|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#271 |
Zadomowienie
|
Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski
![]() ![]() ![]() ![]() Ja sobie lookłam na próbować - Zuzia też tam bywała dziś, no co z tą Zuzią u nas??? Włosy miałam takiej długości jak Ty Domi, albo nawet ciut dłuższe...??? - potem przez te tramwaje ![]() ![]() ![]() ![]() No i nie robiłam nic z nimi - na szczęście nie robiły problemów, choć podejrzewam, że Twoje innego rodzaju są - chyba grubsze, nie? Bo Ty Domi brunetka naturalna czy szatynka??? No ja mam classik blond, tj. cieńsze i takie prościutkie ![]() Ali znów widzę - a Wy???? ![]() Syla - gdzieś znikła??? Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2008-12-18 o 21:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#272 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
piekne wlosy, takie blyszczace..do slubu bedziesz miec chyba za pas, co?
![]() |
#273 |
Zadomowienie
|
Ali - dopiero Cię przeczytałam, a Ty już uciekasz? Jeszcze z 5 minutek zostań
![]() ![]() ![]() ![]() Szoking, że aż takie różnice cen tego in vitro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#274 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ja nie wiem, jak to wszystko pogodze ![]() A tak na powaznie to pewnie z tych moich marzeń i planów połowa bedzie inna, będę miała króciutki welon zasłaniajacy buzie i wielkiego koka ![]() Dobranoc Ali, kulurowych snuuuufffff ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#275 |
Zadomowienie
|
Hej no - nic nie piszecie to idę się myć
![]() Looknę jak wrócę - jeśli nadal nic, to od razu Wam powiem dobranoc!!! No i trzymajcie się jutro i za NAS też jutro - o ludzie! 2 usg! Ła! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#276 |
BAN stały
|
Sorka że Was zaniedbuje ale nie mam siły obskoczyć 2 fora...właściwie to 3 bo Kathi wołała mnie tez...
Jak już pewnie wiecie owulacji brak mam w tym cyklu, od następnego CLO i obaczymy..ale daje sobie pare m-cy. Mierzę temperaturkę, póki co nisko sie trzyma. Walczyłam z pracą semestralną od początku tyg. Robiłam pazurki, jutro tez robie...w robocie dużo roboty...ech...same widzicie, że jak siądę na kompa to już nie jestem w stanie wszystkiego przeczytać. |
![]() ![]() |
![]() |
#277 |
Zadomowienie
|
Zuzia! Nareszcie
![]() Ojejku - Ty serio coś tak piszesz jak zmęczona... W pracy masz ciężko - to z tymi dziećmi różnymi czy młodzieżą??? A po tym clo i dobrym nastawieniu (tzn. nie-nastwianiu się strasznym) zobaczysz, że wszyściutko dobrze będzie! Zobaczysz!!! ![]() Codziennie jesteś w pracy? Ale weekend już blisko i chyba zajęć też nie macie? - u nas rektorskie! ![]() Hej, a pznokietki jak zrobisz to pokaż, lubię oglądać jak ktoś takie ładne rzeczy robi! Ok? aha - i fajne były te życzonka Twe na próbować ![]() Popatrz - Dziewczyny widzę: i Blondi i Magdzię i Ali - no i co????? Gracie w coś czy co???? Kompy Wam nie nadążają czy jak???? Bo ja zaraz idę spać (hi hi, albo czytać last strony z socjo ![]() ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2008-12-18 o 21:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#278 |
Wtajemniczenie
|
ja tylko na chwilke.juz sie zawijam.oczywiscie trzymam za ciebie kciuki Jane no i za serduszko-zobacz sobie ten utwor Beatlesow w tle slychac serce dziecka:
http://pl.youtube.com/watch?v=Mrfi8-9JVtE i drugi kawalek: http://pl.youtube.com/watch?v=0SJrXqwKEI4
Cuda wianki preferencje Filipek jest juz z nami od 09.01.2011 Borysek ur. 05.04.2013 Vivere non necesse est. Navigare necesse est. Edytowane przez magdaka13 Czas edycji: 2008-12-18 o 21:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#279 |
Zakorzenienie
|
Jane ja oczywiscie trzymam kciukasy
![]() wlasnie sie najadalam chleba z nutella ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#280 | |
BAN stały
|
Cytat:
pn do pracy, wt/śr biorę wolne- oby mi dali. Mam z dzieciaczkami...niestety. Chyba wolałabym z młodzieżą. Laski ja uciekam...siedziałam ponad godz i próbowałam robić jakieś przysposobienie biblioteczne...potrzebne do zaliczenia semestru, jakaś znajomość zasad korzystania z biblioteki, można podejść 3x do testu, 1 niezaliczony, na drugi nie mam już siły. Laski to ja spadm...ide sie myc i do wyra ![]() Aha zdj paznokietek nie robie póki co...może jutro cyknę. Nawet swoich nie mam czasu odnowic...do czego to doszło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#281 |
Zadomowienie
|
To do jutra Zuzia - wyśpij się! A to z przysposobienie biblioteczne to faktycznie głupota! - u nas się tylko na początku chodzi i to jest szkolenie!
