Fenomen Angel - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-05-05, 14:08   #121
viedzma
Raczkowanie

Wyślij wiadomość przez ICQ do viedzma GG do viedzma
Dot.: Fenomen Angel

Wyłamuję się z powszechnego podziału na Angeloholików i Angelofobów
W moim prywatnyym rankingu znajduje się w kategorii "lubię powąchać, ale pachnieć nim nie chce" (tam też jest black cashmere DK i light blue D&G )
Z całą pewnością mogę jednak powiedzieć jedno: Angel nie "pachnie" trupem )
Stary 2007-05-05, 18:26   #122
mementos
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Napisane przez viedzma Pokaż wiadomość
)
Z całą pewnością mogę jednak powiedzieć jedno: Angel nie "pachnie" trupem )

jak nie jak tak ja go sobie nawet sprawie w męskiej wersji
mementos jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-06, 12:34   #123
DagmaraRose2000
Perfumoholik z wyboru

Baaardzo dziwie sie osobom, ktorym Angel sie nie podoba. Spotkalam sie z wieloma wypowiedziami typu ; ,,Angel jest mdly'' ,,Angel jest paskudny'' ... osobiscie jak tylko powachalam owe perfumy to stalam jak zahipnotyzowana. Uwielbiam ten zapach - jest taki cieply, slodki... i ta buteleczka... ta gwiazda... magiczne! Aktualnie uzywam teraz perfum Gaultiera...przez przypadek dluga historia he he ; ) ale jak wyczuje na jakiejs babce Angela to lece za nia hahah pozdrawiam
DagmaraRose2000 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-06, 13:41   #124
iwona-jk
Wtajemniczenie

GG do iwona-jk

Cokolwiek byście nie napisały/napisali niepochlebnego o Angel , ja swego zdania już chyba nie zmienię- po prostu kocham Angel, dla mnie to ciepły, słodki, trwały zapach. Taką samą miłością pałam do Lolity Lempickiej. A to chyba przez to, że dostrzegam pewne podobieństwo tych zapachów.

Ubolewam nad tym, że nie mogę pozwolić sobie na duży flakon Angel. Na razie, podkreślam -na razie, zadowalam się próbkami.

Pozdrawiam wszystkie milośniczki boskiego Angel!
iwona-jk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-18, 16:26   #125
mulier
Zakorzenienie

GG do mulier

Matko, cos sie ze mną porobiło
Dziewczyny, wszystko praktycznie poszło w odstawkę, pure poison, czarna coco, envy...itd. jest tylko on...angel
Ja chyba zwariowałam, jak można sie az tak upajać jednym zapachem?
Może oni czegos tam dosypuja do środka ... tak jak np. w niektórych karmach dla zwierzat, jakies uzalezniacze.
Dziewczyny, jeżeli nie używam angela to tylko po to aby móc z pełnym impetem aplikowac go ponownie , za kilka dni, kiedy nos znowu ożyje i od nowa będzie czuły na wszystkie nuty tego niebieskiego eliksiru.
Nic nowego mi sie nie podoba, wszystko jest jakies nijakie, we wszystkim szukam angela.
Nic nie jest tak trwałe tak błogo rozkoszne i tak soczyste jak angel...
Ja nie wiem co jest grane....
Przechodziła któraś z Was taką fazę...?

mulier jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-18, 17:25   #126
daigee
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mulier Pokaż wiadomość
Może oni czegos tam dosypuja do środka ... tak jak np. w niektórych karmach dla zwierzat, jakies uzalezniacze.

Cytat:
Właściwie takie mocne przywiązanie do Angela mi się jeszcze nie zdarzyło... To prawda - według mnie zapach jest niesamowity, ale nie odczuwam aż takiego magnetycznego przyciągania

Ale powiem wam jedno. Angel jest W-S-P-A-N-I-A-Ł-Y
Stary 2007-05-18, 17:38   #127
golgie
Zakorzenienie

GG do golgie

Ja nie mam nic przeciwko Angelowi klasycznemu, choć, póki co, nie kupiłabym go sobie-niestety czasem wyczuwam w nim tą dziwną nutę, nawet nie metaliczną, a kojarzącą mi się z syropem na kaszel
Natomiast mam dużo przeciw wersji Eau de Star.Wypróbowałam ją, będąc w Anglii, na nadgarstku i....to był wielki błąd.Naprawdę zrobiło mi sie niedobrze, chciałam od razu to zmyć, ale nie miałam gdzie, więc usiłowałam je ,,zagłuszyć" perfumami, które lubię.Na szczęście udało mi się.
Taka sytuacja zdarzyła mi się pierwszy raz:/

Moja fragrantica

WYMIANA
golgie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-18, 17:58   #128
paolla
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez iwona-jk Pokaż wiadomość
Cokolwiek byście nie napisały/napisali niepochlebnego o Angel , ja swego zdania już chyba nie zmienię- po prostu kocham Angel, dla mnie to ciepły, słodki, trwały zapach. Taką samą miłością pałam do Lolity Lempickiej. A to chyba przez to, że dostrzegam pewne podobieństwo tych zapachów.
Lolitę po testowaniu próbki musialam sobie kupić, natomiast Angela po pierwszym teście na grzbiecie dłoni - zmyć po godzinie, a samą próbkę schować do worka, bo wszędzie czułam ten zapach, który powodował, że żołądek podjeżdżał mi do gardła...

podobieństwo wg mojego nosa polega jedynie na słodkości, Lolita nie kojarzy mi się w ogóle z zapachem jadalnym, Angel to dla mnie zaś tylko masakrycznie słodkie ciasto i nic innego. ostatnio z ciekawości powąchałam A Men i choć i tutaj czai się sporo ciasta, to tak w ostateczności mogłabym pachnieć
paolla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-19, 08:59   #129
iwona-jk
Wtajemniczenie

GG do iwona-jk

Podobieństwo wyczuwam wtedy, gdy zapachy są już "rozwinięte", czyli w linii bazy/głowy. Na początku rzeczywiście podobieństwa brak.
iwona-jk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-19, 09:08   #130
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, wszystko praktycznie poszło w odstawkę, pure poison, czarna coco, envy...itd. jest tylko on...angel
Dziewczyny, jeżeli nie używam angela to tylko po to aby móc z pełnym impetem aplikowac go ponownie , za kilka dni, kiedy nos znowu ożyje i od nowa będzie czuły na wszystkie nuty tego niebieskiego eliksiru.
Nic nowego mi sie nie podoba, wszystko jest jakies nijakie, we wszystkim szukam angela.
Nic nie jest tak trwałe tak błogo rozkoszne i tak soczyste jak angel...
Ja nie wiem co jest grane....
Im dłużej Cię czytam w Angelowych klimatach, a ostatnio w wątku "czym dziś pachniesz" czytam Cię ciągle Angelowo tym bardziej mam ochotę wrócić do testów tej wody. Po ostatnich próbach dreszcze już ucichły, więc mogę próbować ponownie.

Cytat:
Napisane przez iwona-jk Pokaż wiadomość
O jej. Podobieństwo Angela do Lempickiej... Na to bym nie wpadła nigdy.

"Masz świra to go hoduj."

kropka75 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-19, 09:12   #131
paolla
Zadomowienie

zaciekawiłaś mnie, iwona-jk być może nie pozwoliłam się Angelowi upodobnić do Lolity? chętnie bym to sprawdziła, ale na razie boję się otworzyć worek z próbką trauma jest jeszcze zbyt silna
(psiknę kiedyś w kolano, bo daleko od nosa, gdy będę mieć nieograniczony dostęp do świeżego powietrza na cały czas testowania )
paolla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-05-19, 09:18   #132
mulier
Zakorzenienie

GG do mulier

Cytat:
Napisane przez kropka75 Pokaż wiadomość
Im dłużej Cię czytam w Angelowych klimatach, a ostatnio w wątku "czym dziś pachniesz" czytam Cię ciągle Angelowo tym bardziej mam ochotę wrócić do testów tej wody. Po ostatnich próbach dreszcze już ucichły, więc mogę próbować ponownie.
No mówię Ci kropeczko, chyba oszalałam. Jak teraz sobie pomysle, co ja wygadywałam na angela na poczetku to aż mi wstyd
To tego typu perfumy (moim zdaniem), którym trzeba pozwolic sie ze soba zaprzyjaźnić. Początkowa faza odbioru zapachu może byc skrajnie odmienna od końcowego efektu miłości bezgranicznej i szalonej
Pomijając trupia nute która czułam na poczatku przygody z angelem, czułam kiedys w nich wyłącznie słodziaka, bez wiekszej tajemnicy. ale teraz...teraz ja rozkładam te perfumy na najdrobniejsze czaseteczki, sa zniewalające, pieprzne, no ja naprawde nie wiem co oni tam dodali

Cytat:
Napisane przez kropka75
O jej. Podobieństwo Angela do Lempickiej... Na to bym nie wpadła nigdy.
Ja też. Słodkie perfumy słodkim nierówne. Ja generalnie nie cierpie słodziaków. Nie mogłabym nosić lolit, escad itp. (a lolita "l" i flowerbomb mnie po prostu rozwaliły)
A angel mimo że słodki...podbno to zupełnie inną niepowtarzalna słodyczą. One sa pieprzne, pikantne i jednoczesnie błogie i niewinne. I w tym chyba część ich tajemnicy.

Kropeczko wiesz co zrób...polecam bo sie sprawdza
Zaaplikuj sobie angela na noc, na rekawek piżamy i skórę ...poczekaj spokojnie, rano ocenisz...

Stary 2007-05-19, 12:17   #133
Kate30
Zakorzenienie

Mnie Angel nigdy z trupem się nie kojarzył , mało tego od początku czułam w nim czekoladę .

Szybko go oswoiłam, od zużycia próbki minęła doba i już miałam swój flakonik 25ml kupione w sephorze .

Również uważam go za zapach absolutnie wyjątkowy, i mimo, że mamy za sobą upadki i wzloty doceniam należycie - czyli kocham

Latem uwielbiam Innocenta, ogródki też są super, ale klasyk, ach klasyk - to jest właśnie to co tygryski lubią najbardziej.

Pamiętam, że tylko 24F zrobiło na mnie podobne wrażenie, odkąd wypaćkałam się próbką od Gosi, męczyłam Nuit, która sprzedała mi swoją flaszkę .

Po prostu musiałam go mieć, podobnie było z Angelem, którego moja mama kocha równie mocno.
Kate30 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-19, 12:43   #134
kropka75
Zakorzenienie

Mulier - spróbuję. Wiele już razy zmieniałam zdanie, pokochałam Innocenta, który mi na początku nie wchodził, bardzo polubiłam Lempicką, która za pierwszym razem mnie zwaliła z nóg, dziś na nowo odkryłam Diesel Plus Plus, więc kto wie...
Przy pierwszych testach Angel był dla mnie słodki aż do mdłości z dodatkiem jakiejś goryczkowo-metalicznej nuty i wywoływał potworny ból głowy, ale trauma już mi przeszła, więc jestem gotowa.

Widzę, że oceniłaś Angela dopiero teraz. Ty? Toż to grzech śmiertelny!

Stary 2007-05-19, 21:14   #135
mulier
Zakorzenienie

GG do mulier

Cytat:
Mulier - spróbuję. Wiele już razy zmieniałam zdanie, pokochałam Innocenta, który mi na początku nie wchodził, bardzo polubiłam Lempicką, która za pierwszym razem mnie zwaliła z nóg, dziś na nowo odkryłam Diesel Plus Plus, więc kto wie...
Przy pierwszych testach Angel był dla mnie słodki aż do mdłości z dodatkiem jakiejś goryczkowo-metalicznej nuty i wywoływał potworny ból głowy, ale trauma już mi przeszła, więc jestem gotowa.

