|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2971 | ||
|
BAN stały
|
Dot.: Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:*
Cytat:
Cytat:
i gratulacje z okazji 100 dniowki....a wlasnie macie juz imię dla waszej córy...??? Dzien dobry Ja dzis zostalam obudzona przez smska....ale za to slodki byl smsik bo od P.... wiec odrazu moja zlosc mi przeszła.....a teraz obiadek bede wcinac.....i ide na 15.00 do Piotrusia.... Buziaczki do wieczorka Milego dnia ![]() |
||
|
|
|
#2972 |
|
BAN stały
|
Witam nową wizażankę
ja dzisiaj wcześnie wróciłam z pracy i zmykam zaraz do adwokata, no 2 godz drogi jakby nie patrzeć ![]() Domi tort genialny
|
|
|
|
#2973 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzia trzymamy kciuki, zeby było wszystko ok
![]() a my mielismy iść do szkoly rodzenia, a tz w pracy, a kurs trwa od 16-18 i terazn ie wiem co mamy zrobic...chyba pojdziemy przed 18 to moze sie czegos dowiemy... |
|
|
|
#2974 |
|
Zakorzenienie
|
eluśka, witaj
Domi, super tort U mnie z meżem na spółkę robimy porządki, obiady to moja domena, choć mąż czasem też coś upichci, i mu wychodzi bardzo dobrze śniadania ja robię, bo jestem ranny ptaszek iw staję przed nim a kolację to różnie.w weekend przyjeżdża do nas szwagier ( znaczy się mój szwagier, a męża brat ). Chcę zaprosić moją kuzynkę, może ich razem spikniemy Mój szwagier mieszka z rodzicami, w małej miejscowości. Fajny facet z niego, ale ciągle praca (mają zakład zegarmistrzowski) i dom, a że zakład mają przy domu, to generalnie ciągle dom. Także nareszcie wyrwie się trochę.
|
#2975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
witam ;* nie wiem o jakie zdjęcie chodzi.. ja mam dłuższe włoski więc ta z dłuższymi to ja ![]() Ja za to baardzo zmęczona jestem ...padam z nóg wręcz.. zakupy itd.Studniówkę..? teraz ..? ![]() ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- nie, nie nasze ![]() ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- tort to mistrzostwo )zapewne smakowity hihi ![]() ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Witam wszystkie kobietki jeszcze raz Mam zamiar od października zacząć magisterkę, zarządzanie zaoczne ![]() ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=Q_pkb-xMz24 Na poprawę humorku )))
|
|
#2976 |
|
Zakorzenienie
|
Hej lejdiski, a ja zalatana ostatnio jestem i n ie mam dla Was za dużo czasu, mam nadzieję że wybaczycie
Zuzia, jak poszło u adwokata?? A w ogóle to fajnie że sie dogadałaś z M. z boku to dziwnie wyglądało, ale są rożne sytuacje i najlepiej ze sobą gadać i wyjaśniać na bierząco. I jeszcze raz gratulacje z powodu bycia panienką znowu. Jagódka, fajnie że do siebie dzwonicie, jak się spotkacie będzie się lepiej rozmawiało.A teraz jeszcze filtrujesz z innymi czy zostajesz przy tym jednym ?? Zanka, a jak Twoje meszkanko?? ruszyło się coś?? Domi, super torcik no i gratulacje z powodu 100dniówki, teraz to już z górki bedzieMadzia, miałaś pokazać czego się na kursie nauczyłaś ![]() Witam nową koleżanką na wątku A wszystkie inne pozdrawiam
|
#2977 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajnie, ze torcik Ci posmakowal, oczymi wyobraźni widzialam jak go pałaszujesz ![]() Cytat:
![]() A jakie to zarządzanie konkretnie?zarzadzanie zasobami ludzkimi, finansami??? Cytat:
A jak uczniowie w pracy?z roku na rok pewnie coraz gorzej
|
|||
|
|
|
#2978 |
|
Zakorzenienie
|
problem z wizazem mialam przez program avast blokował mi dostęp do strony.. ale już jest wszystko ok..pewien
|
#2980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o poród chodziło hihi nie wiedziałam to gratuluję.. niedługo witamy mamusię ![]() Zarządzanie skończyłam licencjat, o specjalności eurobiznes.. a teraz mam na oku specjalizację, zarządzanie logistyką( jak się uda i utworzą). Zarządzanie zasobami ludzkimi i finanse miałam jako przedmioty w toku studiów
|
|
#2981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje ![]() Ja na Zarzadzanie zasobami ludzkimi chodzilam na 4tym roku na fakultet po angielsku. Na szczescie prowadzila nasza babka, wiec ja rozumialysmy (chodzilam z kolezanka). A rzedniot sie jakos nazywal Human cos tam menagment juz nei pamietam
|
|
|
|
|
#2982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja składałam na UW, ale jednak wyszło tak, że jestem na SGGW.. nio i 18 września zaczynam zjazdy Trzeba się będzie przemęczyć, kolejne 2 latka ![]() ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- Jakie Ty Kochana moje zdjęcie wyszukałaś ?? podaj link do wątku czy coś takiego jeśli masz 'pod ręką' .
|
|
#2983 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny udalo sie malej zalatwic paszport
Witam nowa kolezanke Zuzia gratulacje . mam nadzieje ze z koscielnym pojdzie tak samoDomi podaj mi na priva twoj adres. Maly upominek dla twojej niuni chce przeslac . Tylko prosze dzisiaj bo od jutra 6tej rano juz mnie nie ma.
|
#2984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lata wizazowania ![]() a tak na powaznie to weszlam w Twoje staty i rzucilam okiem ![]() i tu Cie mam:http://www.wizaz.pl/forum/showthread...9#post10487629 nie moge znaleźc tego co wczoraj ![]() a ja to w Rzeszowie studiowalam
|
|
|
|
|
#2985 | |
|
Zakorzenienie
|
Fajnie, że się udało z paszportem
![]() ![]() ![]() Również witam cieplutko ![]() ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Cytat:
![]()
|
|
#2986 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() wsumie to jak narazie Flirtuje z 3-4 facetami...... : D Ale nie wiem czy przypadkiem troszke nie fair jestem w stosounku do P....Syla-to super...ze lecicie jutro do Polski |
|
|
|
|
#2987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ojej, nic nie wysylaj no co Ty ![]() eluska to jestes Ty czy twoja kolezanka??? http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=2805 |
|
|
|
|
#2988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jestem ja witam hihi
|
|
#2989 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() wow, jaka uroda, sliczna jestes ![]() i powiem szczzerze, ze przypominasz mi Anne Dymne jak byla mloda w "Kochaj albo rzuc"
|
|
|
|
#2990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja to ujdę ) ale dziękuję ![]() poszukasz jeszcze to jeszcze coś wynajdziesz ![]()
|
|
#2991 |
|
Zakorzenienie
|
a nie mówił Ci nikt ze jestes podobna do niej?bo mi sie od razu podobieństwo w oczy rzucilo
![]() a co mam znaleźc jeszcze? |
|
|
|
#2992 |
|
BAN stały
|
Byłam u adwokata, mam podstawy aby składać wniosek.
Podobno nigdy nie ma 100% gwarancji że będzie pozytywnie, ale mówi że mam duże szanse znam już koszta, nie jest tak zle, a poza tym jest to rozłożone w czasie. A jeśli chodzi o czas oczekiwania to 1,5 roku od złożenia rozpoczyna sie proces i trwa 1,5 roku, więc 3 lata. Trudno... M. jest niepocieszony, zresztą ja też że tak długo, właściwie to on jest wściekły ale co zrobić... Zjadłam normalną kolację od tygodnia.. Na wieczór planuję film obejrzeć. Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2009-09-08 o 21:45 |
|
|
|
#2993 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2994 |
|
BAN stały
|
eluska ale śliczna jesteś
piękne rysy twarzy ![]() mnie mozna zobaczyć np.na fotka.pl jeśli masz konto. W av też ja wiem wiem dużo widać |
|
|
|
#2995 |
|
Zakorzenienie
|
srasznie mi przypominasz A.Dymne, macie takie same oczy, jestes jej mlodsza kopia
|
|
|
|
#2996 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a tak to słyszałam, że ja jestem tą z zorro filmu ![]() Nie mam fotki, mam nk i facebook tam można pooglądać ![]() możemy się wymienić danymi i podziwiać siebie nawzajem ;D---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Cytat:
http://i.wp.pl/a/f/jpeg/21090/467_21.jpeg tu jest Ania ![]() nie wiem.. może troszkę coś tam podobnego jest..ale ona była ładniejsza ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- malusieńko widać w avatarku jedynie odrobinkę ;D---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Cytat:
![]() Chyba, że to relacje nie zobowiązujące w żaden sposób..to możesz poszaleć..i może któryś zdobędzie serce ![]()
|
|
#2997 |
|
BAN stały
|
eluska podaj namiary na nk, swojego nie mam, ale mam założone konto fikcyjne więc obczaję
|
|
|
|
#2998 |
|
Zakorzenienie
|
na 99% 1.10 wyprowadzamy się
|
#2999 |
|
Zakorzenienie
|
łal!gdzie, kiedy?do tego mieszkania czy inne znaleźliscie???opowiadaj: D
|
|
|
|
#3000 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:30.

..?
i mnie budzil...