![]() |
#241 |
BAN stały
|
Dot.: Re: Dot.: Re: Dot.: House MD :)
Mnie się na razie nie znudziło, bardzo mi się podobał np. Wilson i jego mega foch
![]() ![]() Co do tego napięcia, to ja też je bardzo lubię, lubiłam?, w ogóle bardzo lubię rzadkie sceny housowsko-myzialsko-ten-tego, bo mają, jak dla mnie, fajny klimat, tylko z tą Cuddy. No jakos tak. Nie wiem, mogli nic nie robić, doprowadzili do bezsensownej chwili, a potem z powrotem 3 kroki wstecz, takie, no coś mi tu zazgrzytało. Takie, przylecieć nago na przyjęcie, i nagle wszyscy mają udawać, że nic się nie stało. Zresztą, ja House'a z Cuddy nie widzę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Rozeznanie
|
I nagle zapada taka niezręczna cisza... :P
Czyżby żadna nie obejrzała kolejnych odcinków? Ja aktualnie nie jestem na czasie, gdyż dopiero w piątek dostanę nówki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jest to jedyna "rzecz" w TV którą oglądam regularnie ![]() Od reszty seriali i innych "bzdur" sie odzwyczaiłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Wtajemniczenie
|
Ja w każdy czwartek, wstając rano, już się cieszę na nowy odcinek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Raczkowanie
|
Dot.: House MD :)
Moje lenistwo mnie zniewoliło - nie chce mi się nawet ściągnąć nowych odcinków, ani zobaczyć tego, który leży od miesiąca na dysku. Tak, tak, w tv nie uświadczysz niczego porządnego - oszczędzajmy więc prąd, reklamy i tak atakują mnie ze wszystkich stron.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() Przyłączam się do klubu wielbicieli House'a ![]() ![]() Z niecierpliwością czekam na dzisiejszy odcinek ![]() Pozdrawiam !
![]() |
#247 |
Zakorzenienie
|
Też jestem zakochana w "Housie"
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#248 |
Zakorzenienie
|
za chwilę House
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Raczkowanie
|
a mnie sie zawsze podoba jak House przychodzi do Wilsona, ktory zawsze walnie jakas gatke umoralniającą i House wpada na pomysł diagnostyczny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Raczkowanie
|
I kto mówił, że oglądanie seriali to głupota? A tu na próbnej próbnej maturze mogłam rozpisywać się na temat pląsawicy Huntingtona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Rozeznanie
|
Aaa, dzisaj dorwę się do 8 i 9 odcinka V serii
![]() ![]() A co do wczorajszego odcinka - w życiu bym nie wpadła, że można połączyć stringi z diagnozą :P Dobrze, że lecą powtórki na TVP2, bo połowy przypadków już nie pamiętam. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#252 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#253 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wracając do Hausika - uwielbiam jego relacje z Cuddy, te jego ciągłe docinki i jej miny. Edytowane przez Sahira Czas edycji: 2008-11-28 o 15:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Zakorzenienie
|
Wydaje mi się, że sukces "House`a" to w dużej mierze obsada (skojarzyło mi się z tekstem o minach Cuddy
![]() ![]()
![]() |
#255 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Gdyby któegoś z aktorów zamieniono to serial stracił by na tym sporo. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy ja mam jakiś omam, że w poprzednich seriach Cameron miała Huntingtona, a teraz dziwnym zbiegiem okoliczności ma 13? Czy coś mi się pomyliło?
A pamiętacie częste aluzje Housa (w poprzednich seriach), że Cuddy jest trans? To aluzja do innego serialu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Cameron robiła test na AIDS ![]()
![]() |
![]() |
#258 |
Zakorzenienie
|
Tak
![]() ![]() A! AIDS! No wiedziałam, że mi się pokićkało! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#260 |
Rozeznanie
|
Ja niestety muszę sobie zapisywać nazwy chorób, bo niektóre są tak kosmiczne, że mimo dobrej pamięci, nie daje rady zapamiętać wszystkich
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#262 |
Raczkowanie
|
"Trochę-Nadrobiłam" sezon 5 oglądając promo na youtubie. Promo do 9 odcinka spowodowało, że moja szczęka znalazła się na klawiaturze (ktokolwiek widział, ktokolwiek wie, niech mi powie czy trailer nie zapowiadał przypadkiem wielkiego niewypału i warto ściagać ten odcinek omijając 5 innych).
Promo 10 - House rozwalający sedes? Interesujące. On naprawdę nie lubi się dzielić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() co do House MD- ja jestem na bieżąco ciągle, piąty sezon podoba mi się mniej niż pozostałe, za dużo wątków osobistych. Wyjątkiem jest 504 "Birthmarks"- świetny odcinek! 509- narobili szumu, miał być mocny odcinek, ale wyszedł... przeciętnie. I trochę niedociągnięć. Ciągle liczę na to, że wrócą do świetności serialu z poprzednich serii
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
BAN stały
|
Myślałam, że ten wątek umarł
![]() ![]() Padłam, jak House przełożył Cuddy szufladę w biurku do góry nogami i wszystko jej się wywaliło na podłogę. ![]() Czwartkowa seria na dwójce niestety, sporo traci, parę razy na tłumaczeniu drobiazgów, ale najwięcej na czytaniu zagłuszającym oryginał. Przez to, moim zdaniem, nie jest aż tak śmiesznie. Ale i tak oglądam, a co. ![]() Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2008-11-30 o 20:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#266 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Rozeznanie
|
Co do 9 odcinka - nie oglądam promów, więc nie mogę porównać
![]() A scena z szufladą - boska. I ten podły uśmiech House'a, gdy wszystko się wysypało ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Zadomowienie
|
Odcinek 5x09 zwalił mnie z nóg! Fakt, że momentami siadał ten cały nastrój, szczególnie z początku, fabuła też trochę dziwna, ale za to wielkie ukłony w stronę Olivii Wilde!
Nie mogę się doczekać, kiedy obejrzę następny odcineeeek. W ogóle nie wiem, czy już Wam to mówiłam, ale dostałam koszulkę z napisem "Everybody lies" i podpisem "Gregory House, M.D." Mój projekt, zapłata w ramach prezentu urodzinowego od koleżanek. To krótko mówiąc najbardziej prawdziwa koszulka na całym świecie!
masterplanu część kolejna: Londyn od 25.08.2010! następne przystanki: Royal Academy of Dramatic Art --> West End --> Broadway --> ... aspirująca aktorka zawsze ma plan B i C ![]() 'Everytime I'm around you try to leave
but I'll be standing in your wayYou want antidote I got the poison!' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
BAN stały
|
Nasz młodziusi jak niedojrzała jeszcze śliwka, kąseczek http://pl.youtube.com/watch?v=Nfbn_z8xxJ8
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Zakorzenienie
|
Nie wiedzialam ze jest taki watek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:20.