![]() |
#421 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Fenomen Angel
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#422 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Po tych kilku latach zamówiłam próbkę żeby sprawdzić czy nadal tak odczówam ten zapach. I po 6 latach co ani razu nie wracałam do tego zapachu mogę stwierdzić że albo zapach się zmienił albo ja. Nie czuję już tych trupich nutek, nie dostałam migreny jak ostatnim razem, czuję słodki zapach mocny a zarazem delikatny ![]() Nie wiem czy się w nim zakocham, ale na pewno sie polubimy. Jak kupię flakonik to 15 max 25ml. Bo wiem że nie często będę go używać. ---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#423 |
Rozeznanie
|
Ja miałam podobnie... raz testowałam w perfumerii, ale zapach... o matko... masakra, jakaś maść kamforowa, śmierdziuch starszny, myłam nadgarstek ze 3 razy będąc w Centrum handlowym i czekając na film w kinie. Co najlepsze mojemu w tamtym czasie chłopakowi tez się nie spodobał. Przyszła jednak chwila, gdy za granicą w Hiszpani przy kupywaniu innych perfum dostałam żel pod prysznic. Oczywiście leżał sobie chyba z pół roku, zanim wogóle go otworzyłam. NO i nagle zaciekawił mnie ten zapach był taki słodki, czekoladowy, wciągający, upajający, dający błogość, zasypiałam z rękami umytymi tym żelem a on pachniał i pachniał. No i po jakimś dłuższym czasie zakupiłam i mam
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#424 |
Rozeznanie
|
Dokładnie trzeba testować. Dzis koleżanka z uczelni nim pachniała. Właściwie dzięki niej zakupiłam próbkę bo poczułam go na niej na poprzednim zjeżdzie i ładnie pachniał i mnie zaintrygował.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#425 |
Wtajemniczenie
|
Ja pachnę Angel codziennie, do pracy uzywam edt, bo jest lżejszy, natomiast wieczorami często psikam się edp, ten zapach mnie uspokaja, pasuje do lampki wina i ciekawej książki w ręce
![]() ![]()
![]() |
#426 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#427 |
Wtajemniczenie
|
I wino oczywiście domowej roboty, made by my TŻ
![]() ![]() Zapomniałam dodać, że w tle pali się ogień w kominku. Angel mi się z tym wszystkim fajnie zgrywa ![]()
"(...)a szabelkę to kawaler w której nogawce nosi?(...)" ![]() I am a WarriorZ ![]() ![]() Edytowane przez czarownica jaga Czas edycji: 2012-03-11 o 20:56 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#428 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#429 |
Wtajemniczenie
|
A zapraszam serdecznie
![]() ![]()
![]() |
#430 |
Zakorzenienie
|
To ja wezmę Womanity, żeby było różnorodnie a i tak wszystkie wody spod jednego... szydła
![]() To jesteśmy umówione ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#431 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#432 |
Wtajemniczenie
|
Mam też buteleczkę Womanity
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#433 |
Rozeznanie
|
Ja wczoraj testowałam EDT Angel bardzo podobny do EDP ele lżejszy. Teraz zastanawiam się który mym chciała bardziej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#434 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#435 |
Rozeznanie
|
narazie na jeden flakon muszę uzbierać i to 15 lub 25. Tylko nie wiem teraz na który.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#436 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#437 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() To mój ulubiony wątek, powinien być przypięty, by nigdy nie znikał z pierwszej strony, nieraz wchodzę na Wizaż, by zobaczyć, czy ktoś skrobnął chociaż jedno słowo o moich ulubionych perfumach ![]()
![]() |
![]() |
#438 |
Zakorzenienie
|
ja piję teraz białe wino w towarzystwie Oh Lola (itak nie czuję przez katar:/),Do Angela wybrałabym wino czerwone,zdecydowanie...; )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#439 |
Wtajemniczenie
|
Popijam czerwone, porzeczkowo-wiśniowe
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#440 |
Zadomowienie
|
No i ja jestem posiadaczką gwiazdki 25 ml. Moje testy w drogerii nie były pomyślne, powąchałam na blotterku i stwierdziłam ,że straszny śmierdziel!Coś mnie jednak do nich ciągnęło, sprobowałam przy najbliżej okazji psiknąć na rękę , po tych kilku minutach odleciałam
![]() ![]() ![]()
![]() |
#441 |
Wtajemniczenie
|
Witam, witam! Tu największa maniaczka Angel
![]() ![]()
![]() |
#442 |
Zakorzenienie
|
Ach ten Aniołek...Mam go w kolekcji od wielu lat, w tej chwili jestem w trakcie trzeciej flaszki, ale używam go jakoś rzadko w porównaniu z innymi zapachami. Nie wiem dlaczego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#443 |
Zadomowienie
|
Teraz moja kolej
![]() Pierwszy raz zetknelam sie z aniolem pare lat temu...Byl tak popularny na wizazu (tzn jest nadal ![]() ![]() Kilka razy podchodzilam do tego zapachu ale za kazdym razem czulam nie wiadomo co...Nie zeby smierdzial-po prostu dziwny byl dla mnie,jakis taki gorzki,dusil mnie i nie bylam w stanie odróznic zadnej nuty... Zapomnialam o Angel na cale 2 lata-wcale nie zalezalo mi na tym,by go polubic (w koncu byl to dziwny zapach) i dlugo nie podchodzilam do pólki z Aniolkami.... Kilka tyg. temu zauwazylam nowa gwiazdke-jakos tak mi sie w oczy rzucila-Angle Aqua Chic i pomyslalam,ze potestuje-w koncu nie czulam Aniolka z 2 lata ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#444 |
Raczkowanie
|
Aniołek jest jedyny w swym rodzaju! Od wielu lat to moje ukochane perfumy
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#445 |
Rozeznanie
|
Lubiłam, siorpałam z mężem na spółkę . Baaa nawet kazałam mu kupić własnego 100tacza w takim tempie ubywało z flakonu
![]() Pół roku i dość. Nagle zrobiły się na mnie nijakie, zwykła słodycz, bez migotania przedsionków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#446 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłałam Jej próbkę do spokojnych testów. Efekt: ma już swoją flaszeczkę ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#447 |
Rozeznanie
|
Otóż nie
![]() Mam mnóstwo perfum, które używam i używam. Zużywam i kupuję kolejny flakon. To jest odosobniony przypadek. Pasztet to dobre porównanie ![]() Edytowane przez Vanessa io Czas edycji: 2012-05-19 o 11:10 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#448 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#449 |
Rozeznanie
|
Ja wczoraj byłam w perfumerii poznać zapachy które mnie interesują ,przyznam się że na sobie miałam ok 10 różnych pachnideł ( u nas nie ma perfumerii więc musiałam przetestować ile siędało bo okazji do testowania mam mało -dlatego kupuje w ciemno) noi oczywiście psikłam na szyje Angela -skubany ma moc nic innego nie czułam tylko jego ,dręczył i duśił nie pozwalał na niczym się skupić .Jeszcze nie dorosłam do niego.Ale dziewczyną które go używają zazdroszcze z powodu mocy rażenia otoczenia zapachem -lubie gdy czuć perfumy a moło jest takich. 2-3 psiki wystarczą spokojnie na cały dzień i otoczenie też wyczuwa.Chociaż ,teraz sobie przypomniałam ,że moja bratowa używa Angela a nigdy tego zapachu odniej nie czułam( za mało się psika 1 psik napewno nie starcza na utwozenie warkocza)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#450 |
Raczkowanie
|
Takie długie te komentarze wysylacie ze sie gubię w ich czytaniu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:48.