![]() |
#872 |
biegam dla Zabawy
|
Dot.: House MD :)
A mnie jakoś ta cała akcja z Amber jako urojeniem nie przpadła do gustu.
Za to Boombox i House -> świetne!!! Ciekawostka -> Kutnera wypatrzyłam w którymś odcinku 8 sezonu ER, jest tam jako lekarz leczący syna dr. Bentona. Aktorka grająca Amber też się pojawiła w ER, jako matka która strzeliła do swojego synka, też w 8 sezonie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#873 |
Zadomowienie
|
W serialu bones było paru aktorów z Housa
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#874 |
Zakorzenienie
|
22 odcinek bardzo fajny - ah ta Amber
![]() ale jednak 21 przebija wszystkie i to wg. mnie najlepszy odcinek sezonu 5
![]() |
#875 |
Rozeznanie
|
5x22 świetny! Akcja z boomboksem i okularami - no miód po prostu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#876 |
Rozeznanie
|
Podobało mi się że w 22odc. Amber nie była sobą, ale alterego housa, jednak ta schiza to nic dobrego nie wróży, zresztą jeśli to urojenie to Amber na długo nie zagości w serialu mam nadzieje
![]()
![]() |
#877 |
Zakorzenienie
|
dzis w koncu zabieram sie za ogladanie zaleglych odcinkow
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#878 |
Zakorzenienie
|
przyłączam sie jako fanka House M.D obejrzałam wszystkie odcinki i oczekuje na kolejne
![]() ostatni odcinek wymiata!! ![]()
![]() |
#879 |
Zakorzenienie
|
wczoraj ogladalam 19,20, 21 i stwierzdzam ze nie byly fajne
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#880 |
Zakorzenienie
|
kutnera usmiercic musieli gdyz zegnal sie z serialem, a szkoda.. troche naciagany ten odcinek byl, bo w sumie wczesniej zadnych oznak, ze cos takiego moze sie zdarzyc..
ale za to maja pomysl na schizy House'a ![]() w ostatnim odcinku rozwalił mnie House cwiczeniami drinkowymi w kostnicy no i zapalił sie nieboszczyk.. ![]()
Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is Edytowane przez Anisia25 Czas edycji: 2009-05-04 o 18:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#881 |
Zadomowienie
|
dziewczyny, trailery na biało!
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#882 |
Zadomowienie
|
spoilery, spoilery
![]() A ja nadal nie miałam okazji obejrzeć 5x22, mam nadzieję, że dziś znajdę trochę czasu.
![]() |
![]() |
#883 |
Zakorzenienie
|
oki, to bede wybiałkowywac tekst a zostawie ino emotki
![]()
![]() |
#884 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#885 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#886 |
Raczkowanie
|
właśnie obejrzałam 23 odc, 5 sezonu. mi sie bardzo podobał. i nie moge sie doczekac kolejnego odc. ale niestety bedzie trzeba jakoś wytrzymac
![]()
Nie rezygnuj z celu tylko dlatego że osiągnięcie go wymaga czasu... Czas i tak upłynie... Ból jest przemijający... Ale skutki rezygnacji pozostają na całe życie... Problemem w moim życiu i w życiu innych ludzi nie jest brak wiedzy co zrobić... Ale brak robienia tego...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#887 |
BAN stały
|
Wypatrzyłam dziś na youtube genialną scenę Housa z Cuddy. Nareszcie scenarzyści pokazli Housa w również w roli gorącego kochanka
![]() http://www.youtube.com/watch?v=UQLKgJMqbK4&translated=1 JEŚLI KTOŚ NIE JEST NA BIEŻĄCO Z 5 SERIĄ NIECH NIE OGLĄDA ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#888 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ale zachowanie Cameron zaczyna mnie irytować...a Chase'a podziwiam za cierpliwość ,co do Amber - to jakoś nigdy jej nie lubiłam i szczerze to mam nadzieje,że szybko zniknie...a odcinek ciekawy,szczególnie walka Housa z jego uzależnieniem no i ta ostatnia scena ![]() no a teraz trzeba czekać tydzień... a właśnie czy odc.24 będzie ostatnim w tej serii?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#889 |
Raczkowanie
|
tak... 24 to ostatni odcinek 5 serii. ciekawe czy bedzie trzeba czekac na 6 sezon ...
Nie rezygnuj z celu tylko dlatego że osiągnięcie go wymaga czasu... Czas i tak upłynie... Ból jest przemijający... Ale skutki rezygnacji pozostają na całe życie... Problemem w moim życiu i w życiu innych ludzi nie jest brak wiedzy co zrobić... Ale brak robienia tego...
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#890 |
Zakorzenienie
|
23 odcinek, no po prostu brak slow.....przypadek mnie malo interesowal, wazniejsze bylo to co z Housem sie dzialo...z odcinka na odcinek coraz bardziej mi sie podoba
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#891 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
[QUOTE] moze wreszcie bedzie z Cuddy po tym co sie teraz wydarzylo?[QUOTE] szczerze to nie zdziwiłabym się jakby po tym zachowywał się jak gdyby nigdy nic... |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#892 |
Raczkowanie
|
no ja tez nie....
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#893 |
Rozeznanie
|
Ostatni odcinek boski -przypadek tez fajny-szczególnie jak dziewczynie zaczęła schodzić skora, a kaczuszki, na koniec same znalazły rozwiązanie.
Moment w którym Cameron powiedziała, że ma zamrożoną spermę męża ![]() ![]() Po raz kolejny potwierdza się , że Hugh potrafi zagrać wszystko ![]() ![]() Scena z Amber i przcinaniem ręki- mocna.Strasznie przytyła ta aktorka po ciąży, szczególnie na twarzy, zauważyłam w zeszłym odcinku, ale i tak podoba mi się jako zjawa.Za samą dwulicową-żywą-zdzirą nie przepadałam.No ale to przecież Haus'owa podświadomośc więc jak można nie lubić ![]() Wyobrażacie sobie doktorka bez vikodinu...w 6 serii będzie nie do zniesienia ![]() Końcówka sezonu mocna, po 22 myślałam, że mnie scenarzyści już nie zaskoczą- a tu prosze....
migdałowy zapach ma i smak Edytowane przez kasia_1402 Czas edycji: 2009-05-06 o 21:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#894 |
Zakorzenienie
|
Melduję- odcinek 23 obejrzany i był o niebo lepszy od 22!
![]() ![]()
![]() |
#895 |
Raczkowanie
|
Odcinek 23 bardzo fajniuchny, aż żal że ta seria już się kończy powoli....
Ale za to jakość odcinków i pomysłowości twórców jest bardzo zadowalające! aaaten Czejs, kurde szkoda mi go, bo ta cała Cameron chyba sama nie wie czego chce, zamrożona sperma byłego? hehe pomysł nie z tej ziemi ![]() coś ostatnio mało jest na temat związku Trzynastki i Foremana, podejrzewam więc że w następnym odcinku będą 3 równorzędne historie: Huddy, Chameron i Formanotrzynastka hehe ![]()
![]() |
#896 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I ja w końcu obejrzałam 5x22 i 5x23 ![]() 5x22 bardzo fajny motyw z wieczorem kawalerskim i genialna scena z "żaluzjami" i boomboksem! ![]() 5x23 świetny, zaskakujący, IMO jeden z najlepszych odcinków sezonu. W końcu widzimy House'a jako "słabą sierotkę" ( ![]() ![]() "C: Chcesz mnie pocałować, prawda?" "H: Zawsze chcę Cię całować." Czyż to nie było urocze? ![]() Coraz bardziej irytuje mnie Cameron, ciągle jakieś wątpliwości ma; biedny Chase. Czy mi się wydaje, czy Wilson od jakiegoś czasu ma inną fryzurę? ![]() Już nie mogę doczekać się ostatniego odcinka sezonu! ![]()
Edytowane przez joplin Czas edycji: 2009-05-08 o 02:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#897 |
Rozeznanie
|
Obejrzałam 5x23. Szkoda Chase'a. Ja mam wrażenie, że Camerona sama stwarza sobie problemy... House wyławiający vicodin z muszli - piękne
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#898 |
Rozeznanie
|
W Star Treku nowym gra Cameron fakt, że przez chwilę ale gra- matkę Kirka
![]()
![]() |
#899 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
"Jednocześnie muszę prać skarpetki i zastanawiać się nad Zagadką Wszechbytu. Rozpiętość, skala i wielość planów jest doprawdy wielka. Odbija mi się po jedzeniu oraz podobno mam duszę nieśmiertelną" Widzisz błąd w mojej wypowiedzi? Proszę popraw mnie na PW, będę wdzięczna
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#900 |
Rozeznanie
|
Po ogladnieciu nowego odcinka 24 ( nie czytac przed ogladnieciem, odcinek straci caly urok): wiedzialam ze to bylo zbyt piekne zeby byc prawdziwe. Prawie caly odcinek ogladalam zadowolona a na koniec sie poryczalam co mi sie przy filmach razcej nie zdaza... a moglo byc tak fajnie. Troche mnie wkurzyli faktem ze miedzy Housem i cuddy nic sie jednak nie wydarzylo, nie ladnie tak widzow w konia robic
![]() Edytowane przez olalena Czas edycji: 2009-05-12 o 16:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:32.