Widzę, że oceniłaś Angela dopiero teraz. Ty? Toż to grzech śmiertelny!

Nie mogłam sie zebrać do recenzji, te perfumy ciezko opisać, trudno temu sprostać

Stary 2007-05-20, 13:06   #136
kriss_de_valnor
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, wszystko praktycznie poszło w odstawkę
przechodziła i dalej w niej trwa ale nie z aniołem ale ze starym burberry - nic innego tylko on....od jakichś 12 (!)lat angel też mi się podoba jako zwolenniczce jadalniaków ale muszę mieć do niego dobry dzień tzn. nie może boleć mnie głowa, bo trwałość ma zabójczą

kriss_de_valnor jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-02, 16:36   #137
aldix
Raczkowanie

odświeżam wątek. Pewnie jest jeszcze ktoś kto chce coś powiedzieć nt. Angel. Ja uwielbiam cynamon, tak na wątku trafiłam na opis Angel. Powąchałam w perfumerii i zakochałam się. Cały czas się w siebie wwąchuję, myslę, że to miłość na długo. Czuję cynamon, miód (on daje tą trupią aurę ), czasami czekoladę, ostatnio też... skoszone siano... Co czujecie w Angel? I smutno, ale na mnie ten zapach szybko się ulatnia . Muszę chyba zaopatrzyć się w kosmetyki do ciała Angel.

Aha, i pochwalę się, dzisiaj kupiłam uzupełniany flakon 50 ml.

Basia
aldix jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-02, 16:45   #138
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
Niestety nic się nie zmieniło. Ma w sobie coś, ale nie jest i nigdy nie będzie dla mnie. Każdy niuch wwierca mi się w mózg i przeszywa na wylot. Jest mocny i bardzo świdrujący, od jego wąchania dostaję dreszczy i staje mi futro na całym ciele. Po paru minutach boli głowa. Czyli po staremu.
Nie polubimy się, oj nie.

Stary 2007-08-06, 19:16   #139
ladyDIOR
Zadomowienie

GG do ladyDIOR

Dziewczyny, wlasnie kupilam sobie malenka gwiazdke od sprawdzonego sprzedawcy, ale teraz zastanawiam sie nad opakowaniem, zobaczcie na te aukcje:

http://www.allegro.pl/item222616637_..._sprzedaz.html

Co to????? Gwiazdka z takim atomizerem??? Kurde, czy Angel zmienil opakowanie czy to podrobka? Moj Aniolek byl w pudelku, nie wiem wiec jaki ma atomizer, ale mam nadzieje, ze ten "stary"

I wogole facet chyba pisze, ze to nie jego zapach, hahahahahahaa No nie dziwie sie, jakis dziwny jest

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post22432711
ladyDIOR jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-08-06, 19:23   #140
homyk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladyDIOR Pokaż wiadomość
Dziewczyny, wlasnie kupilam sobie malenka gwiazdke od sprawdzonego sprzedawcy, ale teraz zastanawiam sie nad opakowaniem, zobaczcie na te aukcje:

http://www.allegro.pl/item222616637_..._sprzedaz.html

Co to????? Gwiazdka z takim atomizerem??? Kurde, czy Angel zmienil opakowanie czy to podrobka? Moj Aniolek byl w pudelku, nie wiem wiec jaki ma atomizer, ale mam nadzieje, ze ten "stary"

I wogole facet chyba pisze, ze to nie jego zapach, hahahahahahaa No nie dziwie sie, jakis dziwny jest
Lady Dior, wg mnie to cudo z linka jest podróbką
homyk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-06, 19:24   #141
SpanishMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, wlasnie kupilam sobie malenka gwiazdke od sprawdzonego sprzedawcy:
Właśnie skręcam się z zazdrości... Gratuluję !
Ja też muszę sobie kupić Angela, chociaż małą gwiazdkę, bo wcześniej czy później chyba oszaleję !

Cytat:
Napisane przez homyk Pokaż wiadomość
Lady Dior, wg mnie to cudo z linka jest podróbką
Też tak przypuszczam
I can feel it tearing me apart..."

SpanishMyszka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-06, 19:35   #142
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Abstrahując od kwestii oryginalności wspomnianego wyżej flakonika, chciałam powiedziec, ze jestem w szoku. Innocenta znam i lubie, ogródki owszem, owszem, jak najbardziej, ale klasyka do tej pory jakoś omijałam szerokim łukiem. Przyczyny znam doskonale - był taki okres, kiedy pół Warszawy i okolic pachniało (głownie podróbami) Aniołka - a ja nie lubię pachniec jak dziki tłum, że o używaniu podróbek już nie wspomne, poza tym testowałam klasyka zawsze jakoś na blotterku, nigdy mi nie przyszło do głowy psiknąć go na skóre.
I bardzo niedawno upolowałam sobie na straganiku malutka sliczną 15-tke - na zasadzie 'no dobra, potestuje, jak nie to zawsze się znajdzie chętna" I wpadłam po uszy.... nie wiem, jak długo ta faza potrwa, ale cos przeczuwam, że raczej długo
Stary 2007-08-06, 20:13   #143
ladyDIOR
Zadomowienie

GG do ladyDIOR

No wlasnie, tez mi sie wydawalo, ze to podrobka. Ufffff... a juz myslalam, ze i moja gwiazka bedzie miala taki badziewny atomizer

Myszko kupilam, bo nie moglam sie powstrzymac, a nie powinnam byla, bo do konca miesiaca bede wbijac zeby w scianie. Ale to bylo silniejsze ode mnie Uwielbiam szczegolnie to pierwsze wrazenie, jakie zostawia Angel, no i ta buteleczka...Booooosssssk kkaaaaaa:love :

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post22432711
ladyDIOR jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-06, 20:18   #144
SpanishMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
Myszko kupilam, bo nie moglam sie powstrzymac, a nie powinnam byla, bo do konca miesiaca bede wbijac zeby w scianie. Ale to bylo silniejsze ode mnie Uwielbiam szczegolnie to pierwsze wrazenie, jakie zostawia Angel, no i ta buteleczka...Booooosssssk kkaaaaaa:love :
Dobrze zrobiłaś Niech ci się dobrze Aniołek nosi
Ja też próbuję go oswoić i z każdym dniem coraz bardziej się przekonuję, doszło już tak daleko, że chcę swój własny flakonik !
A gwiazdka w istocie - przepiękna, o niebo lepsza od topornego flakonu 100ml
I can feel it tearing me apart..."

SpanishMyszka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-31, 11:37   #145
your Angel
czyli Endżi

Ja też nie wiem co jest przyczyną fenomenu Angel

Wczoraj jednak uświadomiłam sobie, że producent skwapliwie z fenomenu korzysta Żeby było jasne - według mnie nic nagannego w tym nie ma

Tak więc Angel występuje w następujących pojemnościach: 1,2ml, 2ml, 4ml, 7ml, 15ml, 25ml, 50ml, 75ml i 100ml. Flakony klasycznego Angela występują w chyba 4 różnych kształtach i zakupić je można zarówno w wersji uzupełnialnej jak i nieuzupełnialnej.

Producent ma w ofercie również: balsamy do ciała, żele pod prysznic, kremy do rąk, peelingi do ciała, kremy do twarzy, żele "uniwersalne", mgiełki do włosów, pudry, szampony i odżywki do włosów o tej samej nucie zapachowej (o czymś zapomniałam ?)

Producenci zachęceni ogromnym sukcesem Angela stworzyli też przecież Angel Innocent, Angel Lys, Angel Pivonie, Angel Peony, Angel Rose i ostatnio Eau de Star... To tyle jeśli chodzi o damskie zapachy.

Żadne inne perfumy chyba nie mogą poszczycić się równie imponującym rozszerzeniem linii zapachowej
your Angel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-31, 12:00   #146
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Żadne inne perfumy chyba nie mogą poszczycić się równie imponującym rozszerzeniem linii zapachowej
To fakt, ale z drugiej strony do Polski dociera bardzo uboga oferta linii zapachowych innych perfum i rzadko można się spotkać z czymś więcej niż balsam
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-31, 12:05   #147
your Angel
czyli Endżi

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
To fakt, ale z drugiej strony do Polski dociera bardzo uboga oferta linii zapachowych innych perfum i rzadko można się spotkać z czymś więcej niż balsam
To prawda Ale przyczyna jest prosta - producenci (słusznie z resztą) zakładają, że tego typu produkty będą za drogie na kieszeń większości Polaków

Zapomniałam w moim poście wyżej dopisać jeszcze dezodorant perfumowany
your Angel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-09-19, 19:36   #148
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

a wyciagam....

byc moze jutrostane sie posiadaczka flakonu...
generalnie jesli nie jtro to i tak w najblizszym czasie

1sze sptkanie - byl mi obojetny - ne zachwycil nie odzrucil,
drugie - pierwsze minuty niespecjalnie, moj tz krzywi sie na nieo...

ale juz rozgoszczony na skorze Angel mnie rozwala na lopaty, lubie kiedy ciagnie sie za innym...
ryzykuje wiec zakup 25 juz bez testowania wiecej razy bo albo sie z niego wylecze albo zakocham

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
hecate jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-19, 20:56   #149
mulier
Zakorzenienie

GG do mulier

Cytat:
Napisane przez hecate Pokaż wiadomość
a wyciagam....

byc moze jutrostane sie posiadaczka flakonu...
generalnie jesli nie jtro to i tak w najblizszym czasie

1sze sptkanie - byl mi obojetny - ne zachwycil nie odzrucil,
drugie - pierwsze minuty niespecjalnie, moj tz krzywi sie na nieo...

ale juz rozgoszczony na skorze Angel mnie rozwala na lopaty, lubie kiedy ciagnie sie za innym...
ryzykuje wiec zakup 25 juz bez testowania wiecej razy bo albo sie z niego wylecze albo zakocham
Nie wyleczysz się hecate
Mnie trzyma od stycznia ... bez przerwy
Wydaje mi się, że sokro odkryłaś juz jego "drugą twarz" (nie dla wszystkich dostępną - tak to sobie tłumaczę ) to już przepadłaś
Ludzie.....JAK JA KOCHAM TE PERFUMY !!!!!!!

Stary 2007-09-19, 21:02   #150
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Cytat:
Nie wyleczysz się hecate
Mnie trzyma od stycznia ... bez przerwy
Wydaje mi się, że sokro odkryłaś juz jego "drugą twarz" (nie dla wszystkich dostępną - tak to sobie tłumaczę ) to już przepadłaś
Ludzie.....JAK JA KOCHAM TE PERFUMY !!!!!!!
z perfumami czesto u mnie jest tak, ze np 1szy test niespecjalnie zacheci iwydaje sie, ze juz koniec z nimi... a potem...

Kielkuja w glowie msli o nich i ta chec posiadania...

Tak bylo z Hypnotic poison - 1szy test pomimo milego wrazenia jakos bez echa az zaczelam go pragnac... po 2gim kupilam uwielbiam je

Tak mi wlasnie ta rzadza Angel teraz pod kopula kielkuje
Na bezclowce z 10 dni temu chodzilam kolo miniatur i 25ml dobre 40 minut ... i tak sie wachalo tak/nie...

kupilabym ale perspektywa wylozenia sporej sumki kasy w PL mnie powstrzymala ale caly lot zawachiwalam sie oparami z nadgarstka

i zaluje, ze nie wzielam
Jutro mam nadzieje M. je znajdzie i kupi na wspomnianej bezclowce )

a 25 kosztuje normalnie 37 funtow, na bezclowce 31 ... w douglasie 250 zeta... padlam ;/

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?

Edytowane przez hecate
Czas edycji: 2007-09-19 o 21:04 Powód: literowki ;/ dziwna klawiera
hecate jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości