![]() |
#361 | |
Guerlain Lover
|
Dot.: Fenomen Angel
Cytat:
![]() Pamietam... byl nawet watek z tymi zdjeciami ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#362 |
Szef ds. Wymianek
|
moze lepiej nie... widok nagiego Muglera z jego wielkim ego moze spedzic sen z powiek przez wiele nocy^^.
szuka nowego domu ![]() Edytowane przez siarka40 Czas edycji: 2011-12-28 o 11:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#363 | |
Wtajemniczenie
|
Wklej proszę, bo ja coś nie umiem znaleźć, nie wiem za bardzo czego konkretnie mam szukać
![]() ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#364 | |
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#365 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#366 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#368 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#369 |
Wtajemniczenie
|
Haaaaaaahaaaaa!!!!:brzyda l:
No jaja jak berety ![]() Dziewczyny piszą, że wygląd tego pana nie pasuje do jego perfum, a mnie się wydaje, że one są właśnie na tyle przewrotne (czekolada i przebijające wonie cmentarne), że trzeba się było czegoś podobnego spodziewać ![]() ![]() Kurcze, trochę się tu chyba off top zrobił ![]()
![]() |
#370 |
Zadomowienie
|
Okazuje się, że widziałam już to zdjęcie, ale w wersji under 18. Tymczasem wersja bez cenzury...
![]() Przepraszam za wtręt nie na temat, ale musiałam, po prostu musiałam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#371 |
Zakorzenienie
|
Ale to jakieś stare zdjęcie chyba, na innych prezetuje się zgoła inaczej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#372 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Angel i tak mnie kusi.... Edit. Tak patrząc na ten mój nieszczęsny podpis o tej szabelce, myślę, że Manfred ![]() ![]()
"(...)a szabelkę to kawaler w której nogawce nosi?(...)" ![]() I am a WarriorZ ![]() ![]() Edytowane przez czarownica jaga Czas edycji: 2011-12-28 o 14:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#373 |
Zakorzenienie
|
już dałam komentarz w tamtym wątku, nie mogę wyjść z szoku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#374 |
Wtajemniczenie
|
I ja dorzuciłam swoje trzy grosze, mam nadzieję, że za te złośliwości Angel mnie dziś w nocy nie ścignie
![]()
![]() |
#375 |
Przyczajenie
|
Kiedyś Angel nie lubiłam, ale teraz to jedne z moich ulubionych, dostałam pod choinkę we flakonie który moge uzupełniać w douglasie i jestem przeszczęśliwa, mam też dwie butelki do uzupełnień od Aliena i muszę się przejść po dolewkę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#376 |
Zakorzenienie
|
Tak sobie wydumałam, że klasyczny Angel to Gabriel (Christopher Walken) z The Prophecy. Mało sympatyczny jegomość. W gruncie rzeczy to nawet bardzo wredny, ale trudno mu się oprzeć.
![]() Angel EDT to Gabriel (Tilda Swinton) z Constantine. Sympatyczna bardzo nie jest, ale zdecydowanie łagodniejsza. Obawia się utraty miłości. Natomiast The Taste of Fragrance Angel to Seth (Nicolas Cage) z Miasta Aniołów. Taki mniamniuśny i romantyczny, że aż mdli. ![]() W pozostałych Aniołach też można dopatrzeć się filmowych odpowiedników, ale jakoś reszta nie wzbudza we mnie aż takich emocji.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#377 | |
spin doctor
|
Cytat:
![]() ![]() Co do Angel, po wielokrotnych testach stwierdzam, ze to moja trauma-im częsciej go wąchałam, tym bardziej zbierało mi się na ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#378 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
(ok 2h) jechałam obok pani naendżelowanej, a że byłam po imprezie lekko alkoholowej, to bałam się, coby się nie wywnętrzyć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#379 |
Przyczajenie
|
fenomen Angela na tym chyba właśnie polega, że albo się je uwielbia albo nie cierpi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#380 |
Wtajemniczenie
|
Mnie też on odpycha i przyciąga, po prostu za nos prowadza jak sobie chce. Próbki oczywiście jeszcze nie przyszły, a zapach psiknięty na testerze z perfumerii sobie siedzi i pachnie u mnie w szafie, teraz tak jakby zelżał, z 10metrowego anioła zamienił się w malutkiego, przymilnego aniołka.
Wiem!!! On mi się kojarzy z dżinem, który prosi i uwodzi żeby go wypuścić z butelki, a jak już się wydostanie to ma cię gdzieś i robi sobie co mu się żywnie podoba. No magia po prostu! W życiu bym nie powiedziała, że na stare lata poznam perfumy, które są jak żywa istota. Oszalałam już całkiem. ![]()
![]() |
#381 |
Wtajemniczenie
|
Angela kocham od czasu jego wejścia na rynek i otrzymania próbki - wiedziałam już wtedy - muszę go mieć! Miłość od pierwszego niuchnięcia, zapach, w którym czuję się sobą, mogę go nosić od rana do nocy.
Jest zmysłowy, ale też trudny w odbiorze przez innych, za co w dużej mierze chyba odpowiedzialna jest niezwykle solidna dawka zdecydowanej, ostrej paczuli. Z moich obserwacji wynika, że lubią go mężczyźni, którzy wolą kobiety z charakterem. Jakie kobiety go lubią? Nie wiem, bo bardzo rzadko o dziwo go wyczuwam na nich!
"Powiedział, że przypominam mu jego zmarłą żonę. Oby z czasów, kiedy jeszcze żyła." Allen [I][COLOR=sienna]Poluję: ] Le Labo Patchouli, Le Labo Another 13, Arancia di Sicilia Perris, CdG Odeur 53, Tom Daxon Iridium Kliknij dla głodnych Zwierząt: www.pustamiska.pl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#382 |
Zakorzenienie
|
A tam paczuli! Cukier mnie odstręcza. Palony cukier stylizujący się na szlachetny karmel strzela mnie po twarzy. Po jakimś czasie czuję czekoladę i jeśli się nie skupiam na tym cukropaleniu, to nawet mogę nosić. Oczyma duszy widzę meneli siedzących przy bimbrze i upalających kostkę cukru, coby wyglądał bardziej jak krupnik niż zwykła berbelucha
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#383 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#384 |
Konto usunięte
|
Ło matulu ja się w Angelu zakochałam..Pare lat temu miałam próbkę, a dziś znów do mnie przywędrowała i niucham nadgarstek co chwilę. Wyczuwam w nim piękno, którego wcześniej nie czułam, szczególnie po paru godzinach aa i co teraz..
![]() Aliena mam i uwielbiam, mam wrażenie, że mają jakąś wspólną nutę. Edytowane przez 201611241302 Czas edycji: 2011-12-30 o 23:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#385 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#386 |
Rozeznanie
|
A u mnie z Angelem było dość specyficznie. Zobaczyłam je w necie taka śliczna gwiazdeczka... nic tylko piękny zapach, później poczytałam informacje na kwc... no i ciekawa byłam jak pachnie bo taką różnorodność opinii miał. Będąc w sepchorze przy okazji psiknęłam to niebieskie cudeńko na nadgarstek... i
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#387 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#388 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#389 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#390 |
Wtajemniczenie
|
No to już po mnie!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:57.