|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2101 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Misja w Zambii - proszę pomóż ! - cz. II
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziękuję że nikt mnie nie przebił na Allegro, ozdoby przegrałam (widać nie są mi pisane ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2102 |
Zadomowienie
|
to juz 15latka! Kobieta prawie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2103 |
Zadomowienie
|
oo! Seonko! Dobry pomysł - Kasa dla adopcji- tyle że gdzie by ja utworzyć? Zambia czy Nibylandia?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2104 |
Wtajemniczenie
|
ehh te przeciazone serwery:/ jak ktos ma wiecej cierpliwosci niech zalozy i wrzuci linka.
#2105 |
Zadomowienie
|
ok - tylko otwieramy gdzie? Zambia - manspyha?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2107 |
Zadomowienie
|
Ha udało mi sie załozyc szkołę, ale na klasę, nie moge dobic sie do serwera :
http://nasza-klasa.pl/school/109876 |
![]() ![]() |
![]() |
#2108 |
Raczkowanie
|
HEJ
![]() Fajna sprawa z tymi rozmiarami dzieciaków ![]() ![]() Ja tez jestem zalogowana na Naszej Klasie i już paredziesiąt znajomych odnalazłam ![]() ![]()
" Ciało odchodzi, serce nie ma nóg... " ( Lud Tsonga ) " Jeżeli marzy tylko jeden człowiek Pozostanie to tylko marzeniem Jeżeli będziemy marzyć wszyscy razem Będzie to już początek nowej rzeczywistości... " : ) |
![]() ![]() |
![]() |
#2109 |
Rozeznanie
|
Hej hej mam dla was mały konkursik
![]() Czekam na propozycje pytań do formularza: co adopcyjny rodzic chciałby wiedzieć o swoim dziecku,jakie pytanie chcielibyście mu zadać,co miałby wam napisać.Zarówno informacje ważne dla nowych rodziców,jak i dla was "starych"(hihihi ![]() Ale ja mówię poważnie.Nie wiem czy chcecie oficjalnie czy na PW,mi obojętnie.No i bez imię,nazwisko,wiek,gdzie mieszka (bo to oczywiste)oraz bez głupotek ![]() A z ta klasą to wymyśliłyście że hehe. Co się dziwić ,że serwery przeciążone jak tam sie loguje 50.000 osób dziennie!!!!Zapisuje ok 20 na minutę. Nikt by nie wytrzymał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2110 |
Raczkowanie
|
No to teraz juz rozumie czemu takie "puchy" na naszym czacie
![]() Czy jest jeszcze ktos kto nie jest uzalezniony od "naszejklasy"? ![]() A swoja droga skad bierzecie czas na to wszystko? ![]()
#2111 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
mnie przekonaliscie Wy wszyscy. kiedy poczytałam o tym co robicie, poczułam ogromne zaangażowanie i ani przez moment nie przyszło mi na myśl, ze "może to oszuści i nie wiadomo co z moimi pieniędzmi" znowu trzy dni mnie nie było i jeszcze nie do konca rozumiem o co chodzi ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2112 |
Raczkowanie
|
Chyba wiem o co Ci chodzi.
Moje dzieciaczki w pierwszym liscie dostaja taka "ankiete" ode mnie, zeby bylo latwiej i szybciej sie poznac. Wkleje ja tu po angielsku, to moze ktos skorzysta i przesle do swojej pociechy. Wyslylam ja zawsze na jakims kolorowym papierze , poobklejana ciekawymi nalepkami i dzieciaki wysylaja ja do mnie z powrotem ze swoim pierwszym listem.... Mysle, ze i dla nich i ich rodzicow/cioc/babc/ jest to wygodniejsze, bo czesto jest to ich pierwsza forma korespondencji i nie bardzo wiedza jak i co napisac w liscie. What I would like to know about you Dear ........, I am very interested to learn more about you and your life. To make it a bit easier for you I am sending you this question sheet. I would be very pleased if you could fill it out and send it back to me. Thank you! Your What is your favourite colour? What is your favourite animal? What is your favourite plant? What is your favourite game? What is your favourite toy/thing to play with? What do you like doing most of all? What is your favourite time of the year? What do you want to be when you grow up? Who are your best friends? How tall are you? What is your shoe and clothes size? What is your biggest wish? Space for your personal message to me: |
![]() ![]() |
![]() |
#2113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2114 |
Raczkowanie
|
Oczywiscie to powyzej, to byla odpowiedz na wpis Dla Ciebie J ....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2115 |
Zadomowienie
|
mam pytanie: ile kosztuje rower?
![]() |
#2116 |
Zadomowienie
|
nooo ! po walce z nasza klasą - udało mi sie wpisać. Jak mi odnowia transfer wrzuce logo.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko żeby nam takiej wirtualnej szkoły nie wywalili ![]() a tam też jest forum szkolne jakby co ![]() rower koło 100 $ zapytam siostrę jaki kupiła moze z raba6tem ![]()
![]() |
#2118 |
Zadomowienie
|
Szkoły nie wywalą. Pytałam czy wolo tworzyć oraganizacje ponadszolne skupiające ludz ipowiązanych jakimis tam sprawami tak jak sanatoria, kółka itp.
Wolno! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2119 |
Rozeznanie
|
Naku!!!
Jak tam debiut paczuszkowy? Wysłana? ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2120 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2121 |
Zakorzenienie
|
Gossiak7 jak tam Twoja podróż do Siostry? Kiedy Ty wogóle lecisz, jaki miesiąc? Zaszczepiłaś się już? Po ile bilety?
Zmienię temat, w naszej klasie tylko 5 osób ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2122 |
Rozeznanie
|
ojej Seona mówię Ci...
![]() ![]() No ale mam ciągły kontakt z Siostrą (mailowy) i w sumie jesteśmy umówione na sierpień ![]() Szczepienia nie są obowiązkowe...Siostra mi pisała, że nie muszę się szczepić...ale wiem, że są zalecane...muszę się jeszcze skontaktować z ośrodkiem szczepień i zasięgnąć ich rady ![]() Bilety, jak ja szukałam były po ok. 4-4,5 tys, ale kumpela która pracuje w biurze podróży obiecała poszukać czegoś tak za ok. 3,5 ![]() Elinka, jeśli to czytasz, to odezwij się do mnie, bo ja nie wiem, czy Ty już wróciłaś z tej podróży i czy nadal piszesz się (piszecie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2123 |
Raczkowanie
|
gosiakk paczuchę wysyłam jutro
![]() ![]() ![]() ![]()
" Ciało odchodzi, serce nie ma nóg... " ( Lud Tsonga ) " Jeżeli marzy tylko jeden człowiek Pozostanie to tylko marzeniem Jeżeli będziemy marzyć wszyscy razem Będzie to już początek nowej rzeczywistości... " : ) |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2124 |
Rozeznanie
|
planuje miesiąc...
opowiedz te historie.... |
![]() ![]() |
![]() |
#2125 |
Zakorzenienie
|
odnośnie roweru:
Szczesc Boze!Rowery udalo mi sie kupic dobre i w dobrej cenie: 1 rower K 260.000 1 pompka do roweru k 4.000 sa to meskie rowery z podwojna rama. nie maja ze soba zestawu tych narzedzi to trzeba kupic osobno + jakies zapasowe czesci. Kupowalam te rowery z naszym kierowca,oczywiscie byly tez takie co kosztuja K 380.000, lub k 450.000 i nawet drozsze z jakimis "przystawkami " Nasz kierowca mowil ze te rowery sa dobre,on tez ma taki i jest mocny. Dolar teraz zle stoi bo to okres przedswiateczny 1 US=K 3.750 Pani Agnieszko,jutro mam spotkanie z Arcybiskupem Lusaki o godz.10:00 w sprawie kontraktu z Caritas Praga.Prosze westchnac do Pana aby wszystko dobrze poszlo. Przy tej okazji zawoze tez do UNICEFu project na budowe "ARKI NOEGO" taka sobie wymyslilam nazwe na ten osrodek dozywiania naszych najbardziej potrzebujacych dzieci i tych ktore sa na lekach ARV.Ten lekarz ,zambijczyk ,ktory studiowal medycyne w Polsce obiecal mi w tej sprawie pomoc.Tutaj tez prosze wzdychac do Pana aby wszystko dobrze poszlo.Bedziemy tak razem wzdychac!sw.Jozef tez juz poinformowany.Wierze ze bedzie dobrze. Teraz to juz Pani wie dlaczego prosilam o kontakt z "Arka Noego"?Mamy tu takiego Pana ,ktory gra na gitarze i spiewa i spiewa z dziecmi /rozny wiek/- w sobote z nimi sie spotykam i mam swietny/tak mysle ze swietny /pomysl! na razie musimy te "ARKE NOEGO wybudowac. To tyle ,pozdrawiam b.goraco. S.Jozefa wiec i wy wzdychajcie ![]() Pani Agnieszko,domek dla Jenipher /Nr38/juz wybudowany-Mr.Moyo wrocil zmeczony z pomocnikiem,zdazyl nam tez przesunac zdjecia z aparatu do komputera i je podpisac wiec bede po woli Wam posylac. Za domek dla Jenipher gleboki uklon w kierunku ANIMATORA i RODZ.R&D.K.Z Berlina-w nastepnym tygodniu bedzie nastepny domek dla Esnart.I to tyle w tym roku.Juz za niedlugo bedziemy skupowac kozy. Dobranoooc! S.Jozefa
#2126 |
Rozeznanie
|
MAMA - o co chodzi z tym kontaktem z Arką Noego???????
|
![]() ![]() |
![]() |
#2127 |
Zakorzenienie
|
dałam siostrze e-mail do nich w sumie to sama nie wiem, i moze nawet nie powinnam tutaj pisać
![]() siostra normalnie coś kombinuje ![]() wogóle to kto ją zna wie, ze przedsiębiorcza kobitka jest więc kto wie co za pomysły ma w głowie ![]()
#2128 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkich.
Matko, ale Wy dużo piszecie? Zdradźcie mi proszę, skąd znajdujecie na to czas? Może ktoś ma jakiś patent, bo ja nie. Oczywiście nie przeczytałam wszystkiego - nie ma szans ![]() Wciąż czekam na zdjęcie Givena i ciekawa jestem, czy dotarły do niego pieniądze i co mu siostra kupiła. MAMA proszę jeszcze raz o mój nr w dokumentach, żeby wpisywać go na przelewach, skoro siostrze ma to ułatwić pracę. Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Biegnę dobierać stroje na szkolne przedstawienie jasełkowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2129 |
Przyczajenie
|
Witajcie mnie troche nie bylo na forum bo sie pochorowalysmy z moja coreczka...
przez ostatnia godzine nadrabialam forum.. tyle ciekawych wiaodmosci.... no az zaniemowilam i nie wiem co chcialam napisac... szkoda ze nie mam swojego dzieciaczka a Norton sie nie odzywa nic ze szczegolami ![]() ![]() Naku fajnie ze paczuszka gotowa ![]() gosiakk7 super zazdroszcze Ci ale rowniez i podziwiam odwago do takiej podrozy ![]() ![]()
Dziecko rodzi się z potrzebą miłości - i nigdy z niej nie wyrasta. Bo miłość to bycie do dyspozycji, to gotowość do tego, by usłużyć, pomóc, przydać się, zaopiekować się. To chęć bycia potrzebnym http://hebe3.fotosik.pl/albumy/312648.html |
![]() ![]() |
![]() |
#2130 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:36.