![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Program pilnie potrzebny!!!!!!!
a microsoft office picture manager posiadasz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zadomowienie
|
albo corel photo paint...dużo tego jest, co wolisz
![]()
![]() |
#95 |
BAN stały
|
Paint. Najprostszy i darmowy.
A google to pani nie ma? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
może jej zablokowali:P
![]() |
#97 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
IrfanView
![]()
Wystarczy pozostawić na lodówce serek, a po miesiącu nie dość, że ożyje, odzyska barwy, zapach i sprężystość, to na dodatek sam do nas przyjdzie. Gdy zaś poczekamy cierpliwie znów miesiąc, serek ten zacznie do nas przemawiać w ludzkim języku, a przy odrobinie ćwiczeń nad głosem na pewno zaśpiewa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Jak mam dodaC i zmniejszyć zdięcie? Edytowane przez olik04 Czas edycji: 2008-05-20 o 19:01 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
BAN stały
|
A ja polecę stronę http://www.zmniejszfotke.pl ,
Też można na niej zmniejszyć zdjęcia, jeszcze prościej niż w paincie, w zasadzie tak prosto, że już prościej się chyba nie da. Poza tym można od razu dopasować sobie orientacyjne wymiary jakie ma mieć fotka i nie trzeba wtedy strzelać z procentami. Pozdrawiam A ja chcę wam polecić stronkę www.zmniejszfotke.pl Szybko i bardzo prosto. Edytowane przez olik04 Czas edycji: 2008-05-20 o 19:01 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Przyczajenie
|
Dot.: Jak zmniejszyć zdjęcie? oraz jak zmiejszać zdjęcia grupowo?
Tamta stronka jest niezła, ale wygląd ma nieciekawey.. Ja znalazłam to: http://www.jak-zmniejszyc-fotke.pl i mi się podoba.. Można bez problemu i szybko zmniejszyć zdjęcie, obrócić, nadać efekt.. Proste i fajne narzędzie.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Przyczajenie
|
Wystarczy że wejdziesz na stronę http://www.zmniejszamy.pl, klikniesz przeglądaj i załadujesz swoje zdjęcie. Jest to najlepszy zmniejszacz zdjęć w sieci, pozwala on na dodawanie efektów podczas zmniejszania fotki: obróć w prawo, obróć w lewo, obróć o 180 stopni. Zmniejszanie zdjęć online już dziś staje się takie proste, dodawaj efekty: sepia, czarno-białe, negatyw, rozmycie. Zmniejszanie zdjęć na nk od dziś staje się w wiele łatwiejsze. Program do zdjęć online daje możliwość ustawienia procentowo rozmiaru zdjęcia, zmniejszanie zdjęć to od dzisiaj kilka kliknięć na witrynie internetowej. W tym programie do zmniejszania zdjęć możesz wybrać jaki chcesz dokładnie rozmiar zdjęcia w pikselach. Wystarczy że podasz wysokość i szerokość a program do obróbki zdjęć online zmniejszy Twoje zdjęcie. Zmniejszanie fotki jest całkowicie bezpieczne, żadne zdjęcie nie jest udostępniane osobom trzecim, dodatkowo zdjęcia są usuwane automatycznie z serwisu co 24h. Użytkowanie serwisu jest całkowicie bezpłatne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Raczkowanie
|
bardzo fajny program do zmniejszania to Light Image Resizer, darmowy, i można wiele na raz zdjęć zmniejszać
![]() |
#105 |
Raczkowanie
|
Zmniejszanie zdjęć i zapisywanie jako załączniki
Witajcie wszyscy,którzy się na tym znają.Mam problem z wysyłaniem zdjęć.Do tej pory korzystałam z komputera z przegladarką Vista i mogłam zmniejszyć zdjęcia w dużej ilości na raz i zapisać je na komuterze.Teraz mam komputer z windows 7 i już tak nie można,Tzn,mogę zdjęcia pomniejszyć,ale muszę je od razu wysłać z tej poczty,nie mogę ich zapisać i wysłać z innej poczty,może coś zle robię,ale próbowałam już wszystkiego i nic.Jak można zmniejszyć rozmiar zdjęć,by wysłać np. od razu 30 np. szybko,bez zmniejszania pojedynczo gdzieś tam w innych programach .Ja do tej pory to wchodziłam na zdjęcia robiłam zaznacz,prawym przyciskiem myszy było wyślij do adresat poczty,włączala mi się poczta,ale nie wysyłałam tylko klikałam w plik na górze po prawej stronie i była komenda zapisz załączniki,zapisywałam w folderze "do wysłania" i wszystko grało,teraz tak nie ma przy windows 7,dlatego proszę o poradę,bo nie mam jak wysłać zdjęcia w wiekszej ilości na raz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:31.