![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Fenomen Angel
Mnie podoba się Angel. Owszem
![]() ![]() Od Angela skutecznie odstrasza mnie widok niektórych panien ![]() ![]() Choć nie powiem, czasem już złapałam się na tym, że mam ochotę na własną gwiazdkę, szczególnie w obliczu tak bogatej aniołkowej linii kąpielowo-pielęgnacyjnej. Te pudry, kremy, spray'e ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
BAN stały
|
Choć nie powiem, czasem już złapałam się na tym, że mam ochotę na własną gwiazdkę, szczególnie w obliczu tak bogatej aniołkowej linii kąpielowo-pielęgnacyjnej. Te pudry, kremy, spray'e
![]() I podle uzależniają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Kiedys, wachajac w perfumerii Angel, zaczelam jeczec, ze sa strasznie mocne, ciezkie. Mila pani zaprezentowala mi wowczas spray do wlosow. Wydalo mi sie to kiepskim pomyslem, ale teraz powaznie zastanawiam sie nad takim wlasnie gadzetem
![]() ![]() Mialam mnostwo przygod z Angelem w swoim zyciu ![]() Otoz razu pewnego, bedac w sklepie z ciuchami Escada ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Ja też kocham Angel, choć moje pierwsze z nim spotkanie było opłakane w skutkach.
Pisałam już kilkakrotnie na forum, że nie reaguję na zapachy migreną, czasem miewam mdłości, ale te powodują głównie zapachy kuchenne (smażenie, fuj!). Pamiętam natomiast mój pierwszy kontakt z Aniołem, byłam jeszcze w liceum i uwielbiałam z koleżanką chodzić do perfumerii - wtedy chadzałyśmy głównie do Empiku przy Domach Towarowych Centrum ![]() ![]() Po kilku latach zrobiłam kolejne podejście do Angela, którego po licealnym epizodzie wręcz się bałam i... zaczarował mnie. Nie poraził swą mocą, nie przyprawił o mdłości, ale wprawił w dziki zachwyt, który trwa do dzisiaj ![]()
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a jak z trwalością Angela u Was? Jak Anioł się na waszej skórze spisuję? Trzyma się długo i długo, czy ulatnia się po jakimś czasie.
![]()
![]() |
![]() |
#39 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Na mnie najtrwalszy zapach na swiecie. Porownywalny pod tym wzgledem tylko do Jungle Kenzo.
Jakies 2-3 lata temu psiknelam sie nim (TZ stwierdzil, ze koszmar istny) i kilka dni siedzial w moim swetrze. Wlasnie ta ostatnia nuta okazala sie w nim najpiekniejsza i od tej chwili Angel za mna chodzi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
DZIĘKI DZIEWCZYNY
![]() U mnie Angel po kilku godzinach niknie [tzn. ja go nie wyczuwam] ze skóry, ale włosy jak i u Demonika, pachną do póki ich nie umyję. ![]()
![]() |
![]() |
#43 |
BAN stały
|
Trwała jest też linia kąpielowa. Mój szlafrok ( najczęściej noszony z powodu choroby strój) pachnie kremem w słoju. Zaskoczyła mnie trwałość balsamu na mojej skórze. To samo krem do rąk.Szamponu nie mogę ( jeszcze
![]() Nie wiem jeszcze jak jest z pudrem, ale myślę ze i on nie ustępuje trwałościa swoim kuzynom z rodziny kąpielowej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, a mnie pani w Douglasie poinstrukowała, że Angela należy rozpsikiwać na ciało w odległości conajmniej 15 cm - inaczej on po prostu śmierdzi, tzn. w żadnym wypadku nie można sie nim psikać z bliska!!!
Ja psikam sie z odległości i jestem oczarowana jego zapachem. Choć zawsze lubiłam chłodne, meetaliczno-pieprzne zapachy ten choć słodki jest piękny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Wtajemniczenie
|
Chodzilo jej zapewne o to aby nie psikac sie jak woda odswiezajaca, gdzie popadnie
![]() Teoretycznie- powinno sie psikac w powietrze i potem wejsc w ta chmurke aby zapach na nas osiadl, ale ja wole psiki na kark i w dekolt ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Angelem spryskuję się z bliska, tam, gdzie lubię i zawsze pachnę ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Panie z perfumerii w ogóle miewają przeróżne pomysły
![]() A już wyjątkowo nie lubię "promocji" nowych zapachów - zawsze się zastanawiam czy zdążę zwiać przed pania pędzącą w moim kierunku w testerową butlą w dłoni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
BAN stały
|
[quote=siek]Dziewczyny, a mnie pani w Douglasie poinstrukowała, że Angela należy rozpsikiwać na ciało w odległości conajmniej 15 cm - inaczej on po prostu śmierdzi, tzn. w żadnym wypadku nie można sie nim psikać z bliska!!!
