestety nie stać Zresztą.... może na imieniny coś dostanę W chwili obecnej czuję, że te dwa zapachy muszę mieć.
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:11.

Jak poszukam, to wkleje 

Już bardziej zwariować i tak nie mogę

Muszę to zobaczyć!

Ostatnio byłam u dentysty i w poczekalni powiesiłam kurtkę, a obok mnie powiesiła płaszcz dziewczyna obficie spryskana Angelem(całą poczekalnię zasmrodziła)-to ten zapach dosłownie wsiąknął w moją kurtkę, czułam go ze 2 dni i nie bardzo mogłam go zapsikać, byłam wściekła

Zresztą.... może na imieniny coś dostanę