Misja w Zambii - proszę pomóż ! - cz. II - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-01-05, 17:10   #2911
Schreck
Raczkowanie

GG do Schreck Send a message via Skype™ to Schreck
Dot.: Misja w Zambii - proszę pomóż ! - cz. II

A tu samolot Jana Zumbacha z wojny w Biafrze - po II wojnie latał w Afryce jako najemnik - ta bardziej kolorowa maszyna A-26 Invader - http://www.zotzdecals.com/reviews/alc48014/13.jpg A jak chcecie sobie pooglądac trochę modeli to polecam podłubać stronę - www.modelarstwo.org.pl i www.pwm.org.pl Polecam galerie gotowych modeli na forumach

Edytowane przez Schreck
Czas edycji: 2008-01-05 o 22:26 Powód: uzupełnienie treści
Schreck jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-05, 17:21   #2912
Markos
Raczkowanie

Schreck - witam Ciebie i całą "grupę dłubaczy modeli". Dzięki, że postanowiliście się włączyć w akcję pomocy. Jeszcze drobna sprawa techniczna - ilość postów na wątku jest ograniczona, więc staramy się nie pisać postu pod swoim wcześniejszym postem, tylko korzystamy z funkcji "edytuj" i robimy dopisek To tak tylko na marginesie Jeszcze raz witam !!!

Aniu - no to ładnie Nowy rok przynosi same miłe niespodzianki.
Gratulacje!!!

A zdjęcia z imprezy w Zambii świetne. Sam chętnie bym poszedł na taką balangę
Markos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-05, 18:37   #2913
_MAMA_
Zakorzenienie

GG do _MAMA_

Schreck no to my tu tak oscylujemy wg tego wieku, młodsi niech sie nie obrazają :P
ja też juz 3-ka z przodu to piszę ze młodzi, sie zamotałam to zakończe ten wywód

dzięki za linki, ale Cię pomolestuje jeszcze o zdjęcia wykonanych juz przez Was modeli
baaaardzo proszę
_MAMA_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-05, 19:04   #2914
Schreck
Raczkowanie

Cóż, sam cyfraka nie posiadam - to się nie pochwalę - ale spoko - tylko na razie - czymś się pochwalę już niedługo - teraz na potrzeby aukcji dłubię coś takiego - http://hem.passagen.se/burrabee/72scale/modern.html - jeśli od razu nie pokazał się pojazd to kliknąć zdjęcie białego, z krzyżami MCK, bez luf i na kołach - praca kolegi modelarza z Niemiec - ale mój będzie na podstawce (dioramce) z Somalii z figurkami cywilów. Prace koleżanki Kasi - specjalizuje się w figurkach - można zobaczyć tu - http://figurki.org/component/option,...144/board,26.0 - obiecała na początek przekazać figurkę czarnoskórego żołnierza Legi Cudzoziemskiej z okresu konfliktu w Czadzie w latach 60tych - widziałem ją w tzw. progresie - wygląda smakowicie. Aha - MAMO - podeślij mi na maila adres gdzie mamy podsyłać nasze wypociny...

Edytowane przez Schreck
Czas edycji: 2008-01-05 o 19:26 Powód: uzupełnienie treści
Stary 2008-01-05, 19:10   #2915
ulisia1
Rozeznanie

GG do ulisia1

Teresko, ja będę pomagała przy aukcjach.
ulisia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-05, 19:45   #2916
_MAMA_
Zakorzenienie

GG do _MAMA_

Schreck a mozemy tak zrobić (luźna propozycja) skoro robicie takie piękne zdjęcia
a nie będą to domyślam sie hurtowe ilości na raz, tylko pojedyńcze sztuki co jakis czas - bo jak pobieżnie przejrzałam temat to bardzo pracochłonna i czasochłonna praca
ze podeślecie do mnie tylko zdjęcia i wymiary a ja lub ulisia wystawimy aukcje , po zakończeniu podamy adres do kogo figurka ma trafić. ale jezeli miałby to byc problem to oczywiście wszyskto do uzgodnienia.

