![]() |
#31 |
BAN stały
|
Dot.: House MD :)
arr.
Wpadłam na niego nie tak dawno ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Ja w sumie oglądam od początku w TV i jest super, teraz leci 3 razy w tygodniu , więc jest optymalnie ![]() A co do TVP2 to w przyszłym tygodniu nie będzie doktorka, znów wyłączają go!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Póki co zainwestowałam w konto premium na rapidshare i ściągam bez ograniczeń ![]() Ale wielki maraton z House'm zrobię sobie po maturze, obejrzę od początku do końca wszystkie serie, bo na razie tak na wyrywki oglądam te odcinki z różnych serii i nie wiem o co chodzi z niektórymi wątkami ![]()
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
AXN jest w wielu sieciach kablowych
![]()
![]() |
#36 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=rk-EG3Md8lM |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Przyczajenie
|
A co najbardziej lubicie w doktorku? Bo ja jego niepowtarzalne i zabijające teksty:
Oto próbka: “Potrafię dochować tajemnicy. Nikomu nie powiedziałem, że Wilson nadal moczy się w nocy.” Odcinek: Who’s Your Daddy? „Mam pytanie, czy „na wpół martwy” może służyć za wymówkę braku poczucia humoru? Odcinek: Forever „Co jeszcze cię podnieca? Narkotyki? Przypadkowy seks? Ostry seks? Przypadkowy, ostry seks? Jestem lekarzem, powinienem to wiedzieć.” Odcinek: Deception “Jeśli rozmawiasz z Bogiem, jesteś religijny. Kiedy Bóg przemawia do ciebie jesteś chory psychicznie.” Odcinek: House vs. God „Rodzice są wściekli, ponieważ ich dziecko umiera. To zrozumiałe. Jeśli dzieciak nie umrze, nie będą mieli czym się martwić.” Odcinek: All In Foreman: „Jego prawe jądro jest dwa razy większe niż lewe.” House: „Odjazd” Odcinek: Sex Kills „Istnieje tylko jeden sposób, aby to udowodnić. Należy wstrzyknąć szczurowi jej krew, poczekać chwilę, aż zacznie wariować i poważnie da ci do wiwatu. W międzyczasie pozwolisz, że zejdę na dół, aby sterroryzować przestraszoną, umierającą nastolatkę, żeby załamała się jeszcze bardziej.” Odcinek: Safe a co wy myślicie?? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Mi się podobało:
House: godzina 17, dr House wychodzi, zanotuj Cuddy: jest za kwadrans House: zaokrągliłem albo House w kostnicy ktoś do niego: czego szukasz? house: dzwoniłem do mamy, nie odebrała wiem, że nie każdego to śmieszy, ale mnie bardzo ![]() I pamiętny monolog w przychodni - Hello sick people ![]() http://pl.youtube.com/watch?v=MCPkoqGyVpI ![]()
![]() |
#39 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
http://www.flickr.com/photos/25918155@N05/ fajne fotki są niektóre. Jest jedna w smokingu, co myślicie o tym? Facet jest przystojny? Jest tylko jedno, House jako lekarz trzyma cygaro! Czy jemu to wypada? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Przyczajenie
|
co tu tak pusto? Nikt nie lubi doktorka?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Konto usunięte
|
A dzisiaj znowu House nie leci na dwójce.
Zrozumiałabym, gdyby mecz był drużyny, którą lubię, ale tak? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Sunprince, pocieszę Cię, że za tydzień znów nie ma
![]()
![]() |
#44 |
Konto usunięte
|
No to super.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
Nie narzekajcie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#46 |
Przyczajenie
|
To dziewczyny trzeba przerzucić się na AXN, tam 3 razy w tygodniu i żadnej piłki nożnej. Doktorek punktualnie 3 razy w tygodniu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Doktorku, nie mam możliwości oglądania czegokolwiek na AXN, nad czym bardzo ubolewam. Chyba, że przeprowadzę się na jakiś czas do babci
![]()
![]() |
#48 |
Konto usunięte
|
Ale ja uwielbiam piłkę nożną, naprawdę. Zresztą, wybieram się do Niemiec na jeden mecz w przyszłym miesiącu.
![]() ![]() Ale, jak pisałam, tych drużyn nie lubię i oglądanie ich gry nie sprawia mi żadnej przyjemności, więc zamiast tego, wolałabym obejrzeć Housa. Co innego, gdyby pokazali mecz innych drużyn, wtedy ok, nie ma problemu, ale Bayern? Nie posiadam AXN. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Przyczajenie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;7352036]Ale ja uwielbiam piłkę nożną, naprawdę. Zresztą, wybieram się do Niemiec na jeden mecz w przyszłym miesiącu.
![]() ![]() Ale, jak pisałam, tych drużyn nie lubię i oglądanie ich gry nie sprawia mi żadnej przyjemności, więc zamiast tego, wolałabym obejrzeć Housa. Co innego, gdyby pokazali mecz innych drużyn, wtedy ok, nie ma problemu, ale Bayern? Nie posiadam AXN. ![]() Wielka szkoda, bo właśnie się dowiedziałem, że w czwartek 1 maja i piątek 2 maja na AXN będzie można zobaczyć całą drugą serię od rana do wieczora będą lecieć odcinki House. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
Odkopuję trochę i dołączam do fanów Dr House'a
Obejrzałam dopiero 3 odcinki 1 serii ale to nic, bo zakochałam się w serialu po pierwszych 7 minutach ![]() ![]() Najlepsze, że mój wybredny TŻ też wpadł po uszy, mimo, że jego np Lost czy Prison Break (czyli w sumie dość ogólnie lubiane seriale) kompletnie nie wciągnęły. Wraca dziś z pracy, 7 rano, ja leżę i oglądam 2 odcinek. On się kładzie spać po nocce. Po 5 minutach zerkam a on zamiast raźno chrapać ogląda ze mną. Obejrzeliśmy, poszliśmy spać. Wstaję potem, patrzę, a on siedzi i ogląda 1 odcinek ![]() ![]() A tak serio, pomijając kwestie inne, serial jest po prostu suuuuper! Nie widziałam wersji z lektorem, ale powiedzcie mi, jak nadąża? Bo napisy nieraz strasznie opóźniają, dr House ma zwyczaj dużo i szybko mówić
![]() |
![]() |
#51 |
Zadomowienie
|
...
ana gabi show fan Edytowane przez ana_gabi Czas edycji: 2012-08-07 o 13:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Ja też Ja też GO uwielbiam
![]() ![]() Jego poczucie humoru jest powalające. Oglądam na AXN bo już wszystkie odcinki obejrzałam na VODzie xD I bardzo mi sie nie podobało zakończenie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Był taki jeden odcinek w 1 serii, dosłownie urywek, kiedy House udawał przez telefon, że jest Anglikiem i mówił swoim oryginalnym akcentem, no normalnie ![]() Muszę sobie obejrzeć jakiś inny film z nim żeby usłyszeć jak mówi ach (tylko nie Stuarta Malutkiego, chyba nie jestem w stanie go znieść w takim image'u po obejrzeniu wersji Greg House) Mam akcentową manię ![]() Co do House + Cameron- jestem po pierwszej serii i drugiej do odcinka 10 i wątpię. Tzn nie powiem, mile bym widziała tą opcję ale chyba nie. Szczególnie, że w tych odcinkach 4 serii co sporadycznie przejrzałam (nie mogłam się powstrzymać ![]() Nie rozumiem po jakiego grzyba zmienili mu ekipę ![]() edit: Znalazłam filmik z Hugh w serialu Przyjaciele http://www.youtube.com/watch?v=sXNd9...eature=related mówi z akcentem angielskim ![]()
Edytowane przez nisiaq Czas edycji: 2008-05-16 o 01:15 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
a ja jestem dopiero na początku drugiego sezonu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
*sportaddict*
|
Aaaa skończyłam 1 sezon, jak polegnę w sesji to przez House'a, ale nie moge sie powstrzymać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
A ja od 2 tygodni nie oglądałam House'a
![]() ![]()
![]() |
#57 |
Zadomowienie
|
a ja jestem w polowie 4 sezonu i im dalej tym lepiej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Wiecie że od najbliższego poniedziałku przez wakacje w poniedziałek, wtorek i środę House będzie puszczany od początku?
![]() ![]()
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
Wszełko, na TVP2?
![]() |
#60 |
Rozeznanie
|
Kolejna wielbicielka dr House'a zgłasza się
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:51.