Fenomen Angel - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-02-29, 22:29   #421
ewika70
Zadomowienie

Dot.: Fenomen Angel

Cytat:
Napisane przez Karkki Pokaż wiadomość
Czyli załapałaś się jeszcze na starą wersję. Nowe już tak właśnie wyglądają.
Wejdź na stronę http://www.saveyourbottle.com/#/refillable-tips/ i kliknij Angel.
Najwyraźniej. Teraz wszystko jasne
ewika70 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-09, 17:37   #422
Sol Magda
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Sol Magda Pokaż wiadomość
Dzisiej przetestowałam Angela I przyznam że na mnie on pachnie koszmarnie. Szłam do domu i cały czas go na sobie czułam
Właśnie znalazłam mój komnetarz do Angela z przed 6 lat.
Po tych kilku latach zamówiłam próbkę żeby sprawdzić czy nadal tak odczówam ten zapach. I po 6 latach co ani razu nie wracałam do tego zapachu mogę stwierdzić że albo zapach się zmienił albo ja.
Nie czuję już tych trupich nutek, nie dostałam migreny jak ostatnim razem, czuję słodki zapach mocny a zarazem delikatny W poniedziałek testowałam tylko na nadgarstek, a dziś psiuknełam się do pracy. I co jest dziwne jak wtedy 6 lat temu czułm go na sobie cały czas i nie mogłam go z siebie zmyć, tak dziś prawie wogule go nie czułam, tylko przy jakimś obrocie, odwruceniu głową. A ciocia stwierdziła że go dosyć mocno czuje po południu, prysnełam się po 5 rano.
Nie wiem czy się w nim zakocham, ale na pewno sie polubimy. Jak kupię flakonik to 15 max 25ml. Bo wiem że nie często będę go używać.

---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ----------

Cytat:
Boshe ja nadal go czuę mimo że: myłam 1000- ce razy ręce żeby go zmyć, myłam naczynie, balsamowałam dłonie, kąpałam się i nic... Jak jutro wstanę i będę tym pachnieć to załamka To jest iście diabelsko anielski zapach
Jak tutaj napisałam że robię wszystko żeby zmyć zapach to teraz mogła bym go czuć i czuć. Ale zmienia się wszystko z biegiem lat
Sol Magda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-10, 12:44   #423
Leili
Rozeznanie

Ja miałam podobnie... raz testowałam w perfumerii, ale zapach... o matko... masakra, jakaś maść kamforowa, śmierdziuch starszny, myłam nadgarstek ze 3 razy będąc w Centrum handlowym i czekając na film w kinie. Co najlepsze mojemu w tamtym czasie chłopakowi tez się nie spodobał. Przyszła jednak chwila, gdy za granicą w Hiszpani przy kupywaniu innych perfum dostałam żel pod prysznic. Oczywiście leżał sobie chyba z pół roku, zanim wogóle go otworzyłam. NO i nagle zaciekawił mnie ten zapach był taki słodki, czekoladowy, wciągający, upajający, dający błogość, zasypiałam z rękami umytymi tym żelem a on pachniał i pachniał. No i po jakimś dłuższym czasie zakupiłam i mam i są to jedne z moich ulubionych perfum, ale jednak pomijając sezon letni (ewentualnie wieczory) bo wtedy najpiękniej się rozwija A co najśmieszniejsze to to, że teraz mojemu małżowi (tamtemu chłopakowi) podobają się strasznie. I co tu myśleć... Nic tylko testować i testować, zeby wreszcie kupić
Leili jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-10, 20:03   #424
Sol Magda
Rozeznanie

Dokładnie trzeba testować. Dzis koleżanka z uczelni nim pachniała. Właściwie dzięki niej zakupiłam próbkę bo poczułam go na niej na poprzednim zjeżdzie i ładnie pachniał i mnie zaintrygował.
Stary 2012-03-11, 19:37   #425
czarownica jaga
Wtajemniczenie

Ja pachnę Angel codziennie, do pracy uzywam edt, bo jest lżejszy, natomiast wieczorami często psikam się edp, ten zapach mnie uspokaja, pasuje do lampki wina i ciekawej książki w ręce, często sobie tak odpoczywam, i jestem wtedy Angel i ja