I szok, że u Was studenci rektorskich nie chcieli? U nas non stop wymyślają - no i wtedy mają stety więcej do domu, no bo cóż ![]() ![]() Blondi - smacznego! ![]() Magdzia - juz lecę słuchać, aż mnie zaintrygowałaś, jakąś dotąd nie kumam u nich takiego motywu, no ale zaraz posłucham ![]() Dzięki Dziewczynki - za kciuki!!! Kochane jesteście! ![]() A wiecie co mi mężuś mówi ostatno gdy tak długo jestem w necie: no co by Fasolka powiedziała ![]() ![]() ![]() No to lecę słuchać i pa pa pa!!! Ej - w tym 1 kawałku nie słychać nic takiego, a w tym drugim to fakt, tylko hm, skąd wiadomo, że to baby akurat? ![]() ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2008-12-18 o 21:56 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#282 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Unfinis...with_the_Lions kiedys bylam wielka fanka Beatlesow - przeczytalam tone ksiazek na ich temat...a wykorzystanie tak nietypowych dzwiekow jak bicie serca dziecka bylo w latach 70tych awangarda. Ten pomysl mi sie szalenie podobal, dlatego tez zapamietalam ![]() ![]() W ogole jak macie chec moge zapodac wam jeszcze kilka takich 'innych' kawalkow - od kumpla ktory interesuje sie muzyka alternatywna. One sa doskonale na jesienne i zimowe wieczory - sluchajac tej muzyki mi tworza sie w glowie rozne obrazy.
![]() |
#283 | |
BAN stały
|
Cytat:
A wiesz że 3/4 I mam znowu zjazd ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#284 |
Zakorzenienie
|
Coś tu cisza, wszystkie pracują
![]() Zuzia, clo pomogło mi w owulacji. Ale trochę też podniszczyło mi endometrium. Ale generalnie dobrze się czułam po clo. Mam urlop ![]() ![]() ![]() Magdaka, zapodaj więcej utworów,z chęcią posłucham ![]()
#285 |
Wtajemniczenie
|
Hejka Dziewczynki.
Maz caly dzien w domku i nie mam za bardzo czasu na kompa, jeszcze w dodatku musze sie z siostra dzielic. Mam dobry nastroj bo plamienie ustalo ![]() ![]()
![]() |
#286 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Lekarz kazał mi brać od 5dc przez 5 dni i w tym czasie się zgłosić. Super! Ja jak zwykle ani chwili dla siebie...mecze się z tym przysposobieniem bibliotecznym. Jutro zjazd ![]() Mam wolne we wtorek i środę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#287 |
Zakorzenienie
|
Ja też brałam od 5 do 10 dc. I poskutkowało, owulacja była
![]() ![]() ![]() Maż mi się chwali,że już kupił dla mnie prezenty, jestem strasznie ciekawa co. Ale powiedział,że ma to schowane w pracy,żebym nie znalazła tego ![]() Syla, super, że plamienie ustało ![]()
#288 | |
BAN stały
|
Cytat:
Poprosiłam kujonkę roku aby mi to przysposobienie zaliczyła...w zamian za kolczyki...chyba dobry układ. Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2008-12-19 o 18:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#289 |
Zakorzenienie
|
ostatnio 3 cykle pod rząd, niestety w ostatnim cyklu zrobiły mi się torbiele
![]() a tak to brałam jeszcze ze 2 razy,ale z przerwami, w których brałam antykoncepcje, żeby jajniki odpoczęły.
![]() |
#290 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#291 |
Wtajemniczenie
|
Troche nowych kawalkow - niekoniecznie sluchac razem
![]() Cinematic Orchestra http://jogli.com/#item/song?artist=C...source=youtube Rhythm & sound: http://jogli.com/#item/song?artist=r...source=youtube Robotobibok http://pl.youtube.com/watch?v=R9sYngy9Vc8 Three Amigos http://jogli.com/#item/song?artist=t...source=youtube Brigitte Bardot http://jogli.com/#item/song?artist=B...source=youtube Turntablerocker http://jogli.com/#item/song?artist=t...source=youtube Airborne http://jogli.com/#item/song?artist=U...source=youtube Plaid http://jogli.com/#item/song?artist=P...source=youtube Inne kawalki - radio internetowe-tylko co Pt - strona mojego kumpla: http://muzyka.gdan.pl/ no to na szczescie dzisiaj koniec pracy - jeszcze tylko jutro na noc w tym tyg. i finito tego tyg. dzisiaj tylko kawka z kumpelami i wystawa Trolli w ratuszu staromiejskim. bardzo ciekawe prace i dzieciece, i artystyczne. musze wybrac sie jeszcze raz z aparatem - moze jutro sie uda. spotkanie z dawno niewidzianymi kumpelami smieszne - widac jak nam sie swiatopoglad rozjezdza....no ale coz sie dziwic im - obydwie niezamezne,wolne ptaki, praca zyja ![]()
Cuda wianki preferencje Filipek jest juz z nami od 09.01.2011 Borysek ur. 05.04.2013 Vivere non necesse est. Navigare necesse est. Edytowane przez magdaka13 Czas edycji: 2008-12-19 o 19:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#292 |
Zadomowienie
|
Cześć Lejdiski!!!
![]() Jesteście - kurcza, teraz piszać Was nie widzę, ale może jednak jeszcze jesteście? - to Wam na wszelki wypadek od razu napiszę, że od ginki wróciłam i wszystko ok! Normalnie serduszko było - tzn, taka pulsująca biała plameczka ![]() ![]() ![]() Super!!! Jejku - modlitwy nasze zostały wysłuchane, dziękuję! I Wam też dzięki za kciuki!!! Oby tak dalej, oby dobrze - to Wy Kochane już do gdzieś 14 sierpnia tak musicie trzymać, dobrze? ![]() Teraz looknę na to o Beatl. co Magdzia wysłała - no jasne, że zasyłaj więcej muz!!! Ali, Zuzia - jedzcie te suszone, orzeszki też, wiesiołka pijcie, winko czerwone - i będzie dobrze, bo będziemy tu za Was trzymać!!! ![]() Widzę teraz Ali i Magdzię, Zuzia pewnie ukryta - ahoj Dziewczynki!!! Brzusio boli mnie wciąz, ale to może tak ma być??? Najważniejsze, że nia ma wody i stanu zapalnego, więc antybiotyku nie trzeba brać!!! Ła!!! Super!!! Dzięki, że jesteście ze mną... - hi hi, z nami ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2008-12-19 o 19:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#293 |
Wtajemniczenie
|
bardzo sie ciesze Jane,ze wszystko ok -no ale bicia serca na komorke nie nagralas...a ja tak czekam;P hehhe...
#294 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Aha - no i Zuziu, kto wie czy nie za 1 razem? Widzisz, wszystko się może zdarzyć gdy człowiek jest otwarty na mężusia i baby- - - serio, Fasolki same przychodzą wtedy gdy chcą lub gdy tak po prostu miało być, więc czemu by nie przy 1 cyklu clo? No dlaczego nie, no ja się pytam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#295 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No tak to sobie tłumaczę, bo koleżanka która mi tę ginkę poleciła to mówiła, że b. dokładnie i długo usg robiła, ale Ona mi już o big brzuszku opowiadała, a teraz jest już "na dniach" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#296 |
Wtajemniczenie
|
Jane - a to ze cie brzusio boli - to norma przynajmniej ja tak wyczytalam w madrej ksiazce. Rozciagaja sie wiezadla i macica-zobacz tu:
http://www.babyboom.pl/ciaza/zdrowie..._poczytaj.html
#297 |
Zadomowienie
|
A Blondi dziś nie ma???? Ahoj!!
![]() Darianna - hejka, co słychać? ![]() Sylu - super, że plamienia odeszły, no i o to chodzi i tak trzymać!!! ![]() Miłego lotu do domku życzę i please, podaj nam wieści (dobre na pewno!) w poniedziałek, ok? To chyba do Blondi masz namiar, tak? Super - to my się tu od Blondi dowiemy i Cię przez Nią pozdrowimy, pogratulujemy, no wyściskamy ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#298 |
Wtajemniczenie
|
Syla - no to teraz juz bedzie z gorki. Dobrze ze plamienie ustalo.Mam nadzieje, ze sie dobrze czujesz.
Aliszcze - ty meza poczaruj moze szybciej przyniesie prezent do domu ![]() Zuzia - kombinatorko...ale czasem tak trzeba na studiach-powymieniac sie...ja robilam podobnie - tylko za bilety do kina zaliczalam laborki z trudniejszych przedmiotow...a ze na studiach byla przewaga chlopakow to rozumiesz ![]()
#299 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Tak naprawde to teraz nie mam czasu myslec o fasolce...mierze sobie temperaturke i zobaczymy jak wygląda mój wykresik w cyklu bezowulacyjnym. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#300 |
Zadomowienie
|
Hejka Ali!!! No napisz coś!!! Hm, a domyślasz się lub podejrzewasz co to może być za prezencik???? Hej no, Ty mi tu nie odpisałaś co Ty na Mikołaja dostałaś, ha???
Magdzia - no coś piszą, ale też tak dziwnie, bo piszą, że niby jak na @ ale bezboleśnie... ![]() ![]() ![]() ![]() Hej - a Ty napiszesz dokładnie jak u ginki było a pn., ok? Ciekawe czy długo Cię tam będzie w śrdoku oglądać czy też króciutko? ![]() Hm, no tak - z laborkami to się tak da, ale jak z zaliczeniem? Zuzia - no napisz jak Ty to wykombinowałaś z tą biblioteką??? - Aaaa! Już doczytałam - to w takim razie faktycznie spoko, zupełnie spoko nawet ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2008-12-19 o 19:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:44.