|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2371 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Misja w Zambii - proszę pomóż ! - cz. II
Cytat:
![]() |
#2372 |
Raczkowanie
|
Hej ,
Ale mi sie smutno zrobiło jak zobaczyłam tą maleńką dziewczynke....Wczesniej już widziałam Jej zdjęcia i tak sobie myślałam , że sliczna jest , a teraz taka smutna wiadomośc ![]() .....a ja dalej ni mam zdjęcia Abrahama ![]()
" Ciało odchodzi, serce nie ma nóg... " ( Lud Tsonga ) " Jeżeli marzy tylko jeden człowiek Pozostanie to tylko marzeniem Jeżeli będziemy marzyć wszyscy razem Będzie to już początek nowej rzeczywistości... " : ) |
![]() ![]() |
![]() |
#2373 |
Raczkowanie
|
dziwna sytuacja na aukcji książki. dwie osoby licytują za tą samą cenę. da się tak? to która wygra?
![]()
#2374 |
Rozeznanie
|
Dla Ciebie J Witam. Dzisiaj byłem na spotkaniu grupy niepełnosprawnych z Zabrza. Wcześniej tutaj z forum dowiedziałem się, że zaadoptowali Oni Wisdoma Siamalę, ale nie mają Jego zdjęcia. Ponieważ było dużo różnych spraw to nie mogłem się dowiedzieć czy już go otrzymali. Nie orientujesz się, czy jego zdjęcie jest w Fotosiku i Jego dane, tobym go skserował i im Go przekazał?
Anastazja podaj mi na priv swój nr telefonu byśmy się zgadali kto w końcu pojedzie swym samochodem do Chorzowa 16.XII.br na spotkanie z siostrą i z innymi forumowiczami.
#2375 |
Wtajemniczenie
|
Animatorze zdjecie jest na fotosiku: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...73455d1b3.html
przystojny chlopak ![]()
#2376 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ania j. dała mi znać i napisałam jeszcze jeden mail. na wszelki wypadek odzywam się też tutaj ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2377 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
czyli ta, która wcześniej zaoferowała swoje 15 zł.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2378 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() juz odpisałam Ania podała kiedyś link nie pamiętam nazwy akcji ![]() ![]() ![]() Ania tak tamta dziewczynka ![]() ![]() Griselia jest do adopcji gdyby ktoś chciał ![]()
![]() |
#2379 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2380 |
Zakorzenienie
|
Jakieś pustki
![]() Przypoinam że Ania 21 -go leci do RPA i jezeli ktoś coś chciałby jej wysłać - a raczej podarować za jej pośrednictwem tamtejszym dzieciaczkom to Ania czeka !!! Przyda się dosłownie wszystko od witamin, przez ubrania po zeszyty i zabawki. ![]()
#2381 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#2382 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Witam Pustki bo trudno byc jednoczesnie na forum,czacie i naszej klasie. Ktos to juz napisal na forum ze nasza klasa rozmyje temat i mial racje.Az sie boje,ze ktos zaproponuje jeszcze www.pasjans.pl i wtedy bedziemy pisac na forum"od swieta". A moze sie myle?
![]() |
#2383 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak komp? ja nie siedze na naszej klasie a to nie wiesz że wszyscy sprzątają ![]()
![]() |
#2384 |
Przyczajenie
|
smutna wiadomosc o tej dziewczynce
![]() ![]() ![]() MAMA czy jest jeszcze jakies wolne dzieciatko ktore mozna zaadoptowac?? ostatnio mialam troche nauki ale teraz nadrobilam obejrzalam wszystkie zdjecia z pakowania paczek i inne ![]() ![]()
Dziecko rodzi się z potrzebą miłości - i nigdy z niej nie wyrasta. Bo miłość to bycie do dyspozycji, to gotowość do tego, by usłużyć, pomóc, przydać się, zaopiekować się. To chęć bycia potrzebnym http://hebe3.fotosik.pl/albumy/312648.html |
![]() ![]() |
![]() |
#2385 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Wysłałem Ani paczkę ale nie wiem czy dotarła. Nie dała znaku, więc nie wiem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2386 |
Rozeznanie
|
Wiem, że jakaś paczka doszła do Niej kilka dni temu, ale czy to Twoja...niestety nie wiem...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2387 |
Wtajemniczenie
|
doszla, napisala to w swoim watku:
"no więc dziękuję dziś przyszła druga paczka (od brata Tymoteusza) za którą również dziękuję "
#2388 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dziś jeszcze przyszła jedna paczuszka z Krakowa,moze jak jutro rozszyfruję kto to to dam znać.No chyba że ten ktoś czyta i pomoże mi ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Kilka dni mnie nie było ,chciałam nadrobić z odpowiedziami,ale czy coś jeszcze miałam komuś odpisać,bardzo proszę sie przypomnieć ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2389 |
Raczkowanie
|
Milo znow widziec a raczej czytac dawno niewidzianych a raczej nieczytanych gosci.
![]() Moj komp podobie jak ja przechodzi depresje pogodowa albo tez tak jak ja kryzys wieku sredniego. ![]() Sprzatanie sprzataniem ale az sie boje myslec co to bedzie jak sie zaczna przedswiateczne zakupy ![]() Odnosnie spotkania w Chorzowie: mam czas-oczekuje propozycji ![]()
#2390 |
Zakorzenienie
|
Norton no to się moze doczekasz
![]() ale masz ją potem nosić tylko gdzie ? pod sutanną ![]()
#2391 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłałam też naszym kochanym dzieciom 5 kopert bąbelkowych, które powinny dotrzeć do Zambii za tydzień. Biorąc pod uwagę małe opóźnienie i tak powinny zdążyć przed Świętami ![]() Naszykowałam sobie koperty po 300g bo zapomniałam, że można wysyłać do 350g w tym samym przedziale no ale trudno. Dorzuciłam tylko pachnące truskawkami chusteczki higieniczne, których akurat kupiłam zgrzewkę na jesienne katary ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2392 |
Rozeznanie
|
Spryciara...
![]() Ja co roku sobie obiecuję, że "w tym roku kupię wszystko wcześniej"...i kupuje...22.12 ![]() Ja też wysłałam koperto-paczuchę i też powinna dojść za ok. tydzień...i siedzę jak na szpilkach i czekam na info ![]() A te koszulki z naszym logo to świetny pomysł!!!!!!! Na allegro kupiłam sobie koszulkę z napisem " St.Lukas Mission Hospital" i w pracy zrobiłam furorę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2393 |
Raczkowanie
|
KALENDARZE!!! - bardzo pilne!!!
Już tłumaczę, czemu ich jeszcze nie ma... otóż problem jest z ich wydrukiem, od dwóch tygodni dzwonię po drukarniach i wszyscy są zawaleni robotą i nie chcą kolejnych zleceń :/:/:/ Wszyscy po świętach, po świętach... a nam właśnie o to chodzi, żeby były przed świętami!!! Co do fotografa, to taniej wyjdzie wydrukować... i przy większej ilości szybciej, bo oni mają mnóóóstwo zleceń malutkich :/ Właśnie dostałam ofertę od jednej drukarni (z dziesiątek, do których pisałam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2394 |
Rozeznanie
|
Do dziś do południa? To już chyba po czasie, ale napiszę : 200szt - może być problem ze sprzedażą takiej ilości, ale jeśli każdy z nas zacznie namawiać znajomych, to może się uda...
Ale i tak chyba już po ptokach, więc ciekawa jestem czy złożyłaś zamówienie... ![]() ![]() Zostaje jeszcze 199 ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2395 | |
Raczkowanie
|
Coś się robi. Jak będą to napiszę, że są. Bo ostatnio się napaliłem i pisałem, że będą a nie było.
Ty to jesteś... Ja to zawsze kupowałem, robiłem je 24.12. Teraz nawet nie planuję, że zrobię to wcześniej. Cytat:
Teraz pytanie prywatne. Kto jadąc do Chorzowa będzie przejeżdżał przez Jastrzębie. Na razie mamy problem z dojazdem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2396 |
Zakorzenienie
|
qrcze juz po południu, wtedy okna myłam i firanki prasowałam rozmawiając z sympatyczna Seoną przez telefon
![]() ale 200 szt to za dużo ![]() podpinam się pod pytanie ahamara a moze ktos z Rybnika jedzie ? Wodzisławia? Żor? ![]()
#2397 |
Raczkowanie
|
My też z Piotrkiem wysłaliśmy już 19 11 07 koperte bąbelkową 1 Kg na święta powinna już być ,czekamy na inf. a tu nic.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2398 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() co robimy z życzeniami świątecznymi od siostry? haaallooo haaalllooo a po drugie czy nikt nie chce nic się dowiedzieć od dzieci,czy wszyscy już wszystko wiedzą. Czuję sie wyalienowana ....phi.... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2399 |
Wtajemniczenie
|
ja bym chciala wiedziec czego uczy sie w szkole, jak spedza wolny czas, jakie ma marzenia, czy czasem o mnie mysli, co chcialoby o mnie wiedziec. generalnie to jednak wolalabym zeby dziecko napisalo list a nie wypelnialo ankiete w nim wszystko co przyjdzie mu do glowki. wiem, ze to malo realne (1. wiecej pracy bedzie z listem niz z formularzem 2 dzieci moga miec problem z tym o czym pisac)
#2400 |
Zakorzenienie
|
właśnie, juz kilka osób potiwerdziło (naocznych świadków) ze pisanie listu to dla dzieci i dorosłych pewnie tez
![]() bo pierwszy raz w zyciu widzą list jak my do nich napiszemy, dlatego piszcie często do swoich dzieci i ich rodzin to moze nauczą się od nas co sie w takim liście pisze no i ze to taka fajna forma komunikacji (zanim załozą im internet ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:55.