I am a WarriorZ

czarownica jaga jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-11, 19:47   #426
Asiuuuuula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarownica jaga Pokaż wiadomość
Ja pachnę Angel codziennie, do pracy uzywam edt, bo jest lżejszy, natomiast wieczorami często psikam się edp, ten zapach mnie uspokaja, pasuje do lampki wina i ciekawej książki w ręce, często sobie tak odpoczywam, i jestem wtedy Angel i ja
No, to mi się podoba
Asiuuuuula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-11, 20:54   #427
czarownica jaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Asiuuuuula Pokaż wiadomość
No, to mi się podoba
I wino oczywiście domowej roboty, made by my TŻ
Zapomniałam dodać, że w tle pali się ogień w kominku. Angel mi się z tym wszystkim fajnie zgrywa

I am a WarriorZ

Edytowane przez czarownica jaga
Czas edycji: 2012-03-11 o 20:56 Powód: dopisek

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-03-11, 20:59   #428
jowisz
Zakorzenienie

Cytat:
Zapomniałam dodać, że w tle pali się ogień w kominku. Angel mi się z tym wszystkim fajnie zgrywa

wpraszam się. tylko ja z Alienem
jowisz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-11, 21:11   #429
czarownica jaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jowisz Pokaż wiadomość

wpraszam się. tylko ja z Alienem
A zapraszam serdecznie, myślę, że Alien się z Angelem nie pogryzą, w końcu z jednej stajni pochodzą, no i obydwa, jakby nie patrzeć, rodem z przestworzy

I am a WarriorZ

Stary 2012-03-11, 21:15   #430
Asiuuuuula
Zakorzenienie

To ja wezmę Womanity, żeby było różnorodnie a i tak wszystkie wody spod jednego... szydła
To jesteśmy umówione
Asiuuuuula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-11, 21:17   #431
jowisz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asiuuuuula Pokaż wiadomość
To ja wezmę Womanity, żeby było różnorodnie a i tak wszystkie wody spod jednego... szydła
To jesteśmy umówione

no to niestety u mnie nie domowe
jowisz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-11, 21:28   #432
czarownica jaga
Wtajemniczenie

Mam też buteleczkę Womanity Aliena niestety nie posiadam, może kiedyś się dorobię No to zdrówko! Za zdrowie wszystkich wielbicielek tworów TM (Ja już drugą lampkę ciągnę)

I am a WarriorZ

Stary 2012-03-12, 06:50   #433
Sol Magda
Rozeznanie

Ja wczoraj testowałam EDT Angel bardzo podobny do EDP ele lżejszy. Teraz zastanawiam się który mym chciała bardziej.
Stary 2012-03-12, 19:15   #434
czarownica jaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja wczoraj testowałam EDT Angel bardzo podobny do EDP ele lżejszy. Teraz zastanawiam się który mym chciała bardziej.
Weź jedną i drugą wersję, jedną, tą lżejszą bardziej na dzień a tą słodszą i cięższą (edp) do wieczornych posiadówek przy winie w ciepłych kapciach Wiem, wiem, wszyscy Angela używają na wielkie wyjścia a dla mnie on się nadaje najlepiej właśnie do domowych celów. Nawet nie kojarzy mi się zbytnio seksownie, on jest taki właśnie sielski, anielski, wieczorny pocieszaczo-uspokajacz

I am a WarriorZ

Stary 2012-03-12, 20:13   #435
Sol Magda
Rozeznanie

narazie na jeden flakon muszę uzbierać i to 15 lub 25. Tylko nie wiem teraz na który.
Stary 2012-03-14, 09:48   #436
golgie
Zakorzenienie

GG do golgie

Cytat:
Fajny obrazek mi się pojawił przed oczami,też uwielbiam tak spędzać czas,ale nie posiadam kominkaAngel, to fakt,jest uzależniający, otulający i pomyśleć, że kiedyś go nie cierpiałam

Moja fragrantica

WYMIANA
golgie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-14, 20:25   #437
czarownica jaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez golgie Pokaż wiadomość
Fajny obrazek mi się pojawił przed oczami,też uwielbiam tak spędzać czas,ale nie posiadam kominkaAngel, to fakt,jest uzależniający, otulający i pomyśleć, że kiedyś go nie cierpiałam
Właśnie dziś od rana nosiłam Womanity i jak zwykle po kąpieli zasiadłam przy necie i nagle przypomniałam sobie o moim codziennym, wieczornym towarzyszu (wino już stało w kieliszku), więc udałam się do pokoju, kilka psików w okolice zausznikowe uświadomiły mi, że Angel to Angel. Nawet jak na chwilę odejdę do innych zapachów, on i tak wraca, jakby na chwilę luzował mi smycz po to by za moment jeszcze mocniej mnie do siebie przyciągnąć. Nie wiem już kto kogo nosi, i kto tu do kogo należy.
To mój ulubiony wątek, powinien być przypięty, by nigdy nie znikał z pierwszej strony, nieraz wchodzę na Wizaż, by zobaczyć, czy ktoś skrobnął chociaż jedno słowo o moich ulubionych perfumach

I am a WarriorZ

Stary 2012-03-14, 20:57   #438
golgie
Zakorzenienie

GG do golgie

ja piję teraz białe wino w towarzystwie Oh Lola (itak nie czuję przez katar:/),Do Angela wybrałabym wino czerwone,zdecydowanie...; )

Moja fragrantica

WYMIANA
golgie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-14, 21:16   #439
czarownica jaga
Wtajemniczenie

Popijam czerwone, porzeczkowo-wiśniowe

I am a WarriorZ

Stary 2012-04-24, 13:14   #440
agulenas82
Zadomowienie

No i ja jestem posiadaczką gwiazdki 25 ml. Moje testy w drogerii nie były pomyślne, powąchałam na blotterku i stwierdziłam ,że straszny śmierdziel!Coś mnie jednak do nich ciągnęło, sprobowałam przy najbliżej okazji psiknąć na rękę , po tych kilku minutach odleciałamNie potrafię zdefiniowac jak na mnie pachnie mój Anioł, na pewno czekoladą ale taką niezbyt słodką, czuje ten karmel, ale nic nie jest przesłodzone. Jest cudowny, jest tylko mój bo nikt w moim otoczeniu nim nie pachnieNaprawdę, jeszcze nie zdarzyło mi się,żebym poczuła je u innej kobiety.Jak dla mnie nie jest to zapach tylko na wieczór i tylko zimową porą, mam go na sobie dzisiaj, gdzie za oknem cudowne słońce, a ja czuję radość, czuję energię, czuje jego moc. Już jestem w posiadaniu siostry Angel la Rose, która dla mnie jest cudownym uzupełnieniem kolekcji. Ze stajni Muglera uwielbiam i kocham nie mniejszą miłością Aliena a szczerze nienawidzę Womanity-za zepsutą makrelę popsikaną odświeżaczem do WC,żeby nie śmierdziała.
agulenas82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-24, 20:05   #441
czarownica jaga
Wtajemniczenie

Witam, witam! Tu największa maniaczka Angel, znów zasiadłam z winem w ręce i Angel za uszami, od razu "kazał" mi włączyć perfumowe forum w celu spradzenia co nowego tutaj słychać.

I am a WarriorZ

Stary 2012-04-24, 20:17   #442
Mendosita
Zakorzenienie

GG do Mendosita

Ach ten Aniołek...Mam go w kolekcji od wielu lat, w tej chwili jestem w trakcie trzeciej flaszki, ale używam go jakoś rzadko w porównaniu z innymi zapachami. Nie wiem dlaczego Może wpływa na to fakt uczucie, jakim darzy Angela mój TŻ- jego ukochany zapach to A*Men. Raz, gdy szykowaliśmy się na imprezę i nie miał przy sobie żadnych swoich perfum zaproponowałam mu, żeby użył Aniołka, w końcu baza ta sama, tylko wstęp nieco inny. Od tego czasu używa A*Mena zamiennie z Anglelem, kupił sobie własną flaszkę 100ml (której używa też czasem jako odświeżacza do auta), więc zapach Angela towarzyszy mi bardzo często, tak że chyba nie muszę go wcale czuć na sobie
Mendosita jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-08, 15:39   #443
trihomonas
Zadomowienie

Teraz moja kolej
Pierwszy raz zetknelam sie z aniolem pare lat temu...Byl tak popularny na wizazu (tzn jest nadal ),ze bedac w perfumerii skropilam sobie nim nadgarstek z czystej ciekawosci...Po chwili powachalam i odrzucilo mnie,skrzywilam sie,zmarszczylam czolo i nos.Podalam tez nadgarstek mojemu partnerowi i jego reakcja byla identyczna-zmarszczyl sie
Kilka razy podchodzilam do tego zapachu ale za kazdym razem czulam nie wiadomo co...Nie zeby smierdzial-po prostu dziwny byl dla mnie,jakis taki gorzki,dusil mnie i nie bylam w stanie odróznic zadnej nuty...
Zapomnialam o Angel na cale 2 lata-wcale nie zalezalo mi na tym,by go polubic (w koncu byl to dziwny zapach) i dlugo nie podchodzilam do pólki z Aniolkami....
Kilka tyg. temu zauwazylam nowa gwiazdke-jakos tak mi sie w oczy rzucila-Angle Aqua Chic i pomyslalam,ze potestuje-w koncu nie czulam Aniolka z 2 lata Powachalam nadgarstek i zapach mi sie spodobal o dziwo...Tz byl akurat ze mna wiec i jemu podalam nadgarstek ciekawa reakcji i pokrecil glowa mówiac (co mnie zaskoczylo ),ze nawet fajny Ostatnio caly czas myslalam o Angel,spodobal mi sie bardzo i skusilam sie na gwiazde.Dostalam tez próbke edp i jest o wiele bardziej esencjonalny od Aqua Chic,bardziej ''niebezpieczny'' Podsumowujac:kiedys nie wyobrazalam sobie,bym mogla pachniec Angel a dzis mnie tak zachwyca,ze jestem w posiadaniu dwóch flakoników
trihomonas jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-19, 07:25   #444
nellyis
Raczkowanie

Aniołek jest jedyny w swym rodzaju! Od wielu lat to moje ukochane perfumy. Słowo "ulubione" mi w tym przypadku nie pasuje, bo darzę go miłością, jak jakąś istotę (oczywiście pozaziemską )- ale to chyba normalne na tym forum, że personifikujemy tu zapachy i nie są one dla nas tylko kosmetycznymi akcesoriami . Moje koleżanki nie rozumieją tego uwielbienia (nie tylko do Aniołka, ale w ogóle do perfum jako takich) i choć podjęłam się misji niesienia kaganka oświaty, to wciąż kierują się przy wyborze kryterium nowości i popularności.
Stary 2012-05-19, 08:28   #445
Vanessa io
Rozeznanie

Lubiłam, siorpałam z mężem na spółkę . Baaa nawet kazałam mu kupić własnego 100tacza w takim tempie ubywało z flakonu
Pół roku i dość. Nagle zrobiły się na mnie nijakie, zwykła słodycz, bez migotania przedsionków.
Vanessa io jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-19, 10:38   #446
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
Napisane przez trihomonas Pokaż wiadomość
Podsumowujac:kiedys nie wyobrazalam sobie,bym mogla pachniec Angel a dzis mnie tak zachwyca,ze jestem w posiadaniu dwóch flakoników
Koleżanka też, jak zaproponowałam Jej rozbiórkę Angela napisała coś w stylu: Boże tylko nie on !
Wysłałam Jej próbkę do spokojnych testów. Efekt: ma już swoją flaszeczkę

Cytat:
Napisane przez Vanessa io Pokaż wiadomość
Pół roku i dość. Nagle zrobiły się na mnie nijakie, zwykła słodycz, bez migotania przedsionków.
Jakbyś jadła przez pól roku pasztet to też by Ci się przejadł

SzatAnka71 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-19, 11:09   #447
Vanessa io
Rozeznanie

Otóż nie
Mam mnóstwo perfum, które używam i używam. Zużywam i kupuję kolejny flakon. To jest odosobniony przypadek. Pasztet to dobre porównanie

Edytowane przez Vanessa io
Czas edycji: 2012-05-19 o 11:10
Vanessa io jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-19, 11:26   #448
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
Napisane przez Vanessa io Pokaż wiadomość
Otóż nie
Mam mnóstwo perfum, które używam i używam. Zużywam i kupuję kolejny flakon. To jest odosobniony przypadek. Pasztet to dobre porównanie
Widać niektóre zapachy można przedawkować

SzatAnka71 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-19, 12:51   #449
fryta13
Rozeznanie

Ja wczoraj byłam w perfumerii poznać zapachy które mnie interesują ,przyznam się że na sobie miałam ok 10 różnych pachnideł ( u nas nie ma perfumerii więc musiałam przetestować ile siędało bo okazji do testowania mam mało -dlatego kupuje w ciemno) noi oczywiście psikłam na szyje Angela -skubany ma moc nic innego nie czułam tylko jego ,dręczył i duśił nie pozwalał na niczym się skupić .Jeszcze nie dorosłam do niego.Ale dziewczyną które go używają zazdroszcze z powodu mocy rażenia otoczenia zapachem -lubie gdy czuć perfumy a moło jest takich. 2-3 psiki wystarczą spokojnie na cały dzień i otoczenie też wyczuwa.Chociaż ,teraz sobie przypomniałam ,że moja bratowa używa Angela a nigdy tego zapachu odniej nie czułam( za mało się psika 1 psik napewno nie starcza na utwozenie warkocza)
fryta13 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-29, 17:26   #450
kredka22
Raczkowanie

Takie długie te komentarze wysylacie ze sie gubię w ich czytaniu
kredka22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości