|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#271 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:*
poporstu co niektórzy przesadzają, ja Ci daje spokojnie 18-20 lat, w zaleznosci od makijazu ![]() młodo wygladasz, ale więcej niż na 15 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#272 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
Omnia vincit Amor ( Miłość zwycięża wszystko ) [ Etym. - z Wergiliusza (Eklogi, 10, 69). Oto jest miłość. Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem, a okazuje się, że czekali na siebie całe życie. [ O'Gangaceiro ] dla mojego T. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#273 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No teraz to nad ta pralką się zastanawiam, w ogóle ona ma chyba ponieranie wody 55, a inne maja 44 czy jakos tak ![]() ![]() ale z lodówki juz nie zrezygnuje, bardzo nam sie podoba cenowo i wyglądowo ![]() Garfieldek ![]() ![]() ![]() No i w ogóle musze Ci powiedziec, ze Ty taka blondyneczka a Twoj tz taki ciemny ![]() ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-06-30 o 21:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#274 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i w realu wygladam mlodziej |
|
![]() ![]() |
![]() |
#275 |
Zakorzenienie
|
garfieldek, przesłałam namiary na siebie
![]() Jane, czekam na sukienkę, napisali mi dziś, że paczka już idzie do mnie ![]() Ja mam pralkę Indesit, zadowolona z niej jestem, ale nie przeczę, że moga być lepsze ![]() Dziewczyny,ale jestem zmęczona, idę zaraz spać, bo nie wstanę rano. Dobranoc ![]()
#277 |
Zakorzenienie
|
#278 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chociaz charaktery podobne mamy ![]() Aliszcze Nooo cela to ja mam dobrego ![]() Zaraz sobie obluuukam galerie, a potem tez spadam nyny, bo o 6.10 pobudka buuuu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#279 |
Zakorzenienie
|
garfieldek, to ja widzę, że kolejną blondi jesteś na wizażu, jak fajnie
![]() ![]() dobra, zmykam na dobre, buziole Wam wszystkim ![]() ![]() ![]()
#280 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i te podrozeeee, pol świata chyba zwiedzilas co? ![]() .... zazdroszcze ![]() ![]() Ja tez juz musze isc ![]() To do jutra Lejdiski moje ![]() busiak ![]() Edytowane przez garfieldek Czas edycji: 2009-06-30 o 21:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#281 | |
BAN stały
|
Witajcie
![]() ![]() ![]() przepraszam ze tak dlugo sie nie dozywalam ale jakos tak wyszlo....nie mailam wenny....do pisania.... ![]() dziekuje ALiszcze ze troszczysz sie o mnie i pytasz sie gdzie sie podziewam.... ![]() witam nowe lejdiski.... ![]() Sunset30-oo mas zpodbny biust do mego..... ![]() Zuzia-EXtra...ze jestes z M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bladyneczka-piekny synus.... ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A u mnie to chyba po staremu dzis i wcozraj Piotrek....a jutro zakupy z przyjaciolka...i mam mase zdjeci do pokazania wam...ale to jutro je zgram..i pokaze....pochwale sie.... ![]() z G. to mial wczoraj zadzownic...a nie zadzwonil ani wcozraj ani dzisiaj... ![]() ![]() buziaczki ![]() ![]() Ps; Garfieldek i DOmi ja tez cche jak was nie mam na n-k.... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#282 |
Zakorzenienie
|
Laseczki ja tez uciekam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#283 |
Raczkowanie
|
ja również lu lu papatki...
Omnia vincit Amor ( Miłość zwycięża wszystko ) [ Etym. - z Wergiliusza (Eklogi, 10, 69). Oto jest miłość. Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem, a okazuje się, że czekali na siebie całe życie. [ O'Gangaceiro ] dla mojego T. |
![]() ![]() |
![]() |
#284 |
Zakorzenienie
|
Domi ja też jakoś nie mam przekonania do firmy Indesit Wasz wybór ja bym kupiła Boscha My mamy Nasza już z 12 lat i nigdy nie nawaliła
![]() ![]() wczoraj byliśmy u ortopedy ale z biodrami ok ale mały na krwiaczka na szyjce i dlatego tylko na jednej str chce leżeć.Lekarz mówił że co noc powinien spać po innej str łóżeczka aby żeby dzwięki łapał na drugie uszko wtedy też kregosłup pracuje. Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2009-07-01 o 07:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#285 |
Rozeznanie
|
Zaraz nadrobie co naskrobałyście wczoraj ale najpierw....ale miałam wczoraj wieczór...wojna na całego u mnie....przestaje mi zależec już i jemu chyba też....Zuziu będziesz mnie wspierac????
