![]() |
#481 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Fenomen Angel
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#482 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#483 |
Raczkowanie
|
W takim razie posłucham Was, pójdę na kompromis i wezmę może na początek 25 ml. Bardzo długo, dobre kilka lat byłam zakochana w jednym zapachu dopóki nie powąchałam Aniołka...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#484 |
Wtajemniczenie
|
Ja miałam próbkę EDT ale odlewkę(malutka naklejka z nazwą) i byłam przekonana że mam EDP. Spodobał mi sie zapach, kupiłam 25ml. Parę minut po zakupie czytałam coś tam jeszcze o tym zapachu i przeczytałam że EDP różni się od EDT nutami...Szybko sprawdziłam co testowałam i dopiero dostrzegłam że to EDT...!.Udało mi sie na czas zmienić zamówienie i na dodatek dużo taniej dostałam 40ml wody toaletowej(była promocja). Ale z ciekawości kupiłam też próbkę EDP.Na pewno jest różnica już na samym otwarciu-cięższe, słodsze, bardziej czekoladowe, po jakimś czasie wyczuwam duże podobieństwo. Tak jak przeczytałam gdzieś na Wizażu-przygodę z Angelem rozpoczęłabym od EDT...a potem można zabrać się za cięższy kaliber;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#485 |
Konto usunięte
|
Wątek w sam raz dla mnie
![]() ![]() Jak się zaczęła historia...od czytania recenzji, których rozbieżnośc powodowała, że zapałałąm dziką chęcią pozania tego zapachu. Niestety, wtedy nie pracowałąm i o markowych perfumach mogłam pomarzyc. Wyczytałam wszystko o nich, oglądałam filmiki na YT ![]() ![]() Jak dotarła, trzymałam ją jak Relikwię i bałam się powąchac po tych wszystkich opiniach ![]() ![]() ![]() Marzyłam o własnej gwiazdce. Chciałam trzymac w dłoniach swoją, taką cudną i błękitną ![]() No, ale nie zapomniałąm o EDP... Czytałam że na promcji można spotkac je w Supher Pharm. Pojechałam na głodniaka po pracy z bijącym sercem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To jest zapach przez duże 'Z'. Nie jest jednostajny, bowiem zaskakuje nas różnymi obliczami. Ma 'humorki'...raz przymila się słodkościami, a raz jest tylko mroczny i to w nim lubię-nigdy nie wiem, którą z twarzy pokaże. Planuję zakup 50ml, potem może 100 i 'ogródki', tego skórzanego, likierowego, Innocent... ![]() ![]() Pozdrawiam wielbicielki 'Aniołków' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#486 |
Zakorzenienie
|
Hej, mam pytanie do znawczyń Angela: czy wersje "Komety" Angela EDT różnią się jakoś zapachem? W wielu perfumeriach internetowych można znaleźć albo zwyczajnie EDT, albo z dodatkiem (np. tu). To są te same zapachy?
Tak samo czy zwykły Innocent różni się czymś od tego nazywanego Angel Innocent? ![]()
![]() |
#487 |
Wtajemniczenie
|
jeśli chodzi o Angela edt to nie różną się niczym oprócz tego, że ten drugi z dopiskiem ma napełniany flakon
![]() a jeśli chodzi o Innocenta to też się nie różnią, czytałam kiedyś, że wcześniej Innocent nazywał się Angel Innocent a potem zmieniono nazwę na samo Innocent ale to ten sam zapach ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#488 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#489 |
Wtajemniczenie
|
ano możliwe ale ta wersja Angel Innocent już raczej nie do dostania, bo czasem sprzedawcy nawet jak piszą że to Angel Innocent to na stanie mają faktycznie Innocenta
![]() |
#490 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#491 |
Matka buldoga
|
Odswiezam
![]() Dziewczyny, chce oswoic Angela ![]() ![]() W domu mam A*mena. Rzadko sie psikam, wylazi na mnie stechlizna i piwniczna nuta. Zreszta, to perfumy mojego TZ, na ktorym pachna pieknie, slodko i wogole (szczesciarz, wszystkie zapachy bardzo dobrze sie na nim rozwijaja). U mnie gdzies ta slodycz sie przebija, ale slabiutko. Mialam kiedys odlewke 5 ml klasycznego Angela edp. Niestety pokonal mnie. Puscilam w swiat. Niedawno testowalam na nadgarstku Angel Muse. Myslalam, ze to bedzie cos lzejszego. Szczerze, nadal czulam piwnice ![]() ![]() Mam w domu Innocent, ale to juz wogole inna bajka. Od czego mam zaczac? Od wersji edt? Eau sucree, la rose itp? Wszytko przez ta paczule ![]() Jak gdzies juz o tym oswajaniu bylo to sorry ![]() ![]() ![]()
"Nie mam nic do ukrycia...oprócz strzykawek, skalpeli i pił do kości, które mam w ukrytej szufladzie..." Edytowane przez zania Czas edycji: 2016-07-20 o 10:17 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#492 | |
Guerlain Lover
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#493 |
Zadomowienie
|
Z angeli testowałam/miałam chyba wszystkie, bo też mnie ciągnie do niego a jednocześnie klasyk ma w sobie to coś, do czego muszę jeszcze dojrzeć. I teraz tak: śliczny jest violet i rose, z czego rose chyba najbardziej przystępny. Piwoniowy i liliowy jakieś takie były mało angelowe jak dla mnie U mnie nie sprawdził się edt, który woniał terpentyną i jeszcze wersja angel star - angel ze świeżym ogórem, coś strasznego. Bardzo ładny okazał się angel sucree - moim zdaniem angel zmieszany z innocentem. Muse też fajny, ale mocno czuć klasyka z nutą kremowo-orzechową. Blue Lagoon jakoś mi nie zapadł w pamięci, ale chyba blisko mu było do obrzydliwca Star, sunessence też coś w tym stylu. Ja bym zaproponowała właśnie rose albo sucree (chociaż moja skóra podbija słodkie nuty, więc nie wiem czy jestem dobrym doradcą).
wątek wymiankowy: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1278509 Edytowane przez gidran Czas edycji: 2016-07-20 o 13:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#494 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#495 | |
spin doctor
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#496 |
Wtajemniczenie
|
Cukrowy moim zdaniem nie ma w sobie nic z klasyka, więc to będzie takie oswajanie-nieoswajanie. Różany jest moim zdaniem lepszym wyborem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#497 |
Matka buldoga
|
Dzieki dziewczyny
![]() To zamowie probki cukrowego, rozanego, violet i wersje edt. Zobaczymy co z tego wyjdzie ![]()
![]() |
#498 |
Zakorzenienie
|
ja jestem fanką a Angela i Aliena
![]() ![]()
![]() |
#499 |
BAN stały
|
Moim zdaniem najbardziej "noszalna" jest wersja EDT. Ale wciąż jest ona mocno paczulowa, a to zapewne ta nuta odpowiada za "efekt piwnicy".
Ogólnie jeżeli coś Ci w tym zapachu nie pasuje, to po co się zmuszać? Są setki innych pięknych zapachów, które pewnie podobałyby Ci się bez żadnego "ale", więc nie wiem po co na siłę próbować coś oswajać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#500 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Zapisz
![]() |
![]() |
#501 |
Zadomowienie
|
Zaniu, ja Ci powiem, czego nie robić
![]() Nie używaj ich w upalny dzień na kilkugodzinną podróż starym autobusem, jeśli do tego masz chorobę lokomocyjną. Ja przez to nie mogę go już nosić. A taki był ładny... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#502 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Współpasażerowie nie wysadzili cię na pierwszym możliwym postoju ![]() Ja z Aniołem na szczęście dobrze żyję. Efekt piwnicy lubię, zresztą na mojej skórze nie jest przesadnie wybujały. Za to słodkości i owszem. Zachorowałam na cukrowego i jest tak " ładne...nawet bardzo...i nie ma". Szkoda. Ja rozumiem, że mozna chciec go ugłaskac, nawet jak ciężko idzie. To naprawdę niesamowite pachnidło. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#503 | ||||
Matka buldoga
|
Cytat:
![]() ![]() One mi sie podobaja....ale na innych ![]() ![]() Cytat:
![]() Poza tym, ja swoja przygode z nimi dopiero zaczynam, wiec jestem ciekawa jak pachna inne wersje (ze sie tak wyraze). Moze a nuz ktoras jest wprost dla mnie ![]() Oczywiscie to co wybralam, jeszcze nie przetestowalam. Robilam ostatnio duze zamowienie w e-g i jak na zlosc zadnych probek angela do kupienia nie mieli. Wykombinuje w inny sposob, jak za jednym zamachem zgarnac wszystkie probasy. Na chwile obecna znam tylko edp i Muse. Wybralabym muse ![]() Cytat:
![]() Jesli to taki sam efekt, ktory kiedys sama spowodowalam psikajac sie niewinnymi konwaliami diorissimo, to wiem o czy mowisz. Ja mialam wtedy sama ochote uciec z autobusu, jak najdalej od siebie ![]() Cytat:
![]() W A*menie tez wyczuwam nutke piwnicy, co nie znaczy ze i nimi sie czasami nie perfumuje ![]()
"Nie mam nic do ukrycia...oprócz strzykawek, skalpeli i pił do kości, które mam w ukrytej szufladzie..." Edytowane przez zania Czas edycji: 2016-07-26 o 11:08 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#504 |
Guerlain Lover
|
Zaniu, mam to samo z Angelem
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#505 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez AAAnka Czas edycji: 2016-07-28 o 06:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#506 | ||
Matka buldoga
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#507 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#508 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#509 | |
Matka buldoga
|
Cytat:
![]() Ja tez ![]()
![]() |
![]() |
#510 |
Matka buldoga
|
Testowalam wczoraj Angel Sucree i mile zaskoczenie
![]() Gdzies pozniej dopiero wychodzi brudna nuta, ktora przypomina, ze jednak jest to Angel, a nie Innocent. No fajny zapach ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:05.