|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 | |
Magda ;)
|
Dot.: Włosy rozjaśniamy i o życiu gadamy -czesc III
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4592 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Agatka przepraszam, wiem,że miałam wrzucić fotke, ale wczoraj kompletnie nie miałam czasu, pomagalismy wczoraj z TŻtem jego mamie i jak wróciliśmy to juz nic mi sie nie chciało, więc obiecuje, że fotki wrzuce albo dzisiaj, albo jutro, bo będzie wolne to i będzie w dzień lepsze zdjęcie... dziewczyny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wczoraj jak miałam takie beznadziejne włosy ![]() ![]() ![]() edit: bunny nono ale laska ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez paulcia666 Czas edycji: 2010-11-10 o 09:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4593 |
Zakorzenienie
|
Mysia faktycznie zapominam że nie wszystkie dziewczyny są tak zaprawione w boju jak ja
![]() ![]() ![]() Też uwielbiam kowbojki- ale tylko na szpilce. princeska zrobię analizę z przyjemnością.
#4594 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4595 | |
Magda ;)
|
Cytat:
jaka jest promocja na farby loreala?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4596 |
Zakorzenienie
|
bunny, ja kiedys nawet nie miałam ani jednych płaskich butów, ale w ciązy przestałam nosic, bo bolały mnie nogi i plecy strasznie. I tak zostało, ale co tam, płaski but tez moze ciekawie wygladac. Osobiscie uwielbiam połączenie- skórzane kowbojki własnie z kwiecistą sukienka, narzuconym niedbale swetrem, dużym wisiorem, na to dzinsowa kurteczka. W sumie to cała ja. Taki melanż. jak sukienka, to cięzkie buty, jak spodnie, to styl motorgirl. Ale duzo kolorów, apaszki i nieład na głowie
![]() princeska, ja uzyłam tej wody z opakowania 12%, dlatego miałam jasny blond w 3 minutki ![]() dziewczynki, umyłam dzis łepetyne szmaponem fioletowym i mam takie srebrne włoski i.. kurcze ładnie mi. Nie wiem czy ten złoty to dobry pomysł ![]()
#4597 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4598 | |
Magda ;)
|
Cytat:
ok to lecę do rossa ![]() może pofarbuj na fioletowo ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4599 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bunny kochana masz takie długie te włosiątka podziel się troszkę co ? ![]() Swoją drogą ja teraz po majiblond używam odżywki pantene żeby włosy troche oszukać, ale jak tak narzekacie na niego to chyba go odstawię ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4600 |
Magda ;)
|
dzięki już znalazłam w gazetce
![]() a wogóle dziewczyny nie wiem czy jesteście zalogowane na www.rossnet.pl ale jak tak to teraz są prezenty męskie do odebrania jak coś zawsze można się zalogować ![]() więc lecę do rossmana po prezent dla tŻta i rozjaśniacz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4601 |
Zakorzenienie
|
Bunny no naprawde masz b. dlugie i ladne wlosy
Jak mowie sama mialam dlugie blond (duzo dluzsze od twoich) w kazdym razie byly za pas ![]() ,ale po rozjasnianiu odrostow z 12% woda i proszkiem odpadly mi wlosy od polowy... bardzo duzo bylo widac ucho. Potem wypadaly mi z calosci i tak po 3 miesiacach prawie nic nie zostało. Wic teraz mam sciete za ramiona i przedluzone ![]() ok 50 cm Poszlam do fryzjerki i ona powiedziala ze farbowanie 2 farbami sie nie oplca.. i zrobila jak zrobila ![]() ,ale teraz bede znow sama farbowac odrosty. zastanawiam sie nad farba a10 i c12 ,albo co b y wyszslo po wellaton 12/1 i syoss 9,5? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4602 |
Zakorzenienie
|
weronika no ja się nie dziwię że ci włosy się wyłamały po rozjaśniaczu z 12% wodą- cięższej artylerii już nie ma. Właściwie to powinno się tym robić tylko czarne i grube włosy.
W praktyce fryzjerki chcą zyskać na czasie bo więcej klientek zrobią i walą na głowy za duże stężenia niszcząc włosy. Pomijam te które nie mają wiedzy o rozjaśnianiu a się za to biorą. No pewnie że dwoma farbami jej się nie opłaca- raz że podwójny czas usługi i dla klientki koszt podwójny ![]() ![]() Naprawdę ci współczuję , do kogo ty poszłaś ![]() Zależy jak ciemne masz włosy na odroście- wellaton i syoss mają wody 9% a a10 i c12 mają wody 12%. Pamietaj też że woda 12% w farbie nie niszczy wlosów jak rozjaśniacz bo osiaga mniejszą temperaturę podczas procesu chemicznego, więc w farbie nie ma się co bać tej wody 12%. Yatta jeszcze 4 cm i mogę wam resztę co urośnie oddać ![]() mysia ja nie pisałam ale ty chyba jesteś zimnym typem urody. Mnie się wydaje że tobie naprawdę dobrze jest w chłodnych kolorach, ale zrobisz jak uważasz. W ciepłych cię jakoś nie widzę. I bardzo podobają mi sie świeżo upieczone mamusie w mini sukienkach i na obcasach z wózkami. Chyba nie ma dla mnie piękniejszego widoku kobiety. Widać wtedy ze są szczęśliwe i macierzyństwo im służy. Natomiast nie trawię lasek z wózkami w dresach, tłustych włosach i bez makijażu. Albo stare dzinsy i bluza rozciagnieta- koszmar. Wierzę że dla kobiey to trudny czas przystosowania sie do nowej roli ale na litość boską! Zawsze należy patrzeć na wszystko przez pryzmat siebie- jak ja będe szczęśliwa to moje dziecko też. A nie dziecko najważniejsze a ja to kocmołuch. I wtedy tż też nie jest przerażony nową rolą.
blog blond bunny Edytowane przez blond bunny Czas edycji: 2010-11-10 o 10:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#4603 |
Zakorzenienie
|
yattamanka, pewnie masz rację, nawet za bardzo na to nie patrzę. Chociaz przypomniało mi sie jak ostatnio zerkał na mnie pan w kolejce w biedronce, zwróciłam na niego uwagę, bo był straaasznie przystojny(tez był z maluszkiem).. nawet go poprosiłam,zeby mi podał batona z polki obok siebie- to sie zaczerwienił, podał i już nie patrzył
![]() bunny, juz nie wiem jakim typem jestem. Naprawde. Cerę mam raczej bezowobrzoskwiniową, zaróżownioną. Oczy szarobłekitne. Naturalny kolor- blond popielaty. A jednak w szarym blondzie moja skóra gasła strasznie. Ale w czerni wygladałam fantasycznie- oczy takie podkreślone. Złoty blond podbiłby mi kolor oczu. Moze ja mam z ajasny kolor? Juz sama nie wiem w czym mi dobrze. Ubrania nosze w zimnych kolorach, bo w ciepłych nie wyglądam. masakra jakas ze mną. Poszukam zaraz jakis zdjec, moze ocenisz co lepsze.
Włosy ![]() Edytowane przez mysia m Czas edycji: 2010-11-10 o 10:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#4604 |
Zakorzenienie
|
kiedyś użyłam wellaton 12/1 i po około 10minutach musiałam spłukać bo zaczęły mi się palić włosy ,dodam że przy zmywaniu farby wyleciało ich jeszcze więcej i od tej pory omijam wellaton szerokim łukiem natomiast syossa polecam robiłam nim trzy tygodnie temu i jestem zachwycona.właśnie zamierzam kupić ponownie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4605 |
Zakorzenienie
|
mysia zrobiłam edit specjalnie do ciebie- doczytaj proszę.
![]() |
#4606 |
Zakorzenienie
|
Ja chyba uzyje tej c12 ,a potem syossa
![]() dzis zrobie eksperyment na clipach ![]() naloze c12 i potem syossa ![]() asia- to nieciekawie ;/ Wiekszosc twierdzi ,ze palette najbardziej niszczy. Edytowane przez WweronikaWw Czas edycji: 2010-11-10 o 10:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#4607 |
Zakorzenienie
|
co do palety to mogę wypowiedzieć się do ciemnych kolorów tzn.brązów kiedyś jej używałam i byłam zadowolona blondów jeszcze nie próbowałam ale blond bunny używa i jest zadowolona z tego co czytałam
|
![]() ![]() |
![]() |
#4608 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4609 |
Zakorzenienie
|
Gdyby nie ta cera mysiu to byłabyś wykapanym latem.
A może trzeba by ci zamiast popielu dać perłę do farby? w sensie zamiast niebieskiego dać fiolet i zobaczyć jakbyś się czuła. Bo np. mnie też nie pasuje bardzo popielaty blond- szary. Ale już jak mam perłę-opal to wyciąga mi blask oczy i podkreśla cerę a nie sprawia że jest chorobliwie blada jak popiel mi robił. Jak myjesz szamponem fioletowym to właśnie nadajesz włosom opalizujący efekt i podoba ci się to. Chyba że podjęłaś decyzję na ocieplanie.
#4610 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A co do mam mam to samo zdanie. Co prawda sama nie mam takiej znajomej która by sie zamieniała w kocmołucha jak to określiłaś - ale wystarczy się przejść ulicą, żeby to dostrzec. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4611 |
Zakorzenienie
|
bunny, ale ja dresów ani bluz nie nosze, ubieram się jak na mój gust seksownie, moze nie w krótkie spodniczki, ale dbam o siebie
![]() ![]()
Włosy ![]() Edytowane przez mysia m Czas edycji: 2010-11-10 o 12:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#4612 |
Zakorzenienie
|
w czarnych było dobrze tylko po solarium i ciemnym fluidzie.
Włosy ![]() Edytowane przez mysia m Czas edycji: 2010-11-10 o 12:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#4613 | |
Magda ;)
|
Cytat:
![]() ja do rossa jednak nie dostarłam, pojadę później ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4614 |
Zakorzenienie
|
kurcze.. ja tez mam wrazenie, ze w czarnych taka szprycha..
![]()
Włosy ![]() Edytowane przez mysia m Czas edycji: 2010-11-10 o 11:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#4615 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak dla mnie ostatnie zdjęcie najlepsze ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4616 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a teraz podczytuje wątek o lokach i stwierdzam, że najbliżej mi do typu 2a, więc chyba zaczne zabawe z falami, żeby TŻtowi sie bardziej podobać ![]() ![]() ![]() edit: z tego wszystkiego zapomniałam ![]() ![]() dojrzałam następne zdjęcia, zdecydowanie w ciemniejszych, ale myśle,że z obecną długością ![]() ![]() Edytowane przez paulcia666 Czas edycji: 2010-11-10 o 11:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4617 |
Magda ;)
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4618 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ale tyle pracy włozyłam w ten blond, ze teraz nagle zrobic ciemny..? paulcia, ja mam 30lat ![]()
#4619 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czerń! no pięknie super bóstwo!!! super laska ale postarza o 5 lat minimum...
![]() |
#4620 |
Zakorzenienie
|
zgadzam się z kotką a chyba lepiej wyglądać młodziej prawda?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:11.