Chylę czoło przed Waszymi dziełami, to naprawdę artystyczne dzieła i takie precyzyjne, nie moge się nadziwić

A Kasia do nas wpadnie ?
Stary 2008-01-05, 19:45   #2917
Seona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jaroszania Pokaż wiadomość
nie chce zapeszac bo to 5tydz dopiero ale mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze
Wszystko będzie dobrze!!! Jesteś tu znamy, wszyscy będziemy chuchać i dmuchać na Was

Cytat:
Napisane przez ulisia1 Pokaż wiadomość
kochani...? Seona...? i co z tą paczuszką...? Bo temat jukoś upadł, a ja mam parę kilo angieskich książek edukacyjnych z obrazkami i chciałabym to tanio wysłać dla biblioteki... Mam też parę innych rzeczy... uzbierało się tego. A 9,35 to nie 38zł (jak za priorytet list 1kg)...
No ale sama 20kg nie dam rady wysłać...
Ulisia1 ! Wiem, że M@gd@len@ też chce robić wielką pakę Ile macie kilogramów razem, zorganizujcie się może wspólnie? Zapytałam Panią spoza forum ile ona ma kilogramów. Dam znać

Ślub
Pati
Lili
Seona jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-01-05, 19:50   #2918
ulisia1
Rozeznanie

GG do ulisia1

_Mama_ to może być problem tego typu, że koszty wysyłki pójdą na nasze konto, a oni będą musieli to wysłać. Przecież nie da się do każdej aukcji podawać różnych nr konta...

Seona - ja mam jakieś 4-5kg.
Stary 2008-01-05, 20:02   #2919
Schreck
Raczkowanie

Myślę, że dogadamy temat - wszystko do ustalenia - na początku będziemy może podsyłać do was fanty a fotki na maila, jeśli akcja się rozpędzi to zorganizujemy punkty zborne i organizować przesyłki z większych miast. Ważną sprawą też jest opakowanie - to prawdziwa sztuka upakować te drobiazgi - mamy pewne doświadczenie - z opracowanym "testem łosia" włącznie. Jest to poważny temat gdyż mamy nawet znajomego modelarza w UK - napomkiwał coś o Ebay-u - czyli bardziej światowo się zrobi. Kasia oczywiście dołączy - podlinkuję ją na maila i zaciągnę za ucho - niewykluczone, że przejmie potem dowództwo jako "starsza stopniem". Z tego co wiem od jakiegoś czasu "molestuje" kolegę rzeźbiarza figurkowego o popiersie zuluskiego wodza.

Edytowane przez Schreck
Czas edycji: 2008-01-05 o 20:26 Powód: uzup.
Stary 2008-01-05, 20:35   #2920
suzi82
Rozeznanie

GG do suzi82

Aniu gratulacje Superancka wiadomosc

Witam grupę modelarzy. Bardzo się ciesze ze macie dobre serca i chcecie pomóc tym, którzy pomocy bardzo potrzebują dzieląc się tym, co sami potraficie zrobic z wielką satysfakcją.

suzi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-05, 20:37   #2921
Seona
Zakorzenienie

Cytat:
Seona - ja mam jakieś 4-5kg.
Ulisia1 czekam na wiadomość od tej Pani, ile ona i ile M@gd@len@ ma kg. Ale M@gd@len@ ma chyba dość sporo ciuszków i byłoby najkorzystniej gdybyś Ty to do niej wysłała, bo ona ma więcejAle niech lepiej sama się wypowie

Cytat:
Napisane przez Schreck Pokaż wiadomość
to prawdziwa sztuka upakować te drobiazgi - mamy pewne doświadczenie - z opracowanym "testem łosia" włącznie.
Również witamFajnie, że dołączyłeś. Nie wiem co to "test łosia" ale brzmi ciekawie Może dzięki Wam i Waszym pracom wybudujemy Arkę Noego szybciej niż myślimy

Ślub
Pati
Lili
Seona jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-05, 21:18   #2922
Naku Rhandza
Raczkowanie

GG do Naku Rhandza Send a message via Skype™ to Naku Rhandza

Witam wieczorową porą

Dawno nie zaglądałąm na forum bo jakoś czasu nie było , a tu takie dobre wiadomości

Anastazja , GRATULUJĘ serdecznie synusia

jaroszania , róniez GRATULUJĘ !!!! Aż się rozmażyłam bo rok temu , mniej więcej o tej porze ja też się dowiedziałąm , że jestem w ciąży No i jest Dominik....