![]() Vcelka gdzie rady i porady co tu kupic do kolczyków? Prosze o podstawowe narzędzia i części. Wiem ,że bigle, haczyki , kółeczka i koraliki oczywiście, ale co jeszcze?
![]() |
#286 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Blondynka ogladam i obczajam te Bosche, za Wasza rada ![]() Aaanka78 a coż to za wojna? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#287 |
Wtajemniczenie
|
cześć,
Wczoraj wieczorkiem wyłączyli mi internet i nie mogłam do Was zajrzeć ![]() ![]() Domi ja mam pralkę Elextrolux jestem strasznie zadowolona, ale pewnie nie ma już takich modeli, bo kupowaliśmy ze 3 lata temu. Zuzia a gdzie Ty jesteś ?Wczoraj w ogóle Cię nie było ![]()
#288 |
Zakorzenienie
|
Ja podejrzewam, że Zuzia nie ma internetu przez burze
![]() znalazałm wątek , gdzie jdna z Wizażanek robi sliczną bizuterie ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=231010 |
![]() ![]() |
![]() |
#289 |
Wtajemniczenie
|
Ja też kiedyś siedziałam na biżuteryjnym, ale pod innym nickiem
![]() Od dzisiaj zaczęłam już jeść normalnie, bo cały czas głodna chodziłam przez tą diete, zobaczymy czy mi nie zaszkodzi...na razie spokój ![]() Czy któraś z Was wybiera się do kina na Epoke Lodowcową 3 ??
![]() |
#290 |
Zakorzenienie
|
Domi Ty czekasz na pierwsze kopniaczki i poznanie płci a mnie aż wzięło na wspomnienia
ja poznałam płeć na usg w 22.t.c. dopiero bo dwa razy mały nie chciał się ujawnić, wtedy też był o tydzień starszy wg. rozmiarów niż wg. om i miałam rodzić 24. lutego heh no i w 20/21 tc tak mocno kopał, że mąż czuł dotykając ręką brzucha, było widać jak brzuch drży a jak położyłam pilot od TV to jak młody kopnął to pilot spadł. Wtedy dziewczyny z wątku mi nie chciały wierzyć że taki maluszek jest aż tak silny...
#291 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ja wierze, u mnie mamuski na watku tez pisza podobne rzeczy. I wiekszośc z nich (tych listopadowych) juz dzidzisie kopia, bo te grudniowe jeszcze czekaja na ruchy ![]() Ja płec mam nadzieje poznać w 19 tyg ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#292 |
Zadomowienie
|
Hejka Lejdiski
![]() No my też mamy Elextroluxa pralkę, jak Vcelka i jest EXTRA ![]() ![]() Ali - super z tą sukienką, musi dojść, pochwal się jak już przymierzysz ![]() ![]() ![]() ![]() Słuchajcie - ja też chcę mieć wszystkie Lejdiski na nk - to nie zapomnijacie o mnie i prześlijcie na priv. namiary, ok? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jagódka - coś ten koleżka G wkurzający się robi, nie? O co mu lata? ![]() ![]() A ja u dietetyczki byłam - ginka mnie wysłała, żeby dietę cukrzycową prowadzić; rzekła, że krzywa cukrowa ok, ale książeczkę dostałam i kontrolę cukru mam robić 3*dziennie, więc pokute będę mieć nieźle paluszki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aha - i wyszło, że za mało śpię, bo 6 h, a często mniej gdy tworzę artykuły lub poprawiam egzaminy, tylko czasami się buchnę w ciągu dnia na 1-2 h, więc chyba muszę więcej jednak odpoczywać ![]() No i ten artykuł na szczęście mogę ciut później dosłać, bo nie wyrabiam - ostatnio do 1:30 poprawiałam referat studentów z mojego koła naukowego (w takim stylu napisali miejscami, że total załamka ![]() Pozdrawiam Was Wszystkie Lejdiski ![]() ![]() Hej Aanka i Dra! ![]() ![]() Aanka - nieporozumienia z mężusiem? Och, to przykre, no ale... - od czasu do czasu każdy je miewa i ponoć (tak wszędzie piszaą i mówią ![]() ![]() ![]() ![]() A gdzie Piwusia??? O Syli odczytałam ostatnio na mamusiach, że na wakacjach w Polsce - nic nam nie rzekła, nie? Nieładnie ![]() ![]() Zuzia - pozdrów swojego M ![]() Blondi - już lepiej z teściową? ![]() ![]() Ależ u nas upał... ![]() ![]() Hej Domi! ![]() Hej Zanka! ![]() Hej Vcelka! ![]() Ktoś jest jeszcze? ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-07-01 o 11:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#293 |
Zakorzenienie
|
Hej Jane!
![]() ![]()
#294 |
Zakorzenienie
|
Hej Jane!
![]() sesja dobiega końca?kiedy bedziesz juz miała wolne?powinnaś wiecej odpoczywac ![]() I kiedy nam wstawisz nowe fotki, hmm?musimy Twoje gabaryty również ocenic ![]() Trzymam kciuki za diete ![]() A Twoi teściowie cos sie zainteresowali Toba ostatnio? ![]() Jane!!kiedy z nami tutaj wiecej popiszesz ![]() Ja robie liste co nam trzeba do mieszkania, spisuje drobnostki takie i... ![]() chyba trzeba zrobic napad na bank ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#295 |
Wtajemniczenie
|
cześć Jane
![]() ![]() Ja mimo wszystko chętnie zobaczyłabym Cię w tej nowej sukience, my tu możemy ocenić jak wygląda biuścik ![]() Zanka kiedy to było jak Filipek był jeszcze w brzuszku....jak ten czas leci ![]() ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- Napisałam smsa do Zuzi - u niej wszystko dobrze, ale przez burze nie miała internetu ( Domi miałaś racje ![]() ![]()
#296 |
Raczkowanie
|
po kawie ,obiedzie wpadłam na troszku i idę na opalanko...
![]() ![]() |
![]() |
#297 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#298 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Domi - ja się chyba z Tobą na te banki wybrać muszę, bo ostatnio niczym Zuzia i Vcelka ("kto z kim przebywa...", nie? ![]() ![]() ![]() ![]() A sesja właściwie finish - ale jeszcze tylko ![]() ![]() ![]() ![]() Domi - kumam więc, jaką przyjemność sprawia Ci wymyślanie i planowanie jak urządzic mieszkanko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A teściowa..., ech nie.., ona nic - brat Mka i jego żonka coś się ostatnio pytają jak się mamy, no i kiedyś kuzynka M i ze 2 razy chyba tato M (oczywiście przez tel. i zwykle "by the way"), ale.. spoko - wolę o tym nie myśleć i nie analizować ni przeżywać (brać przykład z Blondi trzeba, co nie? ![]() Hej, no a co robimy z Sylą? ![]() ![]() Ależ piszę ten artykuł, nie? ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-07-01 o 12:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#299 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() A Ty zaiast pisac artykul powinnas wiecej postoasrtykułow u nas pisac ![]() ![]() ![]() No ja tak te liste robie i z dobrego humoru zrobił mi sie zły i mnie głowa rozbloała, chore nie? ![]() Co do Syli bacik, nad Piwusia sie zastanowimy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#300 |
Rozeznanie
|
Melduję się
![]() ![]() Poszłam do biblioteki a zapomniałam ,że dziś środa ![]() ![]() ![]() Vcelka dała mi porady ![]() ![]() Ja ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Melduję się ![]() ![]() Poszłam do biblioteki a zapomniałam ,że dziś środa ![]() ![]() ![]() Vcelka dała mi porady ![]() ![]() Ja też chcę wasze namiary na nk ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:44.