Uwielbiam Angela, ale nie jestem w stanie powiedzieć z jakiej odległości go rozpylam ![]() To jest jak z miłością, wszystko spontanicznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
BAN stały
|
A już wyjątkowo nie lubię "promocji" nowych zapachów - zawsze się zastanawiam czy zdążę zwiać przed pania pędzącą w moim kierunku w testerową butlą w dłoni
![]() Pamiętam wrześniową "promocję" Hypnose. Dosłownie leciałam do wyjścia powtarzając "nie, nie, ja naprawdę dziękuję..." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Mam do Was - znawczyn Aniola pytanie, a raczej prosbe o rade. Otoz znam Angela od dawna, ale nie moge sie na niego zdecydowac. W kazdym razie nie na pelnowymiarowe opakowanie, bo wydaje mi sie na poczatek za mocna wersja EDP. Wiem,z e sa te rozne mgielki, spraye, kremy... Co byscie polecaly na poczatek? Spray do wlosow? A moze balsam? Z gory dziekuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
![]()
MOże któras z Was się skusi na zestaw Anioła.
![]() CUDOWNY ZESTAW PERFUMY ANGEL THIERRY MUGLER http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=98259890
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie fanki Angela,
w moim przypadku to była jednak miłość od pierwszego psiknięcia próbką, którą dorzucono mi do sephorowych zakupów. Czułam to psiknięcie nawet po wyjściu spod prysznica i już się od tego zapachu nie uwolniłam - jeden flakon mam już na koncie, od wczoraj nowa gwiazdka na półce ![]() Uwielbiam mocne zapachy, od wielu lat 'jadę' na słoniku Kenzo, i nie zamierzam się go wyrzec, choć wiem że dla wielu osób zapach jest nieznośny. Co do trwałości Angela, jak i słonia zresztą, jedno psiknięcie i do wieczora zapach się świetnie nosi, no i szafa - jednoznaczne skojarzenie natychmiast po otwarciu. Obydwa zapchy biją rekordy trwałości i fantastycznie rozwijają się na skórze w ciągu dnia. No cóż, jest za co wielbić A, to pewne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
mnie się kompletnie ten zapach nie podoba, jest wręcz odpychający i na pewno nigdy go nie posiądę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Zadomowienie
|
mnie zaczął angel podobać sie niedawno, wczesniej uważałam go za nudny klasyk. teraz przechodzę okres fascynacji Innocentem, pewnie za rok czy dwa będę już używać klasycznego. Póki co zamówiłam próbkę Le lys na allegro. Pisałyście kiedyś że jest ładny więc zdecydowałam się na ten spośród trzech.
A własnie. Czy ktoś mógłby mi pokrótce scharakteryzować trzy wariacje angelowe? Która wg was najladniejsza i dlaczego? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Rozeznanie
|
![]()
Zgubne to forum,oj zgubne
![]() Własnie lecą do mnie próbencje Angel i na dokładke Flowerbomb ![]() Moje 1 podejscie do Angel było jak w większości Waszych historii odpychające...ale ostatnio naszła mnie ochota na podejście nr 2,nie wiem jak sie ono dla mnie skonczy...boje sie,że lista się rozrośnie... ![]() Mam fiołkowego aniołka i szczerze uwielbiam... Ajć... ![]()
![]() |
![]() |
#60 |
Wtajemniczenie
|
No więc dzis pierwszy raz "spróbowałam" Angela... klasyka. Toż to najzwyklejsze, słodko-ulepkowate perfumy, gdzie ta magia, gdzie ten czar?... Podobnie Innocent... eh, spodziewałam się czegos więcej. Nic mnie nie przeraziło, nic nie odrzuciło, ot, miły zapach, jakich wiele
![]() A Flowerbomb to kolejna słodycz z cyklu...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:38.