Witam równiez Modelarzy

Zdjęcia dzieciaczków oczywiście przesliczne , aż miło popatrzeć , a jak ładnie dzieci są ubrane

Dobrej nocy wszystkim zyczę

" Jeżeli marzy tylko jeden człowiek
Pozostanie to tylko marzeniem
Jeżeli będziemy marzyć wszyscy razem
Będzie to już początek nowej rzeczywistości... " : )
Naku Rhandza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-05, 22:26   #2923
Naku Rhandza
Raczkowanie

GG do Naku Rhandza Send a message via Skype™ to Naku Rhandza

Suzi , wywaliłaś mnie niechcący z chata naszego Wejść teraz nie mogę :P Hiehiehiehe

" Jeżeli marzy tylko jeden człowiek
Pozostanie to tylko marzeniem
Jeżeli będziemy marzyć wszyscy razem
Będzie to już początek nowej rzeczywistości... " : )
Naku Rhandza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-06, 10:29   #2924
ulisia1
Rozeznanie

GG do ulisia1

Witajcie!
Mogę się już oficjalnie pochwalić, że będę pomagać _MAMIE_ przy aukcjach allegro. Jedną już na próbę wystawiłam z mojego własnego konta, ale czekam na aktywacje specjalnego konta na allegro, którego będę używać tylko do aukcji charytatywnych. Także jakby ktoś chciał zobaczyć moją próbną aukcję, to pojawi się ona w linku który jest w podpisie MAMY
A jeśli ktoś chciałby wysłać mi jakiś przedmiot do wystawienia, to podam mój adres domowy na PW.
Pozdrawiam serdecznie !!!
Stary 2008-01-06, 10:33   #2925
mamapity
Raczkowanie

Witam MODELARZY o cudownych sercach.
Droga Teresko spódniczek jeszcze nie będzie,wysłane paczką ekonomiczną w pazdzierniku.Dwie spódniczki dla Helenki poszły priorytetem na święta ale też jeszcze nie doszły.
mamapity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-06, 11:04   #2926
m@gd@len@
Zadomowienie

GG do m@gd@len@ Send a message via Skype™ to m@gd@len@

witam wszystkich
teraz pokolei
Anastazja gratuluję serdecznie synka. jesteś wielka. nie doszukałam sie tylko jak malutki ma na imię

Ania wiesz, że cieszę sie i mimo, ze to juz zrobiłam to jeszcze raz serdeczne gratulacje.

Ciepło witam grupę modelarzy. świetnie, ze ze swoją checią niesienia pomocy zawitaliscie do nas. potrzeba na ludzi zapałem i pasja

Cytat:
kochani...? Seona...? i co z tą paczuszką...? Bo temat jukoś upadł, a ja mam parę kilo angieskich książek edukacyjnych z obrazkami i chciałabym to tanio wysłać dla biblioteki... Mam też parę innych rzeczy... uzbierało się tego. A 9,35 to nie 38zł (jak za priorytet list 1kg)...
No ale sama 20kg nie dam rady wysłać...
Cytat:
Napisane przez Seona Pokaż wiadomość
Ulisia1 czekam na wiadomość od tej Pani, ile ona i ile M@gd@len@ ma kg. Ale M@gd@len@ ma chyba dość sporo ciuszków i byłoby najkorzystniej gdybyś Ty to do niej wysłała, bo ona ma więcejAle niech lepiej sama się wypowie
ulisia jak uwżasz z tą paczką. ja we wtorek bedę wiedziała ile tego wszystkiego mam. było sporo ubrań, a teraz doszły mi jeszcze buciki no i dokupie pewnie ejszcze coś z art spożywczych i witaminek
Stary 2008-01-06, 15:35   #2927
ulisia1
Rozeznanie

GG do ulisia1

Mi jest obojętnie kto to wyśle... To może najwyżej dogadamy się we wtorek, jak będziesz wiedziała ile tego masz...

Edytowane przez ulisia1
Czas edycji: 2008-01-07 o 19:04 Powód: Uzup. treści
Stary 2008-01-06, 17:24   #2928
gosiakk7
Rozeznanie

Ja też chcę się przywitać!!!

Schreck - super, że tu jesteś!!! Czekamy też z niecierpliwością na resztę

BTW, mam pytanie - czy ktoś się orientuje, czy Siostra robiła zdjęcia, jak rozdawała paczki które doszły przed świętami??? Bo moja paczucha dla Dominika doszła i tak się cieszyłam, że niedługo zobaczę jego kolejne zdjęcie...a tu nie ma i nie ma ...
gosiakk7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-06, 17:35   #2929
ulisia1
Rozeznanie

GG do ulisia1

Hej, czy ktoś mógłby mi podać linka do naszej "Klasy" na portalu nasza klasa...? Szukam już drugą godzinę, właczając w to szukanie na forum (wiem że gdzieś to bylo) i nie mogę znaleźć...
Pliizzz...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-06, 17:51   #2930
tereska
Rozeznanie

http://nasza-klasa.pl/school/109876

Mam nadzieję, że o to Ci chodziło. Strasznie dzisiaj trudno dostać się tam.
Pozdrawiam

tereska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-06, 17:58   #2931
Schreck
Raczkowanie

Smile Dot.: Misja w Zambii - proszę pomóż ! - cz. II

Witam ciepło w ten śnieżny wieczór,

Dzisiejszym popołudniem mieliśmy burzę mózgów z Kasią przeglądając pudełka z zestawami figurek żołnierzy i wyszły nam pomysły na scenki obrazujące ujęcia z filmów - "Łzy słońca" - będą zrobieni na bazie tego zestawu - http://www.hobbysta.pl/figurki-us-na...am-p-3843.html - kliknąć mały obrazek - taki Bruce Willis w miniaturze, "Shooting dogs" i mój ulubiony - http://www.youtube.com/watch?v=sQS6XQOhNh0 Myślę, że takie skojarzenia z filmami pozwolą wam wyobrazić sobie co to będzie. Żołnierze z Legii Cudzoziemskiej niedługo do obejrzenia na stronce Kasi, a potem na aukcji Serca dla Afryki. Widziałem dziś jak wyglądają - przystojniacy... Kasia zamelduje się jutro tudzież pojutrze...

Edytowane przez Schreck
Czas edycji: 2008-01-06 o 18:26 Powód: uzup.
Stary 2008-01-06, 18:12   #2932
ulisia1
Rozeznanie

GG do ulisia1

Tak. Dzięęęęęęęęęęki Tereska!
Stary 2008-01-06, 18:52   #2933
_MAMA_
Zakorzenienie

GG do _MAMA_

Cytat:
_Mama_ to może być problem tego typu, że koszty wysyłki pójdą na nasze konto, a oni będą musieli to wysłać. Przecież nie da się do każdej aukcji podawać różnych nr konta...
w takim wypadku robisz przelew do osoby, która będzie robiła wysyłkę

Cytat:
Napisane przez Schreck Pokaż wiadomość
Myślę, że dogadamy temat - wszystko do ustalenia - na początku będziemy może podsyłać do was fanty a fotki na maila, jeśli akcja się rozpędzi to zorganizujemy punkty zborne i organizować przesyłki z większych miast. Ważną sprawą też jest opakowanie - to prawdziwa sztuka upakować te drobiazgi - mamy pewne doświadczenie - z opracowanym "testem łosia" włącznie. Jest to poważny temat gdyż mamy nawet znajomego modelarza w UK - napomkiwał coś o Ebay-u - czyli bardziej światowo się zrobi. Kasia oczywiście dołączy - podlinkuję ją na maila i zaciągnę za ucho - niewykluczone, że przejmie potem dowództwo jako "starsza stopniem". Z tego co wiem od jakiegoś czasu "molestuje" kolegę rzeźbiarza figurkowego o popiersie zuluskiego wodza.
właśnie tego pakowania tych kruchych cudeńniek się bałam i moja propozycja abyście wysyłali do osoby, która wygra, ale jeżeli przeszkolicie ulę jak zrobić tajemniczy "test łosia" i Ula sie zgodzi to ja nie mogę mieć nic przeciw

Jak zobaczyła Ebay to mi się szeroko otworzyły oczy ja juz w lipcu czy czerwcu miałam wszystko ugadane z administratorką łącznie z reklamą naszych aukcji przez EBay, ale niestety ja nie potrafię tego serwisu obsługiwać i nikt taki do pomocy się nie znalazł, więc gdyby kolega wystawiła tam cos to byłoby to spełnienie moich marzeń
bo aukcje to nie tylko pieniążki na jedzenie i szkołę dla dzieciaczków ale ogromna reklama, ja codziennie dostaję propozycje pomocy dzieciom i już niedługo będę zamykała listę na 300.
Zaraz właśnie idę odpisać 1 Pani i tak jest codziennie ....\

cieszę sie na figurki i nie mogę się doczekać az przyjdzie Kasia , bo nie mogę uwierzyc że kobiety również zajmują sie modelarstwem

Cytat:
Witajcie!
Także jakby ktoś chciał zobaczyć moją próbną aukcję, to pojawi się ona w linku który jest w podpisie MAMY
bardzo ładna aukcji
dziękuję
cos sie tylko tło wycięło, zobaczymy jeszcze raz jak dostaniesz fanty

Cytat:
Napisane przez gosiakk7 Pokaż wiadomość
czy ktoś się orientuje, czy Siostra robiła zdjęcia, jak rozdawała paczki które doszły przed świętami??? Bo moja paczucha dla Dominika doszła i tak się cieszyłam, że niedługo zobaczę jego kolejne zdjęcie...a tu nie ma i nie ma ...
tego nei wiem, ale wydaje mi sie że byłoby to trudne do zorganizowania robić zdjęcia przy każdej paczce, bo pewnie niektóre paczki są zanoszone i nie po wszystkie dzieci przychodzą osobiście i nie zawsze aparat jest pod ręką, ale idzie do mnie płyta z filmikami to i pewnie zdjęcia siostra nagrała jak pojedzie gosia to będziemy mieć zdjęcia na tony

Teraz zapodam zdjęcia z domu Jenipher z podziękowaniami dla sponsorów

mam też rozliczenia roczne dla kilku osób

pokaze Wam bo wiem ze Animator się nie obrazi jak to wyglada:

Rozliczenia dla Pana W.Grychnika za okres od :Styczen-24 Listopad 2007

Nr.1 Jackson Milanzi

Wplaty w 2007 r.
US 151.79 = ZMK 576.800
Wydano na:
  • Zywnosc K 285.000
  • Odziez K 132.000
  • Art.szkolne K 57.200
  • Art.chigieniczne K 82.600
  • Inne K 40.000
Total K 596.800

Przychody:
Koncowka z roku 2006 K 20.000
Przychody ‘07 K 576.800

Total K 596.800

Oszczednosci na 2008 K 0.000
Serdecznie dziekujemy.

bardzo skrupulatnie i dokładnie wszystko podliczone, dlatego osoby, które sie wahają albo maja wątpliwości uspokajam ze s.Józefa nie zmarnuje żadnej złotówki, grosza, które przeznaczacie na swoje dzieci w Zambii
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (86,2 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (87,0 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (88,5 KB, 15 załadowań)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-01-06, 19:04   #2934
gosiakk7
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez _MAMA_ Pokaż wiadomość
jak pojedzie gosia to będziemy mieć zdjęcia na tony
No to fakt będę musiała dokupić pamięć do aparatu...albo laptopa wezmę i będę zgrywać zdjęcia od razu na miejscu

Hehe...jak wszystko dobrze pójdzie to może uda mi się spędzić w Mpanshyi moje urodziny
gosiakk7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-06, 19:32   #2935
Schreck
Raczkowanie

MAMO - myślę, że po prostu każdy przeznaczony fant na aukcje będzie pakowany w pudełko wysyłkowe i odpowiednio oznaczany, a następnie ładowany do większego kartonu zbiorczego - przynajmniej tak planujemy tu z Gdańska, który następnie będzie wysyłany do Was - potem rozpakować ten duży - małe zostawić nierozpakowane - wystawić, no i wysłać po aukcji do odiorcy. To oczywiście na początek - potem trzeba będzie coś bardziej wymyślnego opracować. Zdjęcia dostarczymy albo via e-mail tudzież na płytce załączonej do kartonu. Co do E-baya - poproszę mojego zaufanego gentelmana z UK - Alexa - jego nick na Ebay - alecandsuedunn i myślę, że coś podpowie dodatkowo - on też już coś dla was dłubie tak a'propos. Chyba, że ten temat załatwiacie przez polskiego E-baya. Jako, że aukcje z modelami będą bardziej specyficzne i skierowanie do pewnej grupy odbiorców chcemy również dostarczyć później uzupełniające opracowanie graficzne specjalne dla aukcji związanych z modelarstwem dla Afryki - mamy nawet pomysł na nazwę dla tego podprojektu - Modellers 4 Africa - w końcu nie tylko modelarze z Polski są tu mile widziani mam nadzieję. Test Łosia - to pakowanie obiektu w kartonik z układaniem dodatkowego wypełniacza - styropian, folia bombelkowa itp. - zamykanie - potrząsanie czy się aby nie klekocze - najlepiej dwóch pakujących - by słuchać czy się nie tłucze po pudełku....
Stary 2008-01-06, 20:01   #2936
ulisia1
Rozeznanie

GG do ulisia1

Uważam że to bardzo dobry pomysł Schreck. Tylko będzie trzeba dobrze oznaczać paczki i zdjęcia, żeby się nie pomylić przy wysyłaniu...
Pozdrawiam.
Stary 2008-01-06, 20:12   #2937
tereska
Rozeznanie

ulisia- wysłąłam do Ciebie pw- sprawdz czy dotarło

tereska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-06, 21:01   #2938
ulisia1
Rozeznanie

GG do ulisia1

doszło, już odpisuję
Stary 2008-01-06, 21:02   #2939
_MAMA_
Zakorzenienie

GG do _MAMA_

Schreck ok rozumiem, tak moze byc z pakowaniem w zbiorcze pudło
jestem zaskoczona takim profesjonalnym podejściem i dalokosiężnymi planami
co do eBay to ja właśnie z polskim załatwiałam ale jak w gre wchodzi inny kraj tym lepiej ale tutaj wchodzi ten system wpłacaia PayPal i potrzebaby pełnomocnika siostry Józefy na załatwienie tego inaczej raczej zagraniczni klienci na polskie konto by przelewów nie chciali robić, ale myślę że i to jest do załatwienia, tylko musiałabym dokładnie wiedzieć co ma s.ekonomka zrobić w tym banku aby takie zagraniczne przelewy za posrednictwem PayPalu mogły spływać ....
Stary 2008-01-06, 21:10   #2940
Schreck
Raczkowanie

A istnieje opcja by założyć później konto dla odbiorców spoza Polski w jakimś zagranicznym banku? Takie dodatkowe? Albo bezpośrednie wpłaty na konto w banku zambijskim założonym przez pełnomocnika siostry Józefy? No chyba, że tak sie nie da, albo ja o czymś nie wiem, tudzież nie zdaję sobie z czegoś sprawy... A co do planów rozwojowych w temacie to trzeba byłoby pomyśleć o rezydentach koordynujących projektu na poszczególne kraje - w końcu modelarzy na świecie nie brakuje - oby tylko pomysłów na modele nie brakło i oby Kenia nie dostarczyła nowych inspiracji...

Edytowane przez Schreck
Czas edycji: 2008-01-06 o 21:15 Powód: uzup.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości