Fenomen Angel - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-10-15, 21:56   #481
Asiuuuuula
Zakorzenienie

Dot.: Fenomen Angel

Cytat:
Napisane przez BlueberryMilkshake Pokaż wiadomość
Edt jest bardziej sucha niż dep.
Dla mnie EDT jest bardziej owocowa
Asiuuuuula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-15, 22:04   #482
BlueberryMilkshake
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Asiuuuuula Pokaż wiadomość
Dla mnie EDT jest bardziej owocowa
To fakt, bardzo wyraźnie czuję w edt porzeczkę w nutach głowy
BlueberryMilkshake jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-15, 22:33   #483
madz90
Raczkowanie

W takim razie posłucham Was, pójdę na kompromis i wezmę może na początek 25 ml. Bardzo długo, dobre kilka lat byłam zakochana w jednym zapachu dopóki nie powąchałam Aniołka... Dziękuje za odpowiedzi!
madz90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-16, 10:50   #484
AAAnka
Wtajemniczenie

Ja miałam próbkę EDT ale odlewkę(malutka naklejka z nazwą) i byłam przekonana że mam EDP. Spodobał mi sie zapach, kupiłam 25ml. Parę minut po zakupie czytałam coś tam jeszcze o tym zapachu i przeczytałam że EDP różni się od EDT nutami...Szybko sprawdziłam co testowałam i dopiero dostrzegłam że to EDT...!.Udało mi sie na czas zmienić zamówienie i na dodatek dużo taniej dostałam 40ml wody toaletowej(była promocja). Ale z ciekawości kupiłam też próbkę EDP.Na pewno jest różnica już na samym otwarciu-cięższe, słodsze, bardziej czekoladowe, po jakimś czasie wyczuwam duże podobieństwo. Tak jak przeczytałam gdzieś na Wizażu-przygodę z Angelem rozpoczęłabym od EDT...a potem można zabrać się za cięższy kaliber;-)
AAAnka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-16, 15:39   #485
8d6bb8e295b6f8a6661e98cda8040e22ff42086f_6577a3bfbbbd4
Konto usunięte

Wątek w sam raz dla mnie Angel to mój numer jeden wśród perfum
Jak się zaczęła historia...od czytania recenzji, których rozbieżnośc powodowała, że zapałałąm dziką chęcią pozania tego zapachu. Niestety, wtedy nie pracowałąm i o markowych perfumach mogłam pomarzyc. Wyczytałam wszystko o nich, oglądałam filmiki na YT Zamówiłam więc próbkę i wręcz nie mogłam się jej doczekac
Jak dotarła, trzymałam ją jak Relikwię i bałam się powąchac po tych wszystkich opiniach Psiknęłam i od razu 'Wow, piękne'! Poczułam tę kaplicę, piwnicę, ziemię itd., ale mnie nie odstraszyła, wręcz zaintrygowała, bo zza niej wyłoniła się niebiańska słodycz Jak skończyła mi się próbka, chciało mi się płakac, bo tak mnie oczarował ten zapach. Zostawiłam po niej opakowanie i wdychałam atomizer
Marzyłam o własnej gwiazdce. Chciałam trzymac w dłoniach swoją, taką cudną i błękitną Podjęłam staż, potem etat i postanowiłąm kupic... przeglądałąm ceny w polecanych perfumeriach internetowych i wpadła mi w oko tania oferta wersji EDT 80ml i zamówiłam [też po pozytywnych opiniach]. Zapach jest piękny, lżejszy od klasyka, ale jednak inny. Gdzieś tam w tle pobrzmiewa dusza pierwowzoru. EDT jest na początku słodkie przez pralinki, potem cedrowo-piżmowe. Pani ode mnie z pracy mówi, że kamforowe. Może coś w tym jest, bo czytałam wiele opinii, że Angele przywodzą na myśl kamforę w porywach.
No, ale nie zapomniałąm o EDP... Czytałam że na promcji można spotkac je w Supher Pharm. Pojechałam na głodniaka po pracy z bijącym sercem Niestety, przejrzałam półki i Angela ani widu... Wyszłąm zawieziona, patrzę-Sephora i Douglas...o nie, tam doliczają ogromną marżę, ale weszłam...Były gwazdki 25ml w cale tak niewysokiej cenie o dziwo... i kupiłam...mogłam na Internecie, ale chciałam natychmiast, dziś! wyszłam ze sklepu przeszczęśliwa, od razu na ławce otworzyłam drżącymi dłońmi i w końcu mogłam po miesiącach dostąpic tej przyjemności psiknięcia się swoją własną, pięknie wyciosaną, błękitną gwiazdką leży na toaletce i nie ma dnia, abym nie powąchała atomizera na razie trzymam na bardziej chłodne dni. Moja mama go nie znosi, mówi, że śmierdzi kaplicą No, ja też ją czuję
To jest zapach przez duże 'Z'. Nie jest jednostajny, bowiem zaskakuje nas różnymi obliczami. Ma 'humorki'...raz przymila się słodkościami, a raz jest tylko mroczny i to w nim lubię-nigdy nie wiem, którą z twarzy pokaże.
Planuję zakup 50ml, potem może 100 i 'ogródki', tego skórzanego, likierowego, Innocent... Aniołów nigdy za wiele
Pozdrawiam wielbicielki 'Aniołków'
8d6bb8e295b6f8a6661e98cda8040e22ff42086f_6577a3bfbbbd4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-11, 10:29   #486
deszczowypies
Zakorzenienie

Hej, mam pytanie do znawczyń Angela: czy wersje "Komety" Angela EDT różnią się jakoś zapachem? W wielu perfumeriach internetowych można znaleźć albo zwyczajnie EDT, albo z dodatkiem (np. tu). To są te same zapachy?
Tak samo czy zwykły Innocent różni się czymś od tego nazywanego Angel Innocent?

deszczowypies jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-11, 12:07   #487
vilka80
Wtajemniczenie

jeśli chodzi o Angela edt to nie różną się niczym oprócz tego, że ten drugi z dopiskiem ma napełniany flakon

a jeśli chodzi o Innocenta to też się nie różnią, czytałam kiedyś, że wcześniej Innocent nazywał się Angel Innocent a potem zmieniono nazwę na samo Innocent ale to ten sam zapach

vilka80 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-01-11, 20:30   #488
wgn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vilka80 Pokaż wiadomość
jeśli chodzi o Angela edt to nie różną się niczym oprócz tego, że ten drugi z dopiskiem ma napełniany flakon

a jeśli chodzi o Innocenta to też się nie różnią, czytałam kiedyś, że wcześniej Innocent nazywał się Angel Innocent a potem zmieniono nazwę na samo Innocent ale to ten sam zapach
A nie pogrzebano w nim przy okazji zmiany nazwy? Coś mi się tak o uszy obiło
Stary 2015-01-11, 21:22   #489
vilka80
Wtajemniczenie

ano możliwe ale ta wersja Angel Innocent już raczej nie do dostania, bo czasem sprzedawcy nawet jak piszą że to Angel Innocent to na stanie mają faktycznie Innocenta

vilka80 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-11, 21:29   #490
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vilka80 Pokaż wiadomość

deszczowypies jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-07-20, 10:15   #491
zania
Matka buldoga

Odswiezam

Dziewczyny, chce oswoic Angela Tylko jest maly problem, bo lekko mnie przytlacza piwniczna nuta. Mam wrazenie, ze mnie przygniata swoim ciezarem, co nie znaczy, ze to zly zapach
W domu mam A*mena. Rzadko sie psikam, wylazi na mnie stechlizna i piwniczna nuta. Zreszta, to perfumy mojego TZ, na ktorym pachna pieknie, slodko i wogole (szczesciarz, wszystkie zapachy bardzo dobrze sie na nim rozwijaja).
U mnie gdzies ta slodycz sie przebija, ale slabiutko.
Mialam kiedys odlewke 5 ml klasycznego Angela edp. Niestety pokonal mnie. Puscilam w swiat.

Niedawno testowalam na nadgarstku Angel Muse. Myslalam, ze to bedzie cos lzejszego. Szczerze, nadal czulam piwnice TZ oczywiscie zachwycony tym zapachem, jak i klasykiem

Mam w domu Innocent, ale to juz wogole inna bajka.

Od czego mam zaczac? Od wersji edt? Eau sucree, la rose itp?

Wszytko przez ta paczule chociaz moze to nie ona, bo CM tez ma w skladzie paczule, a je uwielbiam.

Jak gdzies juz o tym oswajaniu bylo to sorry i dajta linka

Edytowane przez zania
Czas edycji: 2016-07-20 o 10:17
zania jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-07-20, 12:52   #492
liv87
Guerlain Lover

Cytat:
Napisane przez zania Pokaż wiadomość
Odswiezam

Dziewczyny, chce oswoic Angela Tylko jest maly problem, bo lekko mnie przytlacza piwniczna nuta. Mam wrazenie, ze mnie przygniata swoim ciezarem, co nie znaczy, ze to zly zapach
W domu mam A*mena. Rzadko sie psikam, wylazi na mnie stechlizna i piwniczna nuta. Zreszta, to perfumy mojego TZ, na ktorym pachna pieknie, slodko i wogole (szczesciarz, wszystkie zapachy bardzo dobrze sie na nim rozwijaja).
Mialam kiedys odlewke 5 ml klasycznego Angela edp. Niestety pokonal mnie. Puscilam w swiat.

Niedawno testowalam na nadgarstku Angel Muse. Myslalam, ze to bedzie cos lzejszego. Szczerze, nadal czulam piwnice TZ oczywiscie zachwycony tym zapachem, jak i klasykiem

Wszytko przez ta paczule chociaz moze to nie ona, bo CM tez ma w skladzie paczule, a je uwielbiam.

Mnie prawie przekonala wersja edt, ja lubie cukrowego obie wersje, wczesniejsze letnie wariacje jak np. Sunessence, Bleu Lagoon itp.. Mialam tez Violette, ale sie wymienilam, jednak milo wspominam ta wersje

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

2023: 62

liv87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-07-20, 13:23   #493
gidran
Zadomowienie

Z angeli testowałam/miałam chyba wszystkie, bo też mnie ciągnie do niego a jednocześnie klasyk ma w sobie to coś, do czego muszę jeszcze dojrzeć. I teraz tak: śliczny jest violet i rose, z czego rose chyba najbardziej przystępny. Piwoniowy i liliowy jakieś takie były mało angelowe jak dla mnie U mnie nie sprawdził się edt, który woniał terpentyną i jeszcze wersja angel star - angel ze świeżym ogórem, coś strasznego. Bardzo ładny okazał się angel sucree - moim zdaniem angel zmieszany z innocentem. Muse też fajny, ale mocno czuć klasyka z nutą kremowo-orzechową. Blue Lagoon jakoś mi nie zapadł w pamięci, ale chyba blisko mu było do obrzydliwca Star, sunessence też coś w tym stylu. Ja bym zaproponowała właśnie rose albo sucree (chociaż moja skóra podbija słodkie nuty, więc nie wiem czy jestem dobrym doradcą).

Edytowane przez gidran
Czas edycji: 2016-07-20 o 13:24
gidran jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-07-20, 17:11   #494
madziullka
Wtajemniczenie

Cytat:
Odswiezam

też Nie mogę się przekonać do wersji Edp. Edt u mnie też odpada. Próbowałam Ale widocznie to zapachy nie dla mnie. Piwnica z trupem i tyle. Ale na innych mi się podoba. Próbowałam wiele razy i nic z tego. Natomiast wielbię Sucree 2014 i dla mnie nie ma on nic wspólnego z klasykiem. Może zwyczajnie nie ten czas i może jeszcze do niego dorosnę

Rozbieram Pradę Candy edp https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1271715
madziullka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-07-21, 04:17   #495
Małgosia791
spin doctor

Cytat:
Odswiezam

Mój sposób na oswajanie zapachu, który nie do końca mi pasuje to noszenie go kilka dni pod rząd na różne okazje i o różnych porach. Po tym czasie albo go kocham(tak oswoiłam niektóre z moich ukochanych obecnie perfum), albo stwierdzam, ze nie dla mnie i po prostu daję sobie spokój. Wersje Angela różnią się od siebie czasem dość znacząco, więc nie robiłabym podchodów do nich, tylko od razu edp z grubej rury tak jak pisałam powyżej.
Stary 2016-07-21, 07:40   #496
Cattivo
Wtajemniczenie

Cukrowy moim zdaniem nie ma w sobie nic z klasyka, więc to będzie takie oswajanie-nieoswajanie. Różany jest moim zdaniem lepszym wyborem wiadomo, że to Angel, ale nie jest aż tak bardzo paczulowy.
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-07-21, 13:22   #497
zania
Matka buldoga

Dzieki dziewczyny

To zamowie probki cukrowego, rozanego, violet i wersje edt. Zobaczymy co z tego wyjdzie
Stary 2016-07-22, 19:58   #498
Gonia
Zakorzenienie

ja jestem fanką a Angela i Aliena a teraz szykuję się do zakupu Angela MUSE - cudo po prostu ...

Gonia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-07-24, 13:29   #499
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Moim zdaniem najbardziej "noszalna" jest wersja EDT. Ale wciąż jest ona mocno paczulowa, a to zapewne ta nuta odpowiada za "efekt piwnicy".
Ogólnie jeżeli coś Ci w tym zapachu nie pasuje, to po co się zmuszać? Są setki innych pięknych zapachów, które pewnie podobałyby Ci się bez żadnego "ale", więc nie wiem po co na siłę próbować coś oswajać
melkmeisje jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-07-25, 10:43   #500
Arsonist
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melkmeisje Pokaż wiadomość
Moim zdaniem najbardziej "noszalna" jest wersja EDT. Ale wciąż jest ona mocno paczulowa, a to zapewne ta nuta odpowiada za "efekt piwnicy".
Ogólnie jeżeli coś Ci w tym zapachu nie pasuje, to po co się zmuszać? Są setki innych pięknych zapachów, które pewnie podobałyby Ci się bez żadnego "ale", więc nie wiem po co na siłę próbować coś oswajać
Nie wiem, czy zania z tych samych powodów próbuje oswajać Angela, ale ja mam tak, że mnie naprawdę fascynują te perfumy i chciałabym ich używać, ale jak już się popsikam większością wersji, to coś mi jednak nie leży. Klasyczne EDP nawet było OK, ale jednak mam wrażenie, że pasuje mi tylko na specjalne okazje i do specjalnego, dramatycznego looku. Toteż zaczęłam testować inne wersje, bardziej user-friendly i tak: różany i liliowy nope nope nope. Cukrowe - bliżej im do LVEB niż do Angela, więc też nope. Likierowe - jakoś tak ciężko siedzą na mnie i chyba kwaśnieją. Teraz dobrałam się do Taste of Fragrance i może coś z tego będzie. Ale jak z tym też mi nie wyjdzie, to chyba sobie odpuszczę i będę wzdychać do Angela na odległość.
Zapisz
Stary 2016-07-25, 12:32   #501
ganglion
Zadomowienie

Zaniu, ja Ci powiem, czego nie robić
Nie używaj ich w upalny dzień na kilkugodzinną podróż starym autobusem, jeśli do tego masz chorobę lokomocyjną. Ja przez to nie mogę go już nosić. A taki był ładny...
ganglion jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-07-25, 20:46   #502
rudywiking
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ganglion Pokaż wiadomość
Nie używaj ich w upalny dzień na kilkugodzinną podróż starym autobusem, jeśli do tego masz chorobę lokomocyjną. Ja przez to nie mogę go już nosić. A taki był ładny...
Ożesz... Zemdliło mnie od samego czytania
Współpasażerowie nie wysadzili cię na pierwszym możliwym postoju?

Ja z Aniołem na szczęście dobrze żyję. Efekt piwnicy lubię, zresztą na mojej skórze nie jest przesadnie wybujały. Za to słodkości i owszem.
Zachorowałam na cukrowego i jest tak " ładne...nawet bardzo...i nie ma". Szkoda.
Ja rozumiem, że mozna chciec go ugłaskac, nawet jak ciężko idzie. To naprawdę niesamowite pachnidło.
rudywiking jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-07-26, 11:05   #503
zania
Matka buldoga

Cytat:
Napisane przez melkmeisje Pokaż wiadomość
E tam od razu zmuszac Jak sie bede zmuszac to nic z tego nie wyjdzie, wrecz zapalam nienawiscia
One mi sie podobaja....ale na innych Ja probuje tylko dopasowac odpowiednia wersje pod siebe Ciekawia mnie. Nie moge tez powiedziec, ze mi sie nie podobaja. Maja w sobie to cos, co mnie kusi.
Cytat:
Napisane przez Arsonist Pokaż wiadomość
Nie wiem, czy zania z tych samych powodów próbuje oswajać Angela, ale ja mam tak, że mnie naprawdę fascynują te perfumy i chciałabym ich używać, ale jak już się popsikam większością wersji, to coś mi jednak nie leży. Klasyczne EDP nawet było OK, ale jednak mam wrażenie, że pasuje mi tylko na specjalne okazje i do specjalnego, dramatycznego looku. Toteż zaczęłam testować inne wersje, bardziej user-friendly i tak: różany i liliowy nope nope nope. Cukrowe - bliżej im do LVEB niż do Angela, więc też nope. Likierowe - jakoś tak ciężko siedzą na mnie i chyba kwaśnieją. Teraz dobrałam się do Taste of Fragrance i może coś z tego będzie. Ale jak z tym też mi nie wyjdzie, to chyba sobie odpuszczę i będę wzdychać do Angela na odległość.
Zapisz
O to to
Poza tym, ja swoja przygode z nimi dopiero zaczynam, wiec jestem ciekawa jak pachna inne wersje (ze sie tak wyraze). Moze a nuz ktoras jest wprost dla mnie
Oczywiscie to co wybralam, jeszcze nie przetestowalam. Robilam ostatnio duze zamowienie w e-g i jak na zlosc zadnych probek angela do kupienia nie mieli. Wykombinuje w inny sposob, jak za jednym zamachem zgarnac wszystkie probasy.

Na chwile obecna znam tylko edp i Muse. Wybralabym muse

Cytat:
Napisane przez ganglion Pokaż wiadomość
Ano mam
Jesli to taki sam efekt, ktory kiedys sama spowodowalam psikajac sie niewinnymi konwaliami diorissimo, to wiem o czy mowisz. Ja mialam wtedy sama ochote uciec z autobusu, jak najdalej od siebie
Cytat:
Napisane przez rudywiking Pokaż wiadomość
Ożesz... Zemdliło mnie od samego czytania
Współpasażerowie nie wysadzili cię na pierwszym możliwym postoju?

Ja z Aniołem na szczęście dobrze żyję. Efekt piwnicy lubię, zresztą na mojej skórze nie jest przesadnie wybujały. Za to słodkości i owszem.
Zachorowałam na cukrowego i jest tak " ładne...nawet bardzo...i nie ma". Szkoda.
Ja rozumiem, że mozna chciec go ugłaskac, nawet jak ciężko idzie. To naprawdę niesamowite pachnidło.

W A*menie tez wyczuwam nutke piwnicy, co nie znaczy ze i nimi sie czasami nie perfumuje

Edytowane przez zania
Czas edycji: 2016-07-26 o 11:08
zania jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-07-26, 21:27   #504
liv87
Guerlain Lover

Zaniu, mam to samo z Angelem flakon w ksztalcie gwiazki kusi mnie juz caly czas, gdyby nie podroba Diable Bleu jaka dostalam kilkanascie lat temu i ktorej namietnie uzywalam, mysle, ze nosilabym edp do tej pory, ale to mi tak go obrzydzilo, ze z traumy nie moge wyjsc do tej pory

2023: 62

liv87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-07-28, 06:52   #505
AAAnka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez liv87 Pokaż wiadomość
Zaniu, mam to samo z Angelem flakon w ksztalcie gwiazki kusi mnie juz caly czas, gdyby nie podroba Diable Bleu jaka dostalam kilkanascie lat temu i ktorej namietnie uzywalam, mysle, ze nosilabym edp do tej pory, ale to mi tak go obrzydzilo, ze z traumy nie moge wyjsc do tej pory

He, he..Diable Bleucos w tej nazwie jest prawdziweJa na początku testów Angela miałam pozytywne odczucia ale wolałam edt.Natomiast żona mojego szefa(wielka zjawa z tlenionymi kołtunami na głowie w zwiewnych białych szatach-prawdziwy Angel z piekła rodem) zlewała się czymś "angelopodobnym" co mnie zniechęciło. Ostatnio jednak kusiła mnie próbka edp i co jakis czas aplikowałam sobie krople.Wiosenny test nie wypadł dobrze, idąc na jakiś tam pilates z kropelką na dłoni czułam trupa, słodki, gnilny zapach....Nastepnym razem było pięknie i bardzo zaskakująco. I stwierdziłam że muszę go mieć.A wczorajszy test mnie zupełnie zaskoczył -maleńka kropla tak intensywnia pachniała mi w nocy i co najlepsze pierwszy raz poczułam przebudzając sie- morze kwiatów-nie wiem czy mi zmysły w nocy zrobiły psikusa ale kwiatów ja w nim nigdy nie wyczuwałam...Było pięknieZobacze jak testy globalne wypadną i muszę przetestować bezpieczną dawkę coby mnie w pracy z biura nie wywalili A w zapasie jeszcze Alien czeka

Edytowane przez AAAnka
Czas edycji: 2016-07-28 o 06:54
Stary 2016-07-28, 10:05   #506
zania
Matka buldoga

Cytat:
Napisane przez liv87 Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez AAAnka Pokaż wiadomość
He, he..Diable Bleucos w tej nazwie jest prawdziweJa na początku testów Angela miałam pozytywne odczucia ale wolałam edt.Natomiast żona mojego szefa(wielka zjawa z tlenionymi kołtunami na głowie w zwiewnych białych szatach-prawdziwy Angel z piekła rodem) zlewała się czymś "angelopodobnym" co mnie zniechęciło. Ostatnio jednak kusiła mnie próbka edp i co jakis czas aplikowałam sobie krople.Wiosenny test nie wypadł dobrze, idąc na jakiś tam pilates z kropelką na dłoni czułam trupa, słodki, gnilny zapach....Nastepnym razem było pięknie i bardzo zaskakująco. I stwierdziłam że muszę go mieć.A wczorajszy test mnie zupełnie zaskoczył -maleńka kropla tak intensywnia pachniała mi w nocy i co najlepsze pierwszy raz poczułam przebudzając sie- morze kwiatów-nie wiem czy mi zmysły w nocy zrobiły psikusa ale kwiatów ja w nim nigdy nie wyczuwałam...Było pięknieZobacze jak testy globalne wypadną i muszę przetestować bezpieczną dawkę coby mnie w pracy z biura nie wywalili A w zapasie jeszcze Alien czeka
Moze w ciazy jestes?
Stary 2016-07-28, 20:34   #507
SensualSeduction
Zadomowienie

dużo aniołowych próbek, chyba sama się skuszę na ogródki
SensualSeduction jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-07-29, 06:30   #508
AAAnka
Wtajemniczenie

Cytat:

Moze w ciazy jestes?

Weź Ty mnie nie strasz , ja się w końcu chcę wyspać
Stary 2016-07-29, 10:50   #509
zania
Matka buldoga

Tylko dlaczego wysylka az za 10 zl i to w paczce? Ilez ta probka wazy

Cytat:
Napisane przez AAAnka Pokaż wiadomość
Weź Ty mnie nie strasz , ja się w końcu chcę wyspać
Ja tez
Stary 2016-08-04, 10:53   #510
zania
Matka buldoga

Testowalam wczoraj Angel Sucree i mile zaskoczenie Pierwszy psik i co....toz to Innocent! Normalnie blizniak. Zadnej wyczuwalnej dla mnie paczuli, piwnicy, zatechlego powietrza. No Innocent, ktorego mam i uwielbiam.
Gdzies pozniej dopiero wychodzi brudna nuta, ktora przypomina, ze jednak jest to Angel, a nie Innocent. No fajny zapach Ot, taki niewinny aniol z brudnymi skrzydlami

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości