![]() |
#151 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Misja w Zambii - proszę pomóż ! - cz. II
ja sie tez ciesze, ze doszly nowe @ od Siostry i gratuluje
![]() ![]() te dzieci niektore sa takie smutne, zawstydzone. mam wrazenie jakby sie troche obawialy czy spodobaja sie nam. zeby tylko wiedzialy jak czlowiek sie cieszy i zachwyca nimi ![]() ps macie wiecej informacji o dzieciach?
zapuszczam i dbam o włosy ![]() nie farbuję od 20.12.2012 Edytowane przez jaroszania Czas edycji: 2007-10-01 o 16:18 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#152 |
Raczkowanie
|
GRATULUJĘ. Pozwoliłem sobie wkleić jego zdjęcie po małym rozjaśnieniu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#153 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Widzę że dzisiaj mamy porodówkę na całego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#154 |
Rozeznanie
|
Witam strasznie się cieszę razem z Wami ,ze urodziły Wam sie takie piękne dzieciaczki.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie dziwcie sie ,że dzieci są zawstydzone albo smutne,w końcu mając te parę lat jakbyście się czuli postawieni pod ścianką i fotografowani (a cóż to jest,to my to mamy na codzień,nawet w telefonach)Moje dzieci też tak sie zachowuja w stosunku do skupiska obcych ludzi ,a młodsza to jeszcze na nodze mi wisi hihihi.To są w końcu dzieci. Jak ja bym chciała tez się coś dowiedzieć o mojej Mailoni.Np.ile ma lat kiedy ma urodziny itp.Siostra będąc w Polsce obiecała mi bliższe zdjęcia i inf po powrocie więc cierpliwie czekam ale nie wiem czy coś się nie stało.Moze chora,albo siostra o mnie zapomniała ![]() Ja dostałam ją 26.05 więc powiedzcie chyba jestem cierpliwa? Siostrzyczko.... New Rock dzisiaj doszła paczuszka od ciebie. |
![]() ![]() |
![]() |
#155 |
Rozeznanie
|
Witajcie Magda i Marta -gratuluję Wam adopcyjnych dzieciaków.
Suzi i Seona przepraszam, że Was pomyliłem, ale obie na "S", obie panie i na pewno ładne więc przy moich latkach nietrudno o pomyłkę. Mnie też pomylono z Ahamarem, no bo ten na "A" i ten na "A" no i oba chłopy a na zewnątrz nie widać, który emeryt, a który rencista. No i ja też wysłałem paczkę ale nie ogromną jak Ahamar tylko 2 kg. Acha - wszyscy macie pozdrowienia od młodzieży z V Misyjnego Kongresu Młodych z Poznania. Byli młodzi z m.inn. z Tarnowa, z Krakowa, z Chorzowa, oczywiście z Zabrza, z Walimia koło Wałbrzycha no i z wielu miast Polskich. Mama dostałem w materiałach kongresowych też płytkę o dzieciach Afryki. Na dniach poślę Ci go pocztą, chyba,że można internetem.Proszę o opinie specjalistów. Kochani dzisiaj zawiozłem do Bytomia na Neurochirurgię żonę na operację. Kto może to proszę o modlitwę o jej szczęśliwy przebieg. Na razie do przeczytania. Idę jeszcze do warsztatu.
#156 |
Raczkowanie
|
No co Wy.....A ja ??? Zapadłem na chorobę "nerwowego zaglądania do skrzynki mailowej".
![]() No dobrze, ale ja zgłosiłem się do Siostry ostatni, więc widać, że jeszcze muszę poczekać. Gratuluję serdecznie Marcie i Magdzie ![]() ![]() Cieszę się razem z Wami. Dobrze jest dostawać miłe wiadomości. ![]() ![]() ![]() Animator - z całego serca życzę żonie powrotu do zdrowia i mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. A co tam !!! Musi być dobrze !!! |
![]() ![]() |
![]() |
#157 |
Zakorzenienie
|
magdalena gratuluję , powiem Ci że kolejny raz dzieci afrykańskie zdaja się być starsi wygladem od naszych bo on ma przecież dopiero 3 latka a taki duży juz chłopak
![]() Markos ty nigdy nie będziesz rodził to chociaż poczekaj se dłużej to i tak nic w porównaniu z tym co my przyechodzimy :P ![]() animator twoja żona jest u mnie w modlitwach coedziennie i tak dalej będzie ![]() ja tak skrótowo pisze bo dostałam paczkę od Pani Celiny z fantami z Zambii i tam są dwie 4 chyba płyty i lece ogladać, koszulki, karteczki całe mnustwo, półprodukty do produkcji kareczek też, owoce baobabu i jakiś ślicznym materiał który słuzy jako strój ale nie wiem jak go się zakłada na razie ![]() później powklejam co sie da
![]() |
#158 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
Zakorzenienie
|
kochani proszę o zgłoszenie sie osób które czekają na zdjęcia
![]() ![]() ![]()
#160 |
Wtajemniczenie
|
MAMAa one beda gdzies udostepnione zeby mozna bylo obejrzec?
Animator ja oczywiscie tez sie pomodle za zone!
zapuszczam i dbam o włosy ![]() nie farbuję od 20.12.2012 Edytowane przez jaroszania Czas edycji: 2007-10-01 o 19:45 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#161 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() Animator modle sie, żeby wszytsko w jak najlepszym porządku było ![]() Markos Ty napewno następny bedziesz wiec szykuj sie ![]() mam całą liste pytań ale to jutro, dziś taka zmęczona jestem dobranoc wszystkim ![]()
![]() |
#162 |
Zadomowienie
|
Macie śliczne dzieci
![]() Gratuluję ![]() ![]() ![]() ![]()
#163 |
Raczkowanie
|
![]()
Witajcie!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#164 |
Wtajemniczenie
|
hmm to jakies podchwytliwe pytanie?
![]()
#165 |
Raczkowanie
|
Ja się nie znam, ale moja żona twierdzi, że ok. 9 miesięcy.
Jak dobrze, że jestem też z Jastrzębia i do MAMY mam blisko. Ty Marto z Żor też nie daleko. Chyba trzeba zorganizować jakąś sesję filmową. |
![]() ![]() |
![]() |
#166 |
Raczkowanie
|
![]()
To nie jest podchwytliwe pytanie. Oczekujemy z dziećmi dziecka i pytałem, jak długo się czeka na dziecko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#167 |
Wtajemniczenie
|
ja czekalam 1,5tyg ale sa i tacy co po 3dniach juz dostali
![]()
#168 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#169 |
Wtajemniczenie
|
juz nie pamietam ,ale jak ta osoba czyta to na pewno sie zglosi, to ktos z tych nowych acz nie najnowszych
![]() tej rekordowej 3dniowki nie moge znalezc, ale lapinet wyslala zgloszenie 26.08 a dostala odp 31.08 takze reguly nie ma ale czym sa dni czekania w porownaniu do dluuugich miesiecy
#170 | |
Zakorzenienie
|
oczywiście , zdjęcia wgram na fotosik w przyszłości Daniel na stronę
a filmy chyba z pomocą DlaCiebieJ i ahamara (ale oni jeszcze o tym nie wiedzą ![]() ![]() chyba przemknęło mi zdjęcie Stefanka ![]() Cytat:
tutaj lojalnie uprzedzam że nie ma tam naszych dzieci , dziewczyny z Berlina raczej skupiły sie na szpitalu, jest też kościół, wodospad Victoria, no i jeszcze jeden folder, którego nie otwierałam - no chyba że tam ![]() jest też bardzo dobrze nagrana nasza siostra Józefa ![]() edit: z ostatniej chwili: Szczesc Boze!Patrick Tembo jeszcze nie dotarl.W sprawie tej dziewczynki od P.Basi sprawdzimy w tym tygodniu czy jest w tej szkole itd. Pozdrawiam, S.Jozefa
![]() |
#171 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny gratulacje!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#172 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
przepraszam że tak dodaję roboty, ale jak już siostra będzie jeździć tam, to żeby załatwić więcej od razu - o ile oczywiście będzie możliwość to by było wiadomo, jaki rozmiar butów jej ewentualnie wysłać
![]() |
#173 |
Raczkowanie
|
Nie ma to jak człowiek wyjdzie do pracy, wraca a na forum urwanie głowy. Przeczytałem wszystkie nowe wiadomości ale tyle tego, że już nie wiem co czytałem.
Może bez cytatów będę pisał - będzie szybciej ![]() Gratuluję nowym mamą zdjęć, dzieciaki wspaniałe ![]() ![]() Co do pomysłu zatrudnienia osoby do pomocy siostrze jestem za i za składkami na jej opłacenie też ![]() Animator ja również zapewniam, że będę się modlił o zdrowie dla Twojej żony. Na pewno będzie dobrze, za dużo nas do modlitwy żeby było inaczej ![]() Teraz co do 3-dniówki, o którą pytał Norton to informuję, że ja jestem tym szczęśliwcem ![]() To chyba wszystko co miałem w skrócie do napisania |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#174 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Animator ja oczywiście też pamietam o twojej żonie i czekamy na wieści i oczywiście że wszystko ok.Podobno gdy ktoś jest zaangazowany w tę adopcję to wszystko sie układa po myśli ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#175 |
Zakorzenienie
|
Dla Ciebie J walcze z kompem, zagladaj do skrzynki ale tego jest kilkadziesiąt mega
![]() wkleje szybciuto Kelvina od ahamara i Faustinke od Erietki ![]()
Edytowane przez _MAMA_ Czas edycji: 2007-10-02 o 08:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
Rozeznanie
|
No to nowy filmik produkcji naszej siostry Józefy do zobaczenia.
http://pl.youtube.com/watch?v=grE4AE5iYck NR mam do ciebie techniczne pytanko czy zawsze musze podawać taki link czy jest prostsze rozwiązanie aby obejrzeć to co dodam o Afryce. Np w podpisie ?Ale co filmy dodane przezemnie. Może ja nie blondynka ale pomóż. Edytowane przez Dla ciebie J. Czas edycji: 2007-10-02 o 10:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#177 |
Rozeznanie
|
Drodzy Forumowicze!
Dziękuję serdecznie za obietnice modlitw za Urszulkę. Oczywiście jak będzie po operacji to napiszę. Jeżeli chodzi o to wynagrodzenie dla pomocnika siostry to też w to wchodzę. Już nawet na mojej liście projektów jest pozycja "s.Józefa", to niech to właśnie będzie "pomoc siostrze". Na razie żegnam, bo przedemną jeszcze: wyjazd z makulaturą, odbiór nowych surowców, pomoc w organizacji koła misyjnego w szkole nr24 u nas, poczta, telefon do Warszawy, gotowanie dla dzieci, itp.
#178 |
Wtajemniczenie
|
aaaaa link nie działa :/
Strasznie dużo tych wiadomości... kiedy Wy to produkujecie ![]() Gratuluję ślicznych dzieci ![]() ![]() ![]() A płyta od Siostry... aż mi się gorąco zrobiłam gdy to przeczytałam ![]() Może będzie mój Mabvuto Mwanza... Dla Ciebie J. - ja jestem w podobnej sytuacji co Ty. Nie wiem ile Mabvuto ma lat, czy ma rodzeństwo, gdzie mieszka. Nie pojawił się na spotkaniach zdjęciowych, więc pewnie stąd to opóźnienie... Czekam wciąż na te informacje ale obiecałam sobie, że będę cierpliwa ![]() Animator - ode mnie masz również wsparcie duchowe dla Twojej żonki ![]()
#179 |
Rozeznanie
|
[quote=Animator;5431873]Drodzy Forumowicze!
Dziękuję serdecznie za obietnice modlitw za Urszulkę. [quote] No jak twoja żona ma na imię Urszula to ty masz wstawiennictwo sióstr Ledóchowskich to ty naprawdę nie masz sie co martwic po prostu będzie dobrze!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#180 |
Zadomowienie
|
MAMO ale o co chodzi ?
![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:16.